• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hayırdır hot ice durup dururken ne oldu? doktor muayenen vardı bugün? ne dedi????
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar hayırlı geceler yarın görüşmek üzere
ha gayret az kaldı ya sabır ya selamet inşallah

tarcın snde sabır kaldımı valla bnde kalmadı acele ettkcede gelmıo bızım bebişlerr r beklemek cok zorrr :):31:

hayırdır hot ice durup dururken ne oldu? doktor muayenen vardı bugün? ne dedi????
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar hayırlı geceler yarın görüşmek üzere
ha gayret az kaldı ya sabır ya selamet inşallah

Cnm plese tamız iyice yaşlanmıştı:( su da azalınca çatı da dar çıkınca böyle bir karar aldık hayırlısı inş

slm anneler bebısım 22gunluk oldu mevludumuz vardı cumartesı gunu aksam hıc uyumadık bebısımcok uykusuz ya aglıyr yada bakınıyr sureklı sıkınıyor hep kakasını yaparken gaz ıcın bıogaıo verdı doktr braz faydası oldu arada cıkaryr gazını ıhlamur verıyrm arada bıde zınco verdı onu verıyrm ama ıste yne pek cıkaramıyr sızlerın onerdıgı bsylerv varmı :17::17::17::17:
eczaneden nurse harvy al çok etkili canım

Kızlar ben de bu sabah 08:55 te bebegime kavuştum.. Sezeryan spinal oldu. Cok da rahat gecti biraz gaz sancım var sutum hiç yok henüz ama ikimiz de iyiyiz Allah'a şükür.. Ayrıntılar sonra artık.. İnşallah bugun dogum yapacak diğer arkadaslar da saglikla doğurmuştum. Cok öpüyorum herkesi..

Kızlar ben de bu sabah 08:55 te bebegime kavuştum.. Sezeryan spinal oldu. Cok da rahat gecti biraz gaz sancım var sutum hiç yok henüz ama ikimiz de iyiyiz Allah'a şükür.. Ayrıntılar sonra artık.. İnşallah bugun dogum yapacak diğer arkadaslar da saglikla doğurmuştum. Cok öpüyorum herkesi..

Tebrik ederim. Gözünüzaydın. Allah analı babalı büyütsün.

Darısı diğer bekleyen annelere inşallah hayırlısıyla onlarda bir an evvel sizin gibi alsınlar bebeklerini kucaklarına.

Çünkü koskoca dokuz ay geçiyor da, son dokuz gün son dokuz saat gibi düşünülen zamanlar bile hiç geçmiyor gibi geliyor insana.

Hayırlısıyla sağlıcakla arka arkaya herkesin iyi haberleri gelsin birbirinizden birbirinize inşallah.

kızlar ben de bu sabah 08:55 te bebegime kavuştum.. Sezeryan spinal oldu. Cok da rahat gecti biraz gaz sancım var sutum hiç yok henüz ama ikimiz de iyiyiz allah'a şükür.. Ayrıntılar sonra artık.. Inşallah bugun dogum yapacak diğer arkadaslar da saglikla doğurmuştum. Cok öpüyorum herkesi..

cnmmmm cok cok sevındımmmm
rabbımuzun ömu versın bol sut versın

Asyacim cok sevindim iyi oldugunuza masallah darisi bizim de basimiza.

Kizlar ay hafta gün sayarken iller plakalar derken günlerimiz bitiverdi iste.
Şimdi yorum yazarken farkettim de takvim kalkivermis, şaşırdım üzüldüm sevindim karmakarisigim :/
Yalnız ben hala doğurmadım, kaşıntılardan dokuz doğurdum o ayrı :)

Bugün kontrolde hersey yolunda bekleyebiliriz 1 hafta daha ama her 2 günde 1 kontrol şartıyla dedi doktorumuz. Ben de normal doğurmayı cok istediğim icin kabul ettim.

Bütün vücudumda döküntü oldugundan bahsetmiştim ya cildiyeye göründüm tam da tahmin ettigim gibi Pupp teşhisi kondu.
Pupp %1 gebelerde gorulebilen kasintili alerjik bir deri hastaligi. Tam nedeni aciklanamasa da gebeliğe bağlı gerilmelerle ortaya çıkıyor. Çılgınca kaşınıyor ve sürekli artıyor suan heryerimi kapladı yüzüm hariç, uykular haram, bütün yaşamımı etkiledi.
Allah'tan doğumdan birkaç hafta sonra kendiliğinden geciyormuş, bebeğe bu donemde bulaşma riski yok cok şükür.
Ama mahvoldum kaç gündür :(

Şimdi doğal yollarla sancımın gelmesini bekliyorum, dua alma sırası bende, sizlerden dua etmenizi rica edeceğim.

tarcın snde sabır kaldımı valla bnde kalmadı acele ettkcede gelmıo bızım bebişlerr r beklemek cok zorrr :):31:

canım elimden başka ne gelir Rabbimiz ne zaman isterse o zaman gelecek bebişler.. dün gecem extra zor geçti benim, söylemesi ayıp balık yemiştik ondan mıdır nedir bulantım oldu arkasından da ishal bildiğin su gibi, artık bağırsaklarımda görev yapmıyor ya da benim yediğim balıkta mikrop vardı :( cuma kontrolüm var... zehirlenmiş olamam di mi??? o zamana kadar doktorla temas kurmaya gerek var mı sizce? zehirlenme falan ne biliym?

Cnm plese tamız iyice yaşlanmıştı:( su da azalınca çatı da dar çıkınca böyle bir karar aldık hayırlısı inş

canım herşeyin hayırlısı olsun, su azalması bende de var, son haftada çok çok normalmiş, çatı kontrolünü ilk dün yaptırdın herhalde, bende cuma yaptıracağım, diyorum ya doktrun 2 dudağının ucundayız diye, eskiler çatı matı mı dinliomuş çatır çatır doğuruolarmış anlamadım gitti ben bu işi.... doktorların hiçbirine güvenmiyorum malesef..... herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok, hakkımızda hayırlısı olsun. hadi güzel haberlerini bekliyorum

ayyyyy asyacımm cok sevndım face den grdım sabah sabah baktım ama goremedım bışı hadı gozun aydın uzun bekleyışın mutlu sonu bu olsa gerek cnm tebrık edıorum bır omur guzellklerle sızın olsun inş...
ve artıkk darısı başıma ama dımıı yıteerrrrr yanıııı yiteeeeeeeeeerrrrrr :31::9:

canım elimden başka ne gelir Rabbimiz ne zaman isterse o zaman gelecek bebişler.. dün gecem extra zor geçti benim, söylemesi ayıp balık yemiştik ondan mıdır nedir bulantım oldu arkasından da ishal bildiğin su gibi, artık bağırsaklarımda görev yapmıyor ya da benim yediğim balıkta mikrop vardı :( cuma kontrolüm var... zehirlenmiş olamam di mi??? o zamana kadar doktorla temas kurmaya gerek var mı sizce? zehirlenme falan ne biliym?

zehırlenme oldugunu sanmıorum ama balık bayatsa mıde bulantı ve kusma yapar bırde bagırsak bazı donemlerde kendını bu şeklde temzleme yaparmış senınde o deonem olabılır bulantın wc ye cıktıkca gectyse sıkıntı yoktur rahat ol

ay kzlar 1 hafta daha gectı yarın yıne dr kontrolumuz var bakalım bu hafta ne ıle karşılaşacagızzzzz :)))

ay kzlar 1 hafta daha gectı yarın yıne dr kontrolumuz var bakalım bu hafta ne ıle karşılaşacagızzzzz :)))
hayatın boyu unutamayacagın hiçbir olaydan bu kadar haz mutluluk duyamacagın bi doğa olayıyla karsılasacaksın. harika bi duygu muhtesem bi guzellilik. keşke daha önce doğursaydım diyeceksin :)

ayyyyy asyacımm cok sevndım face den grdım sabah sabah baktım ama goremedım bışı hadı gozun aydın uzun bekleyışın mutlu sonu bu olsa gerek cnm tebrık edıorum bır omur guzellklerle sızın olsun inş...
ve artıkk darısı başıma ama dımıı yıteerrrrr yanıııı yiteeeeeeeeeerrrrrr :31::9:

zehırlenme oldugunu sanmıorum ama balık bayatsa mıde bulantı ve kusma yapar bırde bagırsak bazı donemlerde kendını bu şeklde temzleme yaparmış senınde o deonem olabılır bulantın wc ye cıktıkca gectyse sıkıntı yoktur rahat ol

annem ve eşimde yedi güzelim ya ama onlarda tık yok, benim bünyem mi hassas acaba. bağırsaklarım temizleme yaptı sanırım. ilk bulantım başladı, wc ye çıkmamla birlikte geçti, gece toplam 2 kez kaldırdı beni ishal işte. sonrasında tık yok. geçmiştir inşallah.

canım yanlışmı hatırlıyorum senin nişan gelmemiş miydi? kanlı akıntı? 1 hafta önce miydi? buna rağmen sancın yok mu?

kızlar günü geçenlerden çalışan arkadaşlar varmı? biz heralde doğum sonrası izinden yemeye başladık dimi :(

canım pazardan sonra bende yemeye başlicam. 3 haftalık bir rapor alıyorsun, doğum tarihin gelince de kalanı için tekrar rapor alıyorsun öyle işte..
senin kaç gün geçti

Son düzenleme:
kızlar günü geçenlerden çalışan arkadaşlar varmı? biz heralde doğum sonrası izinden yemeye başladık dimi :(

gün geçse de doğum sonrası izninden kullanmazsın merak etme, 40. haftanın bitiş tarihi muhtemel bir tarih olduğu için doğum sonrasına aktarılan izinler geç doğum olsa da kullanılmış olmaz..

her iki durumun bende de mevcut yaa , meme uçlarım felaket , geçen gece ikiside kanadı ne yapacağımı şaşırdım zonkluyorlar resmen göğüs kalkanı aldım onlar biraz iyi geliyor gibi kıyafet değse delirtecek derecede acıyor ...
benimde göbeğim var yaa , annem dalga geçiyor oğlun doğdu kızında içerde mi diye o kadar bir göbek kaldı birde normalde vücudum zayıftı hamilelik göbeğide komik duruyordu karnımda mutfak tası kapalı gibi şimdi doğumdan sonrada göbek kalınca .. gerçi çok vakit geçmedi doğum üzerinden gider diye ümit ediyorum zamanla

Allah bebişlrinizle uzun hayırlı ömürler versin inşallah, bnde şubatta yaşayacam bunları inşallh, tavsiyeleri şimdiden alıyorum iki çocuk annesi hemde bu dönemi çok zor atlatmış bir tanıdıktan tavsiye aldım bu konuda, eczanelerde e vitamini kapsülü oluyomuş o kapsülü açıp göğüs ucuna sürüyormuşsun çok iyi geldiğini söyledi kendisi de öyle yapmış onun göğüs ucu ikiye ayrılmış o derece, emzirmeden önce silmek gerekiyomu bilmiyorum onu ama deneyebilirseniz birde bunu deneyin, hepinize kolay gelsin

inatçı kızım son dakikaya kadar bekleticek beni herhalde ama sabırla koklaşacağımız günleri bekliyorum rabbim hepimizi bebeklerimizle uzun hayırlı ömürler versin.

Back