Bir ay oldu mu girmeyeli?...
Ne çok özlemişim sizleri geçmişi okumaya çalışcam uyumazsam havadislerinizi alayım benden haberlere gelirsek:;
Çok kötü bi grip atlattım önce Enes'e sonra Eyüp'e bulaştı onlar iyileri derken eşime de geçti benimki. Sonra iyi oldum dişlerim bitmek üzere ameliyat işe yaradı herhalde ki diş etlerimde ne ağrı ne kanama ikisi de yok şükür dün sağ alt A implant takıldı o da bitti ama pek memnun değilim nedense drum bunun normal olduğunu söylüyor çünkü 3.5senedir orda diş yoktu 1haftaya uyum sağlarsın diyor ama tedirginlik var yinede
Annemle kardeşim de hastayı 1 hafta onlarda kaldım 2haftadır da bizdeler babam hala Artvin'de bayrama gelecek inş.
Hafta sonu dehşet bi olay yaşadım ayrıntılı anlatmak isterdim ama başınızı şişirmeyim şimdi her defasında övgü ve sevgiyle anlattığım saygıda kusur etmediğim kaynanam zehrini döktü telefonda bişeler söyledi dedim tamam bu iş bitti boşanıcam eşim aradı annemi annem içerde konuşuyordu ağlamaya bağırmaya başladı Enes'e tv açıp gittim ama çocuk dururmu peşime geldi ne oldu diye annem saçını başını yoluyo ben bişe yapmadım bişe demedim yerden yere vuruyo ben nasıl korktum anlatamam cinnet dedikleri bu olsa gerek eşimi aradım çabuk gel anmem çok kötü dedim ambulansı aradım polis de geldi filan dinle krızi diye 1iğne yapıp hastaneye kaldırdılar annem titriyor nefesi bi acayip bakışı filan çok kötüydü elleri felç oldu serum iğneler oksijen filan2saat kalıp geldik düzeldi çok şükür sakinlertirici ve anti depresan hapları verdi Dr bütün gün yatıyo intihar düşünceleri var eve gitmem diye tutturuyor bırakmıyorum işte öyle
Eyüp beye gelirsek beyfendiyi tutabilene aşk olsun 1sn durmuyo bırak 1dk yı koltuk sandalye ne bulursa tutup kalkıyor emeklemesi. Bayağı hızlandı bide bi oyun öğrenmiş Enes veya annem odaya giriyor yada ona doğru gidiyorsa bu dönüp bi kaçıyor bi gülüşü var o anda anlatamam çok yaramaz oldu teyseleri çok kansız8.3 bi şurup verdi bakalım inş iyi gelir
Enes'in tuvalet eğitimi hala sürüyor pes etme noktasını çoktan geçtim bilmiyom ne yapcam günde2kez söylüyorsa 3kez söylemiyo hep ben götürüyom ben unutsam dalsam artık yere mi halıya mı nereye denk gelirse ya sabır diyorum naapiim
Çok uykum geldi hepinizi kocaman öpüyorum by