2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız ???
pazartesi günü kan testini tekrarladım şöyle yazıyım ;
sat 2 hazirandı
30 haziran :103,5
4 temmuz :609,8 çıktı değerim dr um cumaya gel dedi keseyi görelim dedi ...
bize dua edin teyzeleri herşey yolunda olsun.....

yarın keseyi görmeye gidicez kızlar çok heyecanlıyım...:18::18: inşallah görebiliriz minişimi. yarın hesaplarıma göre tam 6.haftadayız ama dr ultrasona göre bakıp net bişey söyliycekmiş.

ayyyy bu gece uyuyamazsın sen... İnşallah görürsünüz keseyi canım.. Yarın haber bekliyo olucam senden. Güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.

Hoşgeldiiiiiiiinnn...

Çok sevindim değerlerinin yükselmesine. Şükür herşey yolunda yani.
cumaya kadarda rahat 1800 civarında filan çıkar.. Ayy ben heyecanlandım yaa..

Cumaya senden de güzel haberleri ni bekliyoruz.
Yine kaçma olurmu

Son düzenleme:

cnm seni gördüğüme sevindm, sende benden snra bu topiğe transfer olmuşsun ne güzel. bu ay uğurlu geldi bize. umarım herşey yolunda gider. bende yrn keseyi görmeye gidicem. dr benden 2.kez kan tahlili fln istemedi hiç. onun için aklıma takılıyor biraz. ben de çok heyecanla bekliorum. inş görürüz minişlerimizi bi an önce

ayyyy bu gece uyuyamazsın sen... İnşallah görürsünüz keseyi canım.. Yarın haber bekliyo olucam senden. Güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.

inşallah cnm. benim arabaya bindiğimde sürekli kasık ağrılarım olmaya başladı bikaç gündür. onun için çok endişeliyim nie acaba? yarın dra da sorucam bakalım. evet bu gece uyuyamycam sanırım

canım cumaya 2000leri bulur dedi dr bakalım hayırlısı ....wallahi öyle bi heycan yapıyorum ki içim bi tuhaf oluyor düşündükçe....
merak etme yazarım kesin

İlkinde ben son anda sezeryan oldum. Bunda planlı olucak ya ben şimdiden düşünmeye başladım. Çünkü benim sezeryan sonrası çook zordu Çok

ben pekmez yerine demir ilacı içiyorum cn m..

sezeryandan sonra ilk üç gün benim kötüydü ama 4.gün artık herişimi kendim yaptım ama senin çok mu kötüydü ne oldu ki?

ewet canım ben senden sonra geldim inş arkamızdan diğer kızlarda gelirler......
yarın olmaz artık seni çok iyi anlıyorum ben şimdiden cuma günü için heycan yapıyorum
bnm dr kan testini istedi tekrar yükseliş durumuna bakmak istedi istemeyedebilirdi cnm bunları kafana takma sen herşey yolundadır inş yarın kesni görürsün inşşş sen kaç haftalıksın şimdi ???

canım cumaya 2000leri bulur dedi dr bakalım hayırlısı ....wallahi öyle bi heycan yapıyorum ki içim bi tuhaf oluyor düşündükçe....
merak etme yazarım kesin

valla içimi öyle bi heyecan sardı ki..

ben 29 haziranda yaptırmıştım kan testini 89 çıkmıştı. bugün 1 hafta oldu. 1000 i bulmuştur inşallah benimkide.

yarın tam 6haftalık olucam cnm ama ultrasonda tam net olarak ne kadar olduğunu dr söyler herhalde

bak şimdi o günler geldi aklıma ..çocuk sahibi olmak ne kadar zor ve kötü gelmişti tam 2 sene günde 2 saatten fazla uyuyamazsın,bir yandan ev işleri of of ama unutuyor insan gene yapıyor ikinciyi çok acayip bir şey ya....

ben pekmez yerine demir ilacı içiyorum cn m..

sezeryandan sonra ilk üç gün benim kötüydü ama 4.gün artık herişimi kendim yaptım ama senin çok mu kötüydü ne oldu ki?

Maşallah sen çabuk toparlanmışsın.
Benim anestezi uzmanım işinin ehli değilmiş sanırım. Kime söylesem o yüzdendir dedi. Gerisini özel mesaj atayım.. İlk gebeliği olan arkadaşlar tiksinmesinler.

gerçekten zor diyorlar, benm ilk bebişim olucak inşallah onun için başıma geleceklerden habersizim şuan

gerçekten zor diyorlar, benm ilk bebişim olucak inşallah onun için başıma geleceklerden habersizim şuan

Zor ama çoooookkk güzel canım.

O mis kokusunu duyduğunda dünyalar senin oluyor..
sana bakışı, ilk gülüşü, acıktığında meme araması... Oyyyy özledim yaaaa..

Tüm bebişler hayırla sağlıkla gelsinler inşallah.

Son düzenleme:
yarın tam 6haftalık olucam cnm ama ultrasonda tam net olarak ne kadar olduğunu dr söyler herhalde

canım sanırım seninle sat tarihimiz aynı benimde 6 hafta olacak ve bende yarın ultrasona gidiyorum doktor kese için çağırdı. allahım inşallah dualarımızı kabul eder hayırlı ve sağlıklı evlatlar bize nasip eder. yarın haberleşirirz.

herkese iyi akşamlar...

ben çok heyecan yaptım cnm yaaa ne olacak çok endişeleniorum aklıma kötü kötü şeyler gelio keseyi göreblrz inşallah. bu ara kasık ağrılarım çok oldu baya korkuttu beni.

ben çok heyecan yaptım cnm yaaa ne olacak çok endişeleniorum aklıma kötü kötü şeyler gelio keseyi göreblrz inşallah. bu ara kasık ağrılarım çok oldu baya korkuttu beni.

kasık ağrısı ara ara bende oluyor canım. ilk zamanlar normalmiş. Kanama olmadığı sürece. Aman Allah korusun. ben gece kızıma kalkarken aniden batıyor bide.

kasık ağrısı ara ara bende oluyor canım. ilk zamanlar normalmiş. Kanama olmadığı sürece. Aman Allah korusun. ben gece kızıma kalkarken aniden batıyor bide.

benm sadece arabayla bi yere giderken oluyor. çok sallandığımı hissediyorum nedense, sonrada ağrım başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…