- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.821
Merhaba şekerlerimm nasılsınız , umarım herkes iyidir :))
Biz iyi sayılırız hamdolsun. Minik kelebeğimin her gece uyanmaları olmasa daha da güzel olacak. Üst 2 dişi artık yeter patlıyorum dercesine şişmiş , ama öyle böyle değil. Belli sayılı günü kalmış :)) Alt 2 diş zaten artık koskocaman oldular, ısırma faaliyetlerine hızla devam :)) Emekleme meselesine gelince vallahi daha endişelenecek dönemde olmadığımız için umrumda değil,emekleme niyeti bile yok Alya'nın. Onun tercihi birinin onu tutup yürütmesi. Keyfi bilir diyerekten bu konuya da nokta koyuyorum![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Ayrıca fehminin yeri muhabbetlerini de bence alenen yapmayalım,zamanında uyarı almış,hesabı süreli kitlenmiş arkadaşlarımız oldu. Durduk yere göze batmayalım. Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Biz iyi sayılırız hamdolsun. Minik kelebeğimin her gece uyanmaları olmasa daha da güzel olacak. Üst 2 dişi artık yeter patlıyorum dercesine şişmiş , ama öyle böyle değil. Belli sayılı günü kalmış :)) Alt 2 diş zaten artık koskocaman oldular, ısırma faaliyetlerine hızla devam :)) Emekleme meselesine gelince vallahi daha endişelenecek dönemde olmadığımız için umrumda değil,emekleme niyeti bile yok Alya'nın. Onun tercihi birinin onu tutup yürütmesi. Keyfi bilir diyerekten bu konuya da nokta koyuyorum
Ayrıca fehminin yeri muhabbetlerini de bence alenen yapmayalım,zamanında uyarı almış,hesabı süreli kitlenmiş arkadaşlarımız oldu. Durduk yere göze batmayalım. Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın