- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
cnm ben 4 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan yok ama doktorum bu sefer bana her ihtimale karşı cleaxene diye bir iğne verdi bu iğne kan pıhtılaşması olanlarda ve düşük yapanlarda kullanılıyormuş hergün bir tane iğne yaptırıyorum bugün 10. iğne yaptırcam kollarımın halini bir görsenizve bu iğneyi 9 ay boyunca kullanmak zorundaymışım 9 ay sonunda halimi düşünemiyorum
zaman bana göre yavaşta olsa geçiyor.. İnşallah gelecek günler beraberinde büyük bi sevinç, tarifsiz bi heyecan, hayırlı bi evlat getirir Allah'ın izniyle.
cnm ben 4 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan yok ama doktorum bu sefer bana her ihtimale karşı cleaxene diye bir iğne verdi bu iğne kan pıhtılaşması olanlarda ve düşük yapanlarda kullanılıyormuş hergün bir tane iğne yaptırıyorum bugün 10. iğne yaptırcam kollarımın halini bir görsenizve bu iğneyi 9 ay boyunca kullanmak zorundaymışım 9 ay sonunda halimi düşünemiyorum
kızlar folıkasıtten baska bısey kulanıyomusunuz vıtamıne bız 1 cı ay dolunca baslayacakmısız
canım hayırlı olsun topiğin ve hamileliğin....
topiğini baştan okumaya başladım canım bir baktım hamileliğiniz güzel geçsin temennilerine hep beğeni tıklıyorum sonra aaa ne oluyor dedim ben hamile değilimkibiliyorsun canım dün diğer topikte yazışmıştık inşallah yerleşme kanamasıdır ve bende kendimi burda bulurum...
bu arada kızını allah bağışlasınbenimde eylülde 4 olacak bir kızım var bizde ona kardeş olsun çok istiyoruz allah herkeze hayırlı ve sağlıklı evlat versin herşey herkezin gönlüne göre olsun inşallah içindede bana versin allahımm..
bende hamile olduğumu bi kaç gün önce öğrendim bende 2012 mart annesi olcam ???
şuan 4haftalık daha çok yeniyim
bende hamile olduğumu bi kaç gün önce öğrendim bende 2012 mart annesi olcam ???
şuan 4haftalık daha çok yeniyim
ranacım msn isticektim msj kutun doluuuuuuuuuu
tebrikler canım,gözünüz aydın.....sağlıklı bir gebelik olur inş.....hayırlı olsun =)
canım hayırlı olsunnn bende 3 hafta 4 gunluk hamıleyımmm
canım hayırlı olsunnn bende 3 hafta 4 gunluk hamıleyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?