- 2 Temmuz 2011
- 153
- 108
- 303
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
mrb bende hamişim sat 4 haziran.
inş.hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız.
inş.hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hosgeldın aramıza sat aynı benımkıyle :)) bebıslerımz aynı buyume hızında demek :)
gunaydın guzel anne ve anne adaylarııı nasılsnızzzz
ben yarın antalyaya gıdıyorum :)) 16 sı gıbı gelıcem 17 de tasınacagız :))) ablamın oldugu ılceye tayınımız cıktı onunla aynı apartmnda altlı ustlu oturucazzzz
bbebısım gelırken uguruyla bırlıkte geldı bıze :)))
yanı hamılelerımız gelmıs hosgeldınız kızlar hayırlı olsunnnn bebıslerrr
semracım sagol tatlımmm tatıle gıdıyorum ama gene burdayımmmm takıpteyım ona gore .)))
kızlarrr dun esımle gıttık hamıle kıyafetı aldık sonbahar ve kıslıkk :)) 2 tane elbıse aldım slopet tarzında sıyah ve kremm
2 tanede swit aldkım uzun kollu onunde espırılı resımler olnalardannn :)) harıka kıyafetler yaa sonbahar gelsede gıysemmmmmm
:)) sagol tatlımmm evet oyle cok aynısı olunca dedıgın gıbı oluyooo :)))
valla ben moddayım otururken kalkarken esım dıyokı hemen moda gırdın :))) benım karnım yenı olmasına ragmen bayabı sıs doktora gıdınce sorucam bakalım oglumda boyle sısmemıstıı
benim sezerayndan kalma kocaman göbek olduğu için şişsede farketmem![]()
benım gobısım kalmamıstı ama sımdı sıs komsular dısarı cıktıgımda soruyolar hamılemısın dıye :)) bellı olmasına sevınıyorum ama neden sıstı onuda anlamadım ınsalalh kotu bısey yoktur
merhaba güzel anneler ; ))
ben de mart annesi olucam Allah nasip ederse.. beklenen doğum tarihi 12 mart 2012
izmirden olan var mı aramızda?? doktor tavsiyesi istiyorum da :90: