- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.821
hayırlı olsun cicileriniz.hangi damlayı veriyorsun?
Erkek annesi olmak ne demektir ?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir.
Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir.
Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak İçindeki erkeği keşfetmektir onunla.
Bunca yıldır kadınken ve daha yeni anne olmaya alışırken, bir de erkek olmak
ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak
Erkek annesi olmak Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..
Fakat olgunluk, ergenlik, erkeklik evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...
öksürük bizde de bgn başladı, hemde çok fazla, dışarı çıkaralım belki sıkıntıdan yada dikkat çekmek için yapıyordur dedim, sokakta da tekrarladı. uyutup yatağına koyarken bile öksürüyordudevam ederse doktora gidicez bakalım..
ben demir damlası kullanmıyorum, vitagil adında bir vitamin önerdi doktorumuz, özel, içeriğinde demir de war, yeterli olacağıını söyledi..
kızlar birde vitamin ne kullanıyorsunuz? d vitamini..
sorularım kaynamasınnnnnnn
canım bizim doktorumuz acıbademde mustafa göğebakan sanırım fatma da ona gidiyor.
benimkide sürünerek her yere gidiyor. emekleme pozisyonu alıyor ilerliyor geriliyor ileri doğru da atıyor birdebagırıyor ama ondan değil sanıyorum. birşeyler var ama ne oldugunu anlayamadım.
ya birde kocam zayıflama deyip duruyor 8 kilo verdim bıdı bıdı yapıyor çıldırmış olmalı
ben daha olmadım cnm.. o yüzden birşey diyemeyeceğim..bugün soru sordum sadece 1 arkadaş yanıtlamış ama tekraradan sormak istiyorum .daha önce tam adet olupta doğumdan sonra değişen var mı.ben daha önce 2 gün önceden olurdum doğumdan sonra 4 gün önceden olmaya başladım ve adetim hiç şaşmadı.ama geçen ay 19 unda oldum bu ay kaçında olmam gerekiyor.eylülün 30 çekmesi etkiler mu?idrar testi negatif çıktı ama niye hala olmadım kafayı yemek üzereyim.acaba tekrar 2 gün önce mi olucak böyle durum yaşayan var mı?yaşayan varsa ve aydınlatırsa çook sevinirim
valla Gamzecim ben de meraklandım.. kalıp ustalığı işine başlamadıysanız eğer:) kalıplar pasta için olmalıgamze ayça ile butik kurabiye pasta işine falan mı giriyosunuz meraklandım:))
bizimki emeklemiyor, komando kendisi. sürünüyorbebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da
tamam cnm tşk olmazsa ondan bi randevu alayım bu sefer acıbademde tahliller falan muayne ücretine dahilmi hariçmi
8 kilomu verdin ay ne güzel inş bende yazarım buraya kilo verdim diye(
öksürük bizde de bgn başladı, hemde çok fazla, dışarı çıkaralım belki sıkıntıdan yada dikkat çekmek için yapıyordur dedim, sokakta da tekrarladı. uyutup yatağına koyarken bile öksürüyordudevam ederse doktora gidicez bakalım..
ben demir damlası kullanmıyorum, vitagil adında bir vitamin önerdi doktorumuz, özel, içeriğinde demir de war, yeterli olacağıını söyledi..
kızlar bişey soracam. bebeğim geceleri bazen uykudan bağırarak uyanıyor ve yaklaşık 10 dakika kadar da sakinleşmiyor bağırara ağlıyoronu öyle görünce içim gidiyor kucağıma laıyorum sakinleştirene kadar nerdeyse ben ağlayacak duruma geliyorum sizinkilerde de oluyo mu böyle ?? neden oluyo sizce ???
aslında tam olarak uyanmıyordur tahminimce. seni görmesine ragmen uyandırmaya çalışmana rğmen ağlamaya devam ediyordur.. aslında hala uyuyorlar o esnada.. geçici bir durum, meraklanma. internetten uyku terörü ile ilgili yazılar okumanı tavsiye ederim. ha bir de yatırırken bol bol dua..kızlar bişey soracam. bebeğim geceleri bazen uykudan bağırarak uyanıyor ve yaklaşık 10 dakika kadar da sakinleşmiyor bağırara ağlıyoronu öyle görünce içim gidiyor kucağıma laıyorum sakinleştirene kadar nerdeyse ben ağlayacak duruma geliyorum sizinkilerde de oluyo mu böyle ?? neden oluyo sizce ???
kızlar bişey soracam. bebeğim geceleri bazen uykudan bağırarak uyanıyor ve yaklaşık 10 dakika kadar da sakinleşmiyor bağırara ağlıyoronu öyle görünce içim gidiyor kucağıma laıyorum sakinleştirene kadar nerdeyse ben ağlayacak duruma geliyorum sizinkilerde de oluyo mu böyle ?? neden oluyo sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?