2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba hepinize...ben de 17 mart 2012 de oğlum levent in doğumuyla mart annesi oldum.2002 doğumlu bir de kızım var.ben 79 doğumluyum ve ankaralıyım.aslında sizleri uzun zamandır ara ara takip ediyorum.çoğu zaman üye olmaya niyetleniyorum fakat sizleri okuyup konulara takılana kadar oğlum uyanıyor:)kısmet bugüne imiş.bundan sonra hep beraber tecrübelerimizi paylaşmak dileğiyle sevgiler..

merhaba hoşgeldiniz,ben öznur..ben de mart annesiyim..oğlum alp deniz..ben antalyada ouruyorum.sizin isminiz?

En guccugunuz benmıyım laaaa,88lıyım ben

Ben ben ben benn 1990 vhuuuuuu :52::52:

Ama kimlikde öyle yazıyor aslında 88 liyim onuda söyleyim yani,18 e gelene kadar kimliğe yanlış yazmışlar diye yırtıyordum da bu aralar hiç çaktırmıyorum 90lıyım işte hihihihi

Son düzenleme:
KIZLAR YA ANNEMLE KONUŞTUM BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BEŞİKTEN DÜŞMÜŞ KAFASI ŞİŞMİŞ BİRAZ UYUYORMUS ŞUAN BİR SEY OLMUŞMUDUR İÇİM İÇİMİ YİYOR çalışan anne olmak ne zormuş ya istediğim zaman yanında olamamak

suna cım aynı yaştayız, çalışmaktan ve bahanelerden bugüneymiş nasip canım..geç olsa a güç olmasın..iyi ki oğlum gelmiş benim dünyama :)) fatma en küçük sen olabilirsin ama genç anne olmak da ayrı güzel şekerim..

Ben ben ben benn 1990 vhuuuuuu :52::52:

Ama kimlikde öyle yazıyor aslında 88 liyim onuda söyleyim yani,18 e gelene kadar kimliğe yanlış yazmışlar diye yırtıyordum da bu aralar hiç çaktırmıyorum 90lıyım işte hihihihi

kız sen küçük müsün o kadar :) çaktırma, 90 lıyım dersin, küçül küçül..

hoş geldin tatlım bende yeni üye oldum ismim suna oğlumunkide mert kemal iki çocuk zor değilmi bende istiyorum cesaret alıcam senden o yzden sordum

hoşbuldum ,teşekkür ederim canım...aslında ben uzun zaman tek çocukta kararlıydım.ama kızım büyüdükçe ve ben de büyüdükçe:) kızımı kardeşsiz bırakmak istemedim.ve baya bir yaş farkı oldu ,yaklaşık 10 yaş.tekrar sıfırdan başlamak zor geldi aslında.şimdiki fikirlerime eskiden sahip olsaydım eğer 2 ya da 3 yaş arayla olmalarını isterdim.ama kısmet.yaş farkının çok olmasının en güzel yanı ablamızın da bize yardımcı olması,tabi kendi isteği dahilinde.sonuç olarak eğer ikinci bir bebek istiyorsan arayı fazla açmamanı tavsiye edebilirim...

sunaaaaaaaa bak aysel benden 2 yas guccuk,onun dahada acelesı varmıs:)
Evet sizlere yetişmek için yaptım bende yoksa nerden tanışacaktık kiii:33: hem ben şöyle düşünüyorm accık kendinme özen gösterip fazla yaşlanmazsam kızımla kankeyta oluruz ilerde :27:teselliye bak :24:ama iyi ki gelmiş hayatıma minik böceğimm benimmm :16:

hoşbuldum ,teşekkür ederim canım...aslında ben uzun zaman tek çocukta kararlıydım.ama kızım büyüdükçe ve ben de büyüdükçe:) kızımı kardeşsiz bırakmak istemedim.ve baya bir yaş farkı oldu ,yaklaşık 10 yaş.tekrar sıfırdan başlamak zor geldi aslında.şimdiki fikirlerime eskiden sahip olsaydım eğer 2 ya da 3 yaş arayla olmalarını isterdim.ama kısmet.yaş farkının çok olmasının en güzel yanı ablamızın da bize yardımcı olması,tabi kendi isteği dahilinde.sonuç olarak eğer ikinci bir bebek istiyorsan arayı fazla açmamanı tavsiye edebilirim...

yok açmıycam kısmetse en çok 3 yaş olsun istiyorum ben zaten yaşta geçiyor o kadar bekleyemem ben zor olucak ama oğlum yalnız kalmıycak inşallah

kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bir türlü nasılsınız?Uras artık daha iyi ama çok öksürüyo sanırım geniz akıntısından dr ciğerlerinde bişey yok dedi çünkü bende pekmez veriyorum ilaç kullanmak istemiyorum inş.geçer....

Yasemin cnm çok geçmiş olsun,benim bildiğim bebekler düşünce bi süre uyutmamak gerektiği ama bi sor istersen doktorunuza
özge hayatm hoş geldin,Uras iyiymiş çok şükür :nazar:öksürüğü de geçer merak etme

KIZLAR YA ANNEMLE KONUŞTUM BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BEŞİKTEN DÜŞMÜŞ KAFASI ŞİŞMİŞ BİRAZ UYUYORMUS ŞUAN BİR SEY OLMUŞMUDUR İÇİM İÇİMİ YİYOR çalışan anne olmak ne zormuş ya istediğim zaman yanında olamamak

geçmiş olsun canım umarım iyidir

suna cım aynı yaştayız, çalışmaktan ve bahanelerden bugüneymiş nasip canım..geç olsa a güç olmasın..iyi ki oğlum gelmiş benim dünyama :)) fatma en küçük sen olabilirsin ama genç anne olmak da ayrı güzel şekerim..

yani tek diyilim bizim ruhumuz genç hem tatlım

sunaaaaaaaa bak aysel benden 2 yas guccuk,onun dahada acelesı varmıs:)

kız valla 90 lı one la

hoşbulduk alpdeniz.evet adımı yazmayı umutmuşum ben de nuray,memnun oldum...

ablamın ismi nuray memnun oldum

kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bir türlü nasılsınız?Uras artık daha iyi ama çok öksürüyo sanırım geniz akıntısından dr ciğerlerinde bişey yok dedi çünkü bende pekmez veriyorum ilaç kullanmak istemiyorum inş.geçer....

aman ciğerde bişiy yok ya önemli olan o tekrar geçmiş olsun urasa

Suna kız beğenemedin mi yaşımı,neden dışlıyonuz beni,Bende kültürlüyüm bende Nışantaşı çocuğuyum (burhan Altıntopa bağladm)
Düğünden 1 ay sonra hamileydim evet itiraf ediyorm d.kontrol hapını hatalı kullandım,ama iyiki hatalı kullanmışım bana kalsa kaç sene beklerdm kim bilir :27:

Back