- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.481
adım zeynep canım... eşim bilgisayara el koymuştu da şimdi geri verdi...
süper isim memnun oldum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adım zeynep canım... eşim bilgisayara el koymuştu da şimdi geri verdi...
:) merhaba yeliz bende semra:) xeno yok şimdi onu da tanıştırayim ben, zeynep:)
süper isim memnun oldum canım
Günaydın guzel anneler ve tatli bebisler...
Herkese bebislerin diken üstünde oturtmadigi huzurlu ve mutlu bayramlar...
Gönül bugun dogumgunundu yanlış hatirlamiyors nice mutlu güzel saglikli yıllara...
evet Zeynepciğim doğum günüm çok teşekkür ederim :)) Türkiye'den ve yakınlarımızdan uzakta buruk bir bayram geçireceğimizi düşünürken aksine oğlum ve eşimle çok güzel bir gün geçirdik. Hatta Türkiye'de olsak kalabalıktan ve bayram telaşından doğum günüm gümbürtüye giderdi, ama burada öyle olmadı bütün gün tamamen benimdi ve çok çok çok güzeldi:) umarım herkes güzel bir gün geçirmiştir. sevgiyle kalın güzel annişler, meleklerinizi benim için öpün kos-kos-kocaman:)
Bayramımız mübarek olsun canlarım ciğerlerim şekerparelerimRabbim sevdiklerimizle huzurlu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin inşallah.
Gönülüm canım doğum günün kutlu olsun, mutluluk yakanı bırakmasın minik böceğin ve güzel ailenle güzel bir ömür geçir,gel ailene kavuş inşallah. Eve yeni geldim kusura bakma kuzum yaklaşık 3 saat geç kalmışım![]()
ne güzel..çok sevindim senin adına..nerde olduğun önemli değil mutlu olmayı bildikten sonra..ailenle daha nice güzel böyle günler görürsün inşallah
evet Zeynepciğim doğum günüm çok teşekkür ederim :)) Türkiye'den ve yakınlarımızdan uzakta buruk bir bayram geçireceğimizi düşünürken aksine oğlum ve eşimle çok güzel bir gün geçirdik. Hatta Türkiye'de olsak kalabalıktan ve bayram telaşından doğum günüm gümbürtüye giderdi, ama burada öyle olmadı bütün gün tamamen benimdi ve çok çok çok güzeldi:) umarım herkes güzel bir gün geçirmiştir. sevgiyle kalın güzel annişler, meleklerinizi benim için öpün kos-kos-kocaman:)
Gönül doğum günün kutlu olsun mutlulukla sağlık ve huzurla eşin ve çocuğunla nice mutlu yıllara
![]()