- 3 Nisan 2023
- 1.018
- 829
- 43
- 38
hem ne iyi ne iyiNe iyiymiş ay![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem ne iyi ne iyiNe iyiymiş ay![]()
çok haklısın canım ben de çok sıkıntılı süreçler geçirdim ama transferime gittiğim günden beri çok emindim hep bebeğimizi alıp gelicez dedim ve hala öyle diyorum sağlıkla büyüyoruz diye, burda esmalar paylaşmıştım haftama göre o esmalardan da okuyorum beni rahatlatıyor, bizi güçlü tutacak tek şey dua ve inanç rabbim zaten gerisini hal yoluna koyarİnsan tetikleniyor ama olumsuz düşünme. Şu an bebişlerimiz her şeyi hissediyor ve dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çok kaygılı olursak onlar da dünyaya karşı kaygılı olacaklar doğduklarında uykuya dalmaları bile etkilenecek emin olBen de bir düşük yaşadım 8. haftamda onda gebelik hemen olmuştu bunda 1 yıl sonra oldu nerdeyse ve 3 haftadır lekelenmem var. Ona rağmen moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Sağlıklı olduğunu biliyorum ve dua ediyorum başka elimizden gelen bir şey yok
![]()
iyi bari bende hemen sormayayım dedim doktora bir de benim vize tarihim daha 2.trimester sonuna doğru denk geliyor bakalım kısmet artıkkUçaklı seyahati ben hemen sordum doktora, daha pozitifi görür görmez hemde ilk sorum oldu, doktorum demiştir , bu kadın bu çocugu inşallah düzgün tutarkız kardeşimin nikahı var Haziranda Pariste, keyfi de değil yani mecbur orda olmalıyım. Doktorum anormal bir durum olmazsa 12. Haftadan sonra uçak serbest olacak dedi, rahatladım. Yinede tüm nikah tayfası erken gidip uzun kalacak, ben 3 güne gidip hemen dönecek şekilde organize oldum. Doktorun izin verirse korkma canım
![]()
olumsuzu düşünme canım herşey güzel olacak ve sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimiziBende hiç düşünmemeye çalışıyorum ama bazen de aklıma gelince nefesim daralıyor. İçim rahat ama öncekinde sanki hep hissetmiştim. Muayeneden 2 gün önce de rüyamda görmüştüm kalbinin durduğunu hatta muayene günü eşime dedim gitmeyelim diye sonuçtan çok emin girmiştim inşallah bu kez bunları yaşamam
2 gün arayla çok güzel artmış 2den fazla katlamış tebrikler kan verip doktorunuza danışırsınızKızlar merhaba yorum yaparsanız çok sevinirim. Beta hcg değerlerim 2 gün arayla 20-85-200 çıktı. Artış hızı azalmış gibi sizce normal mi? İlk gebeliğim çok heyecanlıyım her şeyi kafaya takıyorum![]()
Tebrikler bu gayet belirgin bir test ilk 5 dk içinde çıktıysa bu şekilde belirgin olarak pozitif demektir kan verirseniz daha sağlıklı olur tabii, hayırlı olsungeldi mi
aramıza hoşgeldinizMerhabalar :) ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim, ongorulen dogum tarihim 9 Kasım .. bir akrep burcu doğuracağıma inanamıyorum :) sağlıkla gelsin, çok heyecanlıyım !!!
Bende Antalyada yaşıyorum valla yazın denizsiz havuzsuz bu sıcaklar çekilmiyor dediğiniz gibi :) Çalışırken o sıcaklarda nasıl olacak ben de ondan korkuyorum.Çok şükür çooook severim ama bizim sezon 11 gün sonra açılıyor mesela, sonrası alev ateşEkim sonuna kadar gerçekten çok sıcak, ee ordan sonrada doguram zaten artık
![]()
O değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruz13 saat uçak nasıl geçecek , yemekleri sorun olacak mı virüs kapma durumu var ve inşallah bulantılarım gelmez yoksa tamamen burnumdan gelecek
tatil nasıl oluyormuş gittiğimde bildiririm ben siz
Yemek kokusundan ziyada arabalarda sokaklarda vs baharat kokusu var özellikle arabaya koku olarak astıklarında dayanılmaz oluyor. Eğer bir şöför ile anlaştıysan önceden mesaj atıp arabaya koku takmamasını rica edebilirsin bence.Evet yemek konusu doğru, meyvemizi kendimiz yıkar yeriz salata vs pişmemiş ürün yememeye çalışırız. Etler de iyi pişmiş olmalı.ya da evde oturalım
oyyyy maşallah maşallahhhgünaydın canımcımben 6+1 de gittiğimde duymuştum kalp atımını o gün bana 160 atım hızı gayet iyi gümbür gümbür demişti
Çok iyiymiş kafalar rahat doguma kadarcanım biz embriyo transfer öncesi genetik test yaptırdık doğrudan embriyodan hücre örneği alınarak teste gönderiliyor temiz gelmişti şükür o yüzden gerek olmuyor diye biliyorum![]()
benim oda arkadaşlarım hamile olduğumu biliyor ama ikiz olduğunu uzun süre söylemeyi düşünmüyorum .Ailem hariç kimse bilmiyorGünaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsıngünaaaydın kızlar nasılsınız
bende iyiyim canım günler çabucak geçse bi 13 haftalık falan olsak kritik 3 ayı atlatsakÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın![]()
Ben takintili bi manyagim ahshsjsjsyok artıksenden alınan kanla daha detaylısına bakılamaz zaten doğrudan embriyodan alınan hücre örneğine bakıldı daha ne istiyorsun kızım
![]()
evet araştırdım fakat kapsamı çok daha az. yeditepe üniv 8250 tl dedi belli başlı hastalıklara bakıyorlar 20-30 civarı benim yaptıracağım yer 102 hastalık bakıyorBir kere yaşadın diye gene yaşayacak değilsin canım güzel düşünelim değerin güzel artmış hiç bilmiyorum dış gebelikte nasıl oluyor ama öyle olduğunu düşünmüyorum ben
Bir kaç araştırma hastanesi de yapıyordu bu testi sanki araştırdınız mı hiç
Bunda da geçecek öyle düşünelim bende oyleyim
İnan biraz yatıyorum kalkıp bir iş yapıyorum gene yatıyorum başka iş yapıyorum derken akşam oluyor
bence bak çünkü 10 gün erken de doğurabilirsin sezaryen vs olursa ekime kayıyorSeninle haftalarımız yakın benim de tahmini doğum 28 ekim gösteriyor ama ben diğer gruba hiç bakmıyorum bakmalı mıyım sence
başından beri 0 belirtim var . doktor hamilesin demese inanmayacağım ki bugün 9.haftama girdim bence hiç korkmaBen bugün 6+3 oldum ama hergün belirtilerim azaldı bugün hiç hamilelik belirtim yok sanki tamamen hamilelik öncesi günlerime döndüm. Böyle olan var mı? Bugün kontrolüm var korkuyorum inşallah bir aksilik yoktur.