• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya kızlar yaaa benım ayaklarım cok şıştı son ıkı gundurr patlıcak gıbı dogum yapanlar şişlkler dogumdan snraa ınıomu hemen bu ne yaaaa ayı ayagı gıbı oldu yaaaaaa
canım benim de çok şişim vardı. doğumdan hemen sonra hepsi indi. merak etme hepsi hamilelikle ilgili şikayetler. doğumdan sonra hersey eskiye dönüyo :)

canım benim de çok şişim vardı. doğumdan hemen sonra hepsi indi. merak etme hepsi hamilelikle ilgili şikayetler. doğumdan sonra hersey eskiye dönüyo :)

bunu duydugum ıyı oldu cnm ne alyansım oluo ne ayakkabılarım sınır oluorum aman ınsınlerde sıkıntı yokkk :16:

bunu duydugum ıyı oldu cnm ne alyansım oluo ne ayakkabılarım sınır oluorum aman ınsınlerde sıkıntı yokkk :16:
ben son 3 ay eşimin alyansını taktım. o kullanmıyodu altın alyansını zaten.doğumdan sonra kendi alyansım oluyo. hamilelikte 42 numara terlik aldım. 38 numara ayakkabılarım oluyo şuan. :)

Kizlar benim önce gobegimde ve sonra el bileğimde başlayan kaşıntı ve sinek ısırdığı gibi minik kabartilar şimdi bütün vücuduma yayıldı. 3 gündür kaşıntıdan oluyorum gece uyuymayorum hatta gecen sabaha karsı yine yazmıştım kaşınıyorum diye:(
Doktor karaciğer testi yaptı, kan alınıp 4 ayrı tahlil yapıldı ama yooook neden olduğu belli değil.
Sürekli kaşınıyorum be kasindikca biryerlerim kabarıp duruyo.

öylesine gezinirken bu yazını okudum bende de olmuştu hamileliğimin başlarında:5:sinek ısırığı gibi yakarak kırmızılıklar başlıyordu belirmeye ve sonrasında ölesiye kaşıntı ama ne kaşıntıydı:27:sırtımda popomda kalçalarımda bacaklarımda hatta izleri hala duruyor:5:doktorumu aramıştım sabah akşam duş alacaksın demişti birde 1 kere mahsus son durulama suyuna tuz at öyle boynundan aşağısını yıka demişti:27:aynen yaptım 3 gunde gitti kaşıntılar ama yerleri kaldı tabi zamanla izlerde gidiyor ama geç gidiyor izleri:5:sende öyle dene inş. faydası olur:26:

Merhaba kızlar :) bende şubat annesi olucam inş, arkadaşım kasım annesi yeni doğum yaptı hem onun için hemde meraktan sizin yazdıklarını okuyorum son günlerde :) yazdığınız şeylerden tecrübe edinmeye çalışıyorum, sizlere bir şey sormak istiyorum. Gittiğiniz hastanelerde özelde ya da devlette ayakta doğum yapabileceğiniz yerler var mıydı? En kolay doğum pozisyonu ayakta olanmış yabancı sitelerden araştırdığımız kadarıyla, eğer böyle bir imkan varsa bende faydalanmak isterim fakat ilk bebeğim olduğu için hiç bir fikrim yok..:44: cevaplarsanız çok sevinirim :)
bu arada bebeğini bekleyen annelere sabır versin Rabbim inş sağ salim alırlar kucaklarına :16:

cnm benım bende yabancı bı kanlda ızlemıştım gecekten cok daha kolay doğum yaptılar ayakta hafıf bacakalr bukuktu ama burda varmı bılmıyrum bıde çömelerekte doğum yapıyolardı en rahatı o oluyomuş

cnm benım bende yabancı bı kanlda ızlemıştım gecekten cok daha kolay doğum yaptılar ayakta hafıf bacakalr bukuktu ama burda varmı bılmıyrum bıde çömelerekte doğum yapıyolardı en rahatı o oluyomuş
evet bende bi kitap var orda bizim burda yaptığımız pozisyondan bahsetmiyor bile :50: evet çömelerek yapmak da çok kolaymış, dediğin gibi burda olduğuna bende artık ihtimal vermiyorum, anne adaylarının bakış açısı bile uygun değil... neyse artık yapacak bişey yok sanırım normal olsunda yatarak olsun bari...

Slm kızlar
Bende 5 kasımda doğum yaptım
Birkaç kere doğum hikayemi yazmak için teşebbüs etsemde oğlan yüzünden hep yarım kaldı:emir_bebek:
Sanırım doğurmayan az arkadaş kaldı allah hepinizin yardımcısı olsun
Doğum yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum
Benim oğlum uykuya dalamıyo sanki kabus görüyo gibi hep inliyo sıçrayarak uyanıyo sonra tekrar dalmaya çalışıyo
Çok üzülüyorum nesi var anlamadım:14:
40 gün boyunca bebekleri korkuturlar dediler sürekli dua okuyorum
Ama hep aynı
Sizinde varmı bebeklerinizde böyle bi durum:26:

benimkinde de var arada içini çekiyor bide içli içli çok üzülüyorum...

evet bende bi kitap var orda bizim burda yaptığımız pozisyondan bahsetmiyor bile :50: evet çömelerek yapmak da çok kolaymış, dediğin gibi burda olduğuna bende artık ihtimal vermiyorum, anne adaylarının bakış açısı bile uygun değil... neyse artık yapacak bişey yok sanırım normal olsunda yatarak olsun bari...

ya evet ben aslında verılen tepkıyı yadırgadım bıraz
bak cnm buralarda yok belkıde var heberımız yok ama belkı özel hastanelerden bu ımkan ıstenılebılır
ama eskı kadınlardanda duymuştum ben çömelerek doğumdan hanı eşikte doğurdum tarzı kı eskı kadınların doğumlarının daah kolay oldunu dınlemışımdır pek cok yerde

ben son 3 ay eşimin alyansını taktım. o kullanmıyodu altın alyansını zaten.doğumdan sonra kendi alyansım oluyo. hamilelikte 42 numara terlik aldım. 38 numara ayakkabılarım oluyo şuan. :)

ay inş bende hemencecık ınerım bune bole yaaa dev el dev ayak oldum resmen :))

ya evet ben aslında verılen tepkıyı yadırgadım bıraz
bak cnm buralarda yok belkıde var heberımız yok ama belkı özel hastanelerden bu ımkan ıstenılebılır
ama eskı kadınlardanda duymuştum ben çömelerek doğumdan hanı eşikte doğurdum tarzı kı eskı kadınların doğumlarının daah kolay oldunu dınlemışımdır pek cok yerde
tepkiye bende biraz şaşırdım, insanlar hiç duymayınca yadırgayabiliyorlar sanırım :) bende onu anlatmaya çalışmıştım işte, avrupada uydurulan birşey değil yani bizim eskiden yaptığımız şeyleri onlar alıp kullanıyorlar bizde onları takip edicez derken onların artık deneyip vazgeçtikleri şeyleri alıp körü körüne uygulamaya çalışıyoruz... yatarak doğumda doktorlar daha rahat ederler sanırım ondan böyle yapılıyor olabilir yoksa hiç mantıklı bi tarafını bulamadım ben :44:bir an sorduğuma pişman olmuştum :)

tepkiye bende biraz şaşırdım, insanlar hiç duymayınca yadırgayabiliyorlar sanırım :) bende onu anlatmaya çalışmıştım işte, avrupada uydurulan birşey değil yani bizim eskiden yaptığımız şeyleri onlar alıp kullanıyorlar bizde onları takip edicez derken onların artık deneyip vazgeçtikleri şeyleri alıp körü körüne uygulamaya çalışıyoruz... yatarak doğumda doktorlar daha rahat ederler sanırım ondan böyle yapılıyor olabilir yoksa hiç mantıklı bi tarafını bulamadım ben :44:bir an sorduğuma pişman olmuştum :)

türkiyede hic yapıldıgını duymadıgımz şeyleri yadırgamamız bence gayet normal kızlar :)) turkıye gıbı yerde kadınlar ıcın cok dogal olan dogum eylemınde bır suru kadın dogum yaparken ölebiliyor ve bunları duyuyoruz bu sebepten Turkıye de yaşıosak tek ıstegımız ve duamız bızım dogamızda zaten olan dogum eylemını sağ salim yapabılmemiz olmalı bukadar hormonlu yıyeceklerden snra eskılerle kıyaslama yapılmasıda bana sacma gelıyor acıkcası...

buarada bende halaaaaa tık yokkk yareeennnnnnnnnnnnn :31:

Tarçın seninle bentekne kazıntısı olucaz bu gidişle :)

:)) canım ne hissiyatın var? yani bu hafta doğuracağını hissediyo musun :)

hakkaten aralığa kalırsak hiç şaşırmam :)) ya da kasım topiğini biz mi kapatıcaz acaba :)

doktor muayenen ne zaman?

bu son 1 haftadır gazım çok oluyor gaz sancısı oluyor bir anda sende de oluyor mu?

Son düzenleme:
Gaz bendede çok var yaa, ağrının ne ağrısı olduğunu anlayamıyorumda ben, gerçi hala doğurmadığıma göre gaz sancısı heralde :))

iyi geceler kizlar
bu gidiste kasim ayinida devirecem galiba takvim bitiyor ama bende tik yok
hem heyecan hemde korku duygularim karmakarisik
beklemek ne zor seymis of off :(

Back