kendimi motive etmeye çalışıyorum işteSenin doğumun kaç saat sürdü ?
canım bebekten ancak fırsat buldum yazmaya kusura bakma.canım sabah saat 8 de suni sancı vermeye başladılar öğlen 1 buçukta kızımı kucağıma aldım.ama sancılarım 12 de sıklaştı.doğumhanede doğum sürem toplam(bebeğin çıkması,plesentanın çıkması ve dikiş atılması) 15 dakika.bebeğin çıkması ise 2 dakika.sakın korkma.
tebrik ederim canım. bebeğine kavusmussun sağ salim. hayırlı uğurlu olsun inş. doğumun kolay geçmiş çok şükür. kızlara moral oluyoruz ne guzel :) sağlıkla buyut bebeğinicanım bebekten ancak fırsat buldum yazmaya kusura bakma.canım sabah saat 8 de suni sancı vermeye başladılar öğlen 1 buçukta kızımı kucağıma aldım.ama sancılarım 12 de sıklaştı.doğumhanede doğum sürem toplam(bebeğin çıkması,plesentanın çıkması ve dikiş atılması) 15 dakika.bebeğin çıkması ise 2 dakika.sakın korkma.
Günaydın herkese kızlar doğıma gideceklere allah yardım etsin tarçın cnm bugün benim kontrolüm var ben inceden süren kasık sancım var bi kaç gündür bekliyoruz hayırşısıyla bizde kavuşacağız bebelerimize
canım bebekten ancak fırsat buldum yazmaya kusura bakma.canım sabah saat 8 de suni sancı vermeye başladılar öğlen 1 buçukta kızımı kucağıma aldım.ama sancılarım 12 de sıklaştı.doğumhanede doğum sürem toplam(bebeğin çıkması,plesentanın çıkması ve dikiş atılması) 15 dakika.bebeğin çıkması ise 2 dakika.sakın korkma.
iyi ki varsınız hot ice sea ve nagisce :) başka yok herhalde sona kalan
benim muayenem cuma tatlım ya alttan kontrol yapacak ve işte herşey belli olacak Allah ne nasip ederse o yolda ilerleyeceğiz bakalım
doktorun 2 dudağının ucundayız e zamanda ilerledi inşallah bir bahane bulmaz ne diyeyim normal doğurmayı çok istiyorum ilk çocuk bi de nasıl başlarsa öyle gider
hyrlı olsun nkadar guzel anlatmşsın wallaa ınsan rahatlıyor okuyunca bnm sancım gelmezse kndılıgnden sunı sancı verecekler nasıl sunı sancı zormu cnm yaa? ondn cok korkuorumda ben ?
tebrik ederim canım. bebeğine kavusmussun sağ salim. hayırlı uğurlu olsun inş. doğumun kolay geçmiş çok şükür. kızlara moral oluyoruz ne guzel :) sağlıkla buyut bebeğini
kaç kişi kaldık??????? birileri ses versinnnnnnnnn :)
canım ne yaptın merak ettım nasılsın ?
tabıkı ben varım tarcın :)
ya bu cevredekıelrı anlamıorum zaten herşeyı cok ıyı bılıolar dr lardan daha ıyı bılıolar zaten sınırlıyım şmdı senın cevrendekılere patlıcm wallaa cnm her bunye bır olmaz hemkı sezeryan bu normal dogum deılkı sezeryanda egılıp kalkman vs... tabıkı bıraz gec olur herkes aynı olmazkı kımısı 5 gunde ıyıleşr kımısı 10 gunde takılma boşwer dr una sor sadece bencee benımde karnım ufakmış acaba bebek cokmu kucukmuş ole deyıp bnmde psıkolojımı bozdular hepp wallaa acaip gerıldım bu hamılelıkte....
canım ne yaptın merak ettım nasılsın ?
tabıkı ben varım tarcın :)
ya bu cevredekıelrı anlamıorum zaten herşeyı cok ıyı bılıolar dr lardan daha ıyı bılıolar zaten sınırlıyım şmdı senın cevrendekılere patlıcm wallaa cnm her bunye bır olmaz hemkı sezeryan bu normal dogum deılkı sezeryanda egılıp kalkman vs... tabıkı bıraz gec olur herkes aynı olmazkı kımısı 5 gunde ıyıleşr kımısı 10 gunde takılma boşwer dr una sor sadece bencee benımde karnım ufakmış acaba bebek cokmu kucukmuş ole deyıp bnmde psıkolojımı bozdular hepp wallaa acaip gerıldım bu hamılelıkte....
cnm erva208 sezeryana alındı bende haber beklıyorum kanamadan sonra bugun sancılarıda varmış dr catın dar demış en son sezeryana gırmeden msjlaştık
bebışı doğumgunu surprızı yaptı annecıgıne
kızlar arasım bugun tam 1 aylık oldu gunler cabucak gecıyo
dr kontrolu vardı 5200 gr olmuş 56 cm mış sukur herşey yolunda sonnda kafamıza göre dr bulabıldık
ınanın kadın doğumcudan sonra bıde cocuk dr u teleşı oluyo sanırım 3.dr da karar kıldık
kızlar arasım bugun tam 1 aylık oldu gunler cabucak gecıyo
dr kontrolu vardı 5200 gr olmuş 56 cm mış sukur herşey yolunda sonnda kafamıza göre dr bulabıldık
ınanın kadın doğumcudan sonra bıde cocuk dr u teleşı oluyo sanırım 3.dr da karar kıldık
kaç kişi kaldık??????? birileri ses versinnnnnnnnn :)
kız ben varım hala doğuramayan ay çatlicam beklemekten zaman geçmek bilmiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?