- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.301
cnm bayadır sorcam unutuyorum aysimaya tek tek yedrdiğinde doyuyormu? mesela ne kadar peynir ne kadar yumurtavs veriyorsun? tek tek verdiğimde asla doymuyor oğlum ardından süt istiyor. ben içine baya şey katıyorum çünkü. yada tadımlık mı veriyorsun?
ve ben hala blendrdan geçiriyorum pütürlü hiçbirşeyi yemiyor üğürüyor sonrası malum
şu tarcını bana anlatın bi yavvv :)
SMA
duydum duydum ama birşey söyleyeceğim hani öpmekle altını değiştirmeklemi alakalı blmiyorum ama neyse.anlat ya ben merak ediyorum.
ciddimisin ya bi tuhaf oldum
iyi geceler nasılsınz cümleten?
ve ben hala blendrdan geçiriyorum pütürlü hiçbirşeyi yemiyor üğürüyor sonrası malum
şu tarcını bana anlatın bi yavvv :)
canııım cok saol,hepımızn bebeklerıne masallah olsun...
Bende kahvaltıyı tek tek vermeye gayret edıyorum,peynıre,yumurtaya bayılıyo kucuk sıpam,cok sukur zorluk yasamıyorum..ama bazen oyle bı ınadı tutuyokı,o kasıgı agzına sokacam dıye ıflahım kesılıyo...
Dunkı ılk kıyma gırısımımızde cok sukur olumlu gectı,cok sevdı kızım kıymayı,...
Bu arada su kasık mamaları varya arada ondan yedırıyorum bızım danacık yemesede,bgn ıcıne az tarcın kattım,onuda afıyetle yedı kucuk gurme:)
tarcını burda okudum,veren arkadaslar var ama faydasını sunaya sormam lazıımmm
SMA
kızlar bebişinize devam sütü hangi markayı veriyorsunuz??
duydum duydum ama birşey söyleyeceğim hani öpmekle altını değiştirmeklemi alakalı blmiyorum ama neyse.anlat ya ben merak ediyorum.
hayatım çocuk istismarını muhakkak duymuşundur biliyorsundur
işte bu insan görünümlü hayvanlar yani kendini ufacık çocuğun bedeninde rahatlatmaya çalışanlar
malesef genelde yakın akrabalar oluyormuş ve sen çocuğunu her zaman dudağından öpersen ulu orta herkesin yakında
altını değiştirirsen biri çocuğunu öperse yada mahrem yerlerine dokunursa çocuk söylemez
ama sen bunlara dikkat ederse çocuk muhakkak söyler
canım öyle inanılmaz hikayelere tanık oldumki anlatamam hatta anlatıp kimseyide sıkmak istemem
sadece biraz daha dikkat edelim bu dünyadaki görünmeyen acı gerçeklik malesef
ciddimisin ya bi tuhaf oldum
canım ürolojide çalışan bir arkadaşım var en az iki tecavüzcü geliyor ayda dedi
ve kız erkek çocuk yetişkin yaşlı hiç farketmiyor demişti
ve bana en önemli uyarısıda sakın çocuğunu yalnız parka yollama oldu
hiç beklemediğimiz park görevlileri çok geliyormuş
yani etraf hiçde göründüğü gibi masum değil
iyi geceler nasılsınz cümleten?