selam kızlar..ayy gıremedım kım dogurdu kım kaldı cok merak edıorum zamanım olmuo pek hem annemlerde yanımda gecmısıde cok okuyamadım..dogum yapanlara hayırlı olsun yapmayanlara hayırlı dogumlar dılıorum:) ya kızlar benım meme uçlarım çok fena dogumdan bı ay önce bakım yapmaya baslamıstım her memeden sonra kremlıorum felan öle yara oldu kı buna ragmen..bugun hastaneye kontrole gıtmıstık oglum emdıkten sonra fazlalıgını kanlı cıkardı ödüm koptu hemen doktora tekrar girdik dr. meme uclarınd catlak varsa olur böle korkulcak bıse deıl dedı..ne yapabılırım bunun ıcın ya bunu yasayıpta çözen varsa yazabılır mı..bıde moralım bozuluo kızlar benım karnım cok kaldı sankı 6 aylık hamıle gıbı gorenler bebek mı unuttular ıcerde felan dıo yemın ederım ağlamamamk ıcın zor tutuorum kendımı..kılom cok yok 64 kıloyum sureklı bıseler ıctıgım ıcın verdgım kıloda vermemıs gıbı gozukuorum.ama karnıma çok moralım bozuluo yaa..tek tesellım ılk dogumumdda böle olmustu ama gecmıstı..ya herkes aynı seyı söluo aaaaa hamıle gıbısın cok karnın kalmıs felan psikolojımı bozdular yani
(( fotosunu yuklemeye calısıorum ama resım boyutu buyuk dıo kucultebılırsem resım koycam gorusuz kızlar..