• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) memnun oldum kızlarr.. benim adım da gamze ..
buarada bahsettiğiniz şişlik bende de var.. 2 haftadır moralim bozuktu daha 1 ayda bu kadar kocaman oldum
9 ay sonunda ne olucam acaba diye sizde de olduğunu duyunca çok şaşırdım...
bana doktorum hergün en az bşr bardak süt içmelisin dedi... siz de için tmm mı :))) sağlıklı çocuklarımız olsun inşallah :46:

amin cnm ben zaten kızıma her gece içirirken içmek zorunda kalıyorum istemesem de bunun yanında ilaçlarımı da içiyorum daha doktora hi
ç gitmedim sen gittin mi?ah sanki ilk kez hamileymişim gibi geliyor şu 9 ay nasıl geçecek yaa inşallah bu sefer sapasağlam bir bebeğim olur allah yanına almasın bana bağışlasın:2:

bir de acayip duygusal olmaya başladım ben nedense...

amin cnm ben zaten kızıma her gece içirirken içmek zorunda kalıyorum istemesem de bunun yanında ilaçlarımı da içiyorum daha doktora hi
ç gitmedim sen gittin mi?ah sanki ilk kez hamileymişim gibi geliyor şu 9 ay nasıl geçecek yaa inşallah bu sefer sapasağlam bir bebeğim olur allah yanına almasın bana bağışlasın:2:

bir de acayip duygusal olmaya başladım ben nedense...

Sibelcim senin de kızın var ne güzel :16::16: Kaç yaşında??
Kardeşinin geleceğini öğrendimi?
Düşük yaşadın sende benim gibi desene :((

Bende süt yumurta ceviz pekmez ihmal etmemeye çalışıyorum..

evet pollyanacımm :D ilk hamileliğim.. buyüzden adapte olamadım daha :)
hiç hamile gibi hisstmiyorum kendimi ..
Allah nasip ederse epidural normal doğum istiyorum ...
ben kan tahlili yaptırmak için gittim doktora folik asit verdi, pek birşey sölemedi..
haftaya salı randevum var.. bakalım neler dicek :D

evet pollyanacımm :D ilk hamileliğim.. buyüzden adapte olamadım daha :)
hiç hamile gibi hisstmiyorum kendimi ..
Allah nasip ederse epidural normal doğum istiyorum ...
ben kan tahlili yaptırmak için gittim doktora folik asit verdi, pek birşey sölemedi..
haftaya salı randevum var.. bakalım neler dicek :D

Rabbim sağlıkla kucağına almyı nasip etsin canım. Benim ikinci hamileliğim ama bende daha alışamadım. Kalp atışlarını duyana kadarda böle gider:)

Bende şuan folik asit kullanıyorum. Diğer vitaminleri sonra veriyorlar.

Ben Semra canım bu arada.

merhaba arkadaşlar!
dün bende test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı sanırım hamileyim. kızımda da böyle çıkmıştı.
inşallah hep birlikte bu yolun sonunu görüp meleklerimize kavuşabiliriz.
2 yaşında kızım var. ona test yaptığımın ertesi günü soluğu drda almıştım. ama bunda biraz beklemek istiyorum. en azından kalp atışlarını duyabilecek haftaya gelene kadar. ama eşim ne kadar sabreder bilmem.:4:

Sibelcim senin de kızın var ne güzel :16::16: Kaç yaşında??
Kardeşinin geleceğini öğrendimi?
Düşük yaşadın sende benim gibi desene :((

Bende süt yumurta ceviz pekmez ihmal etmemeye çalışıyorum..

kızım tam üç yaşında cnm geçen sene 8 haftalıkken kaybettim ben daha doğrusu ben 12 haftalıkken kontrole gideyim dedim ama 8 haftalıkken öldüğünü söylediler 1 ay ne kanamam oldu ne bir ağrı ve rüyamda da kaybe2ttiğimi görmüştüm doktora gitmeden o yüzden şimdi çok korkuyorum yaa..ben de daha çok dikkat ediyorum mesela 10 gündür hiç deterjan ellemedim bir tek evi süpürüp yemek yapıyorum artık şu 3 ayı atlatayım diyorum

merhaba arkadaşlar!
dün bende test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı sanırım hamileyim. kızımda da böyle çıkmıştı.
inşallah hep birlikte bu yolun sonunu görüp meleklerimize kavuşabiliriz.
2 yaşında kızım var. ona test yaptığımın ertesi günü soluğu drda almıştım. ama bunda biraz beklemek istiyorum. en azından kalp atışlarını duyabilecek haftaya gelene kadar. ama eşim ne kadar sabreder bilmem.:4:

:)) hoşgeldin canım aramıza..:71::71:

Durumumuz hemen hemen aynı.. Benimde ikinci çizgi çooook silik çıkmıştı. benimde 23 aylık bi kızım var:))) ve bende kalp atışlarını duyabileceğim zamana kadar bekliycem Allah'ın izniyle. Ama ben idrar testi çook silik çıkınca kan testi yaptırdım :34:

kızım tam üç yaşında cnm geçen sene 8 haftalıkken kaybettim ben daha doğrusu ben 12 haftalıkken kontrole gideyim dedim ama 8 haftalıkken öldüğünü söylediler 1 ay ne kanamam oldu ne bir ağrı ve rüyamda da kaybe2ttiğimi görmüştüm doktora gitmeden o yüzden şimdi çok korkuyorum yaa..ben de daha çok dikkat ediyorum mesela 10 gündür hiç deterjan ellemedim bir tek evi süpürüp yemek yapıyorum artık şu 3 ayı atlatayım diyorum

Anladım canım.. deterjanın ne gibi etkisi olur ki. Ben daha bugün çamaşır suyuyla o kadar haşır neşir oldum ki.. Bak içim bi tuhaf oldu şimdi.

Anladım canım.. deterjanın ne gibi etkisi olur ki. Ben daha bugün çamaşır suyuyla o kadar haşır neşir oldum ki.. Bak içim bi tuhaf oldu şimdi.

kimyasal olduğu için cnm ya sanki tv de bir doktor bahsetmişti hamileler uzak dursun diye ama benimki pimpiriklikten dolayı kimsenin moralini bozmak istemem ama doktoruna bir sor bakalım ben bu haftasonu soracağım

kimyasal olduğu için cnm ya sanki tv de bir doktor bahsetmişti hamileler uzak dursun diye ama benimki pimpiriklikten dolayı kimsenin moralini bozmak istemem ama doktoruna bir sor bakalım ben bu haftasonu soracağım

benim doktora gitmeme daha çok var.. sen sorduğunda burda da paylaşırsan sevinirim Sibelcim.

Bu arada bu sıcaklarda pekmez yiyebiliyomusunuz??????

merhaba güzel anneler ; ))
:49: ben de mart annesi olucam Allah nasip ederse.. beklenen doğum tarihi 12 mart 2012 :55:
izmirden olan var mı aramızda?? doktor tavsiyesi istiyorum da :90:

ben izmirdeyim cnm. bornovada ekadom'a gidiyordum hüseyin ceyberi drumun ismi. ama değiştirmek zorundayım karşıyakada oturuyorum çok zor gidip gelmek. kordon klinik var çiğli mavişehirde. oraya devam edebilirim sanırım, sonrasında egepol düşünüyorum doğuma doğru

yarın keseyi görmeye gidicez kızlar çok heyecanlıyım...:18::18: inşallah görebiliriz minişimi. yarın hesaplarıma göre tam 6.haftadayız ama dr ultrasona göre bakıp net bişey söyliycekmiş.

Back
X