2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey soracam. bebeğim geceleri bazen uykudan bağırarak uyanıyor ve yaklaşık 10 dakika kadar da sakinleşmiyor bağırara ağlıyor:14: onu öyle görünce içim gidiyor kucağıma laıyorum sakinleştirene kadar nerdeyse ben ağlayacak duruma geliyorum :25: sizinkilerde de oluyo mu böyle ?? neden oluyo sizce ???

gecen haftalarda her gece 2 3 kez ağlayarakmı desem bağırarakmı desem bilemedim çok kötü ya no şekilde uyanıyoru bu hafta her gece olmasada bazı ara ara oluyor
nedenine gelince bnde bilmiyorum :((

canım bizim doktorumuz acıbademde mustafa göğebakan sanırım fatma da ona gidiyor.

acıbademdekı 3 cocuk doktorunada gıttım,mustafa bey ılgılı alakalı fakat asırı rahat bırı,herseye "olur,normaldır" gozuyle bakıyo,ıllakı cocugumda hastalık arama meraklısı dıılım ama annelı ıcgudusu bıseylerın doktorun soyledıgı kadar olagan olamadıgını soyluyodu,nıtekım bı kac ornegınıde yasadım,sonra mahmut beyde karar kıldım,serap hanıma bı defa gıttım ıccıme sınmedı...
Ama bgn aıle hekımımıze gıttım,saglıkla alakalı uzmanlık gerektırecek bı durum olmadıkca kılo ve boy takıbı ıcın aıle hekımımıze gıdıyorum,saolsun cok cok ılgılı bı doktor ve cok memnunum....

acıbademdekı 3 cocuk doktorunada gıttım,mustafa bey ılgılı alakalı fakat asırı rahat bırı,herseye "olur,normaldır" gozuyle bakıyo,ıllakı cocugumda hastalık arama meraklısı dıılım ama annelı ıcgudusu bıseylerın doktorun soyledıgı kadar olagan olamadıgını soyluyodu,nıtekım bı kac ornegınıde yasadım,sonra mahmut beyde karar kıldım,serap hanıma bı defa gıttım ıccıme sınmedı...
Ama bgn aıle hekımımıze gıttım,saglıkla alakalı uzmanlık gerektırecek bı durum olmadıkca kılo ve boy takıbı ıcın aıle hekımımıze gıdıyorum,saolsun cok cok ılgılı bı doktor ve cok memnunum....

fatmacım ben mustafa beyle devam ediyorsun sanıyordum. tabi adına konuşmuş gibi oldum atladım hemen soruya :))

Son düzenleme:
Bir ay oldu mu girmeyeli?...
Ne çok özlemişim sizleri geçmişi okumaya çalışcam uyumazsam havadislerinizi alayım benden haberlere gelirsek:;
Çok kötü bi grip atlattım önce Enes'e sonra Eyüp'e bulaştı onlar iyileri derken eşime de geçti benimki. Sonra iyi oldum dişlerim bitmek üzere ameliyat işe yaradı herhalde ki diş etlerimde ne ağrı ne kanama ikisi de yok şükür dün sağ alt A implant takıldı o da bitti ama pek memnun değilim nedense drum bunun normal olduğunu söylüyor çünkü 3.5senedir orda diş yoktu 1haftaya uyum sağlarsın diyor ama tedirginlik var yinede
Annemle kardeşim de hastayı 1 hafta onlarda kaldım 2haftadır da bizdeler babam hala Artvin'de bayrama gelecek inş.
Hafta sonu dehşet bi olay yaşadım ayrıntılı anlatmak isterdim ama başınızı şişirmeyim şimdi her defasında övgü ve sevgiyle anlattığım saygıda kusur etmediğim kaynanam zehrini döktü telefonda bişeler söyledi dedim tamam bu iş bitti boşanıcam eşim aradı annemi annem içerde konuşuyordu ağlamaya bağırmaya başladı Enes'e tv açıp gittim ama çocuk dururmu peşime geldi ne oldu diye annem saçını başını yoluyo ben bişe yapmadım bişe demedim yerden yere vuruyo ben nasıl korktum anlatamam cinnet dedikleri bu olsa gerek eşimi aradım çabuk gel anmem çok kötü dedim ambulansı aradım polis de geldi filan dinle krızi diye 1iğne yapıp hastaneye kaldırdılar annem titriyor nefesi bi acayip bakışı filan çok kötüydü elleri felç oldu serum iğneler oksijen filan2saat kalıp geldik düzeldi çok şükür sakinlertirici ve anti depresan hapları verdi Dr bütün gün yatıyo intihar düşünceleri var eve gitmem diye tutturuyor bırakmıyorum işte öyle

Eyüp beye gelirsek beyfendiyi tutabilene aşk olsun 1sn durmuyo bırak 1dk yı koltuk sandalye ne bulursa tutup kalkıyor emeklemesi. Bayağı hızlandı bide bi oyun öğrenmiş Enes veya annem odaya giriyor yada ona doğru gidiyorsa bu dönüp bi kaçıyor bi gülüşü var o anda anlatamam çok yaramaz oldu teyseleri çok kansız8.3 bi şurup verdi bakalım inş iyi gelir

Enes'in tuvalet eğitimi hala sürüyor pes etme noktasını çoktan geçtim bilmiyom ne yapcam günde2kez söylüyorsa 3kez söylemiyo hep ben götürüyom ben unutsam dalsam artık yere mi halıya mı nereye denk gelirse ya sabır diyorum naapiim
Çok uykum geldi hepinizi kocaman öpüyorum by:54:

merhabalar ...
kızımın kabızlığı ile ilgili başka önerisi olan yok mu?
yada istanbul avrupada dr önerisi de olur?
doğduğundan beri kaka problemimiz geçmedi ek gıda olayıyla iyice çıkmaza girdik...
yavrumun poposuna müdahale ettiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum...
bebeğim acı çektikçe ben mahvoluyorum...:43:

beylikdüzü kolan hastanesi hakan kılıç.cok iyi dr.tavsiye ediyorum.

Bir ay oldu mu girmeyeli?...
Ne çok özlemişim sizleri geçmişi okumaya çalışcam uyumazsam havadislerinizi alayım benden haberlere gelirsek:;
Çok kötü bi grip atlattım önce Enes'e sonra Eyüp'e bulaştı onlar iyileri derken eşime de geçti benimki. Sonra iyi oldum dişlerim bitmek üzere ameliyat işe yaradı herhalde ki diş etlerimde ne ağrı ne kanama ikisi de yok şükür dün sağ alt A implant takıldı o da bitti ama pek memnun değilim nedense drum bunun normal olduğunu söylüyor çünkü 3.5senedir orda diş yoktu 1haftaya uyum sağlarsın diyor ama tedirginlik var yinede
Annemle kardeşim de hastayı 1 hafta onlarda kaldım 2haftadır da bizdeler babam hala Artvin'de bayrama gelecek inş.
Hafta sonu dehşet bi olay yaşadım ayrıntılı anlatmak isterdim ama başınızı şişirmeyim şimdi her defasında övgü ve sevgiyle anlattığım saygıda kusur etmediğim kaynanam zehrini döktü telefonda bişeler söyledi dedim tamam bu iş bitti boşanıcam eşim aradı annemi annem içerde konuşuyordu ağlamaya bağırmaya başladı Enes'e tv açıp gittim ama çocuk dururmu peşime geldi ne oldu diye annem saçını başını yoluyo ben bişe yapmadım bişe demedim yerden yere vuruyo ben nasıl korktum anlatamam cinnet dedikleri bu olsa gerek eşimi aradım çabuk gel anmem çok kötü dedim ambulansı aradım polis de geldi filan dinle krızi diye 1iğne yapıp hastaneye kaldırdılar annem titriyor nefesi bi acayip bakışı filan çok kötüydü elleri felç oldu serum iğneler oksijen filan2saat kalıp geldik düzeldi çok şükür sakinlertirici ve anti depresan hapları verdi Dr bütün gün yatıyo intihar düşünceleri var eve gitmem diye tutturuyor bırakmıyorum işte öyle

Eyüp beye gelirsek beyfendiyi tutabilene aşk olsun 1sn durmuyo bırak 1dk yı koltuk sandalye ne bulursa tutup kalkıyor emeklemesi. Bayağı hızlandı bide bi oyun öğrenmiş Enes veya annem odaya giriyor yada ona doğru gidiyorsa bu dönüp bi kaçıyor bi gülüşü var o anda anlatamam çok yaramaz oldu teyseleri çok kansız8.3 bi şurup verdi bakalım inş iyi gelir

Enes'in tuvalet eğitimi hala sürüyor pes etme noktasını çoktan geçtim bilmiyom ne yapcam günde2kez söylüyorsa 3kez söylemiyo hep ben götürüyom ben unutsam dalsam artık yere mi halıya mı nereye denk gelirse ya sabır diyorum naapiim
Çok uykum geldi hepinizi kocaman öpüyorum by:54:

canım hoosgeldın,oncelıkle cok gecmıs olsun ama ben olayı tam anlayamadım,kayınvalıden senınle tartıstıgı ıcın sen esınden bosanmak ıstedıgını soyledın,esın annenı aradı,annende sınır krızı gecırdı oylemı? Valla cook uzuldum cok gecmıs olsun...

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn :46::46:

mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım bebişler nasıl iyilermi çınara dün ilk kez kıymayla hazırladığım bir çorba yaptım ohh miss ağzını şapırdata şapırdata yedi kuzucum bu kadar seveceğini bilsem önceden yapardım... buğday hazırlıklarına da tam gaz devam ediyorum dün akşam çınarı uyuttuktan sonra devam ettim bazı çalışmalar yapmaya ama uykum geliyor yarım bırakmak zorunda kalıyorum :26::26: bu arada bebeğinin ağlayarak uyandığını söyleyen annişlerimiz olmuş bizimde bir kaç gece öyle durumlarımız oldu sebebini bilmiyorum ama yerimden kalkıpodasına koşmam saniyemi almıştır sanırım şu aralar olmuyor çok şükür atlattık belkide diş yüzündendi...:44::44:

günaydıııın uyanalı 4 saat olsa da....

biz d vit yerine acd3 kullanıyoruz ama demir damlasına başlayınca tadı o kadar kötü ki kızım yediği şeylerden de soğudu ben de bıraktım santafer aldım tadı iyiymiş ama çok katkılı bir ilaç olduğu için ona da başlayamadım :( pekmez de yerini tutmazmış ilacın demir depoları da boşalmıştır iyice bilemiyorum ne yapacağım

oh ya adet oldum bu sabah.dünde kan tahlili negatif çıkmıştı.bu ay ilk defa düzensiz oldu ama olsun çok şükür allahım isteyenlere versin daha erken diye düşünüyordum istemiyordum bebeğim biraz büyüsün istiyordum.şimdi daha etkili bir korunma yöntemi denememiz lazım.emziren anneler için 3 aylık iğne mi yapılıyordu yoksa aylıkmıydı vede sağlık ocağınamamı gitmem gerekiyor acaba.aranızda iğneyle korunan var mı iyiymidir acaba?

kızlar moralim çok kötü bebeğimin ateşi var ve ben ateşten çoooooook korkuyorum:( doktora gittik boğazı kızarmış dedi kulakta bir şey yok çok şükür iburamin cold diye bir şurup verdi antibiyotiğe gerek yok dedi dün hiç ateşi çıkmamıştı bu sabah tekrar ateşlendi 38.2 oldu surubunu verdim ve bir fitil verdim düştü. aslında ateşi yokken keyfi fena değil hiç dişte çıkarmadı henüz 3 mart doğumlu belki dişinde etkisi vardır bu ateşte diyerek kendimi avutuyorum ama diş etleri ne kızardı ne de şişti.

günaydın şekerler!!! umarım herkes iyidir. benim iş yoğunluğu başladı artık pek fazla foruma giremezz oldum. işten eve gelince de kızımla ilgileneyim derken bi bakmışım gece olmuş gün yine bitmiş. biz bu ara kahvaltı ve çorba yeme mücadelesi içindeyiz. kahvaltıyı 2 kez yaptı. sonra istemedi ben de zorlamadım 1 hafta ara verip tekrar deneyeceğim. çorbasını ben yedirince içiyor ama kayınvalidemde pek kabul etmiyor umarım düzene girer. çok fazla da takmıyorum aslına bakarsanız artık. Çocuğum Yeme Yemior kitabını okuduğumdan beri. kitapta her şey o kadar güzel anlatılmış ki. akışına bırakmak istiyorum.

diş buğdayı olayına ne zaman gireceğim bakalım. bizden bu kadar. şimdi biraz geçmiş okuyayım :))

kızlar moralim çok kötü bebeğimin ateşi var ve ben ateşten çoooooook korkuyorum:( doktora gittik boğazı kızarmış dedi kulakta bir şey yok çok şükür iburamin cold diye bir şurup verdi antibiyotiğe gerek yok dedi dün hiç ateşi çıkmamıştı bu sabah tekrar ateşlendi 38.2 oldu surubunu verdim ve bir fitil verdim düştü. aslında ateşi yokken keyfi fena değil hiç dişte çıkarmadı henüz 3 mart doğumlu belki dişinde etkisi vardır bu ateşte diyerek kendimi avutuyorum ama diş etleri ne kızardı ne de şişti.

geçmiş olsun canım ateş dikkat edilmesi gereken bir durum ama telaş yapma diş çıkartırken hemen hemen tüm bebeklerde oluyormuş zaten...ılık duş ve sirkeli su ateş düşürmede bayağa iyi sonuç veriyor özelliklede eklem yerlerine havluyla koyduğun zaman benim oğlumda faranjit olmuştu diş çıkarmadan önce bayağa ateşlendi böyle düşürdüm biliyorsundur mutlaka ama yinede yazayım dedim :emir_bebek::emir_bebek:

çok geçmişler olsun canım ya allahım şifa versin yavruma hemencecik iyileşir kuzu allahın izniyle:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sen meraklanma annesi

bu arada ben multitabs kullanıyorum oda aklıma geldikçe çok kasmıyorum ben bu vitamin işini güvenmediğimden sanırım doğru mu yapıyorum bilmem

geçmiş olsun canım ateş dikkat edilmesi gereken bir durum ama telaş yapma diş çıkartırken hemen hemen tüm bebeklerde oluyormuş zaten...ılık duş ve sirkeli su ateş düşürmede bayağa iyi sonuç veriyor özelliklede eklem yerlerine havluyla koyduğun zaman benim oğlumda faranjit olmuştu diş çıkarmadan önce bayağa ateşlendi böyle düşürdüm biliyorsundur mutlaka ama yinede yazayım dedim :emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım duş biraz daha etkili oluyor ama kızımın ateşi genelde çok dirençli oluyor aşılardan sonrada ateşlenmişti 39.5 olmuştu ve fitil duş şurup hiç biri düşürememişti:(

çok geçmişler olsun canım ya allahım şifa versin yavruma hemencecik iyileşir kuzu allahın izniyle:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sen meraklanma annesi

bu arada ben multitabs kullanıyorum oda aklıma geldikçe çok kasmıyorum ben bu vitamin işini güvenmediğimden sanırım doğru mu yapıyorum bilmem

bende multitabs kullanıyorum canım ama düzenli olarak veriyoruz biz ilk başlardan oğluma ilaç vermek benimde içime sinmiyordu ama doktorumuz kan ve vitaminleri yaşına kadar düzenli olarak kullanmamız gerektiğini söyledi o günden beri düzenli olarak veriyoruz ama halada içime tam olarak sinmiş değil :((

sağol canım duş biraz daha etkili oluyor ama kızımın ateşi genelde çok dirençli oluyor aşılardan sonrada ateşlenmişti 39.5 olmuştu ve fitil duş şurup hiç biri düşürememişti:(

Geçmiş olsun 2hafta önce eyüp hastalanmıştı ateşi 39.5 larda idi hep duşla 39oluyodu şurup hiç etki etmiyodu termometrede 41'i görünce dr'a koştuk iğne yaptılar o neydi hiç anlamadım çok korktuk

Back