- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.881
Suna kız beğenemedin mi yaşımı,neden dışlıyonuz beni,Bende kültürlüyüm bende Nışantaşı çocuğuyum (burhan Altıntopa bağladm)
Düğünden 1 ay sonra hamileydim evet itiraf ediyorm d.kontrol hapını hatalı kullandım,ama iyiki hatalı kullanmışım bana kalsa kaç sene beklerdm kim bilir
berna nirelerdesin kızz sende 95 limisin yoksam
aysellll bizim buluştuumuz resimleri ekleyemdin mi kuzum o zaman bendekileri ekliyim ama ben orda yokum neyse
isabet olmuş zaten çok şişko çıkmıştım zayıf fotoğraflarımdan birini eklerim bende.
kızlar şimdi bunun 3 mislisiyimyarmagül gibi oldum yaw doğum yapınca veremedim bi türlü
kızım bz snle aynı gün evlendik aynı zmnda hamile kaldık..yoksa aynı günmü hamile kaldık :)) yoksa yoksa biz ikiz miyizz..kardeşimmm yıllardır seni arıyodum nerelerdeydin
Kadriye anam ben resimlerde çok gocaman çıkmışım ya laResimleri görünce acı gerçeklerle yüzleşiyorum malesefffffff
Sen paylaştın ya du bende hamileilkten önce fotomu paylaşım farkı fark edin
Eki Görüntüle 523138
Kadriye anam ben resimlerde çok gocaman çıkmışım ya laResimleri görünce acı gerçeklerle yüzleşiyorum malesefffffff
Eki Görüntüle 523138
çook geçmiş olsun cnm. Urasın hastalığı en kısa zamanda geçer inşallah..kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bir türlü nasılsınız?Uras artık daha iyi ama çok öksürüyo sanırım geniz akıntısından dr ciğerlerinde bişey yok dedi çünkü bende pekmez veriyorum ilaç kullanmak istemiyorum inş.geçer....
sana da çok geçmiş olsun cnm. uyutmamak gerekiyor diye biliyorum ben de.KIZLAR YA ANNEMLE KONUŞTUM BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BEŞİKTEN DÜŞMÜŞ KAFASI ŞİŞMİŞ BİRAZ UYUYORMUS ŞUAN BİR SEY OLMUŞMUDUR İÇİM İÇİMİ YİYOR çalışan anne olmak ne zormuş ya istediğim zaman yanında olamamak
çok haklısın daa, gel de paşa gönlüme anlatMerhaba; bende jeofizik muhendisiyim ,2 yıl ücretsiz izin aldım . Su an seninle aynı moddayim 4 yıllık is hayatım var ama sanki hiç çalışmamış gibiyim. Bazen bende çalışmak istemiyorum sonrada bu kadar zor ise girdim tayinim oldu saçmalara diyorum,böyle 10 yıllık anneymisim gibi geliyor:) dedigin gibi 3 yasina geldiklerinde paylasimlari degisecek,o yuzden birakmak mantıklı değil . Ayrica bende Ankara Bayındırlik ve iskan bakanlığında 3 yil çalıştım.Karayollari genel müdür yrd. Akbiyik duruyor değil mı?
Allah bi daha yaşatmasın cnm. deneyimsizlerin eline düşürmesin. her ne iş yapıyorsan yap, en iyisini olacaksın diye boşa dememişler.. Ankarada oturuyorsan da, buraların tek geçtiği doktor var. DR.Alev Oğuz Kutlu.. kesinlikle tavsiye ederim..günaydın herkese..
kızlar dün doktora gittik, berenin kg su normalin biraz altındaymış( sanki bu zamana kadar çok üstüne çıktıda) bunun sebini aşırı derecede hareketli olmasına bağladı..hiperaktif olabilir dedi..tv kesinlikle yasak,hareketli şeyleri izlemek yok,hareketli oyuncaklar yok..idrar tahlili istedi..kan ilacı ferrumu kullanıyorum dedim bi kanına bakalım dedi.troidlere başka deeğerlerede..nese indik kan alım yerine 2 tane neneyi koymuşlar oraya bereni gördüler bundanmı alcaz dediler sanki çelişkiye düşer gibi hani nası alcaz falan.önceden 1 kere daha aldırtmıştık başka bi özel hastanede çokk ince değişik bi iğneyle almışlardı hemen hemen hiç ağlamamıştı.ondan varmı dedim yok öyle bi iğne bilmiyoz dediler.bizden kan aldıkları iğneyle kızımdan kan aldılar ben çıktım eşim yanındaydı.yawrum öyle bir ağladıki aşılarda bile böle olmamıştı.heryere kan bulaştırdılar eşim çıldırdı hastane karıştı kavga kıyamet.verdiği gazlı bezide tam eline bastıramadı sanırım eşim bütün bez kan içinde kaldımı eşim onu görünce hastane inledi.herkes geldi.bi yandanda bana kızdı senin yüzünden çocuğun hiçbişeyi yok yalandan aldılar diye.kendimi affetmicem nasıl engel olmadım ince iğne yoktuda neden aldırttım,eşimde aynen öyle. bian basiretimi bağlanıyo insanın.hala etkisinden kurtulamadım.çok canını yaktılar nasıl izin verdim ya.yawrum kurtulmak için öbür eliyle atılıyodu babasına.yazdıkça kendime sinirleniyorum lanet olsun bana nasıl böyle bi aptallık yaparım.
bu doktorda pek hoşuma gitmedi..ben ek gıdaya ne sebzeyle ne meyvayla başlamıyorum dedi.tahıl grubuyla yulaf unu,pirinç unuyla dedi.yani muhalleb, tarzı.pirinçunuyla suyla yapıp ılıyınca formül süt ve pekmez kat dedi.sütle pekmez olurmu ya? bide zeytin yağı koy biraz kalorisi artsın dedi.sabah kahvaltısıda yumurta sarısını yine formül mamanın içine koy dedi. ıhlamurla seyretsem dedim.olur dedi ama besin değeri düşermiş.
offffffffffffff ben içime sinen iyi bi doktor bulamıcakmıyım
Rabbim hayırlısını böyle yazmıştır, sen de en doğrusunu yapmışsındır cnm. gönlünü ferah tut.iyi akşamlar fıstıklar,
bebişleri hasta olan anneler çok geçmiş olsun kuzucuklarınıza...
ben bugün istifa ettim... inşaallah doğru olan kararı vermişimdir. Tam yönetici olacakken, önüm çok açıkken bıraktım işi... İşe gittiğimde mailleri gördükçe midem bulanmaya başladı, bebişimin sesini duydukça da hiç orada olmamışım gibi hissetmeye başladım, istifa ettim geldim. Kendimi çok garip hissediyorum şimdi de...
Ahh ah ne olcak bizim bu halimiz:)hayırlısı olsun canım, ben de çok kararsızım işe dönüp dönmemekte..hiç hevesim yok, bakalım ne olacak..
yavrum yaa gülnihale bak nasıl halsiz..kadriye snde gerçekten fıstık gibimişin..napcaz bu kiloları anam mahvetti bizi
Eki Görüntüle 523138
aysellll bizim buluştuumuz resimleri ekleyemdin mi kuzum o zaman bendekileri ekliyim ama ben orda yokum neyse
isabet olmuş zaten çok şişko çıkmıştım zayıf fotoğraflarımdan birini eklerim bende.
kızlar şimdi bunun 3 mislisiyimyarmagül gibi oldum yaw doğum yapınca veremedim bi türlü
yok datlum büyük niy dell bek datlısın gız
yavrum yaa gülnihale bak nasıl halsiz..kadriye snde gerçekten fıstık gibimişin..napcaz bu kiloları anam mahvetti bizi
Suna burda hangi dilde konuştun...anlayamadım :))
oyy oyy Ayselime bak çıtırkenhaha hiç çıtırlık halimiz kalmadı aysel..azcık kasalım bırakmayalm kendimizi..valla eski günlere geri dönebilirz çok geç değil :))
oyy oyy Ayselime bak çıtırkenhaha hiç çıtırlık halimiz kalmadı aysel..azcık kasalım bırakmayalm kendimizi..valla eski günlere geri dönebilirz çok geç değil :))
arkadaşlar merhaba hepinize...ben de 17 mart 2012 de oğlum levent in doğumuyla mart annesi oldum.2002 doğumlu bir de kızım var.ben 79 doğumluyum ve ankaralıyım.aslında sizleri uzun zamandır ara ara takip ediyorum.çoğu zaman üye olmaya niyetleniyorum fakat sizleri okuyup konulara takılana kadar oğlum uyanıyor:)kısmet bugüne imiş.bundan sonra hep beraber tecrübelerimizi paylaşmak dileğiyle sevgiler..
Kuzum aynı gün evlendik ya büyük ihtimal aynı gün hamile kalmışız sadece 3 gün var bebiklerin arasında hihihi
Oy cnm kardeşmmmm,kız ben seni çook seviyorm Beerna
Aysımaya ıhlamur hazırladım,tatlanması ıcınde ıcıne 1.5 cay kasıgı pekmez koydum,bı ıctı bı ıctı lıhır lıhırr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?