• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arda Pazar günü saatlerin geri alınacağını biliyor gibi şimdiden adapte olmuş durumda:) sabah 7 yerine 8'de uyanıyor, akşam da 9 yerine 10'da uyuyor:)) akıllı kuzum benim maşallah...

günaydın , bugün de burda kimseyi bulamayız heralde, herkes ya temizlikte ya da alışverişitedir:) .. ben sabah adet sancısıyla uyandım:( iğne vuruldum şimdi iyiyim, annem de memlekete (orduya) gidiyor birazdan çıkacak yola.. bizden haberler böyle.. hee gökalp im de iyi oluyor kuzucum:))):emir_bebek:

günaydın , bugün de burda kimseyi bulamayız heralde, herkes ya temizlikte ya da alışverişitedir:) .. ben sabah adet sancısıyla uyandım:( iğne vuruldum şimdi iyiyim, annem de memlekete (orduya) gidiyor birazdan çıkacak yola.. bizden haberler böyle.. hee gökalp im de iyi oluyor kuzucum:))):emir_bebek:

Günaydın hayatımm. Geçmiş olsun çokk çokkk , iyi bilirim adet sancılarını :( Canı çıkar çıkarda geri gelir insanın. Bende yine alerjik bişeler oldum burnum akıyor,bıktım arkadaş kurtulamadım kaç haftadır yeter daa:41: Annene hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Gökalp te yavrum saglıklı gircek bayrama inşallah.

geçmiş olsun canım ya ben daha adet olmadım. zaten eskiden de 3-4 ayda bir oluyordum :) bakalım doğumdan sonra düzene girecek mi benimki... biz evdeyiz temizlikte ptesi ve dün yaptım... gökalp kuzucuk daha da iyi olur umarım. resimde nasıl süzülmüş duruyor kuzucum...
bizim sıpa da yere halı ve yorgan serdim ama sürekli pistin dışına çıkıyor artık emekliyor mu hala sürünüyor mu anlamadım ama nerede koltuk altı parke bizimkisi orada... bizim çizilir diye süpürmeye bile kıyamadığımız parkelerimize oyuncağı ile bam güm vuruyor :9::9::9:

Günaydın hayatımm. Geçmiş olsun çokk çokkk , iyi bilirim adet sancılarını :( Canı çıkar çıkarda geri gelir insanın. Bende yine alerjik bişeler oldum burnum akıyor,bıktım arkadaş kurtulamadım kaç haftadır yeter daa:41: Annene hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Gökalp te yavrum saglıklı gircek bayrama inşallah.

canım ya geçmedi gitti şu hastalık, nedir çektiğin ya... zaten sağlamken zor bakıyoruz bu sıpalara hasta iken iyice zor oluyordur...

Merhaba teyzoşlar, Cuma günü bayram gezmelerinde kimse beni göremez iyisi mi şimdiden paylaşalım Cuma fotolarımı:))

$DSC_2143.jpg $DSC_2159.jpg $DSC_2177.jpg

Merhaba tatlımm :16:
Bayramın bizim içinde artık tek anlamı maalesef tatil :(( akşamları eşimi gördüğüm zamanlar yetmiyor yaa bir kaç gün hep birlikte olalım an azından.
Bizim buralarda da gelen giden şeker toplayan çocuklar yok kii :50: O çocuklar BİZDİK bayram sabahında erkenden kalkan süslenen şeker çantasını takan kapı kapı dolaşıp bayramlaşıp şeker toplayan.. Bazende eli açık komşularımız sayesinde cebimiz parayla dolardı :16:Vay be vayyy beeee ne günlerdi artık iyice yaşlandım:53:

aynen bayram tatilden öteye geçmiyo bnm içinde..ahh o eski günler..şimdi komşu bile selam bile vermzken o zmnın eli açık komşuları bize bayram harçlıı verrdi..süslenip püslenip sokaa çıkardık çantalarımız hep dolu olurdu bayramları..şimdinin çocukları bayram nedir bilmiyoki..

tarık da benişaşırttı bu sbah..uzun zamandır(bir aydır) emekliyodu zaten..bugün bi adım ileri götürdü...annemlerdeyizya, yer sofrasında yemek yiyoruz siniyle..biz evde masada yediğimiz için çok dikkatini çekmiyodu..ama yer sofrası ulaşabileceği boyutta olduğu için müthiş dikkatini çekti..oradaki yiyeceklere saldırıp duruyodu zaten...sonra öyle bi hırslandıki ulaşmak için sofranın kenarından tutup bi hışımla ayağa kalktı kendi başına..ve tabi ulaştı tabaklara..bi kaç tanesini devirme şerefine nail oldu, rahatladı :1:
böylelikle kendi kendine kalkma aşamasına geçmiş oldu...koca boğazlı oğlum ve yemeğin gücü :)

geçen bizde yer sofrasında yerken Selçuk yemekleri görünce birden panikle yanımıza geldi öyle bi hırsla sofraya tutunuo üzerindeki ekmeğe uzandı baktı yapmayı dizlerinin üstüne oturdu öyle uzandı..yani normalde tembeldir bnm oğlum oyüzdn şaşırdm..

Bu kk'ya üye olduktan sonra interneti daha fazla kullandığımı ve bilgisayarımın akşama kadar açık olduğunu fark ettim Suna :)) Arda doğduğundan bu yana televizyonu unutmuş bir insan olarak çocuğumun gözüne bu kadar bilgisayarı sokuyor olmanın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumuna geldiğini fark ettim:)) ha onu ihmal etmiyorum hiç ama bilgisayar sürekli açık annesi gidip gelip tıklayıp duruyor arada o da saldırıyor... Hal böyle olunca oğluşumun uyuduğu zamanlar dışında bilgisayarı saklıyorum, yani öyle bir karar aldım bakalım. o yüzden bu gün yoktum:)) oğluşumla kitap okumaya başladık:)

oyuncak olayında da sen de çok abartmışın canım yazık Kemal'ime biraz bir şeyler al yavruma...ışıklı ve müzikli olanlar çok dikkatlerini çekiyor bu ara bir de ipi olan şeylere bayılıyor arda ip canavarı, ip kemiriyor:))

Fatma şehriye çorbasını kavuruyormuşsun da bizimkilere kavurmaya erken değil mi, hem bildiğim kadarıyla zeytinyağı en son koymak gerekiyor, piştikten sonra vitamin değeri ölmesin diye. ben domatesi şehriyeyi kuru soğan, kıyma bir de su ekleyip kaynatıyorum en son zeytinyağ ekliyorum.
bayramdan sonra sesli ışıklı oyuncaklardan alıcam zaten canım ama abartmadan 2-3 çeşit diye düşünüyorum

Aysıma benı bıkere daha sasırttı,az once banyo yaptıryodum,vucut sungerı kuvetın ıcındeydı,vucudunu yıkamıstım,basını sampuanlıyodum bı baktım bu danacık sungerı almıs bacaklarına suruyo....bıldıgın bı asagı bı yukarı hareket ettırıyo sungerı...
Te allaaam yaaaa:) yakında anne sen cık ben banyomu yaparım derse hıc sasırmıcam

maşallah danacığa yaa..valla bnde hayrete düşüom süper zeka mı olcak bu kız ne :)

Canım oğlum olmasını isterdim hep, çok güzel kıyafetler var erkek bebekler için. Benim favorim hazır havalar da serinken Deri ceket, Asker yeşili ya da Füme pantolon üstüne bisiklet yaka dar t-shirt altına da aslında hayalimde Timber vardı da bu havalarda kasar azcık, Converse mükemmel ötesi olmaz mıııı:16:

ya nerde var merve bn hiçbişey bulamıorm erkeklere göre hep iç karartıcı koca adam kıyafetleri..anca kot pant. gömlek tarzı şeyler..bn kçk çocuklara öyle şeyler giydrmeyi sevmiorm..az bebekliklerini bilsinler..bnde biliim yani :) ha yürüme çağındaki çocuklar için çok tarz şeyler var markalarda ama ne biliiim bna sevimli gelmiyo..hep gözm kız kıyafetlerine gidiyo..o kdr seçenek varki kafayı yerdm heral kızım olsaydı

Merhaba teyzoşlar, Cuma günü bayram gezmelerinde kimse beni göremez iyisi mi şimdiden paylaşalım Cuma fotolarımı:))

Eki Görüntüle 539218 Eki Görüntüle 539219 Eki Görüntüle 539220
gönül nasılda büyümüş canım maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen bizde yer sofrasında yerken Selçuk yemekleri görünce birden panikle yanımıza geldi öyle bi hırsla sofraya tutunuo üzerindeki ekmeğe uzandı baktı yapmayı dizlerinin üstüne oturdu öyle uzandı..yani normalde tembeldir bnm oğlum oyüzdn şaşırdm..
kız tembel deme şu çocuğa onda ne cevherler vardırda senin haberin yoktur

Back