- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.921
gayserıce gonustu gadasını aldıgım,abarı kele berna,sende hıcbırsey bılmıon gadasını aldıgım:)
puuhahaaa yarıldım ya la kendı konusmama
hava tam kahve ve kitaplık..yağmur yağıyo karanlık bastı..şöle ayaklarımı uzatsam bi yandan kahvemi yudumlayıp, bi yandan da kitap okusam ühühüh
Kız Berna sen ensesine bakınca üzülüyon ya bende ayaklarını çıplak görünce üzülüyorm nedense,bak Selçükün ayakları çıplak
oyyy oyyy kıyamam yerim ben seni yawrum..berende uyumuş bigün öle yaerum emziğide düşmüş takmış kendi geri ama ters takmış emiyo b içim parçalandı
Kız berna alemsın haaa,bende aysıma emzıgı agzına kendı kendıne alınca pek uzuluom ya,besıgıne koyuorum yanınada emzıgını koyuyorum,bı gıdıp gelıom emzık agızda,buna uzulunurmu laa,ben uzuluom ıste
Berna,Fatma,Fulya çoook güldmm ya ben neden o kadar duygusal bi ana değilim herşeyinr gülüyorm çocuğın
Ay canımm benimmm hoş geldinrüyan hır olsun inş.dediğin gibi büyük bi ev nasip olur inş. bize,seni aktif olarak aramızda görmekten mutlu olurum,tekrar hoş geldinizz.
Ne çıtırı kız ,katur kutur olduk artıkevet çok geç değil de bana bi gaz lazım ne bilim rencide edin beni çok şişkosun diyin
bnde seni seviom bebeem..
aha buda bnm bekarlık halim..kapalı halimle pek foto yok bunları bulabildim bide kat kat giyinmişim..açık halimi görseniz tanıyamassınz zaty :))
Eki Görüntüle 523142 Eki Görüntüle 523143
Arkadaşlar merhaba. Bende mart annesiyim 20 Mart'ta kızım Gülce Ebrar dünyaya geldi. Uzun zaman önce sizlerle tanışmak için üye oldum ama birtürlü muhabbetinizi bölüp yazamadım. Hamileliğimin ilk zamanlarından beri takip ediyorum forumu sizinle birlikte ettiğiniz dualara katıldım kendimce hasta olanlara zor günler geçirenlere bende uzaktanta olsa dua ettim hep. Geçen hafta Aysel ve Gülnihali'i rüyamda gördüm o zaman yazacaktım nasip olmadı. Eşimle birlikte Aysellere misafirliğe gitmiştik evi o kadar garipti ki oda içinden oda çıkıyordu rüyamda diyordum ki birde evim küçük diyorsun ne kadar çok odan varmış :) bugün ev sahibinin evden çıkmaları gerektiğini söylediğini okudum inşaallah rüyamdaki gibi büyük bir ev nasip olur. Birde odanın birinde Gülnihal yüksekçe bir yatakta yatıyordu tam düşmek üzereydi ben tuttum sarıldım kendi evladım gibi :) o kadar benimsemişim sizi. Neyse çok uzun oldu kısacası bende aranızdayım artık.
gayserıce gonustu gadasını aldıgım,abarı kele berna,sende hıcbırsey bılmıon gadasını aldıgım:)
puuhahaaa yarıldım ya la kendı konusmama
anaam yavrum yaa bi baktım orda kendi kendine uyuya kalmış..neden böyle olunca üzülüyorm..gariban gibi geliyo
Eki Görüntüle 523155 Eki Görüntüle 523156
Valla kızlar siz ne çıtırmışsınız maşallah ben 83lüyüm yaşalnıyom:)))))
Ama ben seni çok merak ediyormmm,
anaam yavrum yaa bi baktım orda kendi kendine uyuya kalmış..neden böyle olunca üzülüyorm..gariban gibi geliyo
Eki Görüntüle 523155 Eki Görüntüle 523156
ohh ohh maşallah..ay bnde hazrliim bakim iççekmi..ama bnmki üzüm suyunu bile içmio..dün bisürü yaptm buzlua koydum sbh muhallebisine koyuyorm
Aysel yaaa anlamadıgım bı sebeble ozelden mesaj atamıyorum kuzu yaa,tesekkur etmıstım bıde varsa baska guzel tarıflerın yollasana dıcektım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?