2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bende çok fazla yiyorum nereye gidecek böyle bilmiyorum
cnm ben tam 5 haftalık oldum
maşşallah canım benimde az kaldı
canım benim ilk hamileliğim ama tüp bebekle oldu benimde dr. aynı iğneyi verdi bende kullanıyorum dediğin gibi kollarım perişan valla ama bebek için değer diyorum....
bende hamile olduğumu bi kaç gün önce öğrendim bende 2012 mart annesi olcam ???
şuan 4haftalık daha çok yeniyim
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hepimizin inş....

ben bugün kan testini tekrarlıcam kızlar o yüzden biraz heycanlıyım ...
dualarınızı eksik etmeyin olur mu.....

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bugün
Günaydın canım yeni bi hafta, yeni güzel haberler inşallah. Biz iyiyiz çok şükür Rabbime.

Ranacım dualarımız seninle canım. Hadi hayırlısı olsun. Gelince yazarsın sonucu.

ıyıyız canım sen nasılsınnnn
Allah iyilik versin canım benim....
dualarımzı senle canım inş. güzel haberler alırsın...

Günaydın canım yeni bi hafta, yeni güzel haberler inşallah. Biz iyiyiz çok şükür Rabbime.

Ranacım dualarımız seninle canım. Hadi hayırlısı olsun. Gelince yazarsın sonucu.

Allah iyilik huzur mutluluk versin canım

kızlar nasılsınız bakalımm bız kahvaltımızı yaptıkkk sutumuzu yumurtamızı cevızımızı yedık :))) ardında folık asıtımızı ıctıkkk ohhhhh :))

sımdıde plates yapıcaz :))

günaydın kızlar daha doğrusu tünaydınlar demem lazım

bu arada benim adım sibel tanıştığıma sevindim daha önceden isimlerinizi söylediniz mi bilmiyorum gerçi..

ben de cts günü randevu aldım gideceğim doktora hayırlısıyla çok merak ediyorum inşallah herşey normaldir..ilk kez bakıcak kan testi yaptırmaya gerek görmüyorum ben ultrasoundla baksın yeter 8.haftaya kadar beklerim diyordum ama dayanamadım çünkü mol gebelik,dış gebelik gibi şeylerden korktum..çünkü daha karnımda ne olduğunu bilmiyorum ama cts öğreneceğim inşallah..

bu arada eskiden sitede yaşlarımız ve bulunduğumuz şehir yazıyordu artık yazmıyor aranızda bursadan olan var mı?dooktor tavsiyesi soracaktımm daaa

aferin aferin böyle devam et ben de d&r dan bir cd alıcam evde yapmak için hamilelere uygun olanından..

sibelcim memnun oldum.. Burda adım geçti gerçi, bende Semra.. Ben ankaradayım.

Rana canım merak ettim seni...

Son düzenleme:
kızlar sagolun valla sımdıde yattık uzanıyoruzzz :)) hafıf uykulu bır haldee

rana aksam 4 te alacak sonucu dordu beklıyodur hayırlısıyla guzel sonuclarla gelecekkkk

Arkadaşlar merhaba sanırım hesaba göre bende mart 2012 annesi olacağım. sat 7 gün gün geçti. beta hcg testi 2721. perşembe günü ultrasonda bakılacak. sanırım bende hamileyim. benimde adımı listeye yazabilrsiniz. sat 28 mayıs. beklenen doğum tarihi 3 mart 2012 görünüyor. kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…