2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba şekerlerimm nasılsınız , umarım herkes iyidir :))
Biz iyi sayılırız hamdolsun. Minik kelebeğimin her gece uyanmaları olmasa daha da güzel olacak. Üst 2 dişi artık yeter patlıyorum dercesine şişmiş , ama öyle böyle değil. Belli sayılı günü kalmış :)) Alt 2 diş zaten artık koskocaman oldular, ısırma faaliyetlerine hızla devam :)) Emekleme meselesine gelince vallahi daha endişelenecek dönemde olmadığımız için umrumda değil,emekleme niyeti bile yok Alya'nın. Onun tercihi birinin onu tutup yürütmesi. Keyfi bilir diyerekten bu konuya da nokta koyuyorum
Ayrıca fehminin yeri muhabbetlerini de bence alenen yapmayalım,zamanında uyarı almış,hesabı süreli kitlenmiş arkadaşlarımız oldu. Durduk yere göze batmayalım. Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın

hayırlı olsun cicileriniz.hangi damlayı veriyorsun?

ferro sanol kullanıyorduk biz. toplatılma muhabbetinden sonra doktorumuz toplatılmadı bize yazı gelmedi dedi ama kendisi damlayı değiştirdi, şimdi ferrum kullanıyoruz. paraben var doğru ama bilmiyorum arkadaşımın hem ablası hem eniştesi doktor, onlarda ferrum kullanıyorlar. Heralde kendi yeğenlerine zararlı bir şey vermezler... Doktorlar göz göre göre bebeğimizin sağlığı ile oynamıyorlardır diye düşünmek istiyorum artık çünkü gerçekten paranoyaya bağlamış gibi dolaşıyorum ortalıkta... peynir olmaz tuz var, yok mama olmaz katkı maddeli, pirinç organik olmalı vs. gibi... bugün tarhanamı kendim yapmaya kalktım... sonu nereye varacak bilmiyorum...

wawww süperr

öksürük bizde de bgn başladı, hemde çok fazla, dışarı çıkaralım belki sıkıntıdan yada dikkat çekmek için yapıyordur dedim, sokakta da tekrarladı. uyutup yatağına koyarken bile öksürüyordu devam ederse doktora gidicez bakalım..
ben demir damlası kullanmıyorum, vitagil adında bir vitamin önerdi doktorumuz, özel, içeriğinde demir de war, yeterli olacağıını söyledi..

bazen banada dikkat çekmek için yapıyor gibi geliyor ama ne bileyimm

öksürük bizde de bgn başladı, hemde çok fazla, dışarı çıkaralım belki sıkıntıdan yada dikkat çekmek için yapıyordur dedim, sokakta da tekrarladı. uyutup yatağına koyarken bile öksürüyordu devam ederse doktora gidicez bakalım..
ben demir damlası kullanmıyorum, vitagil adında bir vitamin önerdi doktorumuz, özel, içeriğinde demir de war, yeterli olacağıını söyledi..

canım bizim doktorumuz acıbademde mustafa göğebakan sanırım fatma da ona gidiyor.

tamam cnm tşk olmazsa ondan bi randevu alayım bu sefer acıbademde tahliller falan muayne ücretine dahilmi hariçmi

8 kilomu verdin ay ne güzel inş bende yazarım buraya kilo verdim diye(

ben daha olmadım cnm.. o yüzden birşey diyemeyeceğim..

gamze ayça ile butik kurabiye pasta işine falan mı giriyosunuz meraklandım:))
valla Gamzecim ben de meraklandım.. kalıp ustalığı işine başlamadıysanız eğer:) kalıplar pasta için olmalı

bebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da
bizimki emeklemiyor, komando kendisi. sürünüyor seninki de emekleyebilir sürünebilir hatta hiçbirini yapmadan yürüyebilir de. takma kafana keyfini çıkar, sonra hiç durmuyorlar

kızlar birde vitamin ne kullanıyorsunuz? d vitamini..

sorularım kaynamasınnnnnnn

acd3 kullanıyoruz cnm ama ben vermeyi unutuyorum ki hep :))

tamam cnm tşk olmazsa ondan bi randevu alayım bu sefer acıbademde tahliller falan muayne ücretine dahilmi hariçmi

8 kilomu verdin ay ne güzel inş bende yazarım buraya kilo verdim diye(

tahliller hariç cnm onlar muayene ücretine dahil değil. sosyal güvencen varsa en son 51 liraydı muayene, bu ay henüz gitmedik kontrole.

geçmiş olsun canım.

kızlar bişey soracam. bebeğim geceleri bazen uykudan bağırarak uyanıyor ve yaklaşık 10 dakika kadar da sakinleşmiyor bağırara ağlıyor onu öyle görünce içim gidiyor kucağıma laıyorum sakinleştirene kadar nerdeyse ben ağlayacak duruma geliyorum sizinkilerde de oluyo mu böyle ?? neden oluyo sizce ???

gecede 2 defa oluyor bize de.. kalbim güm güm atarak uyanıyorum, öyle bir çığlık ki..gidip sakinleştiriyorum emziriyorum..doktorumuz çığlıkla uyanması diş sancısıdır demişti..

aslında tam olarak uyanmıyordur tahminimce. seni görmesine ragmen uyandırmaya çalışmana rğmen ağlamaya devam ediyordur.. aslında hala uyuyorlar o esnada.. geçici bir durum, meraklanma. internetten uyku terörü ile ilgili yazılar okumanı tavsiye ederim. ha bir de yatırırken bol bol dua..

Aynen bu durum bizde de var o kadar sık değildi bir haftadır hergün olmasa da gün aşırı oluyo bilmem neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…