- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.861
Selam fıstıklar...
Doktor bey amcadan gelıyoruz,aysıma hanım 8.250 gr olmus boyuda 76cm...
Gecen ay 7kıloydu bu ay 1 kg almıs fındık kurdum ama hıc kılosu falan bellı olmuyo bu kızın yaa,anca boyuna verıyo teyzesı gıbı sırık olucak basıma:)
doktorumuz ısrarla santaferı vermem gerektıgını soyledı ve kıyma yemelı artık dedı,hıc kıyma vermedım,veren anneler nasıl hazırlıyosunuz yazarsanız sevınrım...
kız fatma maşallah ne uzun boyu var öyle aysimanın kiloda iyi almış bu ay allah nazarlardan saklasın canım
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
kızlar moralim çok kötü bebeğimin ateşi var ve ben ateşten çoooooook korkuyorumdoktora gittik boğazı kızarmış dedi kulakta bir şey yok çok şükür iburamin cold diye bir şurup verdi antibiyotiğe gerek yok dedi dün hiç ateşi çıkmamıştı bu sabah tekrar ateşlendi 38.2 oldu surubunu verdim ve bir fitil verdim düştü. aslında ateşi yokken keyfi fena değil hiç dişte çıkarmadı henüz 3 mart doğumlu belki dişinde etkisi vardır bu ateşte diyerek kendimi avutuyorum ama diş etleri ne kızardı ne de şişti.
geçmiş olsun canım