• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sonunda senınde gunun geldı:)) hayırlısı olsun hıc korkma sancılara dayancan baska yolu yok ama en güzelide bebegı çıkış anını hissetmek inanılmaz bı duygu.
hastaneye bencede tok git cunku ben sabah 8de kahvaltı edıp gıtmıstım 1de sancıya basladılar 4de dogurdum ve dogum yaptıktan sonrada bı sure yemek yememem gerekıomus 1 saat kadar felan..ölmüştüm aclıktan yani..
humana still-tea bende ıcıorum benım sütüm sımdılık yeterlı ama kıtı kıtına yetıo yani ama humana içtigim zaman daha guzel doluyo sanki
evet cnm sonunda zaman geldı cattı bebek gelmezse ptesı dr getrtecek artık umarım herşy yolunda gıder sunı sancıdan cok korkuorum ınşl senın gıbı kısa surede dogurum bnde dua et bana cnmm ptesı gunu tabı ogune kadar kndılıgınden gelmezse :)

Kızlar nasılsiniz gecmisi okuyamadım biraz rahatlayalım geniş geniş gelecegim bugun 4. Gunümüz ve hala şutum gelmedi mutsuzum :( ayrıca ödemim tavan yaptı geri kalan hersey iyi.. En kisa zamanda anlatacağım ayrıntıları .. Cok optum hepinizi
cnm sıkma canını gelecegı varsa da gerı kacmasın sutun bol bol sıvı tuket su ıc bıde şu humana cayndan al ıc bakalım ıı gelecekmı

4ü geçti benimki yaa :(( benimde kızım olcak ama babasına çekmiş heralde onun kafa büyük biraz. Çok kararsızım normal diye diretsemmi diye, doktorum hep normal taraftarıydı ama yinede güven olmuyoki napcamı şaşırdım, inşallah o zamana kadar kendi gelir :(

cnm korkma bnce normale zorla olmadıgı yerde sezeryana alıolar zaten ılk etapta sezeryan deme bnce ama sen bılırsın genede cnm bıızm kızlr cok nazlı banada ptesıye kadar gelmezse sunı sancı verecekler ptesı bakalım hyrlısı artıkk

Kizlar yavruma kavuştum
Cok şükür
Suan hastanedeyiz yanımda uyuyor
Cok guuuzel bir kız aynı ben ;)
3250 doğdu 49 cm
Genel anestezi oldum anlatırım sonra hersey yolunda cok şükür
Hadi dogurmayanlara duaciyim öpüyorum hepinizi

oy oy oy cok sevndm cnm ınş bnm kızımda bana benzıodur :)) gozun aydın cnm allah analı babalı buyutsunn inş...

nabersiniz kızlar
kalanlar el kaldırsın
sancı bel ağrısı falan hisseden yok muuuuuuuuu

Ben hala bekliyorum. Kasiklarimda belimde sancim var. Nisanim geleli 10 gun oldu, bebnekten hala tik yok.Ya kizlar Bugun kontrolum vardi sancin baslamis azar azar dedi doktor. Bugun kanuniu sultan suleymana, bide medipole gidiyorum. Ama dogumumu kanunide yapmaya karar verdim. Bugun kontrolde doktor 41. Haftaya kadar beklicez dedi onumuzdeki c.tesi ye denk geliyo. O zamana kadar sancin suyum gelirse gel, gelmezse c.tsi gel suni sanci vericez dedi. Ee bu bir hafta snacim olmazsa kontrole gelmeycekmiyim dedim gerek yok dedi. Ama medipoldeki doktor 41. Haftada 2 gunde bir gelmen ggerekiyor bebegi surekli takip etmemiz lazim demisti. Napicam? :53:Off kafam cok karisik umarim anlatabilmisimdir. Ben simdi onumuzdeki hafta c.tesiye kadar bekleyeyimmi? Yoksa ozelemi gideyim?

Birde medipolde dogum yapan varmi aramizda kimde dogum yapti? Masraf ne kadar tuttu?

yok anam yokk nerdeee keşke hıssetsem wallaa keşke bır anda gelıverse sancı ama yokkkk sende demı yokkk

yok canım yok hiçbişeyim sadece gaz sancım var ve rahatsızlık hissi patlicak gibiyim

Ben hala bekliyorum. Kasiklarimda belimde sancim var. Nisanim geleli 10 gun oldu, bebnekten hala tik yok.Ya kizlar Bugun kontrolum vardi sancin baslamis azar azar dedi doktor. Bugun kanuniu sultan suleymana, bide medipole gidiyorum. Ama dogumumu kanunide yapmaya karar verdim. Bugun kontrolde doktor 41. Haftaya kadar beklicez dedi onumuzdeki c.tesi ye denk geliyo. O zamana kadar sancin suyum gelirse gel, gelmezse c.tsi gel suni sanci vericez dedi. Ee bu bir hafta snacim olmazsa kontrole gelmeycekmiyim dedim gerek yok dedi. Ama medipoldeki doktor 41. Haftada 2 gunde bir gelmen ggerekiyor bebegi surekli takip etmemiz lazim demisti. Napicam? :53:Off kafam cok karisik umarim anlatabilmisimdir. Ben simdi onumuzdeki hafta c.tesiye kadar bekleyeyimmi? Yoksa ozelemi gideyim?

Birde medipolde dogum yapan varmi aramizda kimde dogum yapti? Masraf ne kadar tuttu?

cumartesiye kadar bekle bence bebek hareketli olduğu sürece sorun yok

bana dua edin kızlar yarın kontrolüm var

cnm kanunı devlet oldugu ıcın ve cok kalabalk oldguu ıcın gelmene gerek yok demşelr ama gerek var allah korusun son ayda karnında bebegı ölen cok ınsan oluo allah korusun bak ben carsmba kntrole gttım dr um ctesı tekrar gelıcn dedı 1 aydr zaten haftalk gdıodum bu sefer 3 gun snra gelıcen dedı bnce ogren egerkı cok masraflı deılse medıpolde yap dogumunu yada kanunıde dogurcaksan doguma kadar 2 gunde bır medıpola kontrollere gt cnm en azndan bebegn saglıgını ogrenrsn bence

uyandım nerdesinizzz......
hayırlısıyla sancımız gelseydi..........

Günaydınnnn ve her gününüz birbirinden aydın nice sabahlara bebeğinizle onun kokusuyla ve kucağınızda olmak üzere ulaşmanız dileklerimle merhaba.

Forumda olduğum zamanlarda bu başlığa yazılmış bir yorum iletisi almışsam, takipte olduğum başka bir yer varsa bile ya da belki yorum yazıyor olsam bile bırakıp hemen açıp bakıyorum.

Yeni bir bebek müjdesi midir acaba? düşüncesiyle.

Sanırım şu an buralarda başka bir Kasım annesi yok gibi görünüyor, en azından ben günaydın demek istedim.

Az kaldı. Biliyorum ve sizi anlıyorum, çünkü nasıl geçer diye düşündüğümüz koskoca dokuz ay bir solukta bitiyor sanki de, şu son günler ve saatlerdeki bekleyiş asırlar sürüyor gibi geliyor.

Olsun, yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık. Sağlık olsun, inşallah bir kaç güne sizin de bebeğiniz dünyaya merhaba diyecek elbet hayırlısıyla ve her ikinizin de sağlıyla.

Aslında bu günlerinizin de kıymetini bilin. Bakın, şu andaki kadar sadece size özel olduğu son anlarınız bunlar. Daha sonrasında artık isteseniz de ikinizin birlikte bu pozisyonda olmanız asla mümkün olmayacak, öyle değil mi?

Bu son bir kaç günde bunun keyfini olabildiğince çıkartmaya çalışın bence, ne dersiniz?

Son düzenleme:
sabahın 6 bucugundan berı yatakta uyanık bı şeklde yatıorum ve belımde garıp bır agrı var cok sddetlı olmamakla bırlıkte uyutmıcak kadar rahatsz edıcı ama acaba kızım kendılıgınden gelmeye karar vermş olabılır mı ?
dogum agrısı yavaştanmı başlar yoksa bır anda mı gırer acaba onuda bılemedıgım ıcın kesın bışıde dıyemıorum bekleyelım bakalım...

Günaydın kızlar doktora gidicem birazdan az az ağrım var gibi inşallah nst de de çıkar :)) bugünde bişey çıkmazsa pazartesi sezaryan, rabbim hayırlısı hangi yol ise oraya iletsin bizi inşallah

canlarım nasılsınız ben bu sıralar giriyorum ama mesaj yazamadan okuyup çıkıyorum çünkü erdemin radarları çalışıyor hemen beni çağırıyo yanından ayrıldığımı anlayınca :) neyse hala doğum yapmayan arkadaşlar var sanırım rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah .
biz bugün 24 günlük olduk büyüyoruz sürekli görmeyenler çok değiştiğimizi söylüyorlar ama ben anlayamıyorum sürekli gördüğüm için ama rabbim her isteyene nasip etsin inşallah nasıl bir duygudur bakmaya doyamıyorsun başında saatler geçirsen sıkılmıyorsun nasıl bir aşk nasıl bir sevgi rabbim çok büyük birkez daha anladım
bir ara sarılığımız yükseldi 3 gün hastaneeye gittik geldik kontrollere çok şükür düşüşe geçti bende dün ameliyat sonrası kontrolüme gittim ve dikişlerimin çok sağlıklı olduğunu rahmimin normal boyutlara döndüğünü söyledi hatta ultrasonla bakarken bir an garip oldum sanki erdemi tekrar orada görecem gibi geldi :) garip farklı duygular içersindeyim anlatmam imkansız ama sizlerde yaşadığınız için beni en iyi sizler anlarsınız normalde beni eve bu kadar süre ile dışarı çıkmadan tutsanız ben patlardım bunalmıa girerdim ama dediğim gibi ne oluyor nasıl geçiyor hiç anlamıyorum rabbim onun ayarlamasını yapıyr neyse çok uzattım galiba bizden haberler böyle Erdem öper ellerinizden bende mis kokulu bebişlerinizi kokluyorum ....

Kızlar şimdi geldim doktordan pazartesi sezaryan kesin o vakte kadar zaten gelmez belli dedi, suni sancıya hiç sıcak bakmıyo bebek çok iri ben bu riske girmem diyo, napalım kısmetimizde bu varmış şimdi sadece kendimi sezaryan fikrine alıştırmak kaldı

Günaydınnnn ve her gününüz birbirinden aydın nice sabahlara bebeğinizle onun kokusuyla ve kucağınızda olmak üzere ulaşmanız dileklerimle merhaba.

Forumda olduğum zamanlarda bu başlığa yazılmış bir yorum iletisi almışsam, takipte olduğum başka bir yer varsa bile ya da belki yorum yazıyor olsam bile bırakıp hemen açıp bakıyorum.

Yeni bir bebek müjdesi midir acaba? düşüncesiyle.

Sanırım şu an buralarda başka bir Kasım annesi yok gibi görünüyor, en azından ben günaydın demek istedim.

Az kaldı. Biliyorum ve sizi anlıyorum, çünkü nasıl geçer diye düşündüğümüz koskoca dokuz ay bir solukta bitiyor sanki de, şu son günler ve saatlerdeki bekleyiş asırlar sürüyor gibi geliyor.

Olsun, yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık. Sağlık olsun, inşallah bir kaç güne sizin de bebeğiniz dünyaya merhaba diyecek elbet hayırlısıyla ve her ikinizin de sağlıyla.

Aslında bu günlerinizin de kıymetini bilin. Bakın, şu andaki kadar sadece size özel olduğu son anlarınız bunlar. Daha sonrasında artık isteseniz de ikinizin birlikte bu pozisyonda olmanız asla mümkün olmayacak, öyle değil mi?

Bu son bir kaç günde bunun keyfini olabildiğince çıkartmaya çalışın bence, ne dersiniz?

ne güzel de yazmışsın, kesinlikle haklısın o yüzden bebeğim 40 haftasını doldurup sonuna kadar beslensin diye dua ettim hep belkide bunun altında onu içimde taşımanın verdiği mutluluğu sonuna kadar yaşayabilmek vardı ama artık son noktadayım sanırım kendimi telkin etmek de işe yaramıyor çok yorgunum çok.. belki muayeneden sonra kendime gelirim.. sağlıklı olduğunu duyayım o bana bi kaç gün daha depo verir.

sabahın 6 bucugundan berı yatakta uyanık bı şeklde yatıorum ve belımde garıp bır agrı var cok sddetlı olmamakla bırlıkte uyutmıcak kadar rahatsz edıcı ama acaba kızım kendılıgınden gelmeye karar vermş olabılır mı ?
dogum agrısı yavaştanmı başlar yoksa bır anda mı gırer acaba onuda bılemedıgım ıcın kesın bışıde dıyemıorum bekleyelım bakalım...

Günaydın kızlar doktora gidicem birazdan az az ağrım var gibi inşallah nst de de çıkar :)) bugünde bişey çıkmazsa pazartesi sezaryan, rabbim hayırlısı hangi yol ise oraya iletsin bizi inşallah

bende bugün bir garibim belimde inceden bi sızı var ama rahatsız edici değil sanki geçici bile

Allahım hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

Son düzenleme:

hayatım ben sana herseyı anlattım ama.. bir anda çoğalmadığını yavaş yavaş başlayıp sıklaştığını söylemiştim.uyutmicak derecede olması bebeğin elinin kulağında olduğunun göstergesi. hamileliğin sonuna geldiğin için üzül ama bebeğini kucağına almaya saatler kaldığı için sevin nokta :)

sabahkı agrılarım gectıı bakalım ıyıce dengeszleştım ben galıbaa :( yarın kontrolde ne olacakkk :)))

Selamlar sevgiler annecikler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
20.11.2012 saat 11 :00 da poyraz efe'miz spinal sezeryan ile ailemize gelmiş bulunmakta.
Rabbim her anneye bu güzelliği tattırsın inşallah.çok gergin olmama rağmen çok rahat geçen bir amelyat oldu sadece amelyt sırasında mide bulantı ve kusmam oldu bir de yatarken oldu o kadar şimdi evdeyim ayrıntılı doğum hikayesini anlatacağım
eve çıkınca rahat olur dedim ama biraz sancım var o da hastaneden çıkarken hava soğuktu araba bekliyorduk üşüttüm 2 dk.içinde :43:
şimdilik bu kadar diyelim

bir elin parmak sayısını gecmeyecek kadar kaldık galiba şimdi doktordan geldim bugun tam 40 oldum yani muhtemel dogum gunumuz bugun idi.
nst kan vs verdım temiz pazartesi tekrar nst için gidicem 1 hafta böyle sürekli nst gidip gelicem galiba.
kızım gelmezse suni gibi gozukuyor suan içi

kızlar bende 29.11.2012 perşembe günü sezeryenle doğum yapacam.
şimdilik her şey normal çok heyecanlıyım oğluma kavuşacağım için.

bir elin parmak sayısını gecmeyecek kadar kaldık galiba şimdi doktordan geldim bugun tam 40 oldum yani muhtemel dogum gunumuz bugun idi.
nst kan vs verdım temiz pazartesi tekrar nst için gidicem 1 hafta böyle sürekli nst gidip gelicem galiba.
kızım gelmezse suni gibi gozukuyor suan içi

kızlar bende 29.11.2012 perşembe günü sezeryenle doğum yapacam.
şimdilik her şey normal çok heyecanlıyım oğluma kavuşacağım için.

bende yarın tekrar nst ye gırıcem ve buyuk ıhtımalde ptesı gunu sunı sancıyla dogum yapıcam allahım hepımızın yarıdmcısı olsun kızlar...

Back