- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.361
Süslemez miyiz yaaaa hemde süsün püsün dibine vurcaz o denliKüçük kokoş benim kızım
Bakkkk Aysel hanım Aysel hanımmm benim asabımı bozma , yok öyle deli cesareti bilmem neeee gelceksin hele bi gelmeeeOtobüse binme uçakla gel Ya da kızlarla toplaşın servis tutun gelin
Mervee o kaanarin ve zarifsin kiasabın bozulsa bilem senden korkmam ki ben.
Merve usulü sinirlenme ''ama bitanemmm,neden gelmiyorsunuzz'' hihihi,insan korkmaz ki
yok annem şaka bi yana gelicem inş.:)
Merhaba tatlımm
Bayramın bizim içinde artık tek anlamı maalesef tatil( akşamları eşimi gördüğüm zamanlar yetmiyor yaa bir kaç gün hep birlikte olalım an azından.
Bizim buralarda da gelen giden şeker toplayan çocuklar yok kiiO çocuklar BİZDİK bayram sabahında erkenden kalkan süslenen şeker çantasını takan kapı kapı dolaşıp bayramlaşıp şeker toplayan.. Bazende eli açık komşularımız sayesinde cebimiz parayla dolardı Vay be vayyy beeee ne günlerdi artık iyice yaşlandım
Kız sen beni kibar feyzo sanıyon herhalde
Ahhh ahh yaşlılığın verdiği bir durulma oldu o kadar yoksaaa lise çağlarımda az erkek dövmedim
Süslemez miyiz yaaaa hemde süsün püsün dibine vurcaz o denliKüçük kokoş benim kızım
Bakkkk Aysel hanım Aysel hanımmm benim asabımı bozma , yok öyle deli cesareti bilmem neeee gelceksin hele bi gelmeeeOtobüse binme uçakla gel Ya da kızlarla toplaşın servis tutun gelin
tabi kızlarınız varya şimdiden süsleyin ya ne şanslı bu cimcimeler her şey kız çocukları içinMerve bizde bebelerimizi süsleriz:)şimdi daha da bi ayrı anlamı var sanki bizim için bayramların :)
Aldım Gülnihal'in bayramlığını babamız namazdan gelene kadar ana kız süslencez bizde sonra anaanneye gitcez kahvaltıya :)
valla öyle yaşlandık canım keşke bizim çocuklarımızda bizim gibi sokakta oynayarak şeker toplayarak nbiraz daha özgür büyüseler ama nerde
Ne bilim kız Merve ben ana kız sizi pek bi kibar buluyorum,hele Gülnihal'den sonra Alya bana çook narin geliyor ya :)
tabi kızlarınız varya şimdiden süsleyin ya ne şanslı bu cimcimeler her şey kız çocukları için
Keşkee bende çokk isterdim. Bizim zamanımızda gece yarılarına kadar sokakta takılırdık arkadaşlarla bayramlarda, Kız kaçıran, maytap daha neler neler. Bir de benim saçlarım çookk uzundu şimdi ki gibi hani böyle renkli renkli tokalar vardı ya, klips gibi hep bayramda kızlar ondan takarlardı saçıma saatlerce :) Gerçekten yaşlanıyorum sanırım
Eskiden haddinden fazla kibardım, yani eski sektörümde. Turizmciydim malum :) Bankaya ilk girdiğimde, hemde Sarıgazi şubeye ne dalga geçerlerdi, müşteriler hitap şeklimden anlamazlardı Sonra bir bozdum tam bozdum. Sen bozduğum dönemdesin aslında ama
Canım oğlum olmasını isterdim hep, çok güzel kıyafetler var erkek bebekler için. Benim favorim hazır havalar da serinken Deri ceket, Asker yeşili ya da Füme pantolon üstüne bisiklet yaka dar t-shirt altına da aslında hayalimde Timber vardı da bu havalarda kasar azcık, Converse mükemmel ötesi olmaz mıııı
süper olur aslında ben kemale füme kot almıştım bayrama tam üzerine kısa kollu tişört açık renk içine uzun kollu füme çıtpıtlı badilerden kolları görünsün diye deri ceket aklıma gelmedi dur çıkabilirsem alırım danaya ama kızlarında tokaları saç bantları bile yetiyor valla merve
doğru güzel olur canım bileklik le kemer süper fikir yapıcam teşekkür ederim teyzesi merve sen yaşlandıysan ben kendimi boğaz köprüden atmalıyım valla sen benden küçüktün yanlış hatırlamıyorsam
Eki Görüntüle 538638
biz geçen bayramda mahmutalp e fular almıştık. zara da var onlardan... resmini bulursam eklerim...
gamzenin bisküvi tarifini denedim. alp nasıl sevdi kuru kuru yedi valla... bir çiğneyişi var görmeniz lazım...
çok yakışmış yerim ben senin flarınıEki Görüntüle 538638
biz geçen bayramda mahmutalp e fular almıştık. zara da var onlardan... resmini bulursam eklerim...
ben 81 liyim ve saçlarım o kadar beyazki yaşla ilgisi yok canım malesef beyaz saçın 18 yaşındaydım daha ilk beyazım varkencanım küçükler arasındayım 87 liyim ama hissettiğim yaş 43 yakında saçlarım beyazlarsa hiç şaşırmam
canım ben aynı tarifi birde yoğurt suyu yerine elma suyu koyarak yaptım baya güzel oluyor bide öyle dene isterse
herkese günaydın bakıyorumda herkesi bayram telaşı sarmış biz hariç bayramın benim için diğer günlerden farkı yok ne gidicek biyer var ne de bize gelicek şu son olaylardan sonra çocuklar bile gelmiyor şeker toplamak içinbayram gelmiş neyime anam anam garibem
Merhaba tatlımm
Bayramın bizim içinde artık tek anlamı maalesef tatil( akşamları eşimi gördüğüm zamanlar yetmiyor yaa bir kaç gün hep birlikte olalım an azından.
Bizim buralarda da gelen giden şeker toplayan çocuklar yok kiiO çocuklar BİZDİK bayram sabahında erkenden kalkan süslenen şeker çantasını takan kapı kapı dolaşıp bayramlaşıp şeker toplayan.. Bazende eli açık komşularımız sayesinde cebimiz parayla dolardı Vay be vayyy beeee ne günlerdi artık iyice yaşlandım
canım küçükler arasındayım 87 liyim ama hissettiğim yaş 43 yakında saçlarım beyazlarsa hiç şaşırmam
bak bende armutu denememiştim bende öyle denerim iyi oldubende armut suyuyla yaptım. yaparken de bir dahakine elma ile yaparım diye düşünmüştüm... madem sende dedin güzel oluyor öyle yaparım bundan sonrakileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?