2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ay maaşallah ne güzel giderek çoğalıyoruz..

ahh bu gün çok yoruldum ya evi toparladım yavaş yavaş şimdi de kızımı parka götüreceğim sonra görüşürüz hamişler..

Tecrübeli kardeşlerim sizce benim durumum nedir? Sol göğsüm ve sol kasıklarım ağrıyor. Ayrıca sol göğsümde iğne batması gibi kaşıntı gibi nasıl anlatsam bilemedim karıncalanma gibi değişik bişiler oluyor anlayamadım gitti nedir bu acaba?

herkese merhabalar.... ben gittim bugün dr.a boşuna o kadar gerilip stres yapmışım karından ultrasonla baktı. keseyi gördük. çok mutlu oluyor insan... ama benim sata göre yaptığım hesaba göre 5+3 tü bugün dr. 4+1 dedi.
Pollyannacım hiçbir şey kullanmıyordum ben. bugün de dr. sadece folik plus verdi. demir falan dedim erken dedi. bi de eczacı günde bir yazmış üzerine içinde günde 3 defa diyo dr.a sormadım siz nasıl kullanıyosunuz? başka ilaç kullanıyor musunuz?

herkese merhabalar.... ben gittim bugün dr.a boşuna o kadar gerilip stres yapmışım karından ultrasonla baktı. keseyi gördük. çok mutlu oluyor insan... ama benim sata göre yaptığım hesaba göre 5+3 tü bugün dr. 4+1 dedi.
Pollyannacım hiçbir şey kullanmıyordum ben. bugün de dr. sadece folik plus verdi. demir falan dedim erken dedi. bi de eczacı günde bir yazmış üzerine içinde günde 3 defa diyo dr.a sormadım siz nasıl kullanıyosunuz? başka ilaç kullanıyor musunuz?
HAYIRLI İŞLERİN MUZİR MANİSİ ÇOK OLURMUŞ. KARNIMIZDAKİ BEBEKLERİMİZDE BİZLERE MUCİZELER, ONLAR HAYIRLARIMIZ BİZİM. ŞEYTANDA HİÇ BOŞ DURURMU BU HASSAS DÖNEMDE VESVESE ÜSTÜNE VESVESE VERİYOR. NİYE AĞRIYOR? NİYE SIZLIYOR? BU AKINTIDA NE BEBEĞİME BİRŞEYMİ OLACAK VS VS VS...Bedîüzzaman Hazretleri şöyle ifade eder: 'Vesveseye ehemmiyet verdikçe şişer, ehemmiyet vermezsen söner' RABBİM VERDİĞİ CANI KORUR İNŞAALLAH SERİN VE SELAMETTE OLALIM VESSELAM...

ya ben anlamıyorum benimdoktor neden hep alttan bakıyor gıcık oldum kaç cm olduğunu söyledimi cnm?geç yumurtlama olabilir daha küçük dediyse senin hesaplamana göre..çünkü bana da öyle dedi ben 5+4 gittim bana 4+3 dedi o yüzden cm sordum benimki 7.65cm falandı galiba o civarlar..

folik plus üstünde bebek resmi olan mı cnm?eğer oysa günde 3 defa içiyorum ben belki eczacı yanlış yazmıştır ama tel ile doktora bir sor bence içmeden önce..ben demir de içiyorum ama doktor vermedi yalnız doktora gittiğimde içtiğimi söyledim iyi yapmışsın dedi o kadar..

Yeni hamislerimiz hosgeldinizzzzz

İclal canım keseyi görmene çok sevindim ne kadar güzel bı duygu :))
Bnde daha gitmedim 5 haftalık olduk tam hesabıma göre

Bende folikplas iciyorum günde 1 tane 3 tane çok gibi geldi

maşşallah canım keseyide gördün rahatlamışsındır şimdi bu güzel duyguyu Rabbim bizlerede yaşatsın inş..
Merhaba kızlar nasip olursa bende mart annesi olucam inşaallah şuan 5+3üz...:8:
Hoşgeldin canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsn inş...

günaydınn hamişlerr
Dün doktordan sonunnda randevu alabildim 13:30 da randevum var..umarımm alttan bakmaz :17:
ilk kez keseyi görücem bakalım inşallah güzel haberlerle geri dönerim...ilk kontrolle eşimle gitmek istiyordum ama malesef tek gidicem:31:

günaydınn hamişlerr
Dün doktordan sonunnda randevu alabildim 13:30 da randevum var..umarımm alttan bakmaz :17:
ilk kez keseyi görücem bakalım inşallah güzel haberlerle geri dönerim...ilk kontrolle eşimle gitmek istiyordum ama malesef tek gidicem:31:

hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dön bekliyoruz

Bugün içim kıpır kıpır.. İnşallah çooooook güzel haberler alırız..
ben bugünde doktora gitmiyorum. Yarın eşim bi ihtimal izinli, belki yarın giderim..

Son düzenleme:
ya ben anlamıyorum benimdoktor neden hep alttan bakıyor gıcık oldum kaç cm olduğunu söyledimi cnm?geç yumurtlama olabilir daha küçük dediyse senin hesaplamana göre..çünkü bana da öyle dedi ben 5+4 gittim bana 4+3 dedi o yüzden cm sordum benimki 7.65cm falandı galiba o civarlar..

folik plus üstünde bebek resmi olan mı cnm?eğer oysa günde 3 defa içiyorum ben belki eczacı yanlış yazmıştır ama tel ile doktora bir sor bence içmeden önce..ben demir de içiyorum ama doktor vermedi yalnız doktora gittiğimde içtiğimi söyledim iyi yapmışsın dedi o kadar..

Benim hesabım derken ben sat a göre netten bakmıştım zaten o nasıl bir hesaplama anlamak mümkün değil reglini de içine alıyor hesabın :)
Açıkçası bebekle ilgili hiçbir şey soramadım gergindim biraz heralde ondan cm falan söylemedi. bi dahaki gelişinde kilo ve boy takibi yaparız dedi çok normal dedi 2,5 hafta sonra çağırdı. folik plus evet üstünde bebek olan ilaç canım. demiri sordum gerek yok şimdi kan değerlerine bakıp 4. aydan sonra dedi. ben dr.u arayıp folik plusu kaç tane içeceğimi sorıyım o zaman ya...

HAYIRLI İŞLERİN MUZİR MANİSİ ÇOK OLURMUŞ. KARNIMIZDAKİ BEBEKLERİMİZDE BİZLERE MUCİZELER, ONLAR HAYIRLARIMIZ BİZİM. ŞEYTANDA HİÇ BOŞ DURURMU BU HASSAS DÖNEMDE VESVESE ÜSTÜNE VESVESE VERİYOR. NİYE AĞRIYOR? NİYE SIZLIYOR? BU AKINTIDA NE BEBEĞİME BİRŞEYMİ OLACAK VS VS VS...Bedîüzzaman Hazretleri şöyle ifade eder: 'Vesveseye ehemmiyet verdikçe şişer, ehemmiyet vermezsen söner' RABBİM VERDİĞİ CANI KORUR İNŞAALLAH SERİN VE SELAMETTE OLALIM VESSELAM...

inş. canım sağol

ben yaklaşık 3,5 aydır kullanıyorum folik plus, günde 1 tane içiyorum. ilk zamanlar 3 tane almıştım çok kilo yaptı, şimdi 1, çok nadir sabah erken içersem bide gece yatarken içiyorum. Ama genelde 1 tane.

Son düzenleme:
Back
X