2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pıtırcığa bak sen ya nelerde beceriyormuş maşallah maşallah

evet, kesinlikle tek tek vermek lazım...öyle oyuncak sepeti yapıp da bisürü oyuncağı önüne yığmak çok yanlış..öyle olunca tadı da olmuyo çocuk için..çabucak sıkılıyo..ben hatırlıyorum, küçükken ayda yılda bi oyuncak alınırdı ama ne kadar sevinirdim, ne kıymetli olurdu..bazen para biriktirip kendim alırdım...aklım erdikten sonraki oyuncaklarımı hatırlıyorum hep...doyumsuzlaştırmamak lazım çocukları..

tarık da benişaşırttı bu sbah..uzun zamandır(bir aydır) emekliyodu zaten..bugün bi adım ileri götürdü...annemlerdeyizya, yer sofrasında yemek yiyoruz siniyle..biz evde masada yediğimiz için çok dikkatini çekmiyodu..ama yer sofrası ulaşabileceği boyutta olduğu için müthiş dikkatini çekti..oradaki yiyeceklere saldırıp duruyodu zaten...sonra öyle bi hırslandıki ulaşmak için sofranın kenarından tutup bi hışımla ayağa kalktı kendi başına..ve tabi ulaştı tabaklara..bi kaç tanesini devirme şerefine nail oldu, rahatladı
böylelikle kendi kendine kalkma aşamasına geçmiş oldu...koca boğazlı oğlum ve yemeğin gücü :)

sanırım bende ki biraz da çalışan anne psikolojisi doktorumuz çalışan çoğu annenin aynı hatayı yaptığını söylemişti gün içinde bebeklerinin yanında olamadıklarından dolayı onun iyi vakit geçirdiğini bilmek istiyoruz bunu sağlamak için de bol bol çeşit çeşit oyuncak alınıyor tabi...geçen gün Çınara bayramlık almak için bir çocuk mağazasına girdim 4 yaşlarında bir erkek çocuk nasıl ağlıyor mağazayı resmen birbirine kattı tutturmuş gidelim diye annesi ne dediyse fayda etmiyor annesi ona bayramlık alıncağını söylüyor çocuk o kadar doymuş ki kıyafete artık yeni bir kıyafet alınacak olması hiç ilgisini çekmiyor bile bense hala dün gibi hatırlıyorum bayramlıklarımla yattığım günleri....(çok yaşlı olamamama rağmen :))

teşekkür ediyorum btanemm. Bende koymak istediğim isimleri koyamadım maalesef Alya sezeryana 1 gün kala son anda karar verdiğimiz isim aslında. Babası 2. isim Cemreyi koydu,ben Derin Masal Defne arasında gidip gelmiştim Cemreye hiçbirini yakıştıramadık,kısmet :))

Merve, Alya'nın dişleri hayırlı olsun nasıl pırtlatmış dördünü birden:) Maşallah...

sağol kuzucum vallahi 4 diş birden çıkardı sıpam benim, etti mi 6 tane oo oo işim var benim bu kızla :)

teşekkür ediyorum şekerimm. bitseydi tüm dişleri çıkartma faslı herhalde sonradan rahatlayacağız :)

kuzummm olsun çıkar zamanıyla dişleriniz, çıkınca da zor çıkmayınca da valla karar veremedim. bizim bıdık da dişler yokken daha ısırıyordu, şimdi memede ısırma huyu çok yok,çok sinirlenirse ancak:) bizimki omzumu kolumu ısırmaya bayılıyor, bebiş haklı bende etine dolgun bıngıl bıngıl olduğum için çok zevk alıyor ısırmaktan

Aysimaaa ısırırım kızım seniiii senin kız aldı başını gidiyor ben sana söyleyeyim sen bırak o kendi yıkanır

maşallah kuzuma benimm.. ya biriside gelse kızımı rencide etse de bizimkide emeklese kalkmaya çalışsa hatta direkt uğraştırmadan kalksa yürüse yaww tembellik ötesi bizimki. yerde yatmaktan nefret ediyor yatsa bile 15 dk max, sağa sola dönsün yeter. aman totosunu oynatmasın sıpam.

herkese günaydın bakıyorumda herkesi bayram telaşı sarmış biz hariç bayramın benim için diğer günlerden farkı yok ne gidicek biyer var ne de bize gelicek şu son olaylardan sonra çocuklar bile gelmiyor şeker toplamak için bayram gelmiş neyime anam anam garibem

Mrb kızlar nasılsnıız
Fatma ben o Aysimanın bacaklarını ısırırm,cadı yaa :)
Dün kardeşim ve teyzem Gönül'e gitmişler (pukunto)Bakü de,burdan güler yüzlülüğü ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.Teyzem anlata anlata bitiremedi :)

Merhaba tatlımm
Bayramın bizim içinde artık tek anlamı maalesef tatil ( akşamları eşimi gördüğüm zamanlar yetmiyor yaa bir kaç gün hep birlikte olalım an azından.
Bizim buralarda da gelen giden şeker toplayan çocuklar yok kii O çocuklar BİZDİK bayram sabahında erkenden kalkan süslenen şeker çantasını takan kapı kapı dolaşıp bayramlaşıp şeker toplayan.. Bazende eli açık komşularımız sayesinde cebimiz parayla dolardı Vay be vayyy beeee ne günlerdi artık iyice yaşlandım

Bal böceğimmm

Merve,Alya baya baya dişli olduk artık ya,ay minnoş kuşum benim ne tatlıdır şimdi oo

Yaaa teyzesi ne sandınnn. Alya Gülnihal de Gülnihal diyor başka birşey demiyor , ne zaman geliyorsunuz bizim yakaya Buluşmalarda çook kalabalıktı yeteri kadar koklaşamadık hanginize sarılacağımı şaşırdım

Merve bizde bebelerimizi süsleriz:)şimdi daha da bi ayrı anlamı var sanki bizim için bayramların :)
Aldım Gülnihal'in bayramlığını babamız namazdan gelene kadar ana kız süslencez bizde sonra anaanneye gitcez kahvaltıya :)

Bayram bi geçsin cnm,bi deli cesareti gelemsi lazım.Geçen annemi alamaya S.Gökçen'e gittik Gülnihal otobüste terör estirdi,kokrtum bizi otobüsten atacaklar diye

Bayram bi geçsin cnm,bi deli cesareti gelemsi lazım.Geçen annemi alamaya S.Gökçen'e gittik Gülnihal otobüste terör estirdi,kokrtum bizi otobüsten atacaklar diye

Süslemez miyiz yaaaa hemde süsün püsün dibine vurcaz o denli Küçük kokoş benim kızım
Bakkkk Aysel hanım Aysel hanımmm benim asabımı bozma , yok öyle deli cesareti bilmem neeee gelceksin hele bi gelmeee Otobüse binme uçakla gel Ya da kızlarla toplaşın servis tutun gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…