• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

semracım uhdecım gunaydınnnn kızlar

bugun daha ıyıyım ben dun bulantım vardı bugun masallah yok bıseyım :))) sızlerın nasıl bakıyım mınıkle

Son düzenleme:

bugun daha ıyıyım ben dun bulantım vardı bugun masallah yok bıseyım :))) sızlerın nasıl bakıyım mınıklerrr

semra cızelgedekı bebegının ayı yanlıs olmusss :)) tatlım

canım benim bulantım falan başlamadı henüz çok şükür ama adet olacakmışım gibi hiç geçmeyen kasık ve bel ağrılarım var
halsizlik var birde böyle işteee

canım masllahh ya bende bugun hıcbı belırtı yok :))

bulantıdan cok korkuyorum zatenn hayırlısı artıkkk

günaydın kızlarrr
dün sabah 8 de randevum vardı çok şükür kesemiz göründü kan tahlillerim yapıldı doktorum 20 gün sonrasına randevu verdi kalp atışlarını dinlemek için bakalım artık hayırlısı umarım herkes güzel haberlerle döner:71:
yeni anne adaylarımız gelmiş ne güzel hergün biraz daha artıyoruz umarım allah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir :68:

:71:Merhaba en taze anne adayları.:71:
2011 Mart ayında gebeliğimi öğrenemeden düşük yaşadım malesef... Şimdi İnşallah Rabbim 2012 Mart annesi olmayı nasip eder. Tüm isteyenlerle beraber banada.

Henüz çok erken biliyorum.. Ama 1 hafta 10 güne kadar ilk 2012 Mart anne adayları belli olmaya başlayacak..

İçimden geldi konuyu açayım dedim. İnşallah hayırlı, uğurlu, güzel paylaşımlı ve bereketli bi topik olur.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|BAT|TAHMİNİ D.TARİHİ|SON DURUM
1| _arzum_ | | 1 Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
2| DERin83 | | 1 Mart 2012 | :nazar::nazar::nazar:
3| Yazgülüm | | 1 Mart 2012 | :nazar::nazar::nazar:
4| Aysbah | | 5 Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
5| Mayaaaa | | Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
6| Malkoc_ga | | Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
7| Gosbebeğim | | 11 Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
8| Busra_17 | | Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
9| Galatea79 | | Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
10| Streetpit | | 4 Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
11| Pollyannaa | | 9 Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
12| Anneyimben | | 13 Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
13| Uhde | | Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
14| Nazende_87 | | 8 Mart 2012 |:nazar::nazar::nazar:
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |

Allah yardımız olsun.. Bismillah diyerek listemizi de yaptık. Devamı da hayırlısıyla bol bol gelsin inşallah.

canım benim bebişimin tahmini doğum tarihi 8 mart ekleyebilirmisin??

günaydın kızlarrr
dün sabah 8 de randevum vardı çok şükür kesemiz göründü kan tahlillerim yapıldı doktorum 20 gün sonrasına randevu verdi kalp atışlarını dinlemek için bakalım artık hayırlısı umarım herkes güzel haberlerle döner:71:
yeni anne adaylarımız gelmiş ne güzel hergün biraz daha artıyoruz umarım allah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir :68:

canım benim çok güzel yaaa Allahım tamamına erdirsin inş...kaçıncı haftadasın canım kese göründü ...

yazgulum canım cok sevındımm keseyı gordun demek hayırlısıyla kucagımızada alıcaz tatlımmm :)))

ılk kalp atıslarını duymak harıka bısyyyyyy:49::49::49::49::49::49:

günaydın kızlar bebişlerimiz nasıl bakalım?ben de iki gündür öğrendiğimden beri bir yiyorum bir yiyorum ki sormayın kızımda hiç böyle olmamıştım zaten sigarayı da bıraktım belki de ondandır ama kızımda da bırakmıştım neyse ben anlamadım valla zaten fazla kiloluyum böyle giderse 100ü bulurum ben halim harab.karnımda sadece ara aara kasılmalar oluyor o kadar ben de mide bulantısı fln yok şimdilik

busracım malesef canımkese daha gozukmuyo tatlımm

kesemiz gözüktü canım 4+3 günlükmüş mucizem 2 hafta sonra kalp atışı için çagırdı ve dogum tarıhı 7 3 2012 dedı ama benım sezeryan oldugu için subat sonu ocak başı dedi bende subat 27 olur ozaman benım dogum gunumde subat 27 aynı olcak dogum gunlerımız mucızemle cok sevınclıyım arkadaslarr çok mutluyum keseyi görmek biel böyle mutluluk veriyor acaba bebegi görünce napıcaz bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar,

Büşracım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kesenin görünmesi zor gibi ama bakarsın görünür. Son teknoloji usg cihazları var artık. 3 gün önce doktor bana karından bakmasına rağmen ümitli duruyor demişti kan sonucu çıkmadan önce. Hadi hayırlısı

pollyannaacım gözüktü kesemizzz 2 tane resmimizi verdi doktorum ve birde cd si verdi bebişiminnn

evde hesap yaptım 21 tane demir hapım kalmış onlar bitince doktora gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa yani 3 hafta yapıyor 8.haftada artık kalbini de görürüm o zaman yaa kızlar bir de aranızda kan pıhtılaşması olan var mı doktor benden öyle bir test istemişti belki olabilir diye geçen düşük yaptığımda ama ben yaptırmadım daha..

bugun daha ıyıyım ben dun bulantım vardı bugun masallah yok bıseyım :))) sızlerın nasıl bakıyım mınıkle

Tünaydın canım, senin bulantılar erken başlamış:( Bende daha bişi yok bakalım. Kızımda 6.haftada başlamıştı. Hayırlısı

evde hesap yaptım 21 tane demir hapım kalmış onlar bitince doktora gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa yani 3 hafta yapıyor 8.haftada artık kalbini de görürüm o zaman yaa kızlar bir de aranızda kan pıhtılaşması olan var mı doktor benden öyle bir test istemişti belki olabilir diye geçen düşük yaptığımda ama ben yaptırmadım daha..

cnm ben 4 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan yok ama doktorum bu sefer bana her ihtimale karşı cleaxene diye bir iğne verdi bu iğne kan pıhtılaşması olanlarda ve düşük yapanlarda kullanılıyormuş hergün bir tane iğne yaptırıyorum bugün 10. iğne yaptırcam kollarımın halini bir görseniz :59:ve bu iğneyi 9 ay boyunca kullanmak zorundaymışım 9 ay sonunda halimi düşünemiyorum :43:

kesemiz gözüktü canım 4+3 günlükmüş mucizem 2 hafta sonra kalp atışı için çagırdı ve dogum tarıhı 7 3 2012 dedı ama benım sezeryan oldugu için subat sonu ocak başı dedi bende subat 27 olur ozaman benım dogum gunumde subat 27 aynı olcak dogum gunlerımız mucızemle cok sevınclıyım arkadaslarr çok mutluyum keseyi görmek biel böyle mutluluk veriyor acaba bebegi görünce napıcaz bilmiyorum

canım 4 haftalık oluss ben benım gıbı 3 haftalık zannedıyodum benımkı ondan gorunmedıı zaten canlı 3 . hafta olusuyomuss kese yapoyomuss

Tünaydın canım, senin bulantılar erken başlamış:( Bende daha bişi yok bakalım. Kızımda 6.haftada başlamıştı. Hayırlısı

sıbelcım sorma canım ya dun cok vardı ama bugun yok masallahh dıyeyım oglusumla kahvaltı yapıcaz sımdı ıkımızde sutlerımızı aldıkkk :)))

kızlar folıkasıtten baska bısey kulanıyomusunuz vıtamıne bız 1 cı ay dolunca baslayacakmısız

Back
X