2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok yaş farkı olsun istemiyorum o yüzden kısmet olursa 2. 2015te gelsin inş.:))))

inşallah canım bende öyle istiyorum oğlum olmasa 1 tane bile istemiyordum ama iyiki olmuş şimdi 2. düşünüyorum sırf kemal yalnız büyümesin bizi kaybettiğinde gidebilice bi kardeşi olsun diye istiyorum birbirlerine destek olsunlar diye

Suna kız beğenemedin mi yaşımı,neden dışlıyonuz beni,Bende kültürlüyüm bende Nışantaşı çocuğuyum (burhan Altıntopa bağladm)
Düğünden 1 ay sonra hamileydim evet itiraf ediyorm d.kontrol hapını hatalı kullandım,ama iyiki hatalı kullanmışım bana kalsa kaç sene beklerdm kim bilir :27:

kız niye dışlayım nefes al ver yeter :52::52::52:ben hapların varya tam 5 yıl kullandım kullandığım halde kemalim oldu iyiki oldu yoksa ben hiç düşünmemeye başladıydım valla

inşallah canım bende öyle istiyorum oğlum olmasa 1 tane bile istemiyordum ama iyiki olmuş şimdi 2. düşünüyorum sırf kemal yalnız büyümesin bizi kaybettiğinde gidebilice bi kardeşi olsun diye istiyorum birbirlerine destek olsunlar diye

Bence kardeşi olmalı bi çocuğun hep iki çocuk istedim inş.zamanı gelince bi çocuğum daha olur(bi kızım bi oğlum olsun derdim hep)

Nuray ve Levent bebek hoş geldinizzz :16:
Kız Ftma ne şarabı bea ne diyonuz ben anlamadım ama accık açın konuyu:44:

kıss sorma dıllere dustum:) benım katı meyve sıkacagım olmadıgı ıcın uzumlerı tek tek cam rendeden gecırıp sonra suzdum,ahanda onu dıyollar,tel suzgecte mıncıklayıp suyunu cıkarmak varken ben zor yolu sectım,ona dıyoruz ben saraplık hazırladım dıye,oysakı ne kadar cefakar anayım:) anayım la ben ana:) o uzumlerı cam rendeden gecırecem dıye ellerım nasır tuttu,saclarım agardı,cılekeş ana:) :)

günaydın hanımlar BERNAAAA Allah senden razı olsun ya şu otribebe okadar işime yaradı ki anlatamam sana sarılıp muck muck öpesim var vallaha ben neden daha önce bunu duymamışım bilmem ki bebeğim dün gece okadar rahatladı ki burnundaki bütün pislikleri çektim çınarım nasıl güzel emdi okadar mutlu oldum ki anlatamam rahatladı kuzucum yaaa hastalığı tam olarak geçmesede en azından artık 10 dk uyuyup kalkmıyor tıkanıklığı olmadığı için rahat rahat uyuyor :1::1:

bu arada sofulcum gerçekten çok üzüldüm senin adına ama sen kendine böyle kızmamalısın sonuçta sende onun iyi olmasını iyi beslenmesini istediğin için onu doktora götürdün o çektirdikleri acılardan ordaki hemşirelerin beceriksizliği umarım kızın bir an önce toparlar tatlım...

ne dmk cnm işe yaradına çok sevndm..valla selçukda gece hırıl hırıldı dönp durdu..inşallah sümüklenmez

Merhaba Ayselimm. Hayırdır bebeğim? Neyin var? İnşallah çözümsüz bir şey değildir.
Bende çok hastayım kuzum faranjit olmuşum yatıyorum Alya izin verdiği sürece.
:(

ahh cnmm çok geçmiş olsun..ıhlamur içiyomusun..belki hafifletir..keşke bişey yapabilsem yaa :((

Son düzenleme:
hoşbulduk alpdeniz.evet adımı yazmayı umutmuşum ben de nuray,memnun oldum...

hoşgeldin canım bende yeni katıldım buraya ama iyiki katılmışım :16::16:

KIZLAR YA ANNEMLE KONUŞTUM BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BEŞİKTEN DÜŞMÜŞ KAFASI ŞİŞMİŞ BİRAZ UYUYORMUS ŞUAN BİR SEY OLMUŞMUDUR İÇİM İÇİMİ YİYOR çalışan anne olmak ne zormuş ya istediğim zaman yanında olamamak

ay çok geçmiş olsun yasemin seni çok iyi anlıyorum çalışan bir anne olarak canım benim de bildiğim kadarıyla uyutmamak gerek bir süre ama sen yine bir danış doktora istersen

Bence kardeşi olmalı bi çocuğun hep iki çocuk istedim inş.zamanı gelince bi çocuğum daha olur(bi kızım bi oğlum olsun derdim hep)

özge bende hep 1 oğlum 1 kızım olsun istedim ama şimdi pek cesaretim yok benim 2. yaparsamda kesin işi bırakırım çok zor çünkü yaaa

slm KIZLAR..
bi bayan geldi az önce psikoloğa sıra istedi, bebeğini 22 günlükken kaybetmiş:((
okadar üzüldümki ne desem teselli edemedim tabi:(
okadar cok şükredelimki evlatlarımız var..
Rabbim sana gökteki yıldız yerdeki kum taneleri kadar, yaradılmış yaradılacak tüm canlıların alıp verdiği
nefes sayısı kadar sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımız var ve sağlıklılar..

ahh ahh ne diyebilirsinki..sözün bittii yer..Allah sabır versn

kız niye dışlayım nefes al ver yeter :52::52::52:ben hapların varya tam 5 yıl kullandım kullandığım halde kemalim oldu iyiki oldu yoksa ben hiç düşünmemeye başladıydım valla
%99 korur,%1 de bize denk gelmiş hayatım hihihi:1:
aysel atlamışım tatlım çok güzel duruyon kız beni görsen 81 liyim emme küccücük duruyom ben (yalandan kim ölmüş)

Eminim ki çook güzelsindir canım,hem mart bebekleri ne ka güzelse anneleri de öyle,çok özel bi grubuz biz yaa :21:

[Avrupa Komisyonu Besin Standartları Ajansı, pek çok uluslarası markanın bebek mamasında arsenik, ağır metal ve kurşun gibi zehirli madde buldu

ANNE sütünden kesilen bebeklerin beslenmesi için piyasaya sürülen uluslararası markaların mamalarının içeriğinde başta arsenik, kurşun ve kadmiyum gibi ağır metaller içeren zehirli maddeler saptandı. Avrupa Komisyonu Besin Standartları Ajansı’nca mamaların güvenliği konusunda yapılan araştırmada, bilim adamları 4 aylık ila 1 yaş arasındaki bebekler için üretilen formül sütleri test etti. Bilim adamları günde iki kez pirinç ve yulaf lapası gibi hazır mamalarla beslenen çocukların 50 kat fazla arseniğe maruz kaldığını belirledi.

Ağır metal oranı 150 kat fazla

Avrupa’da satılan Organix, Hipp, Nestle ve Holle gibi 9 uluslararası mama markalarına ait ürünlerinin de test edildiği araştırmada, ‘anne sütüne eşdeğer’ olarak lanse edilen formül sütlerde zehirli maddelerin yanı sıra beyin ve böbrek hasarlarına yol açan kadmiyum gibi ağır metallerin 150 kat, kurşunun ise 8 kat fazla olduğu ortaya çıktı. İsviçreli araştırmacılar, mama üreticilerinin her ne kadar ‘resmi toksik element düzeyini aşmamış oldukları’ bulgusuna ulaşsalar da, sonuçların ürkütücü olduğunu duyurdu. Kurum, “Tamamlayıcı mamalardaki zehirli elementler alarm seviyesinde. Pirinç bazlı bazı gıdalardaki yüksek konsantrasyondaki arsenik endişe verici boyutta. Mama firmalarına acilen kısıtlama getirilmeli” dedi.
/B]

fulyacm bu haberi hazrlayanlar sonra hippden özür dilediler..şuan selçuk coştu yazamıyorm..bulursam paylaşcam..

kıss sorma dıllere dustum:) benım katı meyve sıkacagım olmadıgı ıcın uzumlerı tek tek cam rendeden gecırıp sonra suzdum,ahanda onu dıyollar,tel suzgecte mıncıklayıp suyunu cıkarmak varken ben zor yolu sectım,ona dıyoruz ben saraplık hazırladım dıye,oysakı ne kadar cefakar anayım:) anayım la ben ana:) o uzumlerı cam rendeden gecırecem dıye ellerım nasır tuttu,saclarım agardı,cılekeş ana:) :)

Neee üzümleri tek tek cam rendeden mi geçirdinnn:53: Anam cefakar arkadşm benimm :46::1:

uyyyy o sancılar,bagırmalar,ıkınmalar,yok anam yok ıkıncı bana cooook uzaaaak

garip anam çilekeş vefakar acılı anam nayır nolamaz ellerine sağlık kız şarap marap aysima içtiya önemli olan o

hoşgeldin canım bende yeni katıldım buraya ama iyiki katılmışım :16::16:

ay çok geçmiş olsun yasemin seni çok iyi anlıyorum çalışan bir anne olarak canım benim de bildiğim kadarıyla uyutmamak gerek bir süre ama sen yine bir danış doktora istersen

özge bende hep 1 oğlum 1 kızım olsun istedim ama şimdi pek cesaretim yok benim 2. yaparsamda kesin işi bırakırım çok zor çünkü yaaa

aman bırak gitsin kız iş neki çınar tek kalmasın bence ilerde seninle babasıyla paylaşamıycaklarını kardeşiyle paylaşır allah uzun ömür versin ama anne babayı kaybedince bi destek istiycek kendine bence

%99 korur,%1 de bize denk gelmiş hayatım hihihi:1:

iyikide denk gelmiş yoksa ben daha oturuyodum çocuksuz

Eminim ki çook güzelsindir canım,hem mart bebekleri ne ka güzelse anneleri de öyle,çok özel bi grubuz biz yaa :21:

öyliyim elbet şüpen mi var

Back