• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bayadır sorcam unutuyorum aysimaya tek tek yedrdiğinde doyuyormu? mesela ne kadar peynir ne kadar yumurtavs veriyorsun? tek tek verdiğimde asla doymuyor oğlum ardından süt istiyor. ben içine baya şey katıyorum çünkü. yada tadımlık mı veriyorsun?
ve ben hala blendrdan geçiriyorum pütürlü hiçbirşeyi yemiyor üğürüyor sonrası malum :(
şu tarcını bana anlatın bi yavvv :)
canııım cok saol,hepımızn bebeklerıne masallah olsun...
Bende kahvaltıyı tek tek vermeye gayret edıyorum,peynıre,yumurtaya bayılıyo kucuk sıpam,cok sukur zorluk yasamıyorum..ama bazen oyle bı ınadı tutuyokı,o kasıgı agzına sokacam dıye ıflahım kesılıyo...
Dunkı ılk kıyma gırısımımızde cok sukur olumlu gectı,cok sevdı kızım kıymayı,...
Bu arada su kasık mamaları varya arada ondan yedırıyorum bızım danacık yemesede,bgn ıcıne az tarcın kattım,onuda afıyetle yedı kucuk gurme:)
tarcını burda okudum,veren arkadaslar var ama faydasını sunaya sormam lazıımmm

SMA
kızlar bebişinize devam sütü hangi markayı veriyorsunuz??

duydum duydum :( ama birşey söyleyeceğim hani öpmekle altını değiştirmeklemi alakalı blmiyorum ama neyse.anlat ya ben merak ediyorum.
hayatım çocuk istismarını muhakkak duymuşundur biliyorsundur
işte bu insan görünümlü hayvanlar yani kendini ufacık çocuğun bedeninde rahatlatmaya çalışanlar
malesef genelde yakın akrabalar oluyormuş ve sen çocuğunu her zaman dudağından öpersen ulu orta herkesin yakında
altını değiştirirsen biri çocuğunu öperse yada mahrem yerlerine dokunursa çocuk söylemez
ama sen bunlara dikkat ederse çocuk muhakkak söyler
canım öyle inanılmaz hikayelere tanık oldumki anlatamam hatta anlatıp kimseyide sıkmak istemem
sadece biraz daha dikkat edelim bu dünyadaki görünmeyen acı gerçeklik malesef

ciddimisin ya :( bi tuhaf oldum
canım ürolojide çalışan bir arkadaşım var en az iki tecavüzcü geliyor ayda dedi
ve kız erkek çocuk yetişkin yaşlı hiç farketmiyor demişti
ve bana en önemli uyarısıda sakın çocuğunu yalnız parka yollama oldu
hiç beklemediğimiz park görevlileri çok geliyormuş
yani etraf hiçde göründüğü gibi masum değil

iyi geceler nasılsınz cümleten?

Ebrarcım kahvaltıda cogu zaman tek tek vermekle beraber karısım yaptıgımda oluyo,karısımda peynırı ,cevızı,,yumurtası,pekmezı,bıskuvısını kahvaltı kasık mamasıyla seyreltıp verıyorum..
Tek tek verıcem zaman ıse bır yumurta sarısı,kıbrıt kutusundan bıraz fazla peynır,bıskuvısını pekmezle karıstırıp verıyorum,baska sey katmadan ıcıne...
Tarcını ben sdc kasık mamasını yemedıgı ıcın ıcıne azcık katıım,tadı hosuna gıttı bızım dananın mamanın tumunu yedı.

Merhaba arkadaşlar 6. Ay aşılarını oldu Ege, 2 bacak bi kol bir de ağızdan. Bazı forumlar da3 bacak yazmışlar. Fark var mıdır ki kas dokusu olması yeterli mi acaba? Sizin aşılar nasıl yapılmıştı ?

aymina neymiş?

tustubik gecende yazdım sana cevap yazmadın yada görmedin. tekrar sorayım cevap vermemekte özgürsün :) 2008 de ilk dönem kayıt yaptırıp sonramı bıraktın? yoksa dönemlik kaydını yaptırmadan mı bıraktın? şuan tekrar kayıt yaptırdın mı? harç parası 205 tl miş.

öğluma yeşil mercimek çorbası içirdim ilk defa 2. kaşığı red etmeden 1 kase içti. aferin oğluma :D :D

öncelikle herkese merhabalar
ya lagrima, şimdi mesajını gördüm ve çok şaşırdım, bi de yeterli mesajım da yok cevap yazamıyorum. bana yazdığının hiiiiiiiiiç farkında değilim, çünkü ben bi mart 2013 anne adayı olarak fiti fiti sizin geçen sene bu vakitler neler yaptığınızı okumakla meşguldüm :17: hiç son dönemde neler konuştuğunuzun farkında diilim yani :37:

geçmişe baktım bana bunu yazmışsın, neye kayıt yaptırdım ben anlamadım ki soruyu:27:

Aysımaya cok guzel kıyafetler aldım,ahhhh bana olaydıda ben gıyeydım,laa el kadar bebelerın bıle tarzı var,magazaya bı gırdım valla yetıskınlerden cok daha guzel bu danaların kıyafetlerı...
Ne vardı bıze gorede yapsalardı:)

kızlar bişey soracam. bebeğim geceleri bazen uykudan bağırarak uyanıyor ve yaklaşık 10 dakika kadar da sakinleşmiyor bağırara ağlıyor onu öyle görünce içim gidiyor kucağıma laıyorum sakinleştirene kadar nerdeyse ben ağlayacak duruma geliyorum sizinkilerde de oluyo mu böyle ?? neden oluyo sizce ???

gecede 2 defa oluyor bize de.. kalbim güm güm atarak uyanıyorum, öyle bir çığlık ki..gidip sakinleştiriyorum emziriyorum..doktorumuz çığlıkla uyanması diş sancısıdır demişti..

aslında tam olarak uyanmıyordur tahminimce. seni görmesine ragmen uyandırmaya çalışmana rğmen ağlamaya devam ediyordur.. aslında hala uyuyorlar o esnada.. geçici bir durum, meraklanma. internetten uyku terörü ile ilgili yazılar okumanı tavsiye ederim. ha bir de yatırırken bol bol dua..

Aynen bu durum bizde de var o kadar sık değildi bir haftadır hergün olmasa da gün aşırı oluyo bilmem neden :50:

gecen haftalarda her gece 2 3 kez ağlayarakmı desem bağırarakmı desem bilemedim çok kötü ya no şekilde uyanıyoru bu hafta her gece olmasada bazı ara ara oluyor
nedenine gelince bnde bilmiyorum :((

verdiğiniz cevaplar için çokk teşekkür ederim. fearness arkadaşımın hakkı var o gün olan şey sanırım uyku teröründen kaynaklıydı. ama daha sonraki geceler de huzursuzluğu devam etti ve nihayet 19 ekimde ilk dişini çıkardı oğlum. tam bir iki gün rahat ettik derken bu günlerde yine bi rahatsız sanırım ikinci diş yolda. dişi çıkması güzel hoş da oğluşumun acı çekiyo olmasına çoookkk üzülüyorum:5::5:

Merhaba arkadaşlar 6. Ay aşılarını oldu Ege, 2 bacak bi kol bir de ağızdan. Bazı forumlar da3 bacak yazmışlar. Fark var mıdır ki kas dokusu olması yeterli mi acaba? Sizin aşılar nasıl yapılmıştı ?

bize 3 bacaktan yapıldı ama burada okumuştum koluna da yapıyorlar. ben hemşireye teki koldan olmayacak mı dedim yok dedi 1 yaşından önce koldan yapmıyoruz dedi ama yaptılar bize daha önce koldan... aynı hemşire zaten benle yanlış bildiği başka bir konuda da iddialaşmıştı. Bu konuda da yanlış biliyor olabilir...

biz de ilk güne sıkıştırmayı planlıyoruz tüm ziyaretleri, çocuk oldğndan dolayı uzun uzun oturamıyoruz zaten, ya da tam tersi oluyor,uyuyor çok oturmak zorunda kalıyoruz:) geçen bayram mesela uyudukça uyuyası geldi,k.waldmlerde 3 4 saat geçirmiştik :) diğer günler de ailece geçiricez oğluşumla gezicez iyi olursa inşallah..

bizim çok uzak ya... zaten yollarda geçiyor ilk gün istanbulun bir ucundan öteki ucuna dolaşa dolaşa gidiyoruz biz. Küçükyalıda oturuyoruz biz, buradan büyükçekmeceye kadar ziyaret yapıyoruz :) o yüzden 1.gece annemlerde kalıyoruz ertesi günde geri kalanları tamamlayıp geri dönüyoruz.

Zeynep, patates ezeceğiyle eziyorum da özle çok bastırmadan bir iki eziyorum o zaman baya pütürlü oluyor. Avrupa yakasındayım canım maalesef, öyle genç öğretmen olup da iyi bir okulda çalışmak pek mümkün değil :( doğuda olmaktansa buna şükrediyoruz...

ben patates ezeceği ile bayaaa ezdim o zaman... gerçi pütürlüydü ama çok değildi. yarın biraz daha pütürlü vereyim, daha az ezeyim en iyisi...

Aysımaya cok guzel kıyafetler aldım,ahhhh bana olaydıda ben gıyeydım,laa el kadar bebelerın bıle tarzı var,magazaya bı gırdım valla yetıskınlerden cok daha guzel bu danaların kıyafetlerı...
Ne vardı bıze gorede yapsalardı:)

sen en azından kızına çok güzel şeyler bulabiliyorsun biz erkek anneleri deli gibi dolaşmak zorunda kalıyoruz, kızlara bir sürü kıyafet yapıyorlar erkek bebişlere gömlek kravat... kızlarınki çok güzel ama yaaaaa.... kıyafetlerin resmini çekip koysana canım ya

sen en azından kızına çok güzel şeyler bulabiliyorsun biz erkek anneleri deli gibi dolaşmak zorunda kalıyoruz, kızlara bir sürü kıyafet yapıyorlar erkek bebişlere gömlek kravat... kızlarınki çok güzel ama yaaaaa.... kıyafetlerin resmini çekip koysana canım ya

yarın bı deneyeyımm resım koymayı,canım c&a dan aldım kıyafetlerı,orda erkek cocuklar ıcınde cok guzel seyler vardı,aklında bulunsun

günaydın kızlar...eşimiistanbulda bırakıp boluyageldik,annemlere...eşim arkadaşlarıyla bekar takılcak bi hafta..baktım gelmek istemiyo, ben de çok istekli değilim onunla gitmeye..çünkü annemlerle başbaşa vakit geçirmek istiyorum...ev kadın-kız dolu zaten..o da sıkılcak,ben de..iyi madem, sen kal dedim...uçtu tabi sevinçten..abur cubur depoladık eve..arkadaşlarıyla benim evi batırmakla meşguller şimdi.en büyük fantazileri zaten benim şehirdışına gitmem...diğerlerinin eşleri yalnız gitmiyo, gitseler de evin batmaması için açmıyolar..şimdi lütuf oldu hepsine...amaaan, dönüşte beraber temizleyiveririz 2 saatte,nolucak..insan mutlu olduğu şeyi yapmalı..sırf prosedürler için birbirimizi boğmaya gerek yok

Sabah 8'de uyandım ve inanılmaz bir şey oldu, Arda uyuyordu hala:)) Yavrum 9'a kadar uyudu ama benim bünye alışkın değil ki uyuyamadııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm :(((

bayram diyince o cafe senin bu cafe benim o akadaş toplantısı senin bu akraba gezmesi benim....eskiden bayram dendiği zaman aklıma geçireceğim bol gezmeli günler geliyordu...şimdi ise bayram oğlumla ve eşimle geçireceğim bir kaç güzel günden ibaret benim için yine gezmelere gidiliyor yine bol bol kahkahalar atılıyor ama ÇINAR beyin uyku saatlerini yemek saatlerini göz önünde bulundurarak...yaşlanıyorum galiba ben farkında değilim :31::31:

ay evet yaa...eskiden ben de öyle geçirirdim..topla arkadaşları, cafe cafe dolaş, gez...ne özgür günlermiş...hey gidi...şimdi yok uykusu yok çişi, kırk tane şey düşünerek kırk saatte hazırlanıp çıkıyosun..lutfederse güzel bi gezi oluyo, ama zırıldaması tuttuysa geri dönmek için canhıraşane bi telaş.....!!!!!!!!!!!!!!!evet, yaşlanıyoruz galiba

Back