• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Dandini danalı bebekkk mini mini elleri kınalı bebekkk
annesi babası cook severrr uyur büyür nazlı bebekkkk ..

Bu da benim minik prensesimi uyuturken dinlettigim ninnisi :)

[video=youtube;bBFnbPoNRkY]http://www.youtube.com/watch?v=bBFnbPoNRkY[/video]

mrb bayanlar benimde takvimim dolmak üzere ama ne nişan ne su nede sancıdan haber yok:)) dün kontrolümüz vardı sadece nstye soktu doktor,ordada çıkmadı sancı,bdt den sonra 4 gün daha bekleriz yoksa suni sancı veririz dedi eğer öylede olmassa o gün kesin sezeryana alıncam...gönlüm hep kendiliğinden olmasında yana bu zamana kadar böyle beklemişken sezeryan olması üzücek...
yazdıklarınızı sürekli okuyorum pek yazamasamda..ama artık 3-5 kişi kaldık sanırım:)) Allahım hepimizi bebeklerine sağlıkla kavuştursun..

aynen cok az kaldık bence bız artık bu topıgı terkedelım kzlar aralık annelerıne gırelım ufakttannn bu yaaa kasımda dguramıcaz bu gıdışlee :)))

kasımda doğuramayan kasım annesiyim off :(

:1: bzde bızdeeeee

ayy kzlar yaaa bugun yıne ns t ye soktu dr um bı gram sancı cıkmadı bebegın herşeyı ıyı salıya kadar bekleyelım bakalım dedı kendılıgınden gelmezse sunı ye gecerız dedı kndılıgınden gelmesını beklemek en ıyısı ama gelmezse yapacak bışı yok dedı dr um yıne kaldık anlıcanız muallaktaaa bıde kız bebekler erken dogr derlerdı pehhh yalannn kmse artık ınanmasn o tezi curuttukk arkadaşlarrr :9:

canım bi yakınım benim sayfamdan giriyor onun da doğumuna sayılı günler kaldı. ben kendim 2012 ağustos annesiyim de yazdıkların dikkatimizi çekti. günün dolmamışki niye bu kadar sabırsızsın ?? bebeğin geç kalmamış aksine tam vaktinde doğacaak demek ki annesi. biliyorum son günler geçmek bilmiyor ama inan bana oluncada bu günlerini de özlicen tadini çıkar. benim de hiç bir belirtim yoktu ne sancı ne başka birşey hatta doğum yapmadan bir gün önce nstde sancı bile çıkmadı. ertesi gün saancıyla hastaneye gidip doğum yaptım yani hiç nst olayına takılma. o zamanı vakti gelince gelicek hemde öle ani bir şekilde

canım bi yakınım benim sayfamdan giriyor onun da doğumuna sayılı günler kaldı. ben kendim 2012 ağustos annesiyim de yazdıkların dikkatimizi çekti. günün dolmamışki niye bu kadar sabırsızsın ?? bebeğin geç kalmamış aksine tam vaktinde doğacaak demek ki annesi. biliyorum son günler geçmek bilmiyor ama inan bana oluncada bu günlerini de özlicen tadini çıkar. benim de hiç bir belirtim yoktu ne sancı ne başka birşey hatta doğum yapmadan bir gün önce nstde sancı bile çıkmadı. ertesi gün saancıyla hastaneye gidip doğum yaptım yani hiç nst olayına takılma. o zamanı vakti gelince gelicek hemde öle ani bir şekilde

ayy evet yaa mllet hergun arayıp sordukca bnde gerılıorum ışte ıster ıstemez dr umda zaten tamamlıck demekkı dedı bebegın herseyıde ıyımş maaşallahh bakalım beklıoruz işte 3gunde bır kontrole gdıorum işte ıkıdır nst ye grdım 0 sancı ne bılım bıde artık yatakta saga solada donemıorum oturunca kalkamıorum cok agrım oluo bır an once olsun ıstıo ınsan ama tabı hyrlısı nzamansa ozaman gelsın tabıı ben nkadar acele etsmde boş zaten gelmıo :))

mrb bayanlar benimde takvimim dolmak üzere ama ne nişan ne su nede sancıdan haber yok:)) dün kontrolümüz vardı sadece nstye soktu doktor,ordada çıkmadı sancı,bdt den sonra 4 gün daha bekleriz yoksa suni sancı veririz dedi eğer öylede olmassa o gün kesin sezeryana alıncam...gönlüm hep kendiliğinden olmasında yana bu zamana kadar böyle beklemişken sezeryan olması üzücek...
yazdıklarınızı sürekli okuyorum pek yazamasamda..ama artık 3-5 kişi kaldık sanırım:)) Allahım hepimizi bebeklerine sağlıkla kavuştursun..

bu 3-5 kişi kimdirrrrrrrr :)
sea nagis ben başka başka :)

aynen cok az kaldık bence bız artık bu topıgı terkedelım kzlar aralık annelerıne gırelım ufakttannn bu yaaa kasımda dguramıcaz bu gıdışlee :)))

aralığa ne kaldı ki haftaya cumartesi olur olur belli mi olur :)

katılıyorum 40 haftanın dolması bence anne ve bebek için büyük bir lutuf hem beslemek açısından hem de doğumun sonuna kadar tadına varmak açısından bende hep senin gibi düşündüm sevgili meltem, şükür Rabbim bu haftaya erişmek nasip etti, inşallah hayırlısıyla tamamlamak ve sağlıklıca ikimizinde kurtulmasını da nasip eder Amin

ayy evet yaa mllet hergun arayıp sordukca bnde gerılıorum ışte ıster ıstemez dr umda zaten tamamlıck demekkı dedı bebegın herseyıde ıyımş maaşallahh bakalım beklıoruz işte 3gunde bır kontrole gdıorum işte ıkıdır nst ye grdım 0 sancı ne bılım bıde artık yatakta saga solada donemıorum oturunca kalkamıorum cok agrım oluo bır an once olsun ıstıo ınsan ama tabı hyrlısı nzamansa ozaman gelsın tabıı ben nkadar acele etsmde boş zaten gelmıo :))

salıya kadar gelicek annesi o kendiliğinden gününü kendi belirlicek işte ne güzel. anlıyorum seni canım baya ağırlaştın demek inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebeğine kavuşursun canım

aralığa ne kaldı ki haftaya cumartesi olur olur belli mi olur :)

katılıyorum 40 haftanın dolması bence anne ve bebek için büyük bir lutuf hem beslemek açısından hem de doğumun sonuna kadar tadına varmak açısından bende hep senin gibi düşündüm sevgili meltem, şükür Rabbim bu haftaya erişmek nasip etti, inşallah hayırlısıyla tamamlamak ve sağlıklıca ikimizinde kurtulmasını da nasip eder Amin

inşallah canım allah herkesi bir avazda kurtarsın tatlım. biliyorum bu heyecanları bende yaşadım benim bebeğimde 3 gün kala doğdu yani bende nerdeyse son ana kadar bekledim sayılır allahtan günüm geçmedi:)

salıya kadar gelicek annesi o kendiliğinden gününü kendi belirlicek işte ne güzel. anlıyorum seni canım baya ağırlaştın demek inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebeğine kavuşursun canım

inşallah canım allah herkesi bir avazda kurtarsın tatlım. biliyorum bu heyecanları bende yaşadım benim bebeğimde 3 gün kala doğdu yani bende nerdeyse son ana kadar bekledim sayılır allahtan günüm geçmedi:)

hyrlısı artık cnm beklıoruz bakalım allahım nzaman hyrlıysa ozaman versın evet haftasını tamamlaması gercktn lutuf ama son ayım cok zor gectı bı ben bılırım bı allah ole davul gıbı olmadım ama asagıya baya baskı yapıo ve acaıp agrı oluo bugun dr umda dedı kafası baya asagıya ınmş dedı bakalım hyrlısı artık...buarada senınde bebegın hyrlı olsun yenı sayılır allah analı babalı buyutsun :nazar:

hyrlısı artık cnm beklıoruz bakalım allahım nzaman hyrlıysa ozaman versın evet haftasını tamamlaması gercktn lutuf ama son ayım cok zor gectı bı ben bılırım bı allah ole davul gıbı olmadım ama asagıya baya baskı yapıo ve acaıp agrı oluo bugun dr umda dedı kafası baya asagıya ınmş dedı bakalım hyrlısı artık...buarada senınde bebegın hyrlı olsun yenı sayılır allah analı babalı buyutsun :nazar:

canım Allah mı söyletti :) gelio mu benim kızım yoksa :) henüz doğurmadım kız bennn. böyle konuşuyorum ama inan 1 aydır bende çok zorlanıyorum aynı şeyleri aynı duyguları yaşıyoruz emin ol, başı çok aşağıda bi sancıyı bekliyor dedi doktor ve yatarken kalkarken sağa sola dönerken çok zorlanıyorum sabahları uykusu kaçıp buralara gelip yazan ben değil miyim hani şu deli gibi uykuyu seven ben, yorgunluktan bitkinim, uyuduğumu anlamıyorum, hani o kadar doldum ki oturup halime ağlayabilirim ama bunların geçici olduğunu düşünmek istiyorum öyle düşünüyorum, böyle düşündüğümde güzel anların tadını çıkarmaya çalışıyorum anladın mı canım, sende öyle düşünmeye çalış, herşeyde bir hayır vardır inşallah

Son düzenleme:
canım Allah mı söyletti :) gelio mu benim kızım yoksa :) henüz doğurmadım kız bennn. böyle konuşuyorum ama inan 1 aydır bende çok zorlanıyorum aynı şeyleri aynı duyguları yaşıyoruz emin ol, başı çok aşağıda bi sancıyı bekliyor dedi doktor ve yatarken kalkarken sağa sola dönerken çok zorlanıyorum sabahları uykusu kaçıp buralara gelip yazan ben değil miyim hani şu deli gibi uykuyu seven ben, yorgunluktan bitkinim, uyuduğumu anlamıyorum, hani o kadar doldum ki oturup halime ağlayabilirim ama bunların geçici olduğunu düşünmek istiyorum öyle düşünüyorum, böyle düşündüğümde güzel anların tadını çıakrmaya çalışıyorum anladın mı canım, sende öyle düşünmeye çalış, herşeyde bir hayır vardır inşallah

aynen cnm saga sola donmek yok bacak aramda sureklı yastıkk tam kapatamıorum acısından sırt ustu yatmaktan zaten sırtım agrıdan kopuo resmn erknden uyanmak vs vs vs...
yazmakla btmez ama cok sukur allahın gucune gtmesn ısteyıpte hala kavuşamayanlar var bızı duysalar emınım cok kızarlr bu gunlerde geceeck ıllakı belkkıde bu gunlerı arıcaz :)) buarada sana ozeldn msj attm gordunmu cıcı

kızlar benim de bebeğim gelmedi daha...40. haftanın dolmasını bekliyor sanırım... ayın 30unda gelmezse aralık annelerine transfer olucam ben de :)

sea kuzum yarın doğuruyomuşsun aaa olmadı bak bız kasom 30 gıbı beklıyoduk ay hadı hayırlısı cnm ya bak yaz mutlka

Nilgünüm canım nasılsın? ne var ne yok?
aynı duyguları yaşamak ne güzel.. Allah bozmasın mutluluklarımızıııı..:16:

hala dogum yapmayan kasım anneleri inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucagınıza..

Selam canın beniiiiiiiiiiiiiiiim,mesaj atmıştın bende cevap vereyim dedim ama mesaj kutun doluydu bilgin olsun hayatım
Sende minik cadında iyisinizdir inşallah:34:

İyilik Sedefim valla oğluşla uğraşıyoruz 32 günlük olduk bizde 40ımıza az kaldı
Amin canım benim Allahım çocuklarımızla eşlerimizle ailelerimizle mutlu bi hayat nasip etsin bizlere
kokladıkça içime sokasım geliyo valla yaa..

çabucak büyüyecekler ve özleyeceğiz bu şirin hallerini her anları bi başka güzel..
yeter ki sağlıklı olsunlar,acılarını göstermesin Allahım..

Son düzenleme:
kızlar napıtyosunuz bakalım artık yavaştan ksım bebeklerı buuyuyo topiğine kayıyoruz galıba

ay dun bebek mevludumuz vardı ay kaç gundr stres kı sormayın cok sukur kı atlattık darısı başınıza

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kk da yeniyim ve 100 msj ım olmadı henüz. ve ben bi arkadaşa ulaşmak istiyorum tek bildiğim ise kullanıcı ismi. ne yapmalıyım nasıl msj atabilirim ulaşabilirim ona. yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ben kk da yeniyim ve 100 msj ım olmadı henüz. ve ben bi arkadaşa ulaşmak istiyorum tek bildiğim ise kullanıcı ismi. ne yapmalıyım nasıl msj atabilirim ulaşabilirim ona. yardımcı olursanız sevinirim

cnm yaz kullanıcı ısmını buluruz bı şekılde
hangı formdaysa buluruz

kullanıcı ismi nldaydn olumlu düşünce konusunda yazılarını gördüm geçmişten ve ben de ihtiyaç duyuyorum onun yardımlarına. çok tşkr ediyorum size de

teşekkür ederim arkadaşım zahmet verdim sana da. 9 senedir evlat hasreti çekiyorum denemediğim de kalmadı. artık olumlu düşünme olayına kafayı sardım ama çok zor bişi. bi mucize bekliyorum

Back