Kızlar 15 gun oldu kızımla tanısalı. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat kolay dıokunmaları felan hissediyorsun sadece acı yok. İlk gun kolay da ikinci gun cok zor gecti bana. Yururken tansiyonum dustu bayılıyordum, oturup kalkmak, yurumek cok sıkıntılıydı. Bunyeden bunyeye degişiyormuş ama ben ilk 2 gunu zır gecirdim. Bir ara artık yuruyeneyecegimi bile dusunun. Her adımımda yara yerim acılıyordu sanki. 3.gunden sonra epey rahatladım. Şu an rahatlıkla eğilip kalkıyorum. En buyuk sorunum emzirmek oldu. Sutum hemen geldi ama göğüs uclarımın cıkıntılı olmasından dolayı kızım tutmadı, meme ucu silikon aparatı aldık bir sure onunla emzirdim. 5. Gun meneletim öyle bir dokdu ki ölüyorum sandım, hastane tipi pompa kiraladık onunla sagdık bir sure , gecti çok kğr. Şimdi kızım memeyi tutuyor ama ah bir de bana sorun bıcakla kesiyorlar sanki her tutusunda. Aglaya aglaya emzirşyorum. Gel glelim lohusalık bunalımına. Sagolsun anlayışsız buyukler yuzunden cok sıkıntılı gunler gecirdim, esimin ailesi bize cöreklendi, annem yanında kalamadı , her an her emzirmede herkes tepemde, kızlar hayatımın en ıkıntılı gunlerini yasadım diyebilirim. Size tavsiyem bu tarz işleti eşinizle önceden koordine edin ne olur. Kim kalacak sizle, evde kalabalık olmadın. Bizim ev kalabalık oldu cok. Herkes herseye karısıyor. Aman dikkat edin. Yoksa benim gibi delirirsiniz. Gel gelelim kiloya. 19 kilo lmıstım. Hastaneden hamile gibi çıktım 4 kilo vermiştim o da kuzım 3640 dogmadına ragmen. Sonra hzla vermeye basladım. Suan 15.gun ve ben 12 kiloyu vermiş durundayım. Kızlar baska sorularınız olursa cevaplarım. Umarım benim gibi sıkıntılı bir lohusalık gecirmezsiniz. Herkese hayırlı dogumlar.