• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle aşı ile ilgili cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Herkese Ege'm ile birlikte mutlu bayramlar diliyoruz. :16:

Günaydın tüm anneler ve bebişleri. :71: Çocuklarınızla, eşiniz ve sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle...
kurban bayramınız mübarek olsun. Öpüldünüz...

Günaydın guzel anneler ve tatli bebisler...
Herkese bebislerin diken üstünde oturtmadigi huzurlu ve mutlu bayramlar...
Gönül bugun dogumgunundu yanlış hatirlamiyors nice mutlu güzel saglikli yıllara...

Günaydın guzel anneler ve tatli bebisler...
Herkese bebislerin diken üstünde oturtmadigi huzurlu ve mutlu bayramlar...
Gönül bugun dogumgunundu yanlış hatirlamiyors nice mutlu güzel saglikli yıllara...

evet Zeynepciğim doğum günüm çok teşekkür ederim :)) Türkiye'den ve yakınlarımızdan uzakta buruk bir bayram geçireceğimizi düşünürken aksine oğlum ve eşimle çok güzel bir gün geçirdik. Hatta Türkiye'de olsak kalabalıktan ve bayram telaşından doğum günüm gümbürtüye giderdi, ama burada öyle olmadı bütün gün tamamen benimdi ve çok çok çok güzeldi:) umarım herkes güzel bir gün geçirmiştir. sevgiyle kalın güzel annişler, meleklerinizi benim için öpün kos-kos-kocaman:)

evet Zeynepciğim doğum günüm çok teşekkür ederim :)) Türkiye'den ve yakınlarımızdan uzakta buruk bir bayram geçireceğimizi düşünürken aksine oğlum ve eşimle çok güzel bir gün geçirdik. Hatta Türkiye'de olsak kalabalıktan ve bayram telaşından doğum günüm gümbürtüye giderdi, ama burada öyle olmadı bütün gün tamamen benimdi ve çok çok çok güzeldi:) umarım herkes güzel bir gün geçirmiştir. sevgiyle kalın güzel annişler, meleklerinizi benim için öpün kos-kos-kocaman:)

ne güzel..çok sevindim senin adına..nerde olduğun önemli değil mutlu olmayı bildikten sonra..ailenle daha nice güzel böyle günler görürsün inşallah

Bayramımız mübarek olsun canlarım ciğerlerim şekerparelerim :16::16: Rabbim sevdiklerimizle huzurlu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin inşallah.

Gönülüm canım doğum günün kutlu olsun, mutluluk yakanı bırakmasın minik böceğin ve güzel ailenle güzel bir ömür geçir,gel ailene kavuş inşallah. Eve yeni geldim kusura bakma kuzum yaklaşık 3 saat geç kalmışım :(

Bayramımız mübarek olsun canlarım ciğerlerim şekerparelerim :16::16: Rabbim sevdiklerimizle huzurlu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin inşallah.

Gönülüm canım doğum günün kutlu olsun, mutluluk yakanı bırakmasın minik böceğin ve güzel ailenle güzel bir ömür geçir,gel ailene kavuş inşallah. Eve yeni geldim kusura bakma kuzum yaklaşık 3 saat geç kalmışım :(

Canım benim çok teşekkür ederim, düşünmüşsün ya saatin ne önemi var :))

bayram gezmeleriniz bitivermedi mi gari!!!!!!!!! daha yeni başlıyodur gerçi..bizim öyle pek gidecek kimsemiz yok..dün annemle kardeşimi sinemaya götürdüm, gezdik..tabi onlar film izlerken ben dışarda dolaştım tarıkla..babamla buluştum..annemle babam ayrı benim..eşimin bi dünya borcu olduğu için kurban kesemedik..annem biraz buruktu, o yüzden gezdiriyim bari dedim..gerçi kurbanı böyle düşünmek de doğru değil..sanki ele güne mahcup olmayalım dercesine kurban kesmek de ibadetin anlamını kaçırıyo..namaz da farz ama kılmayınca kimse utanmazken kurban kesmeyince utanıyolar adeta..sanki ibadet değil de sosyal etkinlik..tabi anneme bunu anlatmak zor..neyse, bugün bi kaç tanıdığı gezeriz belki..öyle işte...

bayramımız mübarek olsun kurban olduğum allahıma binlerce kere şükür ki gören gözlerimiz oldu bu günleride

gönüllllllll geç kaldımmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
doğum günün kutlu olsun:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:Gönül doğum günün kutlu olsun mutlulukla sağlık ve huzurla eşin ve çocuğunla nice mutlu yıllara:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ya kzlar sinir hastası etti bu oğlan beni ya. ne uyuyorne yiyor. günde toplasanız 2 kz ondada 10 15 dk anca uyuyor. zaten uyutmak ayrı bir terane ağlaya bagrısa çağrısa. gece ayrı yırtıyor kendini gözler kan çanagı ama salla babam salla uyumuyor. sırtını pışpışlıyorum uyumuyor avaz avaz ağlıyor. çok yoruldum çok mutsuzum ya. birinden biri iyi olsa bari. hayatım kaydı.
kocam deseniz bir öküz hiç yardımcı olmuyor sanki ben tek başıma yaptım. neymiş efendim çalışıyormuş yorgunmuş ben napıyım ölmem lazım.
kızıpbagrıncada bagırma cocuguma diyor. ya adam gelde bi al bide sen ugras biraxda kafamı dinliyim ama yok neymiş çalışıyormuş sanki dünyada çalısan tek adam o.
geceleri 2 kez uyanır bazen 3 olur bazen 4 aglar durur neymiş efendim salonda yatacakmış. ölürmüsün öldürürmüsün?
neyse bu oğlana uyku ilacı şurubu falan mı versem._ çıldırcam ya, vallahide billahide sinirlerim harap oldu. sürekli bi aglama mızırdanma... cenesini kanıttıra kanıttıra zorla yemek yediriyorum oda 5 10 kaşık anca yarısınıda geri çıkartıyor zaten. iştah açıcıdamı alsam..

Back