2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kitabı okumadım ama biz ek gıdaya başladığımızdan beri çınara hep bu taktiği uyguladık zaten yemek yemesek bile önümüze bir kaç bişi koyuyoruz yiyoruz 1 lokma kendimize 3 lokma çınara oda bizim ağzımızın hareket ettiğini gördükçe istiyor ve kendi mamasını bitiriyor...bazen onu kandırıyormuşum gibi geliyor ikileme düşüyorum ama zorlamaktan daha iyidir diye düşünüp devam ediyorum

işte ben de bundan çok korkuyorum...doyumsuz bi çocuk çok zor..dikkat etmek lazım..yoksa bizim hayattan aldığımız tadı alamayacaklar...çalışsak da eve geldiğimizde verimli vakit geçirirsek telafi ederiz inşallah..

umarım becerebiliriz çünkü o ince çizgiyi koruyabilmek çok zor gibi geliyor bana heleki teknolojinin bu kadar ilerlediği tüketimin bu kadar fazlalaştığı bir çağda büyüdükçe bizden beklentileri istekleri artacak şimdi isteklerine cevap verebilecek maddi güce sahip olabiliriz belki ama ilerleyen zamanlarda bu ne kadar mümkün bilemiyorum tabi ozaman da duyacakları hayal kırıklığı bize gösterdikleri tepkilerin artmasına neden olacak offf offf oğlumun 18 yaşına geldiği zamanları düşünemiyorum :18::18::18:

canım okadar maddi gücümüz ölene kadar olsa bile o zamanda hiç bir şey onları okadar mutlu etmiycek ellerindekinin kıymetini bilmiycekler bu defada

Son düzenleme:
ah kıyamam ya gözleri nasılda kızarmış kuzucuğun ilaçlar iyilşmesini hızlandırmadı sanırım gökalpin (

cnm dün gece başka bi doktora gittk, bu 4. oldu.. sanırım ilk gitmmiz gereken en tecrübeli doktora en son gittik atibyotiği ben olsam vermezdim dedi, ama başladıysanız dewam etmek zorundasınız dedi.. asist öksürüğünü ve balgamını arttırır onu da kesin dedi.. sadece aferin plus ve burun spreyi verdi.. bu dün geceki resim, şimdi bi tık daha iyi kuzum..

Hanımlar benim mesaim bitti çok şükür artık bayram tatiline çıkıyorum :)))

evimde internetim olmadığı için bir daha mesaj atma şansım olmayacak muhtemelen o yüzden şimdiden;

güzel ülkemin hemen hemen her toprağından tanışma fırsatı bulduğum ve bundan son derece mutlu olduğum kknın güzel anneleri ve muhteşem bebekleri hepinizin bayramını kutluyorum dilerim hep birlik beraberlik içinde bebişlerimizle daha nice uzun bayramlar tatma fırsatımız olur...

Ismini bildiğim bilmediğim yazıştığım yada yazışma fırsatı bulamadığım bütün annelerim bayramınız kutlu olsun...

Izmirden kocaman sevgiler.....

sağol sunacımm gözleri hem kızardı hemde şıp şıp yaşlar akıyo.(

ah kuzum ya valla çok üzüldüm resmini görünce yeni gittiğiniz doktor iyi olmuş umarım hemen toparlar

senin bayramında şimdiden kutlu olsun canım zaten herkes gezmede olur bayramda bi tek ben olurum pc de tek başıma gidecek yerim yok uleyn

ırsi sizde demekki

ahh canım demekki ögün fazla olunca geri tepiyordu hep. baskıyı hemen hissediyorlar ve yemiyorlar,çok akıllılar çookkk

sanırım bayramdan seneler akıp geçiyorr dün bu kızz nasıl bukdr büyüdü diye düşünürken buldum kendimi

teyzoşlar ben hala hastayımmm(((((( napsak da iyileşsem pufff..
Eki Görüntüle 538792

ahh oğlum benim demek en son doktor en iyisiydi , inşallah hemen iyileşir yavrum benim.

yok canım bi tek bende böyle babam 62 yaşında adamda nerdeyse hiç beyaz yok annemde var ama yaşından dolayı son 3-5 yıldır

teyzoşlar ben hala hastayımmm(((((( napsak da iyileşsem pufff..
Eki Görüntüle 538792

ah yavrum ya keşke fotosunu koymasaydın annesi iyice üzüldüm şimdi. Neyse ki bu sefer doktoru bulmuşsunuz.

Tarık ve Aysıma'ya maşallah diyorum ya yok benim oğlan çok tembel anam çoookk:))

kızlar yaşlanmak mı dediniz o da nereden çıktı yahu, durun daha çok gençliğe ihtiyacımız var bu yavruları kim büyütecek:))

Ayselcim ya bana gelmediler yakında bir yerde buluştuk, eve davet edemedim hazırlıksız olduğumdan ama ben de onları çok sevdim Aygül gitti demişin ama teyzeni inşallah eve de davet edeceğim :))

Esra ve Saliha bu doyumsuzluk konusunda size sonuna kadar katılıyorum. Ülkemizde BİR YILDA REKLAMA HARCANAN RAKAM
500 MİLYAR DOLAR, hal böyle olunca tüketim çılgınlığı almış başını gidiyor. Çok dikkatli yetiştirmeliyiz çocukları, bundan sonra kendimize de çeki düzen vermemiz gerek. Özellikle ben ayakkabı ve çanta hastalığıma dur demeliyim sanırım:)

Sunacığım bizde bayramda yalnızız

Mahmutalp'in fularını yerim, şaşkın seni :))

doğru valla daha çocuklar çok küçük yaşlanmaya hakkımız yok bizim tüketim konusunda aynı fikirdeyim ben kemale sadeced 1 çıngırak 1 köpek kumbara 1 de araba aldım o kadar bi de ışıklı oyuncak alırsam yeter diye düşünüyorum sence azmı ya çok mu cimrilik ediyorum

neyseki boya şansımız var, yoksa ne yapardık bilmiyorum ben fena bağladım yaşlılık psikolojisine ya.

doğru valla ben lisedeyken beyazlayan saçlarımı rimelle boyardım babam yaşım küçük diye boyatmama izin vermezdi şimdide beyazların çıkmasına hiç fırsat vermiyorum bi hamileyken boyamadım iyiki boya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…