- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.521
maşşallah mehmet can a, ayça burada ne yiyor bu şeker oğlan?
mehmet can nalanın oğlu..biz poyraz doruk:))) hamburger:))) benim oğlum büyüyünce gurme olucak herhalde..kendi tatmadan imkanı yok bize bişey yedirmez:))) önce o tadar:))
çok çok pardon ayçacım ..oğluşunun adı karışmış benim kafam da poyraz iştahlı bir çocuk maşşallah, iştahlı çocuklara bayılıyorum..nazar:
herkese günaydın fıstıklar geçmişi okuyamadım henüz bu gün 6. ay aşıları var kemalin umarım sorunsuzca atlatırız ateşsiz huzurlu görüşmek üzere ben kaçtım
günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebeişlere yaniden merhaba diyorum...güzel bir bayram tatilinden sonra yine bir mesai günündeyim bu sabah oğlumu bırakıp işe gelmek okadar zor geldi ki anlatamam tatil boyunca birbirimize çok alıştık özelliklede oğlum emme düşkünü oldu tamamen bugün anneanne için çok zor geçecek eminim( artık emmek istediği zamanlarda çınar yakamı paçamı çekiyor özellikle de uykusu geldiği zaman emmeyle uykuyu bağdaştırmasın diye çok zorladım ama o kadar çok ağlıyor ki mecbur kalıyorum...
galiba onu iştahlı hale birazda ben getiriyorum..poyraz sadece 3 ay meme emdi sonra hemen ek gıdaya geçtik..6 ayını doldurdu ve ben ona ne yiyosam tattırmaya başladım..hiç ayırt etmeden..o akşam yada o anda ne yiyosam poyrazda yedi..pizza lahmacun kısır makarna çorba sebze emekleri aklınıza ne gelirse..3 4 lokma belki ama hepsinin tadına baktı..ben ek gıda konusunda farklı düşünen annelerdenim..sadece doktorumuzun özellikle yasakladığı şeyleri yedirmedim..balık,patlıcan,bakla,sakatat gibi..ben şuna inanıyorum poyraz büyüdüğünde yemek konusunda sıkıntı çekmicez..hiçbişey yasak olmadığı için gizli gizli yemicek..evet annemler zaten bana izin veriyorlar dicek..ve böylece kontrollü yemesini sağlamayı planlıyorum..çünkü çikolata şeker hamburger vs.yemeyen çocuk yok..böyle bi çocuğu hayal etmekte çok saçma..ben yedirmessem başkası yediricek yada kendi yicek..öyle ay bu organik olsun ay bu bilmemne olsun takıntımda yok..mümkün olduğunca güvendiğim bildiğim markaları kullanıyorum..yok evde peynir yapiim bisküvi yapiim bilmemne..hiç girmedim o işlere..sadece yoğurt yapıyorum..ama bizimkindende yiyo..ileride yemekte seçicektir mutlaka..sonuçta o bi insan..makina değil..biz nasıl sevmediğimiz şeyleri yemiyosak oda yemicek..ama amacım bu listeyi mümkün olduğu kadar kısa tutmak..hem bu aman yemesin dediğimiz şeyleri bizde yiyoruz..aklı erince bana vermiyosunuz ama siz yiyosunuz dicek..bu çocuğun yanında sigara içip ayy çok zararlı sen içme demekle aynı..biz yiyoruz ama sen yeme..oldu..rol model biz olduğumuza göre yapıcak bişey yok..ama dediğim gibi amacım sadece kontrollü yemeği sağlamak..
herkese günaydın fıstıklar geçmişi okuyamadım henüz bu gün 6. ay aşıları var kemalin umarım sorunsuzca atlatırız ateşsiz huzurlu görüşmek üzere ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?