• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...
eşim yıllık izinde bana yardım eder diye seviniyordum ama sağolsun halı saha maçında kendini sakatlamayı becerdi her zamanki gibi... pazardan beri oturuyoruz evde... ben bana yardım edecek diye beklerken hem alp e hem de ona bakıyorum... valla kendimi külkedisi gibi hissediyorum... cep telefonundan bakıyorum ara ara ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum... beyimiz pc yi önüne alıyor tv yi de açıyor, zeynep buz getir buz götür diye emirler yağdırıyor üstüne... alp sanki 24 saat yemek yiyor... ya emiyor ya ek gıda yiyor, anlamadım ben... 4.ayda emsin diye uğraşıyordum şimdi memeyi bırakmıyor üstümü başımı çekiştiriyor emzirmezsem... emeklemesini ilerletti ama pek hoşlanmıyor emeklemekten... ayağa kalkmaya başladı 1-2 gündür ama adım yok :) sadece oturduğu yerden kalkıyor duruyor... şimdi de sehpayı çekiştiriyor, arada da suratıma bakıyor, biliyor yanlış yaptığını :):):)

bir sürü oyuncağı var adamın oynadığı pet şişe terlik kumanda cep telefonu... ha bir de benim kitaplarıma hasta... çıldırıyor onlara yere atacak, ağzını sokacak illa o kitaplara...

slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?

canım ne kadar güzel ifade etmişsin hislerini çok keyifle ce aynen katılarak okudum yazdıklarını malsef git gide azalıyo paylaşımlar sağlık olsun hoşgeldinnnn

günaydın kızlar...
eşim yıllık izinde bana yardım eder diye seviniyordum ama sağolsun halı saha maçında kendini sakatlamayı becerdi her zamanki gibi... pazardan beri oturuyoruz evde... ben bana yardım edecek diye beklerken hem alp e hem de ona bakıyorum... valla kendimi külkedisi gibi hissediyorum... cep telefonundan bakıyorum ara ara ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum... beyimiz pc yi önüne alıyor tv yi de açıyor, zeynep buz getir buz götür diye emirler yağdırıyor üstüne... alp sanki 24 saat yemek yiyor... ya emiyor ya ek gıda yiyor, anlamadım ben... 4.ayda emsin diye uğraşıyordum şimdi memeyi bırakmıyor üstümü başımı çekiştiriyor emzirmezsem... emeklemesini ilerletti ama pek hoşlanmıyor emeklemekten... ayağa kalkmaya başladı 1-2 gündür ama adım yok :) sadece oturduğu yerden kalkıyor duruyor... şimdi de sehpayı çekiştiriyor, arada da suratıma bakıyor, biliyor yanlış yaptığını :):):)
canım allah yardımcın olsun cocuğa bakmak bişey değil kocalasra bakmanın yanında benim eşimde bayramda hafif bi gripti ama sorma zannedersin savaştan çıkmış gibi yattı.sen sürekli ayaktayken karşındaki isterse dünyanın en tatlı insanı olsun sürekli yatıyosa boğasın geliyoooo:41::41::41::41::41:

canım allah yardımcın olsun cocuğa bakmak bişey değil kocalasra bakmanın yanında benim eşimde bayramda hafif bi gripti ama sorma zannedersin savaştan çıkmış gibi yattı.sen sürekli ayaktayken karşındaki isterse dünyanın en tatlı insanı olsun sürekli yatıyosa boğasın geliyoooo:41::41::41::41::41:

öyle gerçekten de aslında eşim bana çok yardım eder de ben sürekli evin içinde bir oraya bir buraya koştururken onun oturması uyuz ediyor beni... o haliyle bile mutfağı topluyor çamaşırları katlıyor ama alp üstüme tırmanıyor neredeyse o da çocuğu almayınca (daha doğrusu alamayınca) geriliyorum :)

slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?

gel bacım gel, hoşgeldin..zati şu sessiz takipçiler accik harekete geçse bu topik coşardı.eski müdavimlerimizin bi çoğu faceye gitti malum..ama biz burdayız..ben de çok üzülüyorum bura ıssız kalınca, aynen dediğin gibi, çok sevdiğin eski bi dostla artık görüşemememk gibi bişey...

günaydın kızlar...

geçmiş olsun külkedisi :) valla işin zor, ne deyim, kolay gelsin...yemek olayı bana da öyle geliyo ya..meyve-yoğurt-tahıl derken habire boğaz peşindeyiz sanki :) Allahtan tarık a çoğunu bakıcı yediriyo..ben eve gelince bolca emzirip, akşamda bi tahıllı yediriyorum..bu arada ayaklanmış seninki de, hadi gözün aydın :) benimki de kanepeye tırmanmaya çalışıyo habire..arada beceriyo, arada düşüyo..yoruluyo tabi haliyle, akşam da uyuyakalıyo

günaydın arkadaşlar,
pek aktif olamasam da sürekli takipteyim.27 mart doğumlu kızım var sürekli kabak patates çorbası içmekten sıkıldı kızım değişik çorba tarifleriniz varsa paylaşın lütfen.Birde burda daha önce balkabaklı irmikli bi çorba tarafi vardı bilen varsa tekrar paylaşabilir mi tarifi bugün yapıcam inş.kızım da severek yer.

günaydın arkadaşlar,
pek aktif olamasam da sürekli takipteyim.27 mart doğumlu kızım var sürekli kabak patates çorbası içmekten sıkıldı kızım değişik çorba tarifleriniz varsa paylaşın lütfen.Birde burda daha önce balkabaklı irmikli bi çorba tarafi vardı bilen varsa tekrar paylaşabilir mi tarifi bugün yapıcam inş.kızım da severek yer.

ben oğluma sebze çorbası,tarhana,şehriye çorbası ve yayla çorbası veriyorum.kıyma ve tavuğu dönüşümlü katarak.bi yiyo bi yemiyo şeklinde idare ediyoruz sadece tarhana çorbasını affetmiyo bütün tabağı siliyo :)

günaydın arkadaşlar,

Ben yaptım geçen gün bir tane, buraya da yazdım.

Nefis Bebek Yemekleri: Bebekler İçin Balkabağı Çorbası

ben oğluma sebze çorbası,tarhana,şehriye çorbası ve yayla çorbası veriyorum.kıyma ve tavuğu dönüşümlü katarak.bi yiyo bi yemiyo şeklinde idare ediyoruz sadece tarhana çorbasını affetmiyo bütün tabağı siliyo :)

ohh afiyet olsun miniğe:)peki bu tarhana çorbasını yaparken normal bizlerin yediği tarhanadan mı yapıyosun yoksa özel mi alıyosun.ben bi ara markette bebek tarhanası görmüştüm ama şimdi bulamıyorum :((

Selamın aleykum diyerek bir giriş yapıyor hemen mevzuya giriyorum eşim haberlere bakıp gelecek bizden haberlerin özetini sunuyorum canlarım ayrıntıları merak eden yorum veya mesaj atar Neyse ;

Hayırlı olsun bel fıtığı da oldum bildiğiniz gibi enesle tuvalet egğitîmimiz devam ediyor du hala gecen hafta gece çişe götüreyim dedim beşiğin içinde çamaşırını çıkarıp öylece kucağıma alıp götüyom yaptırıyordum soydum tam eğildim almak için tutuldum orda öylece kaldım ama nasıl bir ağrıyla...o günden beri. Ağrının şiddeti artarak devam etti ki 2gündür dayanamıyorum bacağım filan çok fena zaten kambur geziyom çocuklar ağlayınca veya en ufak bişe yaparken resmen ağlıyorum Allah kimseye vermesin.
Tabi bizim tuvalet eğitimi de yalan oldu Enes bezi istemiyordu pis filan diyodu sma şimdi iyi arada sırada tuvaleti istiyo iyiysem götürmeye çalışıyom işte öyle
Halılar koltuklar içinde hatta tataa annemin şu yeni robotlardan var yıkama yaptık şimdi bıraktık diye bidaha baştan iyice halı koltuk yıkıycaz inşallah bu hafta
Eyüp bey se 2haftadır burnu akıyo uyku adına gündüz hiç bişe yok çok aşırı bunaltıyo beni bazen dayanamıyom işte öyle

Bayramınızı kutlayamadım affola. Salak telefonum mesaj yazmıyo ondan eşiminkini aşırıyom
Çamaşır makinem gıhk dedirtti yeni bitene baktık pahalı geldi 1.600) kış çıksın doğalgaz faturasına göre alalım dedik geçen kış300-350ödedik bu sene bina yalıtım kaplandı bakalım ne olcak baharda LG makinama kavuşcam inşallah
Mutfağa zebra Store perde istiyom ondan tülü yaktım ocağa yakın yerini haftaya biraz daha yakarım öbür hafta olmadı en geç 1aya alırım:37::1:
Başkada aklıma bişe gelmiyor biraz geçmişe bakiim iyi geceler sîze
geldi mi üstüste gelir böyle geçmiş olsun canım

ne demek gerçek arkadaşlar edinip gidenlerden olma da...

günaydın kızlar...
hayatlarımız hep birbirine benziyor bunun için burayı seviyorum

slm anneler...uzun zamandır takip ediyodum fakat üye olup yazmaya hiç fırsat olmamıştı..17 mart doğumlu bi oğluş annesiyim..bundan sonra fırsat oldukça yazar paylaşırım...bbu arada bebişlerin hepsi birbirinden güzel ..maşallah

Selamlar Mart anneleri uzun süredir sîzi takip ediyorum ben Nisan annesîyim ama orayı değilde burayı takip etmek içimden geldi:) aranıza alırsanız sevinirim :)
kalıcı olmanız dileğiyle hoşgeldiniz

merhaba kızlar ne olmuş buraya böyle, kimsecikler yok, işgünü olmasına rağmen, topiğin bu haline çok üzüldüm , gerçekten...
gökalp hastaydı biliyorsunuz , şimdi bir iki gündür düzeldi maşallah:nazar: şimdi de sinek ısırdı 2 yanağını ve gözkapağını, şişti, püfff, biri bitse biri başlıyor.. neyse Allah beterinden saklasın.. sizler nasılsınız, ziyaretçiler ve nline olanlar konu mu okuor sadece...bişiler yazın topik şenlensin.. resim eklicem ama evde değilim annemdeyim,, ewe geçeyim eklicem.. öptükkkk:16:

senin görüştüğün kişiler vardı yanlış hatırlamıyorsam biz iyice yalnızız tek kaçış yeri burası...

bugün bir can can hissettim burayı böyle bir başlıkla gireyim dedim :)

Selamlar Mart anneleri uzun süredir sîzi takip ediyorum ben Nisan annesîyim ama orayı değilde burayı takip etmek içimden geldi:) aranıza alırsanız sevinirim :)

Ne demek canım, güzel paylaşımlarda herkes için yerimiz var, hoşgeldin...

Gonulcum gokalp de emeklemiyor kollarini kaldirip al beni der gibi ciglk atiyor surekli kucakta..emekleyecegine dair hic umudum yok cunku surunmuyor bile.basiyor yaygarayi

Valla al benden de o kadar. Ama Arda olayı çözdü her yere gidiyor ama yuvarlanarak, göbeğinin üstünde 360 derece dönebilme özelliğini de buna ekleyince emeklemek için zorlamaya ne gerek var kendini :)

Selamın aleykum diyerek bir giriş yapıyor hemen mevzuya giriyorum eşim haberlere bakıp gelecek bizden haberlerin özetini sunuyorum canlarım ayrıntıları merak eden yorum veya mesaj atar Neyse ;

Hayırlı olsun bel fıtığı da oldum bildiğiniz gibi enesle tuvalet egğitîmimiz devam ediyor du hala gecen hafta gece çişe götüreyim dedim beşiğin içinde çamaşırını çıkarıp öylece kucağıma alıp götüyom yaptırıyordum soydum tam eğildim almak için tutuldum orda öylece kaldım ama nasıl bir ağrıyla...o günden beri. Ağrının şiddeti artarak devam etti ki 2gündür dayanamıyorum bacağım filan çok fena zaten kambur geziyom çocuklar ağlayınca veya en ufak bişe yaparken resmen ağlıyorum Allah kimseye vermesin.
Tabi bizim tuvalet eğitimi de yalan oldu Enes bezi istemiyordu pis filan diyodu sma şimdi iyi arada sırada tuvaleti istiyo iyiysem götürmeye çalışıyom işte öyle
Halılar koltuklar içinde hatta tataa annemin şu yeni robotlardan var yıkama yaptık şimdi bıraktık diye bidaha baştan iyice halı koltuk yıkıycaz inşallah bu hafta
Eyüp bey se 2haftadır burnu akıyo uyku adına gündüz hiç bişe yok çok aşırı bunaltıyo beni bazen dayanamıyom işte öyle

Bayramınızı kutlayamadım affola. Salak telefonum mesaj yazmıyo ondan eşiminkini aşırıyom
Çamaşır makinem gıhk dedirtti yeni bitene baktık pahalı geldi 1.600) kış çıksın doğalgaz faturasına göre alalım dedik geçen kış300-350ödedik bu sene bina yalıtım kaplandı bakalım ne olcak baharda LG makinama kavuşcam inşallah
Mutfağa zebra Store perde istiyom ondan tülü yaktım ocağa yakın yerini haftaya biraz daha yakarım öbür hafta olmadı en geç 1aya alırım:37::1:
Başkada aklıma bişe gelmiyor biraz geçmişe bakiim iyi geceler sîze

Çok geçmiş olsun...

Ay gel gel şekerim neden gelmiyorsun, ilerletiriz işte sayfaları, hoşgeldin:)

günaydın kızlar...

ay canımmm derdin büyük desene :) eşine acil şifalar diliyorum ki sen akıl sağlığını koruyabilesin...

bir sürü oyuncağı var adamın oynadığı pet şişe terlik kumanda cep telefonu... ha bir de benim kitaplarıma hasta... çıldırıyor onlara yere atacak, ağzını sokacak illa o kitaplara...

aynen :) Ben Arda'ya kitap aldım kenarında butonlar var her sayfada da bir hayvan, o sayfada butona basıyorsun oradaki hayvanın sesini çıkarıyor, çok hoşuna gitti:)

günaydın hanımlar yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz efendim çok memnun olduk tanışalım ben esra ve oğluşumda çınar...

sayfaların ilerlemiyor olması üzücü evet ama yapıcak bir şey yok bu bir tercih meselesi ve bizde ancak saygı duymak düşüyor...

gelelim bizden haberlere bu hafta pazar günü kısmetse çınarın diş buğdayını yapıyoruz hazırlıklar tam gaz devam ediyor ve ben şimdiden yoruldum bile eşimin ısrarla bu yaptıklarının hazırları var demesine rağmen ben herşeyi el emeği göz nuru yapmaya çalışıyorum ve başardım sanırım :1::1:istediğim oğlum için unutulmaz bir gün olması ileride fotoğraflara bakarken birlikte güleriz bol bol belki bir gün gelinime gösteririm :21::21:oooo ben iyice uçtum yaaa daha 8 aylık bebek için düşündüğüm şeylere bak ama zaman su gibi akıp giderken 60 yaşlara hatıralar toplamak çok hoşuma gidiyor konu evlat olunca hele....

Vay be :) sen baya baya adam muamelesi yapıyosun poyraza desene..adam yakında acılı adana isteyecek...ama dişleri var heralde böyle yedirebildiğine göre..tarık da tek bi diş bile yok daha..ben de okuyunca senin yazdıklarını koyveresim geldi bak şimdi..bazen yoruluyorum çünkü ona özel yiyecek hazırlamaktan...şeker-çikolata-fast food tarzı şeyleri nasılsa yiyecek ama ne kadar geç tanışsa o kadar iyi diye düşünüyorum yine de...hiç olmazsa sağlıklı bi altyapısı olsun diyorum..sonra görüp isteyecek, az da olsa yiyecek, engelleyemicez...amaaan, ne bilem, zor işler....

bende seninle aynı fikirdeyim eninde sonunda fast food tarzı yiyeceklerle tanışacaklar ama ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyidir çocukların büyükler bişi yerken gözlerini dikip bakmaları olmasa bide işimiz daha kolay olurdu sanırım ama o öyle bakınca boğazıma düğümleniyor yiyemiyorum yaa :((

muhtemelen öyledir. doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama heralde hormonlardan dolayı yavaş yavaş düzene girecek... zaten ben çok zor regl oluyordum muhtemelen hiçbir düzelme olmadı bende. yine 4 ayda bir regl olacam bu gidişle... bir de bende tiroid de var ilaçlarımı da aksattım bu aralar belki ondanda olabilir... kemal nasıl oldu canım?

ben doğumdan 1 ay sonra hemen adet oldum sütüm hiç korumadı beni aman allahım o nasıl bir sancıydı öyle çok canım yanmıştı normaldede çok sancılı olur ama o başkaydı artık tamamen düzene girdi ve ilk geldiği zaman çok akıntım olmuştu canım ama bünyeye göre değişiyor sanırım...

eweet geçmiş bayram fotolarımız teyzoşlarrr :)
Eki Görüntüle 541959 Eki Görüntüle 541960

gökalpin montuna bayıldım yaaa o ne tarz bişi öyle allahım yarebbemmmm :nazar::nazar:çok yakışmış maşallah...

günaydın kızlar...

ondan bir tanede benim evde var canım birde ben evdede değilim geceden evi derleyip toparlıyorum eve bir gidiyorum akşam savaş alanı mübarek baba oğul evi halletmişler akşam fırçaladım ikisinide gerçi çınar anlamamzlıktan gelip yüzünde pis bir sırıtmayla baktı ama eşim aldı alacağını :1::1:

al bizdende okadar hele o dıgıtürk kumandasında ne var anlamadım gidip gidip onu alıyor sıpa kırmızı olduğundan mıdır nedir birde evdeki mumlara takmış durumda şu anda artık aksesuar filan bize göre değil :emir_bebek::emir_bebek:

acaba yağsam mı diye düşünen bi ankara sabahından hepinize günaydın :D

izmirdegüneş yüzünü gösteriyor ama yağsa rahatlıcak garip bir kasvet duygusu yaşatıyor bana şu anda...

Son düzenleme:
ohh afiyet olsun miniğe:)peki bu tarhana çorbasını yaparken normal bizlerin yediği tarhanadan mı yapıyosun yoksa özel mi alıyosun.ben bi ara markette bebek tarhanası görmüştüm ama şimdi bulamıyorum :((

yazın anneme yaptırmıştım ..yani bizim yediğimiz tarhana. yaparken yağ salça tuz hiç bi şey koymuyorum.suda iyice pişirip biraz zeytinyağı ekliyorum (bazen kıymalı bazen et suyu bazen tavuk suyu katıyorum) afiyetle yiyo tontonum

aynen :) Ben Arda'ya kitap aldım kenarında butonlar var her sayfada da bir hayvan, o sayfada butona basıyorsun oradaki hayvanın sesini çıkarıyor, çok hoşuna gitti:)[/QUOTE]

bende oğluşuma aldım kitap geçen hafta..her sayfayı ayrı ayrı kemirerek okumanın tadına varıyo :D

Back