2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hosgeldın aramızaaa :))) hayırlı olsunnnn

canım hosgeldın aramızaaa :))) hayırlı olsunnnn

sağol canım. artık kimyasal gebelik tehlikesini atlattımmı diye soruyorum doktora o kadar şok oluyor insan. oda tehlike geçti dedi. değerim iyi yükselmiş. halen heyecanlıyım ya off şükürler olsun rabbime. darısı herkesin başına.

amın canım amın ne guzel atlatmıssınnnn

bende daha gıtmedımm bıraz gecmesınbı beklıyorum

hoşgeldin canım hayırlı olsun uğurlu olsun bebişin benimde değerim yüksek çıktığı için 2. kan testini yaptırtmadı dr. çarşamba bakılacak artık..
inş. bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder Allahım hepimize

kızlaaar bende şimdi tekrar doktordon geldim.malum erken öğrendiğim için dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimalleri vardı.rabbime çok şükür ikisinide atlattık.artık bundan sonrası miniğime kalmış.sıkı sıkı tutuncak

çok şükür canım darısı benim başıma çarşambayı bekliyorum bende inş. iyi haberlerle gelirim bende...

iyi akşamlar canım iyiyiz çok şükür..

Aranızda uyku hali başlayan varmı?? ben 3-4 gündür gündüz kızımı yatırınca sızıyorum çok iyi geliyor. ilk hamileliğimde çalışıyordum çook zor oluyordu. akşam kendimi eve atar atmaz uyuyordum.

Son düzenleme:
mrb kızlarr
ben iyi değilim yaa az önce kanamam oldu doktorla görüştüm ilaçlara devam et ve dinlen dedi

ay cnm çok geçmiş olsun ama doktorunu dinle böööle yat sakın kalkma emi benim komşumunda hamileliği boyunca ara ara kanaması oldu ama hep dinlenerek sapasağlam bebiş dünyaya getirdi o yüzden moralini bozma doktorunu dinle..

Günaydın kızlar az önce tam kan sayımı için kan verdim.rutin testlermiş.delik deşik oldum yaw 1 haftada 4 kez kan aldılar.ufff.ama kuzucuk için değer demi ama.ya arkadaşlar şu sıcaklar beni bitirdi.acayip sıcak basıyo.bu hormonlar bitirdi beniiii:))

gunaydın sekrler nasılsınız bugunnn ınsalalh guzel bır gun gecerrrrrr:)))

kızlar dun esım elınde bı demek gulle gelldı nasıl sevındırık oldum anlatamam hemde karakolda kendı ellerıyle yaptmıs :)) askerı cıcekcıye gondermıs gullerle arasındakı cıceklerı aldırmıs benım ıcın ne guzel bı ugras vermıs ya kıyammam tabı elınede cok duken batırmıss yaparkennn :)) canım kocısımmm senı cok sevıyorummmmmmm

semracım benım dogum seklı sezeyan tatlımmm

Gelebiliğimi öğrendiğim gün buraya yazmıştım ertesi gün çeşmeye giderken trafik kazası geçirdik sağsalim çıkmamız mucizeydi. Araba pert durumda. Allaha şükür şu anda bi kanamam yok. Ama çok korkuyorum her an kanamam gelecek ağrım olacak diyee

NAZENDE canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. sen sakın korkma sakin ol, Allah'ım mucizesine yaşa dediyse yaşar muhakkak.
Rabbim yardımcınız olsun.
Tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…