• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:)) sabırsız olma yahu az kaldı işte :) hayırlı zamanda gelsin inşallah

kız benden önce doğuran o kadar çok hamile varken dayanamıyorum günüm doldu dolacak tık yok :D sabahları kalkınca heryerim şiş bi şekilde uyanmak istemiyorum yine bugün ne giynicem diye düşünmekten bıktım çünkü hiçbir kıyafetim olmuyor eski halime dönmek istiyorum bir an önce bu kilolar nasıl gidecek ay veremicem diyede korkuyorum yoksa ben depresyona mı girdim ne :))

bayanlar moonsun bugun normal doğumla kızını kucağını almış inşşş darısı bekleyenlerin başına :49:

doğuran doğurana :10:
hayırlısı ile biz de yarın sabah çıkıyoruz doğum yoluna :8:

hanımlar bugün kontrolüm vardı dr.da. bizim delikanlının geleceği yok 40+4 olduk , anlayacağınız biz de tık yok ne sancı ne bir hareketlilik :) hayırlısıyla çarşamba hastaneye yatışım olacak suni sancı verilecek bakalımm normal doğum denenecek, dualarınızı eksik etmeyim , bu arada adım Zühal ismen dua edebilirseniz ççok sevinirim :) herkese hayırlı doğumlar

hanımlar bugün kontrolüm vardı dr.da. bizim delikanlının geleceği yok 40+4 olduk , anlayacağınız biz de tık yok ne sancı ne bir hareketlilik :) hayırlısıyla çarşamba hastaneye yatışım olacak suni sancı verilecek bakalımm normal doğum denenecek, dualarınızı eksik etmeyim , bu arada adım Zühal ismen dua edebilirseniz ççok sevinirim :) herkese hayırlı doğumlar

aynı durumdayım seninle..bende 40+3 olduk bugün. bende eğer gelmezse çarşamba yatışım olucak. ve bir şekilde doğumu başlatacak dr.um. hayırlısı ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

kızlar arasım bugun tam 1 aylık oldu gunler cabucak gecıyo
dr kontrolu vardı 5200 gr olmuş 56 cm mış sukur herşey yolunda sonnda kafamıza göre dr bulabıldık
ınanın kadın doğumcudan sonra bıde cocuk dr u teleşı oluyo sanırım 3.dr da karar kıldık
masallah canim arasina tosuncuk olmus tam isirmalik kivamda desene... Iyi kilo almis guzel boy atmis.. bakalim bizimki ne alemde boyu kilosu cuma gidicez bizde...

selam kızlar..ayy gıremedım kım dogurdu kım kaldı cok merak edıorum zamanım olmuo pek hem annemlerde yanımda gecmısıde cok okuyamadım..dogum yapanlara hayırlı olsun yapmayanlara hayırlı dogumlar dılıorum:) ya kızlar benım meme uçlarım çok fena dogumdan bı ay önce bakım yapmaya baslamıstım her memeden sonra kremlıorum felan öle yara oldu kı buna ragmen..bugun hastaneye kontrole gıtmıstık oglum emdıkten sonra fazlalıgını kanlı cıkardı ödüm koptu hemen doktora tekrar girdik dr. meme uclarınd catlak varsa olur böle korkulcak bıse deıl dedı..ne yapabılırım bunun ıcın ya bunu yasayıpta çözen varsa yazabılır mı..bıde moralım bozuluo kızlar benım karnım cok kaldı sankı 6 aylık hamıle gıbı gorenler bebek mı unuttular ıcerde felan dıo yemın ederım ağlamamamk ıcın zor tutuorum kendımı..kılom cok yok 64 kıloyum sureklı bıseler ıctıgım ıcın verdgım kıloda vermemıs gıbı gozukuorum.ama karnıma çok moralım bozuluo yaa..tek tesellım ılk dogumumdda böle olmustu ama gecmıstı..ya herkes aynı seyı söluo aaaaa hamıle gıbısın cok karnın kalmıs felan psikolojımı bozdular yani:((( fotosunu yuklemeye calısıorum ama resım boyutu buyuk dıo kucultebılırsem resım koycam gorusuz kızlar..

her iki durumun bende de mevcut yaa , meme uçlarım felaket , geçen gece ikiside kanadı ne yapacağımı şaşırdım zonkluyorlar resmen göğüs kalkanı aldım onlar biraz iyi geliyor gibi kıyafet değse delirtecek derecede acıyor ...
benimde göbeğim var yaa , annem dalga geçiyor oğlun doğdu kızında içerde mi diye o kadar bir göbek kaldı birde normalde vücudum zayıftı hamilelik göbeğide komik duruyordu karnımda mutfak tası kapalı gibi şimdi doğumdan sonrada göbek kalınca .. gerçi çok vakit geçmedi doğum üzerinden gider diye ümit ediyorum zamanla

Bizde oğluşumla hayırlısıyla yarın sabah kavuşacağız sezeryan olmasına karar verdik

Ben varim canim
bende bekliyorum :)

Daha önce varmıydı bu karar yaa nolduda sezeryan oldu benmi kaçırdım

hayırdır hot ice durup dururken ne oldu? doktor muayenen vardı bugün? ne dedi????
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar hayırlı geceler yarın görüşmek üzere
ha gayret az kaldı ya sabır ya selamet inşallah

Bizde oğluşumla hayırlısıyla yarın sabah kavuşacağız sezeryan olmasına karar verdik

Ben varim canim
bende bekliyorum :)

Daha önce varmıydı bu karar yaa nolduda sezeryan oldu benmi kaçırdım

hot ice hayırdır? bugün doktor kontrolün vardı? ne dedi de sezeryan oldu aniden?

kızlar hayırlı geceler yarın görüşürüz
kalan arkadaşlar az kaldı ya sabır ya selamet inşallah

Back