• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...eşimiistanbulda bırakıp boluyageldik,annemlere...eşim arkadaşlarıyla bekar takılcak bi hafta..baktım gelmek istemiyo, ben de çok istekli değilim onunla gitmeye..çünkü annemlerle başbaşa vakit geçirmek istiyorum...ev kadın-kız dolu zaten..o da sıkılcak,ben de..iyi madem, sen kal dedim...uçtu tabi sevinçten..abur cubur depoladık eve..arkadaşlarıyla benim evi batırmakla meşguller şimdi.en büyük fantazileri zaten benim şehirdışına gitmem...diğerlerinin eşleri yalnız gitmiyo, gitseler de evin batmaması için açmıyolar..şimdi lütuf oldu hepsine...amaaan, dönüşte beraber temizleyiveririz 2 saatte,nolucak..insan mutlu olduğu şeyi yapmalı..sırf prosedürler için birbirimizi boğmaya gerek yok

Bence madem esın arkadaşlarını çağırıyor ve senin minik bir bebegin var sonuçta arkadaşları ve esın toplasinlAr evi :))) edin onların çıkmasına yakın alsına eline poşeti başlasın toplamaya, digerleri de yardım eder.

Merhaba arkadaşlar 6. Ay aşılarını oldu Ege, 2 bacak bi kol bir de ağızdan. Bazı forumlar da3 bacak yazmışlar. Fark var mıdır ki kas dokusu olması yeterli mi acaba? Sizin aşılar nasıl yapılmıştı ?

eşim temizler zaten de benim birazcık daha üstünden geçmem gerekir...gitmeden bi gün önce talimatı veririm, bıraktığım hale getir evi diye..yapacak tabi o kadarını da..böyle özgürlüğü kaç eş verir...

doktor dediyse sorun olmaz canım, yani aşı konusunda doktorun riske gireceğini sanmıyorum doğru söylüyordur, telaşlanma hiç sen...

ay inşallah canım, o zaman benim de kafama takılmıştı ama doktor gösterdi aşı kartımızda bak 2. aydan beri yapıyoruz biz onu bunun içinde var dedi. hatta inanmayıp ebe bir kuzenim var ona sormuştum o da bir şey olmaz demişti ama şimdi sizinkilere yapıldığını duyunca yeniden tereddüde düştüm. aşı işi önemli ya ben sırf bunun için her ay Türkiye'ye geldim, burada aşılar yok da ...

günaydın kızlar...eşimiistanbulda bırakıp boluyageldik,annemlere...eşim arkadaşlarıyla bekar takılcak bi hafta..baktım gelmek istemiyo, ben de çok istekli değilim onunla gitmeye..çünkü annemlerle başbaşa vakit geçirmek istiyorum...ev kadın-kız dolu zaten..o da sıkılcak,ben de..iyi madem, sen kal dedim...uçtu tabi sevinçten..abur cubur depoladık eve..arkadaşlarıyla benim evi batırmakla meşguller şimdi.en büyük fantazileri zaten benim şehirdışına gitmem...diğerlerinin eşleri yalnız gitmiyo, gitseler de evin batmaması için açmıyolar..şimdi lütuf oldu hepsine...amaaan, dönüşte beraber temizleyiveririz 2 saatte,nolucak..insan mutlu olduğu şeyi yapmalı..sırf prosedürler için birbirimizi boğmaya gerek yok

en güzelini yapmışsın vallahi canım sıkmamak lazım:))

canım allah razı olsun tarif için bugün yapıcammmm:16::16::16::16:

Ay ne demek güzelim ben de zaten buradan almıştım :)) Umarım bu sefer tutar...

ay inşallah canım, o zaman benim de kafama takılmıştı ama doktor gösterdi aşı kartımızda bak 2. aydan beri yapıyoruz biz onu bunun içinde var dedi. hatta inanmayıp ebe bir kuzenim var ona sormuştum o da bir şey olmaz demişti ama şimdi sizinkilere yapıldığını duyunca yeniden tereddüde düştüm. aşı işi önemli ya ben sırf bunun için her ay Türkiye'ye geldim, burada aşılar yok da ...

dedikleri doğrudur. kuzenin de öyle söylemiş zaten... tereddüde düşme hiç...

geçenlerde aysel'in başlattığı araba furyasıyla bir çok kişi e-bebek ten araba almıştı:) ben de Arda'ya unnado'dan şunu aldım, nasıl? $27067_031011_8070.jpg

kızlarrrrr günaydınnnnn :16::16:

bayramları çok seviyorum insanın sevdiklerini ziyaret etmesi onlarla bir kaç saatte olsa vakit geçirmesi en önemliside eşimle ve oğlumla geçireceğim günler umarım planlarımın hepsini 5 güne sığdırabilirim ama birde şu bayram temizliği olmasa kaç akşamdır temizlik yapmaktan canım çıktı bayram öncesi yardıma gelecek bir kadında bulamadım ne bileyim böyle olacağını meğerse 1 hafta önceden sıra almak gerekiyormuş temizlikçiliğemi başlasam acaba :35::35:bir de eşimin söylenmeleri beni daha da yoruyor aslında oda haklı sülalenin en küçüğü biziz nasıl olsa bize gelen olmaz neden bu kadar paralıyosun kendini diye diye başımın etini yedi :9::9:aslında bayram bahane eşe temizlik yaptırmak şahane hihihih :16::16:

geçenlerde aysel'in başlattığı araba furyasıyla bir çok kişi e-bebek ten araba almıştı:) ben de Arda'ya unnado'dan şunu aldım, nasıl?Eki Görüntüle 538298

gönülcüm bende böyle bir aktivite masası bakmıştım ama 9-36 ay arası bebekler için olduğu yazıyordu daha erken olduğunu düşünüp almamıştım hoş 9 aylık oldukları zamanda bilinçli olarak basmıcaklar tuşlara en azından kulak dolgunluğu olur değil mi güle güle kullanın şekerim :))

gönülcüm bende böyle bir aktivite masası bakmıştım ama 9-36 ay arası bebekler için olduğu yazıyordu daha erken olduğunu düşünüp almamıştım hoş 9 aylık oldukları zamanda bilinçli olarak basmıcaklar tuşlara en azından kulak dolgunluğu olur değil mi güle güle kullanın şekerim :))

teşekkür ederim canım, 6+ yazıyor ama haklısın, zaten kampanya 30'unda bitiyor gelmesi Kasım'ın ilk haftası e benim Türkiye'ye gelmeme de en az bir ay var:) 9. ayımızda ancak elimizde olacak anlayacağın, ilk etapta zaten yürüme yardımcısı olsun istiyorum aktivite kısmını büyüdükçe daha işlevsel kullanmaya başlar :)

teşekkür ederim canım, 6+ yazıyor ama haklısın, zaten kampanya 30'unda bitiyor gelmesi Kasım'ın ilk haftası e benim Türkiye'ye gelmeme de en az bir ay var:) 9. ayımızda ancak elimizde olacak anlayacağın, ilk etapta zaten yürüme yardımcısı olsun istiyorum aktivite kısmını büyüdükçe daha işlevsel kullanmaya başlar :)

çocuklar için oyuncak seçimi de çok önemli bu tarz eğitici ve eğlenceli oyuncaklar onların zihinsel gelişimlerine çok yardımcı oluyor...o kadar çeşitli oyuncak varki hepsinden almak istiyorum bazen Çınara ama bir yandan da onun oyuncaktan bıkmasına sebep olmak istemiyorum çünkü bu kezde büyüdüğü zaman oyuncağa doymuş olmasından ve benden yaşının gerektirdiğinden daha büyük şeyler istemesinden tedirgin oluyorum nasıl bir yol izlemek gerek tam olarak çözmüş değilim sanırım dayanamayıp alsamda tek tek vermek en iyisi okuduğum makalelerde hep bunu öneriyor uzmanlar....

Aysıma benı bıkere daha sasırttı,az once banyo yaptıryodum,vucut sungerı kuvetın ıcındeydı,vucudunu yıkamıstım,basını sampuanlıyodum bı baktım bu danacık sungerı almıs bacaklarına suruyo....bıldıgın bı asagı bı yukarı hareket ettırıyo sungerı...
Te allaaam yaaaa:) yakında anne sen cık ben banyomu yaparım derse hıc sasırmıcam

Aysıma benı bıkere daha sasırttı,az once banyo yaptıryodum,vucut sungerı kuvetın ıcındeydı,vucudunu yıkamıstım,basını sampuanlıyodum bı baktım bu danacık sungerı almıs bacaklarına suruyo....bıldıgın bı asagı bı yukarı hareket ettırıyo sungerı...
Te allaaam yaaaa:) yakında anne sen cık ben banyomu yaparım derse hıc sasırmıcam

amanınn..bu kız ne böyle, maşallah...hakkaten yakında koridordan sesleniyomuş, annee, ben duşa giriyoruum:1:

Back