• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben 4 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan yok ama doktorum bu sefer bana her ihtimale karşı cleaxene diye bir iğne verdi bu iğne kan pıhtılaşması olanlarda ve düşük yapanlarda kullanılıyormuş hergün bir tane iğne yaptırıyorum bugün 10. iğne yaptırcam kollarımın halini bir görseniz :59:ve bu iğneyi 9 ay boyunca kullanmak zorundaymışım 9 ay sonunda halimi düşünemiyorum :43:

canım y agecmıs olsun napıcakdın dayanacaksın artık mecburennn :) zormus ama ya alalh yardımcın olsun tatlım

zaman bana göre yavaşta olsa geçiyor.. İnşallah gelecek günler beraberinde büyük bi sevinç, tarifsiz bi heyecan, hayırlı bi evlat getirir Allah'ın izniyle.

canım hayırlı olsun topiğin ve hamileliğin....

topiğini baştan okumaya başladım canım bir baktım hamileliğiniz güzel geçsin temennilerine hep beğeni tıklıyorum sonra aaa ne oluyor dedim ben hamile değilimki:60::60: biliyorsun canım dün diğer topikte yazışmıştık inşallah yerleşme kanamasıdır ve bende kendimi burda bulurum...

bu arada kızını allah bağışlasın:nazar::nazar: benimde eylülde 4 olacak bir kızım var :nazar::nazar:bizde ona kardeş olsun çok istiyoruz allah herkeze hayırlı ve sağlıklı evlat versin herşey herkezin gönlüne göre olsun inşallah içindede bana versin allahımm..

cnm ben 4 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan yok ama doktorum bu sefer bana her ihtimale karşı cleaxene diye bir iğne verdi bu iğne kan pıhtılaşması olanlarda ve düşük yapanlarda kullanılıyormuş hergün bir tane iğne yaptırıyorum bugün 10. iğne yaptırcam kollarımın halini bir görseniz :59:ve bu iğneyi 9 ay boyunca kullanmak zorundaymışım 9 ay sonunda halimi düşünemiyorum :43:

evet cnm duymuştum bu ilacı ama zor ya allah kolaylık versin inşallah bende öyle bir şey çıkmaz yoksa bu bebeği de kaybettim demektir çünkü ilaç fln kullanmıyorum folikasit ve demirden başka..ama kızımda böyle birşey yoktu sonradan olabiliyormu acaba??off çok sıkıldım yawwww..neyse artık allaha emanet olursa olur olmazsa olmaz.....inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini.:29:

kızlar ben demır ılacı kullanmıyorum hap cok buyuk ıcemıyorum ıctıgım gını dısarı cıkarıyorummmmm folık asıt alalhtan kucukte bı goz kapatıp ıcıyorumm

canım hayırlı olsun topiğin ve hamileliğin....

topiğini baştan okumaya başladım canım bir baktım hamileliğiniz güzel geçsin temennilerine hep beğeni tıklıyorum sonra aaa ne oluyor dedim ben hamile değilimki:60::60: biliyorsun canım dün diğer topikte yazışmıştık inşallah yerleşme kanamasıdır ve bende kendimi burda bulurum...

bu arada kızını allah bağışlasın:nazar::nazar: benimde eylülde 4 olacak bir kızım var :nazar::nazar:bizde ona kardeş olsun çok istiyoruz allah herkeze hayırlı ve sağlıklı evlat versin herşey herkezin gönlüne göre olsun inşallah içindede bana versin allahımm..

Aaa destinacııııımmm hoşgeldin canım.. İnşallah inşallah sende burda olursun Allah'ın izniyle. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Gelecek kardeşleride hayırla sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.

ben sadece 3 aydır folic plus kullanıyorum. Hoş demir hapı içsemde demir seviyem normale çıkmıyor:(( çünkü talasemi taşıyıcılığı var bende. Kan değerlerim çok şükür normal ama demir depolarım boş.. 2 gündür pekmez yiyorum kahvaltıda. herşey bebeğim için. Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.

bende hamile olduğumu bi kaç gün önce öğrendim bende 2012 mart annesi olcam ???
şuan 4haftalık daha çok yeniyim :49:

tebrikler canım,gözünüz aydın.....sağlıklı bir gebelik olur inş.....hayırlı olsun =)

canım hayırlı olsunnn bende 3 hafta 4 gunluk hamıleyımmm

çok saolun kızlar inş hepimiz sağlıkla kucagımızı alırız MELEKLERİMİZİ.....
bu arada bnm adetim geçmeden 3.gün sabah idrar testinde cıktı sonra gidip kan werdim degerimde 103.5 çıktı sizce nasıl kızlar normal mi ???
sizlerin değeri kaçtı ????

şimdi sizi okuyunca beni gene bi heyecan sardı,:49::49:
ama hayal kırıklığını uğramaktan korktuğum için çok da kaptırmak istemiyorum kendimi dedim ya
ben zaten zor hmle kalıyorum
olmayadabilirim yani,yok yere havaya girmek istemiyorum,benim adetim 30 günde bir oluyor yani ben 7si gibi bekliyorum adetimi
adetim gecikmeden de test yapmayacağım,sigara içiyorum folik de kullanmıyorum henüz,kesin belli olmadan kimseye çaktırmak istemiyorum
Bu arada korkuyorum da 2. olacak çok da planlanmış bir bebek değil ama ne planlayacaktım onu da bilmiyorum alıştım sanırım rahata:26:
göğüslerim şişti ve ağrıyor ama bu adet belirtisi de olabilir...

siz 5 haftalık oldum falan deyince,yüzümde bi gülümseme belirdi hemen,:27:hamile değilsem de hepinizze sağlıklı,huzurlu kazasız belasız bir 9 ay dilerim

benim gibi 2.ye hamiş olan çok galiba,hayırlı olsun diyorum hepinize
:nazar::emir_bebek::nazar:

Back
X