- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
valla canım bende çok fazla yiyorum nereye gidecek böyle bilmiyorumgünaydın kızlar bebişlerimiz nasıl bakalım?ben de iki gündür öğrendiğimden beri bir yiyorum bir yiyorum ki sormayın kızımda hiç böyle olmamıştım zaten sigarayı da bıraktım belki de ondandır ama kızımda da bırakmıştım neyse ben anlamadım valla zaten fazla kiloluyum böyle giderse 100ü bulurum ben halim harab.karnımda sadece ara aara kasılmalar oluyor o kadar ben de mide bulantısı fln yok şimdilik
maşşallah canım benimde az kaldıcnm ben tam 5 haftalık oldum
canım benim ilk hamileliğim ama tüp bebekle oldu benimde dr. aynı iğneyi verdi bende kullanıyorum dediğin gibi kollarım perişan valla ama bebek için değer diyorum....cnm ben 4 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan yok ama doktorum bu sefer bana her ihtimale karşı cleaxene diye bir iğne verdi bu iğne kan pıhtılaşması olanlarda ve düşük yapanlarda kullanılıyormuş hergün bir tane iğne yaptırıyorum bugün 10. iğne yaptırcam kollarımın halini bir görsenizve bu iğneyi 9 ay boyunca kullanmak zorundaymışım 9 ay sonunda halimi düşünemiyorum
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hepimizin inş....bende hamile olduğumu bi kaç gün önce öğrendim bende 2012 mart annesi olcam ???
şuan 4haftalık daha çok yeniyim
Günaydın canım yeni bi hafta, yeni güzel haberler inşallah. Biz iyiyiz çok şükür Rabbime.günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bugün
ben bugün kan testini tekrarlıcam kızlar o yüzden biraz heycanlıyım ...
dualarınızı eksik etmeyin olur mu.....
Allah iyilik versin canım benim....ıyıyız canım sen nasılsınnnn
dualarımzı senle canım inş. güzel haberler alırsın...ben bugün kan testini tekrarlıcam kızlar o yüzden biraz heycanlıyım ...
Günaydın canım yeni bi hafta, yeni güzel haberler inşallah. Biz iyiyiz çok şükür Rabbime.
Ranacım dualarımız seninle canım. Hadi hayırlısı olsun. Gelince yazarsın sonucu.
kızlar nasılsınız bakalımm bız kahvaltımızı yaptıkkk sutumuzu yumurtamızı cevızımızı yedık :))) ardında folık asıtımızı ıctıkkk ohhhhh :))
sımdıde plates yapıcaz :))
kızlar nasılsınız bakalımm bız kahvaltımızı yaptıkkk sutumuzu yumurtamızı cevızımızı yedık :))) ardında folık asıtımızı ıctıkkk ohhhhh :))
ben bugün kan testini tekrarlıcam kızlar o yüzden biraz heycanlıyım ...
maşşallah yarasın emiiii
sibelcim memnun oldum.. Burda adım geçti gerçi, bende Semra.. Ben ankaradayım.
Rana canım merak ettim seni...
uhdecim Fotodaki minnoşlar kim güzelim??
Çok şekerler maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?