• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Migrosta atatürk orman çiftliğinin keçi sütü satılıyor canım günlük, her migrosta olayabilir ama yakında varsa ordan da alabilirsin. Mado eve getirmiyor mu, keşke getirseymiş, ben o açıdan şanslıyım, klasik sütçü gibi oldu haftada iki gün geliyor sütüm:)
kipa var ama orada normal sütü satılıyor ama olmazsa görevlilere sorayım. tire organik süt de yoktu konuşup getirtmiştim.
mad eve getirmiyor canım maalesef.

mrb arkadaşlar bebeğim aslında nisan doğumlu ama kk ya bebeğim doğduktan baya sora üye oldum.nisan annelerine bir iki bişi yazmıştım böbrek taşı ile ilgili cvp gelmedi.burayıda 3 aydır falan takip ediorum.hepinizi a dan z ye biliorum.takip ediorum dediğim 3 aydır falan atlamadan her sayfanızı okuorum.7000. sayfaya katkım olsun istedim bu güne kısmetmiş.ismim özge bursadayım. bu akşam geçmişinizi okurken formül mamaların 6 aydan soraki gereksizliğinden bahsedilmiş.benim bebeğim baştan beri az anne sütü,çok formül mama ile büyüdü.4. ayda anne sütü tamamen bitti.doktorumda anneyi emmedği için 5. ayda bile ek gıdayı arttır dedi. size sorum ben keçi sütünü çok rahat bulabiliorum.bazen günde 1 biberon direkt keçi sütü weriodum.acaba 6 aydan sora ben 2 numara mama yerine keçi sütümü wersem süt içeceği zaman.formül mamayı kessem organik keçi sütü 1000 kat daha faydılır heralde.uzun oldu ama doktorla aramda şöle bi muhabbet gecmişti:bana muhallebisini inek sütüyle yapabilirsin demişti.bende hani yasaktı 1 yaşına kadar dedim.yasaklığı şöyle halka inek sütü serbest desen dayarlar küçücük bebeğe sürekli inek sütünü o yasak yoksa muhallebi falan yap dedi (alerji yoksa). keçi sütü buluorum dediğimde ozaman o iyi dedi.hatta werdiği ek besin kitapçığında aynen şu cümle war '''ekonomik koşulların olmadığı durumlarda anne sütü yok ise bebek inek sütünü ilk ay yarı yarıya,1-4 ay iki hacim süte 1 hacim su 4 aydan sora ise sulandırmadan inek sütü werilebilir.'')bencede öyle aslında formül mamalar yokken bebeler anneyi emmeyince açmı kalıodu sanki eskiden.formül mama hiç içime sinmio.sanki neskafelere konan süt tozunu weriomuşum gibi gelio.tadı öle.6 aydan sora formülü kesip ek gıda artı keçi sütü wersemmi???????? şimdiden tşkrlr

öncelikle hoşgeldin özgecim doktorun dediğini uygulayabilirsin beni annem 40 yaşında iken doğurmuş ve 3 ay zor anne sütü almışım ve direkt inek sütü dayamış:D Allah aşükür sağlıklıyım ayıptır söylemesi zekamda yerinde:Dkısacası keçi sütü daha faydalı benim kzıımda formül mamayı sevmiyo hem aldığımız kaşık mamalarıda sütle yapılmış öyle yazıyo üstünde bebeğin 8 aylık olunca bol bol yumurta sarısı verirsin anne sütü açığını kapatır içerik olarak anne sütüne en yakın besin yumurtaymış:)

Migrosta atatürk orman çiftliğinin keçi sütü satılıyor canım günlük, her migrosta olayabilir ama yakında varsa ordan da alabilirsin. Mado eve getirmiyor mu, keşke getirseymiş, ben o açıdan şanslıyım, klasik sütçü gibi oldu haftada iki gün geliyor sütüm:)
kipa var ama orada normal sütü satılıyor ama olmazsa görevlilere sorayım. tire organik süt de yoktu konuşup getirtmiştim.
mad eve getirmiyor canım maalesef.

mrb arkadaşlar bebeğim aslında nisan doğumlu ama kk ya bebeğim doğduktan baya sora üye oldum.nisan annelerine bir iki bişi yazmıştım böbrek taşı ile ilgili cvp gelmedi.burayıda 3 aydır falan takip ediorum.hepinizi a dan z ye biliorum.takip ediorum dediğim 3 aydır falan atlamadan her sayfanızı okuorum.7000. sayfaya katkım olsun istedim bu güne kısmetmiş.ismim özge bursadayım. bu akşam geçmişinizi okurken formül mamaların 6 aydan soraki gereksizliğinden bahsedilmiş.benim bebeğim baştan beri az anne sütü,çok formül mama ile büyüdü.4. ayda anne sütü tamamen bitti.doktorumda anneyi emmedği için 5. ayda bile ek gıdayı arttır dedi. size sorum ben keçi sütünü çok rahat bulabiliorum.bazen günde 1 biberon direkt keçi sütü weriodum.acaba 6 aydan sora ben 2 numara mama yerine keçi sütümü wersem süt içeceği zaman.formül mamayı kessem organik keçi sütü 1000 kat daha faydılır heralde.uzun oldu ama doktorla aramda şöle bi muhabbet gecmişti:bana muhallebisini inek sütüyle yapabilirsin demişti.bende hani yasaktı 1 yaşına kadar dedim.yasaklığı şöyle halka inek sütü serbest desen dayarlar küçücük bebeğe sürekli inek sütünü o yasak yoksa muhallebi falan yap dedi (alerji yoksa). keçi sütü buluorum dediğimde ozaman o iyi dedi.hatta werdiği ek besin kitapçığında aynen şu cümle war '''ekonomik koşulların olmadığı durumlarda anne sütü yok ise bebek inek sütünü ilk ay yarı yarıya,1-4 ay iki hacim süte 1 hacim su 4 aydan sora ise sulandırmadan inek sütü werilebilir.'')bencede öyle aslında formül mamalar yokken bebeler anneyi emmeyince açmı kalıodu sanki eskiden.formül mama hiç içime sinmio.sanki neskafelere konan süt tozunu weriomuşum gibi gelio.tadı öle.6 aydan sora formülü kesip ek gıda artı keçi sütü wersemmi???????? şimdiden tşkrlr

öncelikle hoşgeldin özgecim doktorun dediğini uygulayabilirsin beni annem 40 yaşında iken doğurmuş ve 3 ay zor anne sütü almışım ve direkt inek sütü dayamış:D Allah aşükür sağlıklıyım ayıptır söylemesi zekamda yerinde:Dkısacası keçi sütü daha faydalı benim kzıımda formül mamayı sevmiyo hem aldığımız kaşık mamalarıda sütle yapılmış öyle yazıyo üstünde bebeğin 8 aylık olunca bol bol yumurta sarısı verirsin anne sütü açığını kapatır içerik olarak anne sütüne en yakın besin yumurtaymış:)

Kızlar bişi sorucam ya baktımda çoğunuz ekoorganikten sipariş veriyormuşsunuz bu site gerçekten güvenilirmi yani gelen ürünlerin böyle kokusu dokusu organik olduğunu kanıtlıyormu hani organik ürünlerin şekli şemali farklı oluyor ya ne bilim ben cesaret edemiyorum bir türlü ben ellemeliyim koklamalıyım özellikle sebzeleri tamam pazardaki ürünler sera şu anda ama internetten yapılan bu satışlar bana kar amaçlıymış gibi geliyor hani siz denemişsiniz ya anlaşılıyordur heralde ürünün gerçekten organik olup olmadığı içimize sine sine alabiliriz değilmi :26::26:

güvenilir bi site cnm alışveriş yapmadm ama en güvenilir 10 organik satış yeri arasına grmşti haberlerde..haa kapalı ürünlerde tarım bakanlıı onaylı etiket var anlıyosun ama açık ürünler ne kdr organik onu bilmiorm..bn açıkcası açık ürünlerinde organiklinede pek inanmıorm..çok büyük firmaların belki..yada Gamze paylaşmıştı İpek hanımın çiftliği diye bi site var..nedense o kadının çiftliine güvendim :)) öyle onun dışında hiçbi yerden organik diye kabak patlıcan fln almam yani marketten alrm :))

bende yok diye aralarını uzun tutuyodum sık deneyince temelli çıkmıyo of yaaaaa

cnm işte aralarını her uzun tutmanda daha ileri atıyo süt üretimini..ama sık sık sağ çıksın çıkmasın o zmnla artar..öbür türlü mutlaka bitiyo

canım merkakını gidereyim:)) adım fulya eşimin adı safa.. safanın sa sı fulyanın fu su al sana SAFUL biz lisede sınıf arkadaşıydık ordan lisede sevgili olduğumuz yıllarda cocukluk iste birbirimize bişeler yazınca msjlarda hep sonunda saful yazardık ikimizi temsilen ordan bugünlere geldi işte..hikayemide anlatmış oldum:))

aaa çok hoş Fulyacım yaa dmk liseden tanışıyosunuz..çok romantik..Kocamı özledim :)) haha ne alaka bilmiorm

evt Esra ya kim mama verdiimi görse aa sütün yok muu diyo böle aha dilimi kıstırp ağzının ortasına çakasım geliyo ya.. ya insanı öyle bi psikolojiye sokuyolarki..hyr ztn üzülüyorm sütüm bittiine bide sanki dünyanın sonuymuş amansız bi hastalıa yakalanmışız gibi acındırık yüz ifadesiyle soruyolar ya..napiim olmadı işte..geçen kayınvalide de çocuk 2 yıl anneyi emcek dedi..bnde napiim anne emmedi bnde 4 aylıkken brakmışm..bişey olmaz bisürü çocuk var mamayla beslenen dedim.. oda olmaz hep hastalıa karşı dirençli olması için emmesi lazm dedi..bnde eşimin ne kdr emdiini sordm 2 yıl dedi..bnde "valla o benden daha çok hasta oluyo..alerjisi var aksırır tıksırır, dişleri sağlam değil sürekli bi kanal tedavisi bilmem ne, üff desen hasta olur..bumu yani 2 yıl emen çocuun akıbeti..bn emmedim ama Allah nazardan sakladın sadece 1 kere grip olrm kışın oda ALlahın emri :)) " dedim kaldı bişi diemedi..yani faydaları çoktur elbet anne sütünün ama vücut direncinin anne sütüyle alakası yok..sonrada yediin besinlerle alakalı bnce..bnm eşim faydalı şeyleri pek sevmez o yzdn hasta olur sürekli..ama bn sebzesinden meyvesnden etinden sütünden bol bol aldım o yüzden böleim :))

berna bende 4 ay anne sütü almışım..annem çalışıyodu belki çalışmasa emerdim:( bende öyle hemen hasta olmam..ama benim kemiklerim ağrır..bacağım kolum eklemlerim..bende bunu anne sütü az almama başlamıştım kendimce bilmiyorum artık etkisi varmıdır gerçekten ama..

öncelikle hoşgeldin özgecim doktorun dediğini uygulayabilirsin beni annem 40 yaşında iken doğurmuş ve 3 ay zor anne sütü almışım ve direkt inek sütü dayamış:D Allah a şükür sağlıklıyım ayıptır söylemesi zekamda yerinde:Dkısacası keçi sütü daha faydalı benim kzıımda formül mamayı sevmiyo hem aldığımız kaşık mamalarıda sütle yapılmış öyle yazıyo üstünde bebeğin 8 aylık olunca bol bol yumurta sarısı verirsin anne sütü açığını kapatır içerik olarak anne sütüne en yakın besin yumurtaymış:)

birde kızlar dün resmini eklediğim mahmut selçuk vardıya zeynep in arkadaşı annesi ona ülker in bebe bisküvisini yediriyomuş 2 tane sabah 2 tane akşam ardada meyve yoğurt falan tosun gibi maşallah hem gecede hiç uyanmıyomuş bendemi alsam diye düşünüyorum hani güvenilir marka olursa içinde zararlı şeyler olmaz diye ne dersiniz

görmeyenler için tekrar bi zeynep e bide selçuk a bakın 2 gün büyük selçuk ondan sanki aralarında 2, 3 ay fark var:D

Eklentiler

• $Fotoðraf-0163 (2).jpg
    $Fotoðraf-0163 (2).jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
dDiş çıkarda ben hala izne çıkmazsam basarım istifayı ,çok pis konsantre oldum olaya ben :27:

valla oturma izninle alakalı olmasa bnde sni çok pis istifa ettirirdm :)) takılrdk öyle yumşak yumşak..sırf senn yüzünden dün Rami deki evleri araştırdııma inanamıorm :)) ama bulamadm tabi o ne kiralar öyle hemde evlerde hayır yok

valla oturma izninle alakalı olmasa bnde sni çok pis istifa ettirirdm :)) takılrdk öyle yumşak yumşak..sırf senn yüzünden dün Rami deki evleri araştırdııma inanamıorm :)) ama bulamadm tabi o ne kiralar öyle hemde evlerde hayır yok

Hiiiiiii ay ne güzel olur ya,hem bende ev arıyorum bulursam şöyle karşıklı diare haber etcem sana,hatta baştan bile çıkarırım taşının diyee :52:

Back