• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb bende hamişim sat 4 haziran.
inş.hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız.

canım hosgeldın aramıza sat aynı benımkıyle :)) bebıslerımz aynı buyume hızında demek :)

:)) heheh hayırlısı tatlım benımkı sezeryen olacak tahmınen dogum tarıhınden 1 hafta once gelecekk

merhaba kızlar bende raabım nasıp ederse 2012 mart annesı olucam nasıpse.sat 28.mayıs

gunaydın guzel anne ve anne adaylarııı nasılsnızzzz

ben yarın antalyaya gıdıyorum :)) 16 sı gıbı gelıcem 17 de tasınacagız :))) ablamın oldugu ılceye tayınımız cıktı onunla aynı apartmnda altlı ustlu oturucazzzz

bbebısım gelırken uguruyla bırlıkte geldı bıze :)))

yanı hamılelerımız gelmıs hosgeldınız kızlar hayırlı olsunnnn bebıslerrr

gunaydın guzel anne ve anne adaylarııı nasılsnızzzz

ben yarın antalyaya gıdıyorum :)) 16 sı gıbı gelıcem 17 de tasınacagız :))) ablamın oldugu ılceye tayınımız cıktı onunla aynı apartmnda altlı ustlu oturucazzzz

bbebısım gelırken uguruyla bırlıkte geldı bıze :)))

yanı hamılelerımız gelmıs hosgeldınız kızlar hayırlı olsunnnn bebıslerrr

Günaydın canım,
Çok sevindim ayyy ne güzel olur kimbilir abla-kardeş altlı üstlü oturmak :16:

Sana iyi tatiller canım iyi bak kendine

semracım sagol tatlımmm tatıle gıdıyorum ama gene burdayımmmm takıpteyım ona gore .)))

kızlarrr dun esımle gıttık hamıle kıyafetı aldık sonbahar ve kıslıkk :)) 2 tane elbıse aldım slopet tarzında sıyah ve kremm
2 tanede swit aldkım uzun kollu onunde espırılı resımler olnalardannn :)) harıka kıyafetler yaa sonbahar gelsede gıysemmmmmm

semracım sagol tatlımmm tatıle gıdıyorum ama gene burdayımmmm takıpteyım ona gore .)))

kızlarrr dun esımle gıttık hamıle kıyafetı aldık sonbahar ve kıslıkk :)) 2 tane elbıse aldım slopet tarzında sıyah ve kremm
2 tanede swit aldkım uzun kollu onunde espırılı resımler olnalardannn :)) harıka kıyafetler yaa sonbahar gelsede gıysemmmmmm

güle güle giy canım, en hızlımız sen çıktın valla. Ben hala hamileliğe adapte olmaya çalışıyorum:)) sen alışverişe bile başladın. :66::66::66: bende önü esprili badylere bayılıyorum yaaa. Ama geçen hastanede 5 kişiden biri aynı badyyi giymişti öğğ geldi. Hepside LCW dan alınmış bariz belli:)))

:)) sagol tatlımmm evet oyle cok aynısı olunca dedıgın gıbı oluyooo :)))

valla ben moddayım otururken kalkarken esım dıyokı hemen moda gırdın :))) benım karnım yenı olmasına ragmen bayabı sıs doktora gıdınce sorucam bakalım oglumda boyle sısmemıstıı

:)) sagol tatlımmm evet oyle cok aynısı olunca dedıgın gıbı oluyooo :)))

valla ben moddayım otururken kalkarken esım dıyokı hemen moda gırdın :))) benım karnım yenı olmasına ragmen bayabı sıs doktora gıdınce sorucam bakalım oglumda boyle sısmemıstıı

yaa aynı sorun bende de var günaydın bu arada:))

benim de kızımda böyle olmamıştı ama şuan 2 kilo fazla gösteriyorum şişkinlikten

cts doktor randevum var benim de çok merakland2ım yaa şu günler bir geçmiyorr

benım gobısım kalmamıstı ama sımdı sıs komsular dısarı cıktıgımda soruyolar hamılemısın dıye :)) bellı olmasına sevınıyorum ama neden sıstı onuda anlamadım ınsalalh kotu bısey yoktur

haklısınız kızlar... ben hamileliğimi öğrendiğim gün 60 kilo geliyordum, şuan sanki kilo almış gibiyim. demekki bu şişlik bebişimden kaynaklanıyo.. Oyy yerim ben onu. Sağlıklı olsunda şişirsin razıyım. Kızımda çalışıyordum, şişlik filan hiç farketmemiştim

Zaten kızımdan sonra 2.bebeği çok istediğim için sıkı diyete veya spora başlamamıştım hiç. ikinci olsun sonra bakarım çaresine diye.

Rabbim sonuna kadar hayırla sağlıkla götürür inşallah. Emzirme bitince de başlarız kiloları vermeye. :66::66::66:

merhaba güzel anneler ; ))
:49: ben de mart annesi olucam Allah nasip ederse.. beklenen doğum tarihi 12 mart 2012 :55:
izmirden olan var mı aramızda?? doktor tavsiyesi istiyorum da :90:

Back
X