- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Arkadaşlar merhaba sanırım hesaba göre bende mart 2012 annesi olacağım. sat 7 gün gün geçti. beta hcg testi 2721. perşembe günü ultrasonda bakılacak. sanırım bende hamileyim. benimde adımı listeye yazabilrsiniz. sat 28 mayıs. beklenen doğum tarihi 3 mart 2012 görünüyor. kib.
canım hosgeldın aramızaaa :))) hayırlı olsunnnn
hoşgeldin canım hayırlı olsun uğurlu olsun bebişin benimde değerim yüksek çıktığı için 2. kan testini yaptırtmadı dr. çarşamba bakılacak artık..Arkadaşlar merhaba sanırım hesaba göre bende mart 2012 annesi olacağım. sat 7 gün gün geçti. beta hcg testi 2721. perşembe günü ultrasonda bakılacak. sanırım bende hamileyim. benimde adımı listeye yazabilrsiniz. sat 28 mayıs. beklenen doğum tarihi 3 mart 2012 görünüyor. kib.
kızlaaar bende şimdi tekrar doktordon geldim.malum erken öğrendiğim için dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimalleri vardı.rabbime çok şükür ikisinide atlattık.artık bundan sonrası miniğime kalmış.sıkı sıkı tutuncak
merhabalar
benim sat 22 mayıs benide eklermisiniz?
mrb kızlarr
ben iyi değilim yaa az önce kanamam oldu doktorla görüştüm ilaçlara devam et ve dinlen dedi
mrb kızlarr
ben iyi değilim yaa az önce kanamam oldu doktorla görüştüm ilaçlara devam et ve dinlen dedi
mrb kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?