2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))) evet halasının oğlu..seçkinide tanır mustafa ozaman..muratın abisi..evet oğluşu olucak onlarında..toprak diyolardı adına ama bakalım ne koyucaklar..bayramda bizde gidersekki hiç niyetim yok:)))) buluşuruz hep beraber:)))

Toprak kesinleşti, bılmıyorum seçkini ama tanır herhalde ,çok severim ben onları , face im olmadığı için görmedim çağlayı çok güzel hamile olmuştur kesin. Gel gel buluşuruz bak melike de var:)

bayanlar turşu ve mısırın anne sütünü azalttığını okudum ve şaşırdım doğrusu..hiç işime gelmedi bu, turşu çok severim oysakiii...

evet bende çok severm geçen kış hamileyim diye yiyemedm sanırım bu kış da yiyecekmişim gibi gelmiyoo...tuzlu olan herşey anne sütünü azaltıyormus

merhaba kızlar..7000 i geçmişiz.hadi hayırlısı.kocaman olduk.büyüdük valla:)...biz sonunda pazar günü evimize döndük.ancak pazar gecesi zeynep kübra çok ateşlendi.bi düşüp bir yükseldi.önce 3.diş geliyor sandım ama ateşi kontrol edemeyip 39.5 görünce hastanede aldık soluğu .yavrumun boğazları ve sol kulağı iltahaplanmış.dr iğne verdi sabah akşam canı yanıyor yavrumun:((ne ara oldu nasıl oldu anlamadım.o kaar dikkat ediyorum,her yediği ılık oluyor.ama oldu işte.birden oldu .çok üzüldüm ,kendim suçladım..çok halsizleşti yavrum.iştahı kesildi.beni bile zor emiyor.yutkunurken acıyor sanırım.:(..yapışık ikizler gibi geziyoruz. wc de bile beraberiz...şu an ateş vs yok çok şükür.keyfi yerine geldi biraz.ama ilk gün çok korkuttu bizi..annemleri şimdi anlıyorum.hastayken başımda beklerlerdi..ne kadar zormuş evlat sahibi olmak.bedenn verdiği yorgunluk hiçbi şey değil ama duygusal olarak çok zor:(Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin..

geçmiş olsun canım..anne olunca anlanmazmış lafını şimdi daha iyi anlıo insan rabbim hiçbir zaman acılarını göstermesin inşallah

evt Esra ya kim mama verdiimi görse aa sütün yok muu diyo böle aha dilimi kıstırp ağzının ortasına çakasım geliyo ya.. ya insanı öyle bi psikolojiye sokuyolarki..hyr ztn üzülüyorm sütüm bittiine bide sanki dünyanın sonuymuş amansız bi hastalıa yakalanmışız gibi acındırık yüz ifadesiyle soruyolar ya..napiim olmadı işte..geçen kayınvalide de çocuk 2 yıl anneyi emcek dedi..bnde napiim anne emmedi bnde 4 aylıkken brakmışm..bişey olmaz bisürü çocuk var mamayla beslenen dedim.. oda olmaz hep hastalıa karşı dirençli olması için emmesi lazm dedi..bnde eşimin ne kdr emdiini sordm 2 yıl dedi..bnde "valla o benden daha çok hasta oluyo..alerjisi var aksırır tıksırır, dişleri sağlam değil sürekli bi kanal tedavisi bilmem ne, üff desen hasta olur..bumu yani 2 yıl emen çocuun akıbeti..bn emmedim ama Allah nazardan sakladın sadece 1 kere grip olrm kışın oda ALlahın emri :)) " dedim kaldı bişi diemedi..yani faydaları çoktur elbet anne sütünün ama vücut direncinin anne sütüyle alakası yok..sonrada yediin besinlerle alakalı bnce..bnm eşim faydalı şeyleri pek sevmez o yzdn hasta olur sürekli..ama bn sebzesinden meyvesnden etinden sütünden bol bol aldım o yüzden böleim :))

berna şu sütün yokmu diyenlere karşı yapmak istediklerinin aynını bende yapmak istiyorum. nevrim dönüyo bu soruyu duyunca, birde bayanından erkeğine tanıdığım tanımadığım herkese dert oluyor. laf olsun işte.

hipp in de bisküvisi war ama ben burada werilen tarifi denicem bi.olmadı hipp alırım.çünkü bazen tuzsuz bisküvi gerekio.cicibebelr falan hep tatlı şeyler için.

canım hipp'in bebek bisküvisi de şekerli guluten içerir yazıyor. gayette tatlı, tatsız tuzsuz değil yani.

onlarınki ortaya çıktıda ben garip diş buğdayı yapamıycam kimse yokki kimle yapim ya çok istiyodum seneye yaza kayseride yapsam olmamı biraz rötarlı kız abesmi olur söylesenize

dişleri tamalanmamış olur daha. yap gitsin içinde kalmasın, kim ne derse desin.

Canlarım nasılsınız umarım herkes iyidir, bebişler huzurludurrrrrrrr. Ben 3 gün yoktum annemlerdeydik. Mevlüdünü yaptık Lidyacığın, çok güzeldi herşey, foto koyucam şimdi. Szileri çoooooooooooook özledim. Artık her gün bakıcam buraya yoksa çok özlüyorumm çokkk. Berna, Aysell, Fatma sizleri de çoooooooooook özledim ben. Güloşum nasıl? Selçuk nasıl? Aysima sultandan naber?

Eki Görüntüle 530000 Eki Görüntüle 529999
Eki Görüntüle 529998 Eki Görüntüle 529996 Lokumlarımız Eki Görüntüle 529994 Lidyacığın elbisesi Eki Görüntüle 529995 şerbet bardaklarımız Eki Görüntüle 529997

çok güzel çıkmışssınız maşallah sübhanallah..mevlüdünüz hayırlı olsun allah kabul etsin

Zaytung - Facebook'ta Okey Oynarken Ba_layan 0li_kileri Evlilikle Noktalanan Genç Çift, Tan1_ma Hikayelerinin T1rtl11 Nedeniyle Zor Günler Ya_1yor

şunu okuyunca ve bugün sizin tanışma hikayelerinizi okuyunca dedim bizim tanışmamız tırtmış... bizde internet vasıtası ile tanıştık... 3-4 ay yazıştıktan, telefonla konuştuktan sonra buluşmaya karar verdik... ilk buluştuğumuzda eşim senden çok hoşlanıyorum görüşmek istiyorum fln demişti. bende hoşlanmıştım ama ne bileyim çok uzun süreceğini düşünmemiştim. 2.buluşmamızda da benle aynı hattan almıştı. 2,5 sene çıktık biz. sonra evlendik ve 2,5 sene sonra da birtanemiz doğdu... ve yarın bizim 3.evlilik yıldönümümüz... biri dese internetten biriyle tanışacaksın ve onunla evleneceksin inanmazdım valla ama oluyor işte... bizim aileler biliyor netten tanıştığımızı ama akrabalara felan açıklayamıyorsun bunu... okuldan tanıştık felan diyoruz bizde..

güzel bir gün oldu evet. yarında arkadaşlarımla yapacagız pazarda akrabalarla :D herkesi bir araya toplamadım hem evim küçük hem birbirini tanımayanlar bir arada olsun istemedim.
ama çok yoruldum bugün. resmen heryerim ağrıyor çünkü annem komsulara demiş ebrar güzel ankara havası oynar kadınlar 1 saat bekledi ya oynıyım diye. köçeklik yaptım birde :60: ham oldugumdan heryerim agrıyor :D

kolay gelsin, umarım güzel bir gün olur. sağlıklı dişler:))

tmm cnm problem yoksasorun yok.
ebrarcım anlamadım ne demek istediğini ya üfürümle ilgili bi problem yok çok şükür de dudak çevresine neden bakıyorum herhangi bi renk değişim ifalan da yok

gırtlağımı tutuyorum cnm :60: açımmm açççç :60: baya gitti baya inceldim ve sıkılaştım. ama yemiyorum. hayatımda ilk defa yemiyorum. nefsime çok zor geliyor ama eski kıyafetlerime girmem lazım yemicem yemiyorum.bide kk da 70 79 kilo arasındakiler topiğine takılıyorum orda menümü yazıyorum ya daha sadık kalıyorum diyetime. ben normalde tatlıya asla hayır diyemem . çikolatasız bir hayat düşünemem ama suan düşnüyorum valla :) ama gel birde bana sor.
istanbula yolum düşerse birgün gelir yerim :1: inşallah. yada senin ankaraya yolun düşerse mutfak var yapar yeriz :1:

Ebrar ne şekilde zayıfladn anlatrsan sevinrm neler yaptn yani :))
bide bn ankaradayken snle tanışsaydık o güzel makarnamdan yerdin çünkü tüm sınıfı bn doyuruodm akşama yemee mutlaka misafirim olrdu :)) bernaaa bu gün bize ne yaptn diye..

hani paketlerin üstünde yazıyor ya 1 saat içinde tüketin artan ürünü vermeyin diye. bende hep döküyorum içim yanıyor ama ne bileyim. sizinkilerde yazmıyormu?:)
bn hiç bişeyi dökmüorm anacım..içim acıyo valla..bişey artmışsa bidahaki öğünde onu mutlaka bişeyle karıştrp veriorm..bizde ziyan yok :)) sağlık açısından tehlike arz etmedii sürece..

kişiden kişiye değişirmi? ben 2 saatte bir düzenli sağdım sadece 3 ay tüm öğünlere yetti bir anda azaldı ve 4. ayda damla zor akıyordu? ki benimm sütüm inanılmaz çoktu.
memeler boşaltıldığı sürece süt üretimi olur, sağmak sütü azaltmaz...

ah ah sorma banada aaaaaaaaa neden emzirmiyorsun diyorlar hatta haladiyorlar keşke emzirseydin neden kestin falan falan artık diyorum b.k var göğsmde :) yada memelerim sarkmasın diye diyom tip tip bakıyorlar glüp geçiyorlar.
evt Esra ya kim mama verdiimi görse aa sütün yok muu diyo böle aha dilimi kıstırp ağzının ortasına çakasım geliyo ya.. ya insanı öyle bi psikolojiye sokuyolarki..hyr ztn üzülüyorm sütüm bittiine bide sanki dünyanın sonuymuş amansız bi hastalıa yakalanmışız gibi acındırık yüz ifadesiyle soruyolar ya..napiim olmadı işte..geçen kayınvalide de çocuk 2 yıl anneyi emcek dedi..bnde napiim anne emmedi bnde 4 aylıkken brakmışm..bişey olmaz bisürü çocuk var mamayla beslenen dedim.. oda olmaz hep hastalıa karşı dirençli olması için emmesi lazm dedi..bnde eşimin ne kdr emdiini sordm 2 yıl dedi..bnde "valla o benden daha çok hasta oluyo..alerjisi var aksırır tıksırır, dişleri sağlam değil sürekli bi kanal tedavisi bilmem ne, üff desen hasta olur..bumu yani 2 yıl emen çocuun akıbeti..bn emmedim ama Allah nazardan sakladın sadece 1 kere grip olrm kışın oda ALlahın emri :)) " dedim kaldı bişi diemedi..yani faydaları çoktur elbet anne sütünün ama vücut direncinin anne sütüyle alakası yok..sonrada yediin besinlerle alakalı bnce..bnm eşim faydalı şeyleri pek sevmez o yzdn hasta olur sürekli..ama bn sebzesinden meyvesnden etinden sütünden bol bol aldım o yüzden böleim :))

aa bizdeeşimle internetten tanıştık nette konuştuk buluştuk 10 ay sonra nişanlandık 12. ay evlendik :1: :1: :1:biz baya hızlıymışız :1::1::1::1:
Zaytung - Facebook'ta Okey Oynarken Ba_layan 0li_kileri Evlilikle Noktalanan Genç Çift, Tan1_ma Hikayelerinin T1rtl11 Nedeniyle Zor Günler Ya_1yor

şunu okuyunca ve bugün sizin tanışma hikayelerinizi okuyunca dedim bizim tanışmamız tırtmış... bizde internet vasıtası ile tanıştık... 3-4 ay yazıştıktan, telefonla konuştuktan sonra buluşmaya karar verdik... ilk buluştuğumuzda eşim senden çok hoşlanıyorum görüşmek istiyorum fln demişti. bende hoşlanmıştım ama ne bileyim çok uzun süreceğini düşünmemiştim. 2.buluşmamızda da benle aynı hattan almıştı. 2,5 sene çıktık biz. sonra evlendik ve 2,5 sene sonra da birtanemiz doğdu... ve yarın bizim 3.evlilik yıldönümümüz... biri dese internetten biriyle tanışacaksın ve onunla evleneceksin inanmazdım valla ama oluyor işte... bizim aileler biliyor netten tanıştığımızı ama akrabalara felan açıklayamıyorsun bunu... okuldan tanıştık felan diyoruz bizde..

İyi geceler kızlar,
bugün Arda çok huzursuzdu bir türlü giremedim doğru düzgün. bu arada 7000i de kaçırmışız tabi. Mart anneleri de olmuş Mart kedileri:) aşk maceraları almış başını gitmiş:)

Çınar'ın dişleri hayırlı olsun.

Nohcay geçmiş olsun

Suna maşallah Kemal'e, Arda da bir an önce anne dese dünyalar benim olacak. Bernayla eşleriniz de ne kadar duygusalmış:)

Özge ve Fulya inşallah bebişleriniz ek gıdaya alışır biran önce yemeyen bebek gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun. Moralinizi yüksek tutmanız önemli bence, siz kasıldıkça bebekler sanki hiç yemezmiş gibi geliyor bana.

Lidya'nın mevlidi hayırlı olsun çok güzel olmuş Maşallah prenses gibi:)

mrb arkadaşlar bebeğim aslında nisan doğumlu ama kk ya bebeğim doğduktan baya sora üye oldum.nisan annelerine bir iki bişi yazmıştım böbrek taşı ile ilgili cvp gelmedi.burayıda 3 aydır falan takip ediorum.hepinizi a dan z ye biliorum.takip ediorum dediğim 3 aydır falan atlamadan her sayfanızı okuorum.7000. sayfaya katkım olsun istedim bu güne kısmetmiş.ismim özge bursadayım.

Hoş geldin Özge...

haaa kızlar sölemeyi unuttum biz bugün Tam 7 aylık olduk ve ilk kahvaltımızı yaptık..
1 yumurta sarısı, biraz kendi yaptıım lor, biraz kendi yaptıım bisküvi (cevizle beraber rondodan geçirmiştm) bunları ıhlamurla seyrelttim..vee Selçüküm yedi teyzeleri çok mutlu oldum..içine tatlansın diye hiçbişey koymadm kahvaltının tatlı bişey olmadıını öğrensin diye..aksi takdrde kahvaltıda hep tatlı bişiler istermş gbi geldi bna ve başarılı oldm çok şükür:46:

Oh afiyet, bal, şeker olsun kuzuya...

Bide bu gün ne kadar serin ya,sabah Gülnihal'e örgü patik ve hırka giydirm burnunun ucu soğuktu,bide arabyı çok sevsi biyerden tutunarak ayakta durabiliyor,ondan tutunuyor tabi tekerlekli olduğu için o ileri doğru gidiyor ve Gülnihalde onunla beraber adım atıyor :)

Ayselciğim maşallah vallahi çok imreniyorum senin cimcimeye, az kaldı koşmaya başlayacak:)

kızlar günaydın
siz tecrübelisiniz bi cvp verin 2. ayda yapılan aşı bebeğe ateş falan yapıyomu

yapabilir ama bizde yapmamıştı. sadece 4. ay aşımızda oldu o kadar.

gelişimine iyi dedi.
ek gıdaya geçioruz
biberonla besleme anne sütü + ek gıda olsun dedi
anne sütü almazsa devam sütü verecekmişiz onun haricinde gerek yokmuş
ama ben geceleri sütüm yetmediği i,çin devam sütü veriodum biberonla şimdi ne vercem :44:

telefonla ulaşabilirsen bence doktoru arayıp sormalısın. Neden dedi acaba biberonla besleme diye.

merhaba kızlar..7000 i geçmişiz.hadi hayırlısı.kocaman olduk.büyüdük valla:)...biz sonunda pazar günü evimize döndük.ancak pazar gecesi zeynep kübra çok ateşlendi.bi düşüp bir yükseldi.önce 3.diş geliyor sandım ama ateşi kontrol edemeyip 39.5 görünce hastanede aldık soluğu .yavrumun boğazları ve sol kulağı iltahaplanmış.dr iğne verdi sabah akşam canı yanıyor yavrumun:((ne ara oldu nasıl oldu anlamadım.o kaar dikkat ediyorum,her yediği ılık oluyor.ama oldu işte.birden oldu .çok üzüldüm ,kendim suçladım..çok halsizleşti yavrum.iştahı kesildi.beni bile zor emiyor.yutkunurken acıyor sanırım.:(..yapışık ikizler gibi geziyoruz. wc de bile beraberiz...şu an ateş vs yok çok şükür.keyfi yerine geldi biraz.ama ilk gün çok korkuttu bizi..annemleri şimdi anlıyorum.hastayken başımda beklerlerdi..ne kadar zormuş evlat sahibi olmak.bedenn verdiği yorgunluk hiçbi şey değil ama duygusal olarak çok zor:(Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin..

çok geçmiş olsun.

ilk lor denememi yapmış bulunmaktayım. umarım Liva beğenir yarından itibaren kahvaltıya başlayacağız.

umarım beğenir. biz de 3 gündür kahvaltı yapıyoruz. henüz yumurtaya geçmedik. ben de lor yapmıştım. yaptığımda denemişti Arda yemişti bir parçacık, ama bugün kolları kızardı ve kabardı. yediklerinde farklı bir şey yok. sanırım peynire alerjisi var:( Nasıl olacak, geçer mi hiç bilmiyorum.

doktorumuz daha ilk aydan bize bi reçete verdi..bu ilaçlar dolabınızda acil durumlar için mutlaka bulunsun dedi..hepinize tavsiye ederim..

peditus..soğuk algınlığı
calpol...ateş düşürücü
ibufen..ağrı kesici
xlear..burun nemlendirici
birde ateş düşürücü fitil

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde internette tanistk eşimle.eşim askerden geleli 2 ay olmus tanistiktan 2 ay sonrada dükkan açtı internet cafe :)halada devam edixo..1,5 yıl sevgili bir yil nisanlı kaldık ve ewlenelı 3 yılımiz doldu..aramizda mesafe wardi ve çok zor oldu çok görusemixoduk...ewet gercekten kimseye netten tanistm diyemiyosun yadırgiyolar kötu bi iş yapmıssın gibi bakıyolar.

İyi geceler kızlar,
umarım beğenir. biz de 3 gündür kahvaltı yapıyoruz. henüz yumurtaya geçmedik. ben de lor yapmıştım. yaptığımda denemişti Arda yemişti bir parçacık, ama bugün kolları kızardı ve kabardı. yediklerinde farklı bir şey yok. sanırım peynire alerjisi var:( Nasıl olacak, geçer mi hiç bilmiyorum.

geçmiş olsun, umarım kısa zamanda geçer genellikle 1 yaşından sonra geçiyor azalıyor.

Back