- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.181
Ayselım o ekmegın tarıfını ıstıyoruuuuum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yozgat merkezdemisin sen canım
yozgatta farklı değil cnm. yağmurlu, kasvetli, gri bir yozgat sabahına uyandık. uyanmak istemedim o derece kötü hava ama liva kuş sabahın 7.30'unda ötüverdi :)
evet merkezdeyim.
Alp de beni uyandırıyor... benim uykum açıldıktan sonra kendi gözlerini ovuşturmaya başlıyor ve uyuyor bende kös kös oturuyorum... onun odası mutfagın yanında işte yapamıyorum...
Ayselım o ekmegın tarıfını ıstıyoruuuuum
günaydın kızlar....
bizde hava çok kötü değil sanki ya...bulutlar var azcık o kadar...
aysel hangi ara yaptın kız onları... ben anca popomu büyütüyorum sen işten eve gidip neler yapmışın... çok utandım valla...
cevap veren oldu mu bilmiyorum ama kabizlikta bizde ise yarayan tek seyi paylasayim dedim. bir suru sey denemistim ve ise yaramamisti cunku. buyuk siyah erikler var, onlardan iki taneyi bir bardak suda kaynattim 10-15 dk kadar. suyunu icirdim kizima ve ancak oyle normal kaka yapabildi. erikleri de blenderdan biskuviyle beraber gecirip yedirdim, sevdi gibi.
aysellll
harikasın yaa çalışan annelerin messi si![]()
Canım Sökenin hazır ekmek karışımından aldım yaptım,öyle bi tarifi yok yani yoğrudm o kadar :) ama bi sonraki yapışımda parmak ekmekler yapıcam o yuvarlaklradan birini verdim eline dişlerini kaşıdı çok sevdi :)
kendımı cok cahıl hıssettım ama sorucam,sokenın ekmegı nedır canım yaaa,nerde satılıyo bu karısım
bu tonimer i biri daha söylemişti... sende yazınca internetten baktım şimdi amma çok yan etkisi varmış, kullanmaya korktum yani o derece... yan etkilerini de yazayım da tam olsun bari...
Sindirim sistemi bozuklukları,
- Tedavinin başlangıcında daha ziyade fiziki egzersizlerde asteni ikdidarsızlık,
- Uykusuzluk kabus görme, aşırı uyku hali,
- Raynaud sendromu, el ayak uçlarında soğuma, kol ve bacaklarda halsizlik,
- Baş ağrısı baş dönmesi,
- Çarpıntı PR mesafesinde uzama.
- Ciddi yan etkiler :
- Atrioventiküler blok, ağır bradikardi, tansiyon düşmesi,
- Kalp yetemezliği,
- Astım krizi,
- Hipoglisemi,
- Beta-blokerler bazen cilt reaksiyonlarına , özellikle psoriassis'deki gibi lekelere neden olabilir.
ana kucağında süt içmekten sıkılan oğlumun tipi:))))) tipini yerim ben bununEki Görüntüle 530672 Eki Görüntüle 530673
Günaydın şekerler
7000. sayfaya yetişemedim. bu organik sebze-meyve alma olayı nereye kadar devam edecek bilemiyorum. sebze-meyvelerimi ya ipek hanımın çiftliğinden getirtiyorum ya da organik pazara gidiyorum. çiftlik annemlere çok yakın çiftlik. son gidişimde eşimle oraya uğrayıp görmek istiyordum ama olmadı. bayram için gittiğimde fırsat bulursam gideceğim. marketlerde satılanlar ne kadar organik bilemiyorum. bir de hormon kullanılmasa bile ekilen topraklar ne kadar ilaçsız önceden hiç mi hormon kullanılmadı o alanda. tüm bunlar kafamı çok karıştırıyor kızlar.
günaydınnnn kızlarrr,, gamzenin dediği kitabı dün aldım..akşam 50 sayfa kadar okuyabildim..ve ne kadar çok hatalar yaptığımı anladım yedirme konusunda..bu kitabı çok daha önce okuyor olmayı isterdim( kitabı bitirdiğimde tam olarak bir yarar sağlıyacağının umudu içerisindeyim..herkesinde okumasını şiddetle tavsiye ederim..
buarada AYSELL irmikli püreyi nasıl yaptın??
kuru erik değil dimi bahsettiğin??? mürdüm eriğini mi diyorsun acaba...
Ayselciğim vallahi maşallah sana ne güzel olmuş Gülnihal için. Ama sanki Kabaklı püreni çok ezmişin gibi geldi bana. Ben sebze pürelerini silikon patates ezeceğiyle eziyorum.böylece metal değmemiş oluyor. Belki işine yarar diye paylaşayım dedim. Hem taneleri biraz da iri tutuyorum, nasılsa pişerken iyice yumuşamış olduğundan kolayca yiyebiliyor iri taneleri de.
yazık yavruma ya, tosun olmuş annesi onun ana kucaklık hali kalmamış daralmış yavrum:)
Canım maalesef artık her şey şaibeli ama en azından organik olarak satılanlar biraz daha içini rahatlatıyor insanın. Ötesini düşündükçe kendin tarla alıp yetiştiresin geliyor ki mümkün olmadığından idare edeceğiz artık.
Çok sevindim senin adına. Bu zaten bir süreç bence, tıpkı emeklemek ya da yürümek ya da diş çıkarmak gibi ek gıdaya geçişte de bireysel farklılıklar olduğuna eminim.