- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
avrupada yaşasam burda var mı diye sormazdım zaten :)
burada yok tatlım emin olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avrupada yaşasam burda var mı diye sormazdım zaten :)
cnm gecmış olsun cok uzuldum senın adına sanırım cok acı cekmıssın sanırım normal olsun szeryan olsun bunyeyle alakalı
ben cok rahat ıkı sezeyan gecırdım 3 saat sonra yurumeye başladım rabbım herkese her ıkı turlude en az acılı doğumu nasıp etsın
Selam Kızlarrr biz son kontrolden geldik cadı kizim 3150 gr olmuş maşallah 52cm de boyu var işlemlerimi yaptık Pazartesi sabah 7 de yatis yapıyoruz 8 gibi de alırız bebegi dedi .. Rabb'ime bin şükür artık sona geldik. Korkuyorum şimdi bı yandan ama epidural sezeryan olacak sezeryan sonrasi nasil bir agri oluyo ?? Tarifi var mı kendimi hazırlamaya çalışırım barii :)(
canım epidural ağrısız demek .merak etme ağrın olmıcak inşallah....
öylesine gezinirken bu yazını okudum bende de olmuştu hamileliğimin başlarındasinek ısırığı gibi yakarak kırmızılıklar başlıyordu belirmeye ve sonrasında ölesiye kaşıntı ama ne kaşıntıydısırtımda popomda kalçalarımda bacaklarımda hatta izleri hala duruyordoktorumu aramıştım sabah akşam duş alacaksın demişti birde 1 kere mahsus son durulama suyuna tuz at öyle boynundan aşağısını yıka demiştiaynen yaptım 3 gunde gitti kaşıntılar ama yerleri kaldı tabi zamanla izlerde gidiyor ama geç gidiyor izlerisende öyle dene inş. faydası olur:26:
ee spinal ağrılı mı olacak yani :26:
spinal yarım bayılma demek.yani belden aşağı.epidural ağrısız olduğu için kesik sancısı felan hissetmiosun.epiduralsiz olursa acın oluyor.yani enazında benim oldu.epidural ve epiduralsiz her ikisinide tecrübe etmiş bulunmaktayım.epidurali normal doğuma bile değişmem:) ama fiyat farkı alınıyor ama değer diyorum
Gaz bendede çok var yaa, ağrının ne ağrısı olduğunu anlayamıyorumda ben, gerçi hala doğurmadığıma göre gaz sancısı heralde :))
Kızlar ,,,, gece 4 de. Kanlı akıntı gelmeye başladı..nisanmidir nedir??? Hafif ağrılarım var..
Kanlıysa hemen doktorunu ara
kızlar bugün büyük gün. lütfen dua edin.bnen gidiyıorum çok heyecanlıyım. 12:30da kuşuma kavuşcaz inşallah. allah herkesin yardımcısı olsun.allah isteyen,tedavi gören herkese kolaylıklar sabırlar bebekler verir inşallah...
Kızlar ,,,, gece 4 de. Kanlı akıntı gelmeye başladı..nisanmidir nedir??? Hafif ağrılarım var..
kaç kişi kaldık??????? birileri ses versinnnnnnnnn :)
aranzda spinal sezeryan ile doğum yapan var mı ?? doğum yapalı 5 gün oluyo oturup kalkarken sıkıntı çekiyorum biraz sızı ve baskı oluyo kesi yerinde.yürürkende ilk kalktğmda belimi tam doğrultamıyorm.bana bunlar çok normal gelio çünkü daha 5 gün oluyo.ama çevremdekiler artık rahat rahat yataktan kalkabiliyo olmam gerektiği söylüyo.acaba bi problem mi var