2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mıraaaaaay canım yaaaa bgn aklımda sen vardın,okula sardı cok yogun heralde gıremıyo dıe dusunuodum,ayyy lıdya kuzumun ne guzel olmus mevlutu hayırlı olsun ınsallah.kız o elbıseyı nerden aldınız,gecen gun beyazını bı akrabanın kızına gordum,ona soramamıstım..

Kelebek canım yaa hangı marka kan ılacı verıcen o vakıt kuzucuna?

Mıraaaaaay canım yaaaa bgn aklımda sen vardın,okula sardı cok yogun heralde gıremıyo dıe dusunuodum,ayyy lıdya kuzumun ne guzel olmus mevlutu hayırlı olsun ınsallah.kız o elbıseyı nerden aldınız,gecen gun beyazını bı akrabanın kızına gordum,ona soramamıstım..

Canım dr bize ferromixin diye bi ilaç verdi toz şeklinde yediği bişeyin içine ekliyorum(genelde meyve püresi)sanırım daha iyiymiş.Kan damlasını içmiyodu zaten bende vermemiştim ama 6.aydan sonra vermek gerekiyomuş..

Merve canım cok gecmıs olsun,ıhlamuru denesen kuzum yaa,bogazını yumusatır yavrumun,onun ıcebılecegı sıcaklıkta olsun ama,ıcermı yavrum?

Canım dr bize ferromixin diye bi ilaç verdi toz şeklinde yediği bişeyin içine ekliyorum(genelde meyve püresi)sanırım daha iyiymiş.Kan damlasını içmiyodu zaten bende vermemiştim ama 6.aydan sonra vermek gerekiyomuş..

saol canım bu hafta goturucem doktora,dedıgın ılacı sorup kullanabılırmyz bı soralım,bu kan ılacları kafamı cokk karıstırıyo bıde bende veremıyorum ıcmıyo,en azından yemeklerıne katarım

:nazar:
Canlarım nasılsınız umarım herkes iyidir, bebişler huzurludurrrrrrrr. Ben 3 gün yoktum annemlerdeydik. Mevlüdünü yaptık Lidyacığın, çok güzeldi herşey, foto koyucam şimdi. Szileri çoooooooooooook özledim. Artık her gün bakıcam buraya yoksa çok özlüyorumm çokkk. Berna, Aysell, Fatma sizleri de çoooooooooook özledim ben. Güloşum nasıl? Selçuk nasıl? Aysima sultandan naber?

Eki Görüntüle 530000 Eki Görüntüle 529999
Eki Görüntüle 529998 Eki Görüntüle 529996 Lokumlarımız Eki Görüntüle 529994 Lidyacığın elbisesi Eki Görüntüle 529995 şerbet bardaklarımız Eki Görüntüle 529997

Miraay ne güzel olmuşun sn ölee zaty güzelsnde ayrı bi güzel olmuşun..bzde seni çok özledk yavrum başka yerlerde takılpda burayı unutma unutursan küserim mektubumu keserim :27: lidyacıkda çok tatlı olmuş :nazar:

sağol fatmam, lcw dan aldım canım :D benimde hep aklımdasınız valla

:nazar:

Miraay ne güzel olmuşun sn ölee zaty güzelsnde ayrı bi güzel olmuşun..bzde seni çok özledk yavrum başka yerlerde takılpda burayı unutma unutursan küserim mektubumu keserim :27: lidyacıkda çok tatlı olmuş :nazar:

sağol canım benm o senin bakışıının güzelliği bernam, bu arada msjını aldım tamam unutmam sizleri :1:, zaten mümkünmü yaaaaaaaa canlarımsınız benim

santafer diye bi marka canım

benden başka kullanan var mı

Mirayy gözüm gönlüm açıldı,ana kız ne güzelsiniz ya ,hem özledik seni ya,Liday büyümüş maşallah ona :nazar:
Merve cnm çok geçmil olsun Zeynep'e

:))))))))))))))))) hadi yaaaaaa...vallahi biraz da sıkarsak akraba çıkcas biyerlerden:)))))))) hangi kuzeni..kocamda kuzen çok:)))

:))) Muratlar eşi çağla hatta bayramda ank da buluşacağız:) çok severiz onları, eşimin bu grubu 4 kişilik hep batak okey falan oynarlardı. Üçümüzün oğlu oldu çağla da hamile kalınca okeye 4. geliyor diye espri yapıyorlardı onlarında oğlu olacakmış 4. yü tamamladık yani:)

çıkış saatimi akşam 7 ye çeken,ben o saatte çıkıp bebekle hiçbirşeye yetişemem deyince o zaman sabah 8 de iş başı yap 6 da çık diyen patronumu huzurlarınızda alkışlamak istiyorum.

Annemi de ikna edersem geliriz belki,ama kardeşim evlendikten sonra annem bizle oturacak 1-2 sene daha geçsin geliriz o tarafa :1:

olur kızzz..burda evler daha büyük hem çarşımız var içinde herşey varrr cafeler restoranlar burgerking simit sarayı birinden çıkar birine otururzz :))) off Aysel ne yok yere hayal kurdurtuon bna :))
berna sen gelsen ya bu tarafa.kerime,aysel,ben hep burdayız.burda da forum ist var,carrefour var.hepsi var yani:)
aman onun incisini sevsinler kemalde bugün anne dedi hemde 3 kere 1 ini babası duymuş beni çağırdı oda 2 kere daha söyledi sevindirik oldum valla eşimde bi duygulanmışki adam utanmasa ağlıycak
maşallah kemalebenim eşim duygusunu içinde tuttu..çok sevindi ama bu kadar belli etmedi...anne diyeceği günü bekliyorum..
ilk baba dedi zaten oda sevinçten hem ağladı hem 2 gün işe gitmedi bi daha söylerse duymak için kız benim kocam çok duygusaldır yazık kıyamam ona

İnş.canım yaa başlarda yiyiyodu bir haftadır yediremiyorum meyve püsesini çok seviyodu onuda yemiyo:50:
canım zeynep de yemiyor ama hastalık da girdi araya ondandır umarım.iyileşince gecer diye umuyorum..bana bugün bebelacdan msj gelmiş 'bebeğiniz yemekleri reddetmeye mi başladı diye'.araştırmaya fırsatım olmadı ama belki dönemsel,seyrinde bir durumdur.
Kıyamam yaaa çok geçmiş olsun inş.bir an önce iyileşir....
sağol canm teşekkür edriz
Merve canım cok gecmıs olsun,ıhlamuru denesen kuzum yaa,bogazını yumusatır yavrumun,onun ıcebılecegı sıcaklıkta olsun ama,ıcermı yavrum?
canım ıhlamur da denedim .bir sürü şey yaptım ama içemiyo ki yavrum .oysaki çok severdi.içi almıyor ya da acıdıgı için.beni bile zor emiyor.
merveee cnm çok geçmiş olsun ya şimdi snasıl zeynepcim çok üzüldüm cnm bnm ya
sağol bernacım.şuan daha iyi çok şükür.ateşlenmesi geçti.iştahsız ve halsiz....
Mirayy gözüm gönlüm açıldı,ana kız ne güzelsiniz ya ,hem özledik seni ya,Liday büyümüş maşallah ona :nazar:
Merve cnm çok geçmil olsun Zeynep'e

teşekkür ederiz ayselcim.sen de anneciğine kavuşmuşsun.geç gördüm ama gözünaydın canım.

merhaba kızlar..7000 i geçmişiz.hadi hayırlısı.kocaman olduk.büyüdük valla:)...biz sonunda pazar günü evimize döndük.ancak pazar gecesi zeynep kübra çok ateşlendi.bi düşüp bir yükseldi.önce 3.diş geliyor sandım ama ateşi kontrol edemeyip 39.5 görünce hastanede aldık soluğu .yavrumun boğazları ve sol kulağı iltahaplanmış.dr iğne verdi sabah akşam canı yanıyor yavrumun:((ne ara oldu nasıl oldu anlamadım.o kaar dikkat ediyorum,her yediği ılık oluyor.ama oldu işte.birden oldu .çok üzüldüm ,kendim suçladım..çok halsizleşti yavrum.iştahı kesildi.beni bile zor emiyor.yutkunurken acıyor sanırım.:(..yapışık ikizler gibi geziyoruz. wc de bile beraberiz...şu an ateş vs yok çok şükür.keyfi yerine geldi biraz.ama ilk gün çok korkuttu bizi..annemleri şimdi anlıyorum.hastayken başımda beklerlerdi..ne kadar zormuş evlat sahibi olmak.bedenn verdiği yorgunluk hiçbi şey değil ama duygusal olarak çok zor:(Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin..

çok geçmiş olsun, çabucak geçiversin inşallah..kendini üzüp güçsüz kalma,zeynep in sana ihtiyacı var annesi..

bayanlar turşu ve mısırın anne sütünü azalttığını okudum ve şaşırdım doğrusu..hiç işime gelmedi bu, turşu çok severim oysakiii...

:))) Muratlar eşi çağla hatta bayramda ank da buluşacağız:) çok severiz onları, eşimin bu grubu 4 kişilik hep batak okey falan oynarlardı. Üçümüzün oğlu oldu çağla da hamile kalınca okeye 4. geliyor diye espri yapıyorlardı onlarında oğlu olacakmış 4. yü tamamladık yani:)

aaa onların ki demi erkek miş :)

$image.jpg

Buraya da eklrmek istedim: balkabagini buharda pisirin catalla ezin,sicakkrn 1 tatli kasigi irmik koyun. İliyinca bir tatli kasigi pekmez bir cay kasigi tahin koyun. Toz ceviz de ekleebilirsiniz. Ben kendi damak tafima gore yapim Giray da cok sevdi, umarim sizinkiler sever. Telden bu kadar oluyor imla icin ozur

:))) evet halasının oğlu..seçkinide tanır mustafa ozaman..muratın abisi..evet oğluşu olucak onlarında..toprak diyolardı adına ama bakalım ne koyucaklar..bayramda bizde gidersekki hiç niyetim yok:)))) buluşuruz hep beraber:)))

bende bir türlü balkabağı alamadım ya...
ben kendi damak tadıma göre yapsam çocuğun midesi bulanır.
mesela şu anda elma yiyorum ve aynı anda rezene çayı içiyorum.... :27::27:

Back