• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

6 hafta doldu mu cnm?alttan mı baktı doktor yoksa karından mı?

kızlar merhaba doktorum okadar sorumsuz ve sinirki kaç haftalık onu bile demedi. internet hesabına göre 5+5 görünüyor.
en son 4 gün önce yaptırdığım beta hcg 2721 çıkmıştı. yarın için başka doktordan randevu aldım. birde ona görüneceğim. ultrasonla kesenin görünmemesi olamaz 5+5 oldu sonuçta.

evet semracım benim de 7 haftalıkken bile alttan bakmıştı doktor karından görünmüyor net olarak çünkü bazen

kızlar merhaba doktorum okadar sorumsuz ve sinirki kaç haftalık onu bile demedi. internet hesabına göre 5+5 görünüyor.
en son 4 gün önce yaptırdığım beta hcg 2721 çıkmıştı. yarın için başka doktordan randevu aldım. birde ona görüneceğim. ultrasonla kesenin görünmemesi olamaz 5+5 oldu sonuçta.

karından bakmışsa görünmez cnm

4 gün önceki beta 2721 se şuan haydi haydi görünmesi lazımdı o zaman..
Doktorda çok önemli, cihazda.. yarın başka dr.dan çok güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bugünki doktor bayağı canını sıkmış senin :47:

Hee birde alttan baktır bence yarınki doktora.

Son düzenleme:
benmde bugün tam 6. haftamın başlangıcı. öğleden snra keseyi görmeye gidicez bakalım inşallah görürüz, cts tatile çıkıorum 1 hafta yokum daha. bu merakla nasıl bekliycem 1 hafta daha. inşallah görürüz de içim rahatlar

ya canım seninle herşeyimiz aynı bizde pazar tatile çıkıyoruz o yüzden endişeliyim keseyi görmeden gitmek istemiyorum:) yarın karar verdim ultrasonla görünmezse vajinal baktıracağım.

hoş buldum.
benimde pazartesi dr randevum ama biz 5. haftaya yeni gireceğiz kesenin görünmemesi olabilrmi acaba .kafam karıştı şimdi

bana doktorum değer 1000 i bulunca görünebileceğini söylemişti. Alttan bakılırsa görünebilir.
beni bu hafta çağırmıştı ben gitmedim. Allah'ın izniyle haftaya veya sonraki haftaya gidip kalp atışlarınıda görmek istiyorum.

bende 5+5 haftalık endişeliyim görünmüyor diye normal mi dedi doktor canım.

normal cnm ama senin için rahat edecekse yarın git doktoruna da sor normal mi diye çünkü kişiye göre değişiyor bazılarının erken gelişiyor fln..ben de tam bilmiyorum ama bu haftalarda alttan bakıyorlar genelde onu biliyorum

bakalım kızlar maksat zaman geçirmek saağlıklı olsunlarda kız erkek elbet farketmez.ama bakalım tutuyor mu?EĞER ADETE YAKIN HAMİLE KALDIYSA VE İLİŞKİ SAYISI FAZLA İSE KIZ;EĞER İLİŞKİ SAAYISI AZ VE DÖLLENME TARİHİNE YAKINSA ERKEK OLUYOMUŞ.
hamiş | ilişki sıklığı | döllenme zamanı | cinsiyet gösbebeğim |tek(kazara):38:|yumurtlama günü|?
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||

Son düzenleme:
hamiş | ilişki sıklığı | döllenme zamanı | cinsiyet
gösbebeğim|tek(kazara)|yumurtlama günü|?
pollyannaa|2 gün|yumurtlama zamanı|?
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
ilk gebeliğim tam yumurtlama zamanı olmuştu ama kızım oldu:))

Son düzenleme:
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
ilk gebeliğim tam yumurtlama zamanı olmuştu ama kızım oldu:))
[/QUOTE]
VALLA BEN BİLMEM RABBİM BİLİR.İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ GELSİNLER

bu arada ilk kez hamile kalanlardan doktora gidecek varsa söyleyeyim de sıkışmış halde gitmeniz gerekiyor o yüzden de keseyi karından görmeyebilirler doktorlar çünkü ben hep unutuyordum o hamileyken o zaman da iyi görünmüyor ne kadar çok sıkışırsanız o kadar iyi görüntü....:)))

Back
X