- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
dmf canım sana karnından mı baktılar ultrasonla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 hafta doldu mu cnm?alttan mı baktı doktor yoksa karından mı?
kızlar merhaba doktorum okadar sorumsuz ve sinirki kaç haftalık onu bile demedi. internet hesabına göre 5+5 görünüyor.
en son 4 gün önce yaptırdığım beta hcg 2721 çıkmıştı. yarın için başka doktordan randevu aldım. birde ona görüneceğim. ultrasonla kesenin görünmemesi olamaz 5+5 oldu sonuçta.
evet semracım benim de 7 haftalıkken bile alttan bakmıştı doktor karından görünmüyor net olarak çünkü bazen
kızlar merhaba doktorum okadar sorumsuz ve sinirki kaç haftalık onu bile demedi. internet hesabına göre 5+5 görünüyor.
en son 4 gün önce yaptırdığım beta hcg 2721 çıkmıştı. yarın için başka doktordan randevu aldım. birde ona görüneceğim. ultrasonla kesenin görünmemesi olamaz 5+5 oldu sonuçta.
benmde bugün tam 6. haftamın başlangıcı. öğleden snra keseyi görmeye gidicez bakalım inşallah görürüz, cts tatile çıkıorum 1 hafta yokum daha. bu merakla nasıl bekliycem 1 hafta daha. inşallah görürüz de içim rahatlar
hoş buldum.
benimde pazartesi dr randevum ama biz 5. haftaya yeni gireceğiz kesenin görünmemesi olabilrmi acaba .kafam karıştı şimdi
bende 5+5 haftalık endişeliyim görünmüyor diye normal mi dedi doktor canım.
polyannacım özel mesaj gönderemiyorum ama haklıymışsın orda bi hata vardı.bende değiştirdimcaanım spor için bence bekle hele lekelenmen varsa.spor için bence en az 8-9 hafyalık olsun ice bi yerleşsin sonra.hem kilo kontrolü yap spor yerine yani yediklerine dikkat et daha ii
6 haftada olan arkadaşlar bulantılarınız başladı mı???Veya daha erken başlayan varmı??
![]()
6 haftada olan arkadaşlar bulantılarınız başladı mı???veya daha erken başlayan varmı??
![]()