2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da

bnm kızımda emeklemiyor tam emekleme pozisyonu alıyor sanki korkuyor ağlamaya başlıyor

evet evet bizlerde katılalım, eski güzel paylaşımları özledik çünkü :))

cnm bi yer var fakat orada artık kimse paylaşımda bulunmuyor yeni bi yer açmışlar samimi olduklarını alıyorlarmış burda gecen konusu olmuştu

günaydın hanımlar herkes iyidir inşallah

bir kaç gündür gelemedim buralara çınarıma diş buğdayı hazırlıkları yapıyordum facede grup kurulmuş anladığım kadarıyla hayırlısı olsun ne diyelim kızlar sizlerle konuşmak bişeyler paylaşmak güzeldi aralarda buralarada bakarsanız memnun oluruz yani

aşk olsun gönül,bilerde buradayız. biraz geç gördüm ama bak berna da bahsetmiş dağılmış topik yok diye anladığım kadarıyla iki tarafıda takip edip paylaşımda bulunacaklar.

hayırlı olsun dişleriniz, diş buğdayı fotoğraflarını bekliyoruz.

aaaaaaaaaaa yeni face adresini bize de verin ama... ordan da burdanda takip edelim.

HAYIRLI OLSUN CANIM...BİZDE DİŞ MİŞ YOK DAHA...nasıldı peki, güzel geçti mi

teşekkür ederiz canım bayramdan önce yatiştireyim dedim ama çalıştığım için olmucak sanırım bayramdan sonraya kaldı ancak akşam dan akşama ilgilenebiliyorum hazırlıklarla oda zor oluyor haliyle mutlaka payşlaşıcam fotoğraflarımızı :))

gamze ben burayada hergün giriyorum nasıl görmedim ya çok üzüldüm şimdi bende karar veremedin yere sanıyorum senden özel msj bekliyorum ah ya ne kötü oldu ama kaç kez burayada yazdım gamzenin partisinden haberi olan varmı kimse bişey yazmadı nasıl göremedim ya((((offfff moralim bozuldu nede güzel hazırlanmıştık((

allah ben diş buğdayıyla neyim uğraşamam..her çıkan şeye bişey yaparsam yandım :) beelkim doğumgünü yaparım..hele bi yaşını doldursun sıpa...gerçi burda görünce özeniyorum bazen, yok yarı yaşı, kınası, diş buğdayı, sünneti..ne törenci bebeleriniz var..ben anca işteneve yetişip iki ek gıda hazırlarsam dünya benim oluyo..yok öyle tören mören..bi kırk okumasını yapmıştık annemlerin ısrarı üzerine.

galiba benimki de tombiklikten itemiyor kendini öne doğru:) yok canım face olayı özele giriyor, biz burdan böyle devam ederiz arkadaşlar nasılsa buraya da girmek istediklerinde giriyorlar. haberlerini buradan alırız bizi bebişlerden habersiz bırakmazlar herhalde:)

seni gidi çılgın, işte ben o çıldırmış halini yaşıyorum ama emekleyemediğinden bir de hırçınlaşıyor:)

ben de bir eğitimciyim:) bu söylediklerinizi teorikte biliyorum ama iş uygulamaya gelince, söz konusu da kendi bebeğiniz olunca insan bir hırs yapıyor neden emeklemiyor diye işte:)

üzerinde biraz su olması normal, süt gibi cıvık olmasın yeter.

tabi Zeynepciğim varsınız da son zamanlarda baya durgunlaşınca ortalık ben de dedim dağılmak üzere topik:)

Son düzenleme:
gönül cüm yalnız kaldığın falan yok, neden öyle yazdın güzelim..

hep gelin siz de böyle o zaman kaç gündür sıkıldım yahu çok az kişi var sayfalar ilerlemiyor:)

öyle deme ya çok güzel telaşlar bunlar. tamam yorucu ama ilerde keşke yapsaydım dersin, pişman olma sonra.

Yeliz sen geçenlerde avokadolu bir tarif vermiştin denedin mi? tarifi bir daha yazabilir misin?

bebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da

cnm görünce yazmak istedim benim kızım 5 buçuk aylıktı emeklemeye başladığında dr.kontrolünde söyledim emekliyoruz dedim emeklemeyede bilirdi bu bir gelişim belirtisi değil emeklemeden yürüyen çok bebek var dedi.Takılma bence emeklememesi normalmiş ayrıca benim kuzenim 8 aylıktı emeklemeye başladığında bebek den bebeğe değişiyor yani.sağlıkla büyüt canım bebeğini

alp deniz in iki tane dişi çıktı geçen ay..ben de diş buğdayı yapmak istiyorum ama hemen değil..her özel anı ölümsüzleştirmek, kutlamak mümkün değil, o zaman akışa uyamazsınız biraz yapay olur herşey.. ama bazı şeyler vardır unutulmaz işte böyle kutlanır,hem güzel anılar biriktirmiş oluyoruz..hem en çok da insan sevdikleri için birşeyler yapınca mutlu oluyor bence...

yalnız kaldığını düşünmüşsün, yanılıyorsun..bu topikte 1 yıldır war olan biri olarak bu topiğin ıssız kalmasına üzülmedim değil ama yakın zamanda toparlanacağını düşünüyorum.. burası en uzun süre warlığını koruyan topic, buradaki arkadaşlık buluşmalar hiç bi yerde yok.. şubat anneleri mayıs anneleri topiğine bak, kırk yılda bir biri girer de bişi yazar.. buranın değerini bilelim, herkes düzenli olarak doktora gidemeyebilir,çoğumuz tecrübesiz anneleriz.. çoğumuzun bilgi alacağı soracağı öğreneceği bir burası wardır belki.. ben buraya çok sık giremesemde girdiğimde birikmiş sayfalar görmek beni mutlu ediyor, seni görmek fatmayı zeynebi ayseli, ismini bilmediğim arkadaşları, herkesi görmek beni mutlu ediyor..face de bir tercih sonuçta,kim nerden rahat bağlanabilyorsa ordan bağlanır, buna kimse söz söyleyemez..ama burayı da ihmal etmeyin derim arkadaşlar..
emeklemiyor demişsin ya, Gökalp de aynı, sürünürken bile çok eziyeti war çocuğumun:) arada bir deneyeyim diyorum yardım ediyorum ama bu sefer de ağlıyor, direk yürücek heralde bizim çocuklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…