2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızım bz snle aynı gün evlendik aynı zmnda hamile kaldık..yoksa aynı günmü hamile kaldık :)) yoksa yoksa biz ikiz miyizz..kardeşimmm yıllardır seni arıyodum nerelerdeydin

kızlar kış geliyo size gripten korunmanın yollarını yazem
adaçayı gargarsını günde 3 defa yapın çocuklarada yapabilirsiniz
birde narın mevsimi geldi kabuklarını atmayın kurutun 2 adet 1lira büyğklüğünde nar kabuğu ve 1 tatlı kaşığı hibiskus bitkisinikaynayan suyun içine atın 5 dakika kısık ateşte kaynatın ılımaya bırakın ılıyınca süzüp için afiyet olsun sonrs başka tariflerde yazarım

yavrum yaa gülnihale bak nasıl halsiz..kadriye snde gerçekten fıstık gibimişin..napcaz bu kiloları anam mahvetti bizi

kızım bz snle aynı gün evlendik aynı zmnda hamile kaldık..yoksa aynı günmü hamile kaldık :)) yoksa yoksa biz ikiz miyizz..kardeşimmm yıllardır seni arıyodum nerelerdeydin

Kuzum aynı gün evlendik ya büyük ihtimal aynı gün hamile kalmışız sadece 3 gün var bebiklerin arasında hihihi
Oy cnm kardeşmmmm,kız ben seni çook seviyorm Beerna

bizi bebeler bu hale getirdi yavrum ayselim.neyse herşeye değer,kilolar mı gider merak etmeyesen

çook geçmiş olsun cnm. Urasın hastalığı en kısa zamanda geçer inşallah..

sana da çok geçmiş olsun cnm. uyutmamak gerekiyor diye biliyorum ben de.

çok haklısın daa, gel de paşa gönlüme anlat

Allah bi daha yaşatmasın cnm. deneyimsizlerin eline düşürmesin. her ne iş yapıyorsan yap, en iyisini olacaksın diye boşa dememişler.. Ankarada oturuyorsan da, buraların tek geçtiği doktor var. DR.Alev Oğuz Kutlu.. kesinlikle tavsiye ederim..

Rabbim hayırlısını böyle yazmıştır, sen de en doğrusunu yapmışsındır cnm. gönlünü ferah tut.

hayırlısı olsun canım, ben de çok kararsızım işe dönüp dönmemekte..hiç hevesim yok, bakalım ne olacak..
Ahh ah ne olcak bizim bu halimiz:)

oyy oyy Ayselime bak çıtırken haha hiç çıtırlık halimiz kalmadı aysel..azcık kasalım bırakmayalm kendimizi..valla eski günlere geri dönebilirz çok geç değil :))

maşallah size kız sen yarmagül gibide olsan kesin çok güzelsindir canım

yavrum yaa gülnihale bak nasıl halsiz..kadriye snde gerçekten fıstık gibimişin..napcaz bu kiloları anam mahvetti bizi

valla resimleri gördükçe ayselin dediği gibi acı gerçeklerle karşılaşıyorum,hiç resim çekinmesem bilmicem

napalım kuzum sıkı bi rejime gircez sen zaten girdin bende kayseriden dönüşte artık diete girerim napiimm

oyy oyy Ayselime bak çıtırken haha hiç çıtırlık halimiz kalmadı aysel..azcık kasalım bırakmayalm kendimizi..valla eski günlere geri dönebilirz çok geç değil :))

Ne çıtırı kız ,katur kutur olduk artık evet çok geç değil de bana bi gaz lazım ne bilim rencide edin beni çok şişkosun diyin

Son düzenleme:

abbowww oğlumun gündaşı çıktı oğluşumda 17 mart doğumlu:)bu arada hoşgeldin canım:)

Aysımaya ıhlamur hazırladım,tatlanması ıcınde ıcıne 1.5 cay kasıgı pekmez koydum,bı ıctı bı ıctı lıhır lıhırr:)

Kuzum aynı gün evlendik ya büyük ihtimal aynı gün hamile kalmışız sadece 3 gün var bebiklerin arasında hihihi
Oy cnm kardeşmmmm,kız ben seni çook seviyorm Beerna

bnde seni seviom bebeem..

aha buda bnm bekarlık halim..kapalı halimle pek foto yok bunları bulabildim bide kat kat giyinmişim..açık halimi görseniz tanıyamassınz zaty :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…