2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşkr ederim arkadaşım.bebeğim doğru düzgün anne sütü almadı benim.her kadında bebeğe yetecek annesütü bulunur diolar ama bende hakkaten az oldu hiç yetmedi kilo takibi falan yapıldı bebek hep huzursuzdu derken mamayı arttırdık.her aldığım mama kutusuna bu son zaten sütüm gelir bu kutuyu bile bitiremem gözüyle bakıodum.derken mamaları arttırınca sanki bebeğim hep yapay beslenmiş gibi geldi .zaten öyle.hani uzay filmlerinde kapsülle beslenirlerya hiçhiç içime sinmiyo mama.keçi sütünüde rahatlıkla bulabiliorum köylerden getirtiorum. burada 6 aydan soraki formül mamalar sadece tok tutar bi yararı pek yoktur die okuyunca dedim acaba keçi sütünemi geçsem tamamen.zaten ek gıda olayı başladı bizde.yinede 600ml falan içio günde.dediğm gibi öbür mamalar filmlerdeki kapsül gıdalar gibi geldiği için bana bari 6 aydan sora çocuk gerçek bi sütle we ek gıdalarla beslensin die düşündüm.keçi sütü de anne sütüne yakın. doktora da gidince bi soracam tabi.

Isımbulamadım bende kecı sutunu anne sutune en benzeyen sut oldugunu doktorum tarafından ogrenmıstım,formul mama yerıne bencede kecı sutu verebılırsın..
Ayrıca benzetmelerın cok hos ya:)

nisan2003,alpdeniz tskkr ederim sizede.buradaki muhabbetin ne kadar samimi olduğunu bilsemde yinede 3 aydır cekindim bişiler yazmak için.sizin bebekler bizdn 1 ay büyük old.için daha tecrübelisiniz tabi hep burayı takip ettim.bugüne kısmetmiş.tanıştığıma memnun oldum

teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin olsun

Ebrar ne şekilde zayıfladn anlatrsan sevinrm neler yaptn yani :))
bide bn ankaradayken snle tanışsaydık o güzel makarnamdan yerdin çünkü tüm sınıfı bn doyuruodm akşama yemee mutlaka misafirim olrdu :)) bernaaa bu gün bize ne yaptn diye..

Günaydın annişlerr

ben keçi sütünü madodan alıp yoğurt yapıyorum. normal yoğurdu kızım çok sevmedi ama keçi yoğurdunu severek yiyor.

bende yapıyorum gri olmuyor ama devam sütünü kullanıyormusun tekrar? ben hep döküyorum içmezse

bn hiç bişeyi dökmüorm anacım..içim acıyo valla..bişey artmışsa bidahaki öğünde onu mutlaka bişeyle karıştrp veriorm..bizde ziyan yok :)) sağlık açısından tehlike arz etmedii sürece..

Isımbulamadım bende kecı sutunu anne sutune en benzeyen sut oldugunu doktorum tarafından ogrenmıstım,formul mama yerıne bencede kecı sutu verebılırsın..
Ayrıca benzetmelerın cok hos ya:)

yazdığını görünce aklıma geldi arkadasım.benim bi huyum wardır kelimelere çok takılırım.şunun gibi:kitaba nie kitap demişler kimin aklına gelmiş.ws.3 aydır merak ettiğim bişi war bazılarınızın nickleri.mesela isolde, saful ws. çok değişik şeyler war nerden aklınıza geldi.kendi isminizin yada çocuklarınızın baş harflerimi falan die düşündüm bi ara o da diil isimlerinizi biliorum.hadi bazıları ingilizce falan yapıo nickini ama sizinki öyle bişi de diil.

cnm öncelikle hoşgeldin..bnce dr.un öyle dediyse formül mama yerine keçi sütü verebilirsn diye düşünüorm..madem kolayda bulabiliyosun..keçi sütü bazlı formül mamalar var valla baya hatrı sayılır fiyata..sen bulabiliyosan ver derm..zaten kullandımız formül mamalarda inek sütünden yapılıyo hoş annelerin sütlerini alıp ondan yapmıyolar :)) inek sütü ver demezdim ama keçi sütü çok faydalı diye biliorm..bnmde 4.ayda memeyi brktı 6.aya kdr hasbel kader anne sütü aldı sağmayla fln..mecbur mama kullanıyorm..güvenebilceim bi keçi sütü bulsam bnde vrrdm valla..

ahh yavruumm valla içime su serpildi..vede çok özendim beraber uyumanıza..dmk Behruzunu kışkışladın dün gece :)) bnde nikahıma 1 hafta kala hep annemle uyumuştum çok duygulandım..

Günaydın annişlerr

ben keçi sütünü madodan alıp yoğurt yapıyorum. normal yoğurdu kızım çok sevmedi ama keçi yoğurdunu severek yiyor.

cnm nasıl oluyo o yourdun tadı güzelmi yoksa alışkın olduıumuzdan deişikmi? bide lt kaça alıyosun madodan..

ahh yavruumm valla içime su serpildi..vede çok özendim beraber uyumanıza..dmk Behruzunu kışkışladın dün gece :)) bnde nikahıma 1 hafta kala hep annemle uyumuştum çok duygulandım..

Evet kuzum,bizim evi biliyon ya bi oda boş ve boş yatak var anamla orda uyudukBehruz tek kaldı
Bide Kerime sanki buluşalım mı demişti öyle okudum sanki,Kerimedeki bütün buluşmalara ben müsaitim :)

badem sütü 2 yaşından sonra veriliyor diye biliyorum canım ben. alerji riski oluşturmasın diye

haaa kızlar sölemeyi unuttum biz bugün Tam 7 aylık olduk ve ilk kahvaltımızı yaptık..
1 yumurta sarısı, biraz kendi yaptıım lor, biraz kendi yaptıım bisküvi (cevizle beraber rondodan geçirmiştm) bunları ıhlamurla seyrelttim..vee Selçüküm yedi teyzeleri çok mutlu oldum..içine tatlansın diye hiçbişey koymadm kahvaltının tatlı bişey olmadıını öğrensin diye..aksi takdrde kahvaltıda hep tatlı bişiler istermş gbi geldi bna ve başarılı oldm çok şükür

cnm nasıl oluyo o yourdun tadı güzelmi yoksa alışkın olduıumuzdan deişikmi? bide lt kaça alıyosun madodan..

tadı gayet güzel. ben inek sütünü hiç sevmem içemem ama keçi sütünün tadına bile baktım gayet güzel kokusu hiç yok. rengi daha beyaz . yarım litre 4.5 canım. geçen salı aldım biraz daha var.

Bide bu gün ne kadar serin ya,sabah Gülnihal'e örgü patik ve hırka giydirm burnunun ucu soğuktu,bide arabyı çok sevsi biyerden tutunarak ayakta durabiliyor,ondan tutunuyor tabi tekerlekli olduğu için o ileri doğru gidiyor ve Gülnihalde onunla beraber adım atıyor :)

tebrikler canım:)) lor tarifini tekrar yazar mısın ben o sayfayı kaçırdığım için kimin tarif verdiğini de bulamadım dünden beri onu arıyordum.

Oh maşallah paşama benimmmhem 7 aylık olmuş,heh kahvaltı yapmış afiyet,bal şeker olsun oğluşuma.
Dün Gülnihalin loru,yoğurtu,bisküvisi bitmişti dün sabah hepsinin sonunu kullandık,akşam da annemin gelemsine sevindirik oldum hiç bişi yapmadm,vizdan yatım şimdi kızz

bernysita keçi sütünün normal sütten farkı yok bence.pastorize sütler dışında inek sütü de normalde kokar bana.keçi sütüde öle.yoğurdunda farkı yok.buarada anam istanbulda ne kadar pahalı .bana keçiden sağıldığı gibi gelio kilosu 2 tl.şanslıyım hakkaten.

kızlar günaydın
siz tecrübelisiniz bi cvp verin 2. ayda yapılan aşı bebeğe ateş falan yapıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…