• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel mart annelerii:16:
Geçmişe baktım Melike fln gelmiş baya bi sohbet olmuş,hep gelin kızlar ya boşlamayın buraları:)
Bu gün annem geliyor akşam 18:00 de uçak inecek,Sabiha Gökçen'e gelecek, inş. akşam trafiğine kalmadan yetişiriz anneme,elimde çiçeklerle kapıda karışlamak istiyorum onu,çoook özledim gerçekten:16:
Annemin yokluğunda bir çok arkadaşımızın bana çok yardımı dokundu,özellikle Gamze,Kerime ve Berna'ya birkez daha teşekkür ediyorum,iyiki sizleri tanımışım.
En kısa zamanda asya buluşması olsun bende geleyim tanışmak,kaynaşmak istiyorum sizlerle:)

ya, biz buralarda çok uzak kaldık ama ya. buluşmalar, partiler, herkes tanıştı biz yabancı olduk topikte. ama biz de topikten arkadaş değil miyiz:((

Canım belki ben gelirim Bakü'ye bizde o zaman buluşuruz :)Birde halamla konuştum,bana haber verecek,istersen onun telefonunu da veririm,kuzenim Nerimanov da oturuyor tam bilmiyorum sana yakın mı diye ama onun da küçük bebeği var,belki yardımı dokunur diye aklında bulunsun cnm :54:

bu arada herkese günaydıııınnnnnn :10:
Çok güzel ve bebişlerle dolu dolu bir gün geçirmek dileğiyleeeeee:54:

günaydın arkadaşlar
:44::44::44::44::44::44::44:
kızım öksürüyor hapşırdıda biraz ıhlamur verip işe geldim öğlen dönünce başka ne yapsam

Günaydın şeker annişlerr

geçmişi okumak çok zamanımı alacak sanırım :))
Gamze! partiniz çok güzel olmuş. hazırlıkların da süper . sanırım bir kaç (ç)alıntı yapacağım izninle ;))

dün aşılarımız ve doktor kontrolümüz vardı. Umay Deniz çok az kilo almış. sağlığımızda problem yok ama doktor önerisiyle kahvaltıya başlayacağız ( bu ayda pek istemesem de gelişimi için mecburum) normal pekmez yerine dut pekmezini önerdi. kahvaltı için: yumurtanın 1/8 i, tuzsuz peynir , bebe bisk. ve 1 çay kaşığı zeytinyağı, mama ve ıhlamurla (DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK) karıştırılıp verilecek. pekmze de söyledi kahvaltı için ama peynirden dolayı gün içinde vermeye devam edeceğim.

bebe bisküvim bitti bugün 2.yi yapacağım ama bu defa pekmez koymayacağım içine.

Esra! hırsızlık olayına üzüldüm canım geçmiş olsun. pek bi cesaretlilermiş doğrusu

azıcık okuyabilirsem geçmişe bakayım.

Aysell annen geliyo bugünn kuzuumm..ayy bn bile heycanlandmm..nasıl hasret giderrsinzz bnm yerimede öp onu. yrnda bnmkiler geleblr biliyomusn çok heycanlıym

Canım belki ben gelirim Bakü'ye bizde o zaman buluşuruz :)Birde halamla konuştum,bana haber verecek,istersen onun telefonunu da veririm,kuzenim Nerimanov da oturuyor tam bilmiyorum sana yakın mı diye ama onun da küçük bebeği var,belki yardımı dokunur diye aklında bulunsun cnm :54:

İnşallah canım, bugün bir hanım gelecek bakalım ona göre yine konuşuruz, çok sağol. Neimanov duydum ama açıkcası ben de pek bilmiyorum:)

günaydın arkadaşlar
:44::44::44::44::44::44::44:
kızım öksürüyor hapşırdıda biraz ıhlamur verip işe geldim öğlen dönünce başka ne yapsam

ay canım ilerlemeden önlersin umarım. Arda 1 haftadır hasta maalesef. ben de çok tecrübesizim bu konuda ama pekmez ve ıhlamur veriyorum işte. burnu tıkanınca serum fizyolojik. terini alsın diye sırtına ve göğsüne sürekli havlu koyuyorum. geceleri öksürürse havluyu ütüde ısıtıp göğsüne koyuyorum. biraz daha iyi gibi bugün bakalım inşallah düzelirler canım. vallahi pek anlamıyorum ama yaptıklarım bunlar.

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bu sabah umarım herşey yolundadır hasta olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin bebişlere çok zor bir durum gerçekten...

bernacım selçuk nasıl oldu bu arada ya sen dün burnu tıkalı demiştin umarım şu an iyidir:16:

ay canım ilerlemeden önlersin umarım. Arda 1 haftadır hasta maalesef. ben de çok tecrübesizim bu konuda ama pekmez ve ıhlamur veriyorum işte. burnu tıkanınca serum fizyolojik. terini alsın diye sırtına ve göğsüne sürekli havlu koyuyorum. geceleri öksürürse havluyu ütüde ısıtıp göğsüne koyuyorum. biraz daha iyi gibi bugün bakalım inşallah düzelirler canım. vallahi pek anlamıyorum ama yaptıklarım bunlar.[/QUOTE]

çok saol canım benim pekmezde verdimm sırtına tülbent koyarım gidince:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar...
nisan2003 geçmiş olsun canım. ne yapılır bende bilmiyorum valla...
gamzecim taktiğin çok işe yaradı, oğluşumun burnunu temizleyebildik sonunda...
bizim de kabızlığımız geçmiyor ya ne yaparsak yapalım geçmiyor... haftasonu yine kontrolümüz var bakalım ne diyecek... ilaca da alışsın istemiyorum ama bilmiyorum nolacak böyle...

Günaydın güzel mart annelerii:16:
Geçmişe baktım Melike fln gelmiş baya bi sohbet olmuş,hep gelin kızlar ya boşlamayın buraları:)
Bu gün annem geliyor akşam 18:00 de uçak inecek,Sabiha Gökçen'e gelecek, inş. akşam trafiğine kalmadan yetişiriz anneme,elimde çiçeklerle kapıda karışlamak istiyorum onu,çoook özledim gerçekten:16:
Annemin yokluğunda bir çok arkadaşımızın bana çok yardımı dokundu,özellikle Gamze,Kerime ve Berna'ya birkez daha teşekkür ediyorum,iyiki sizleri tanımışım.
En kısa zamanda asya buluşması olsun bende geleyim tanışmak,kaynaşmak istiyorum sizlerle:)

ayselll gözünaydın canım ohh be ben rahatladım valla annenin geliyor olmasına..:52:

Fulya nerelerdesn cnm ya sesin çıkmadı naptı Beren ne durumda? bişi yemiyomu yine

canım girip çıkıyorum sürekli berenden fırsat olmuyo okumayada yazmayada..yemiyo berna daha bikere kendi isteğiyle açmadı ağzını hep şaklabanlık yapa yapa işte:((

bugün öğlen yemeği olarak oğluma domatesli ve dere otlu şehriye çorbası yaptım. birazdan yiyeceğiz bakalım beğenecek mi:)
Bence beğenir annesi içine sevgi katıyosun untma bebiş onu hissederr:31:
ay canım ilerlemeden önlersin umarım. Arda 1 haftadır hasta maalesef. ben de çok tecrübesizim bu konuda ama pekmez ve ıhlamur veriyorum işte. burnu tıkanınca serum fizyolojik. terini alsın diye sırtına ve göğsüne sürekli havlu koyuyorum. geceleri öksürürse havluyu ütüde ısıtıp göğsüne koyuyorum. biraz daha iyi gibi bugün bakalım inşallah düzelirler canım. vallahi pek anlamıyorum ama yaptıklarım bunlar.
çok geçmiş olsun canımm:71:
çok saol canım benim pekmezde verdimm sırtına tülbent koyarım gidince:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
sanada geçmiş olsuuunnn :71:

haa ayselcim unutmadan annen geliyormuş çook sevindim. nekadar mutlusundur şimdi. gülnihalde hisseder pek bi mutlu olur şimdi. valla bende çok sevindim:16:

Back