• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kendimi motive etmeye çalışıyorum işte :49::49: Senin doğumun kaç saat sürdü ?

canım bebekten ancak fırsat buldum yazmaya kusura bakma.canım sabah saat 8 de suni sancı vermeye başladılar öğlen 1 buçukta kızımı kucağıma aldım.ama sancılarım 12 de sıklaştı.doğumhanede doğum sürem toplam(bebeğin çıkması,plesentanın çıkması ve dikiş atılması) 15 dakika.bebeğin çıkması ise 2 dakika.sakın korkma.

canım bebekten ancak fırsat buldum yazmaya kusura bakma.canım sabah saat 8 de suni sancı vermeye başladılar öğlen 1 buçukta kızımı kucağıma aldım.ama sancılarım 12 de sıklaştı.doğumhanede doğum sürem toplam(bebeğin çıkması,plesentanın çıkması ve dikiş atılması) 15 dakika.bebeğin çıkması ise 2 dakika.sakın korkma.

hyrlı olsun nkadar guzel anlatmşsın wallaa ınsan rahatlıyor okuyunca bnm sancım gelmezse kndılıgnden sunı sancı verecekler nasıl sunı sancı zormu cnm yaa? ondn cok korkuorumda ben ?

tebrik ederim canım. bebeğine kavusmussun sağ salim. hayırlı uğurlu olsun inş. doğumun kolay geçmiş çok şükür. kızlara moral oluyoruz ne guzel :) sağlıkla buyut bebeğini

Günaydın herkese kızlar doğıma gideceklere allah yardım etsin tarçın cnm bugün benim kontrolüm var ben inceden süren kasık sancım var bi kaç gündür bekliyoruz hayırşısıyla bizde kavuşacağız bebelerimize

iyi ki varsınız hot ice sea ve nagisce :) başka yok herhalde sona kalan

benim muayenem cuma tatlım ya alttan kontrol yapacak ve işte herşey belli olacak Allah ne nasip ederse o yolda ilerleyeceğiz bakalım
doktorun 2 dudağının ucundayız e zamanda ilerledi inşallah bir bahane bulmaz ne diyeyim normal doğurmayı çok istiyorum ilk çocuk bi de nasıl başlarsa öyle gider

iyi ki varsınız hot ice sea ve nagisce :) başka yok herhalde sona kalan

benim muayenem cuma tatlım ya alttan kontrol yapacak ve işte herşey belli olacak Allah ne nasip ederse o yolda ilerleyeceğiz bakalım
doktorun 2 dudağının ucundayız e zamanda ilerledi inşallah bir bahane bulmaz ne diyeyim normal doğurmayı çok istiyorum ilk çocuk bi de nasıl başlarsa öyle gider

aynen valla ılk dogum dr lara fırsat vermesn allahım sezeryan yapmasnlr bızı son anda ınş sancılarımz kndılıgnden gelışıverır vallaa buarada snde ıyıkı warsn tarcın :))) bız camış gıbı 11 ayda dogurcaz kızım bunu garantıledık :))))

hyrlı olsun nkadar guzel anlatmşsın wallaa ınsan rahatlıyor okuyunca bnm sancım gelmezse kndılıgnden sunı sancı verecekler nasıl sunı sancı zormu cnm yaa? ondn cok korkuorumda ben ?

yok cnm o kadar zor bişey değil.hiç korkmana gerek yok.bi serum takıyorlar o serumda zaten sana sancı veriyor

tebrik ederim canım. bebeğine kavusmussun sağ salim. hayırlı uğurlu olsun inş. doğumun kolay geçmiş çok şükür. kızlara moral oluyoruz ne guzel :) sağlıkla buyut bebeğini

teşekkür ederim cnm sende sağlıkla büyuüt bebeğini.

canım ne yaptın merak ettım nasılsın ?

tabıkı ben varım tarcın :)

ya bu cevredekıelrı anlamıorum zaten herşeyı cok ıyı bılıolar dr lardan daha ıyı bılıolar zaten sınırlıyım şmdı senın cevrendekılere patlıcm wallaa cnm her bunye bır olmaz hemkı sezeryan bu normal dogum deılkı sezeryanda egılıp kalkman vs... tabıkı bıraz gec olur herkes aynı olmazkı kımısı 5 gunde ıyıleşr kımısı 10 gunde takılma boşwer dr una sor sadece bencee benımde karnım ufakmış acaba bebek cokmu kucukmuş ole deyıp bnmde psıkolojımı bozdular hepp wallaa acaip gerıldım bu hamılelıkte....

çok haklısın canım gerçekten çok üstümüze geliniyo çevre tarafından..sanki ben keyfimden oturup kalkarken ahhlıyorum :@ sonuçta bi ameliyat bu.amann insanları takmıcaz işte Allah kem gözlerden korusun biz anneleri ve meleklerimizii :16:

Kızlar 15 gun oldu kızımla tanısalı. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat kolay dıokunmaları felan hissediyorsun sadece acı yok. İlk gun kolay da ikinci gun cok zor gecti bana. Yururken tansiyonum dustu bayılıyordum, oturup kalkmak, yurumek cok sıkıntılıydı. Bunyeden bunyeye degişiyormuş ama ben ilk 2 gunu zır gecirdim. Bir ara artık yuruyeneyecegimi bile dusunun. Her adımımda yara yerim acılıyordu sanki. 3.gunden sonra epey rahatladım. Şu an rahatlıkla eğilip kalkıyorum. En buyuk sorunum emzirmek oldu. Sutum hemen geldi ama göğüs uclarımın cıkıntılı olmasından dolayı kızım tutmadı, meme ucu silikon aparatı aldık bir sure onunla emzirdim. 5. Gun meneletim öyle bir dokdu ki ölüyorum sandım, hastane tipi pompa kiraladık onunla sagdık bir sure , gecti çok kğr. Şimdi kızım memeyi tutuyor ama ah bir de bana sorun bıcakla kesiyorlar sanki her tutusunda. Aglaya aglaya emzirşyorum. Gel glelim lohusalık bunalımına. Sagolsun anlayışsız buyukler yuzunden cok sıkıntılı gunler gecirdim, esimin ailesi bize cöreklendi, annem yanında kalamadı , her an her emzirmede herkes tepemde, kızlar hayatımın en ıkıntılı gunlerini yasadım diyebilirim. Size tavsiyem bu tarz işleti eşinizle önceden koordine edin ne olur. Kim kalacak sizle, evde kalabalık olmadın. Bizim ev kalabalık oldu cok. Herkes herseye karısıyor. Aman dikkat edin. Yoksa benim gibi delirirsiniz. Gel gelelim kiloya. 19 kilo lmıstım. Hastaneden hamile gibi çıktım 4 kilo vermiştim o da kuzım 3640 dogmadına ragmen. Sonra hzla vermeye basladım. Suan 15.gun ve ben 12 kiloyu vermiş durundayım. Kızlar baska sorularınız olursa cevaplarım. Umarım benim gibi sıkıntılı bir lohusalık gecirmezsiniz. Herkese hayırlı dogumlar.

canım ne yaptın merak ettım nasılsın ?

tabıkı ben varım tarcın :)

ya bu cevredekıelrı anlamıorum zaten herşeyı cok ıyı bılıolar dr lardan daha ıyı bılıolar zaten sınırlıyım şmdı senın cevrendekılere patlıcm wallaa cnm her bunye bır olmaz hemkı sezeryan bu normal dogum deılkı sezeryanda egılıp kalkman vs... tabıkı bıraz gec olur herkes aynı olmazkı kımısı 5 gunde ıyıleşr kımısı 10 gunde takılma boşwer dr una sor sadece bencee benımde karnım ufakmış acaba bebek cokmu kucukmuş ole deyıp bnmde psıkolojımı bozdular hepp wallaa acaip gerıldım bu hamılelıkte....

cnm erva208 sezeryana alındı bende haber beklıyorum kanamadan sonra bugun sancılarıda varmış dr catın dar demış en son sezeryana gırmeden msjlaştık
bebışı doğumgunu surprızı yaptı annecıgıne

cnm erva208 sezeryana alındı bende haber beklıyorum kanamadan sonra bugun sancılarıda varmış dr catın dar demış en son sezeryana gırmeden msjlaştık
bebışı doğumgunu surprızı yaptı annecıgıne

ay cnm sag salim kurtulurlar ınş...haberdar et mutlaka cnm dualrım onunla :nazar:

kızlar arasım bugun tam 1 aylık oldu gunler cabucak gecıyo
dr kontrolu vardı 5200 gr olmuş 56 cm mış sukur herşey yolunda sonnda kafamıza göre dr bulabıldık
ınanın kadın doğumcudan sonra bıde cocuk dr u teleşı oluyo sanırım 3.dr da karar kıldık

dr kontrolu vardı 5200 gr olmuş 56 cm mış sukur herşey yolunda sonnda kafamıza göre dr bulabıldık
ınanın kadın doğumcudan sonra bıde cocuk dr u teleşı oluyo sanırım 3.dr da karar kıldık

gozun aydın canım maaşallah arasına :)

maşallah canım oğlumun adaşına :46:

slm anneler bebısım 22gunluk oldu mevludumuz vardı cumartesı gunu aksam hıc uyumadık bebısımcok uykusuz ya aglıyr yada bakınıyr sureklı sıkınıyor hep kakasını yaparken gaz ıcın bıogaıo verdı doktr braz faydası oldu arada cıkaryr gazını ıhlamur verıyrm arada bıde zınco verdı onu verıyrm ama ıste yne pek cıkaramıyr sızlerın onerdıgı bsylerv varmı :17::17::17::17:

Bizde oğluşumla hayırlısıyla yarın sabah kavuşacağız sezeryan olmasına karar verdik

Back