evet cnm sonunda zaman geldı cattı bebek gelmezse ptesı dr getrtecek artık umarım herşy yolunda gıder sunı sancıdan cok korkuorum ınşl senın gıbı kısa surede dogurum bnde dua et bana cnmm ptesı gunu tabı ogune kadar kndılıgınden gelmezse :)sonunda senınde gunun geldı:)) hayırlısı olsun hıc korkma sancılara dayancan baska yolu yok ama en güzelide bebegı çıkış anını hissetmek inanılmaz bı duygu.
hastaneye bencede tok git cunku ben sabah 8de kahvaltı edıp gıtmıstım 1de sancıya basladılar 4de dogurdum ve dogum yaptıktan sonrada bı sure yemek yememem gerekıomus 1 saat kadar felan..ölmüştüm aclıktan yani..
humana still-tea bende ıcıorum benım sütüm sımdılık yeterlı ama kıtı kıtına yetıo yani ama humana içtigim zaman daha guzel doluyo sanki
cnm sıkma canını gelecegı varsa da gerı kacmasın sutun bol bol sıvı tuket su ıc bıde şu humana cayndan al ıc bakalım ıı gelecekmıKızlar nasılsiniz gecmisi okuyamadım biraz rahatlayalım geniş geniş gelecegim bugun 4. Gunümüz ve hala şutum gelmedi mutsuzum ayrıca ödemim tavan yaptı geri kalan hersey iyi.. En kisa zamanda anlatacağım ayrıntıları .. Cok optum hepinizi
4ü geçti benimki yaa ( benimde kızım olcak ama babasına çekmiş heralde onun kafa büyük biraz. Çok kararsızım normal diye diretsemmi diye, doktorum hep normal taraftarıydı ama yinede güven olmuyoki napcamı şaşırdım, inşallah o zamana kadar kendi gelir
cnm korkma bnce normale zorla olmadıgı yerde sezeryana alıolar zaten ılk etapta sezeryan deme bnce ama sen bılırsın genede cnm bıızm kızlr cok nazlı banada ptesıye kadar gelmezse sunı sancı verecekler ptesı bakalım hyrlısı artıkk
Kizlar yavruma kavuştum
Cok şükür
Suan hastanedeyiz yanımda uyuyor
Cok guuuzel bir kız aynı ben
3250 doğdu 49 cm
Genel anestezi oldum anlatırım sonra hersey yolunda cok şükür
Hadi dogurmayanlara duaciyim öpüyorum hepinizi
oy oy oy cok sevndm cnm ınş bnm kızımda bana benzıodur :)) gozun aydın cnm allah analı babalı buyutsunn inş...