- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
çok saolun kızlar inş hepimiz sağlıkla kucagımızı alırız MELEKLERİMİZİ.....
bu arada bnm adetim geçmeden 3.gün sabah idrar testinde cıktı sonra gidip kan werdim degerimde 103.5 çıktı sizce nasıl kızlar normal mi ???
sizlerin değeri kaçtı ????
canım sanada hayırlı olsun,,tebrikler....sağlıklı mutlu huzurlu günler sizlerle olsun inş.....
canım bende hemen doktorumu aradım oda gayet iyi dedi adet geçmeden iyi bi sonuç dedi pazartesi tekrarlıcam sonra kontrole çagırdı ...canım bnde adetıme 4 gun varken ogrendım ıdrarda sonra hastanede kan tahlılı yaptırdım ondada 102.2 cıktı normal dedı doktor normalde salı gunu adet olmam lazım 3 2 gunum daha vardı ama ben meraktan kudurdıuuumm :)) onceden yaptımm cıktı
şimdi sizi okuyunca beni gene bi heyecan sardı,
ama hayal kırıklığını uğramaktan korktuğum için çok da kaptırmak istemiyorum kendimi dedim ya
ben zaten zor hmle kalıyorum
olmayadabilirim yani,yok yere havaya girmek istemiyorum,benim adetim 30 günde bir oluyor yani ben 7si gibi bekliyorum adetimi
adetim gecikmeden de test yapmayacağım,sigara içiyorum folik de kullanmıyorum henüz,kesin belli olmadan kimseye çaktırmak istemiyorum
Bu arada korkuyorum da 2. olacak çok da planlanmış bir bebek değil ama ne planlayacaktım onu da bilmiyorum alıştım sanırım rahata:26:
göğüslerim şişti ve ağrıyor ama bu adet belirtisi de olabilir...
siz 5 haftalık oldum falan deyince,yüzümde bi gülümseme belirdi hemen,hamile değilsem de hepinizze sağlıklı,huzurlu kazasız belasız bir 9 ay dilerim
benim gibi 2.ye hamiş olan çok galiba,hayırlı olsun diyorum hepinize
doktor bana 1000 i bulunca kese görünür demişti. benimde adete 2 gün kala 89.80 çıkmıştı kan tahlilim.
Hayrılısı bakalım.
ben de senin gibiyim cnm zor hamile kalırım düşün yani hiç korunmuyoruz 3 aydır anca tuttu üstelik hep yumurtlama zamanı denedik ama kısmet işte bu ay tuttu ben de sigara içiyordum ama 3 gündür elime bile almıyorum ahh nasıl cnm çekiyor ama kararlıyım artık bittii çünkü bundan önce bir düşük oldu onda sigara içmiştim ve düşünce acayip pişman olmuştum hep kendimi suçladım o yüzden bu sefer elimden geleni yapıyorum
mrb canım ALLAHIM analı babalı büyütsün sende 4+6sın sanırım peki değerini ne zman öğrendin kaç çıkmıştı
canım peki sonra yükseldi mi ???? ve kacıncı haftanda göründü kesen ....
canım sonrasında gitmedim henüz. önümüzdeki hafta çağırdı doktor ama ben 1 hafta daha bekleyip kalp atışlarını da duymak istiyorum hayırlısıyla.
Günaydın anne adayları, hamişler..
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Büşracım seni burda gördüğüm için sevindim. Arkadaşlar tahmini doğum tarihinizi söylerseniz listemize sizleride ekleyim.
Hepiniz sağlıcakla kalın.
sagol semracım hepımız ıcın guzel bı hafata baslangıcı olur ınsalahhh :)
kızlar bılmıyorum psıkolojıkmı degıl mı ama benım karnım cok acıkmaya baasladıı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?