- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine ne kendini nede bebişimizi üzzz emiii 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
semracım uhdecım gunaydınnnn kızlar
bugun daha ıyıyım ben dun bulantım vardı bugun masallah yok bıseyım :))) sızlerın nasıl bakıyım mınıklerrr
semra cızelgedekı bebegının ayı yanlıs olmusss :)) tatlım
canım masllahh ya bende bugun hıcbı belırtı yok :))
bulantıdan cok korkuyorum zatenn hayırlısı artıkkk
2011 Mart ayında gebeliğimi öğrenemeden düşük yaşadım malesef... Şimdi İnşallah Rabbim 2012 Mart annesi olmayı nasip eder. Tüm isteyenlerle beraber banada.Merhaba en taze anne adayları.
Henüz çok erken biliyorum.. Ama 1 hafta 10 güne kadar ilk 2012 Mart anne adayları belli olmaya başlayacak..
İçimden geldi konuyu açayım dedim. İnşallah hayırlı, uğurlu, güzel paylaşımlı ve bereketli bi topik olur.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|BAT|TAHMİNİ D.TARİHİ|SON DURUM
1| _arzum_ | | 1 Mart 2012 |![]()
2| DERin83 | | 1 Mart 2012 |
3| Yazgülüm | | 1 Mart 2012 |
4| Aysbah | | 5 Mart 2012 |
5| Mayaaaa | | Mart 2012 |
6| Malkoc_ga | | Mart 2012 |
7| Gosbebeğim | | 11 Mart 2012 |
8| Busra_17 | | Mart 2012 |
9| Galatea79 | | Mart 2012 |
10| Streetpit | | 4 Mart 2012 |
11| Pollyannaa | | 9 Mart 2012 |
12| Anneyimben | | 13 Mart 2012 |
13| Uhde | | Mart 2012 |
14| Nazende_87 | | 8 Mart 2012 |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
Allah yardımız olsun.. Bismillah diyerek listemizi de yaptık. Devamı da hayırlısıyla bol bol gelsin inşallah.
günaydın kızlarrr
dün sabah 8 de randevum vardı çok şükür kesemiz göründü kan tahlillerim yapıldı doktorum 20 gün sonrasına randevu verdi kalp atışlarını dinlemek için bakalım artık hayırlısı umarım herkes güzel haberlerle döner
yeni anne adaylarımız gelmiş ne güzel hergün biraz daha artıyoruz umarım allah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir![]()
canım benim çok güzel yaaa Allahım tamamına erdirsin inş...kaçıncı haftadasın canım kese göründü ...
busracım malesef canımkese daha gozukmuyo tatlımm
Günaydın arkadaşlar,
Büşracım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kesenin görünmesi zor gibi ama bakarsın görünür. Son teknoloji usg cihazları var artık. 3 gün önce doktor bana karından bakmasına rağmen ümitli duruyor demişti kan sonucu çıkmadan önce. Hadi hayırlısı
semracım uhdecım gunaydınnnn kızlar
bugun daha ıyıyım ben dun bulantım vardı bugun masallah yok bıseyım :))) sızlerın nasıl bakıyım mınıkle
evde hesap yaptım 21 tane demir hapım kalmış onlar bitince doktora gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa yani 3 hafta yapıyor 8.haftada artık kalbini de görürüm o zaman yaa kızlar bir de aranızda kan pıhtılaşması olan var mı doktor benden öyle bir test istemişti belki olabilir diye geçen düşük yaptığımda ama ben yaptırmadım daha..
kesemiz gözüktü canım 4+3 günlükmüş mucizem 2 hafta sonra kalp atışı için çagırdı ve dogum tarıhı 7 3 2012 dedı ama benım sezeryan oldugu için subat sonu ocak başı dedi bende subat 27 olur ozaman benım dogum gunumde subat 27 aynı olcak dogum gunlerımız mucızemle cok sevınclıyım arkadaslarr çok mutluyum keseyi görmek biel böyle mutluluk veriyor acaba bebegi görünce napıcaz bilmiyorum
Tünaydın canım, senin bulantılar erken başlamışBende daha bişi yok bakalım. Kızımda 6.haftada başlamıştı. Hayırlısı