2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aman kızlar artık son gunler ufacık suphede dr unuza gıdın hıc cekınmeyın bugun yarın demeyın arasında hareketlerı azalmıştu son gunlerde
yatınca daha aktıftı kordon dolanmış yavrucuguma ve yatınca baskı azaldıgında daha rahat oynarmış yuzduk yuzduk kuyruna geldık her suphede dra

cnm benımde hep ıcıme öle doğdu dıye dıye 37 haftalık geldı arasım

Hadi bakalım bizim kızlar citirik inşallah 3 olmadan doğmazlar bı de ödem modem sis inmesi iyice küçülür diye korkuyorum

Sea cığım 4 aylık bir anne olarak sana tavsiyem fazla kendini strese sokma . önemli olan onun sağlığı
ne kadar stres yaparsan o kadar bunaltırsın kendini de bebeğini de.. doğdugunda seni emsin sarılık olmasın da önemli olan bu zaten normal kıloda kabul edılen bebekler 2850- den sonrası sana tombik bişey lazım herhalde cok streslisin fazla stres sana yasak

merhaba teyzoşlar..yarın doğuma girecek olanlara bolll şans kesinlikle hiç korkmayın bütün ağrınız sızınız gidecek inşallah...

CANIM ARKADAŞLARIMMM
Uzuun ve güzel bi aradan sonraa KOCAMAN Bİ MERHABA demek istiyorummm!
11.10.2012 perşembe günü saat 04:26 itibari ile dünyanın en güzel varlığına kavuştum bennn
ve o gün bugün kalbim onunla atar oldu ..

nasıl oldu nasıl gecti derseniz detaylar doğum hikayemde olucak ::)
ama cok zor oldugunu söyleyebilirim suni sancı olayı fenaaa, hala o acılara nasıl dayandım şaşıyorum kendime :)

Şu sıralar minik prensesimle geçiyor tüm günüm, beraber uyuyup beraber uyanıyoruz, emişiyoruz, koklaşıyoruz :)
o yüzden ne internet ne arkadaş, eş, dost hiç bi şeye hiç kimseye vakit kalmıyor .. Eşimle bile bu sıralar birbirimizi feci özlüyoruz :)
o çalıştıgı icin akşamları eger ki biz uyumazsak görüşüyoruz :) yanımda kayınvalidem kalıyor ve sagolsun ki cok yardımcı oluo bana..
annemse uzak oldugundan haftada 2 gün gelip kalabiliyor..
su an hem en zor, hem en güzel zamanlarını yaşıyorum anneligin..

annesininbirtanesi HİLAL, şahinus BURCU, hayatbanagüzel YASEMİN, beysal BETÜL, lavinya HATİCE, esraaa86 ESRA, burcuxxx BURCU, nilttt NİLGÜN
arkadaslarımın dogum yaptıgını ögrendimmm..
Hepimizin gözü aydın kızlar, Allah yavrularımız ve eşlerimizle güzel ömürler nasip etsin hepimize..
bu arada hepinizi cok özledimmm

benden şimdilik bu kadarrrr.. arada yazarım gene

Allah bu muhteşem duyguyu herkese nasip etsinnn!

selam canlarım,

5 kasım geldi bu gece son iki kişilik gecemiz olcak Allahın izniyle ,

çok ama çok heyecanlıyım bebeğimi , oğlumu çok merak ediyorum dün geceden beri bende heyecan dorukta ,

son hareketlerini oturupta izliyorum ,

bu gece nasıl uyurum bilemiyorum ,

bugün kuaföre gittim, sonra eşimle yemeğe çıktık , şimdi evimizdeyiz.

9 aylık serüven nasılda bitti ,oysaki ilk kalp atışlarını duyduğumuz gündeki heyecanımı dün gibi hatırlıyorum

biz yarın saat 8,30 da hastanede olacağız ,

yarın benimle beraber doğuma girecek arkadaşlarımın hepsine kolaylıklar diliyorum Allahım yardımcımız olsun bebeklerimizi sorunsuz kucağımıza alalım inşallah.

hepinizi çok öpüyorum gelişmeleri en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.

o batmalar bendede oluyo demek bu yüzdenmiş bende bi anlam verememiştim.benim doktorumda açıklığa bakmıyo bende çok korkuyorum farkında olmadan çok açılırsa diye.yarın kontrolüm var inşallah bakar artık.
bu arada yarın doğum yapacak arkadaşlara allah kolaylık versin.bol şanslar....

Allah yardımcın olsun canim ne kadar heyecanlisindir ben bile daha şimdiden hem korku hem heyecan içindeyim. Hersey gönlünce olsun müjdelerini bekliyorum :)

selam kızlarrrrrrrr

ben 1 kasım sabah 7:28 de kızımı doğurdum. :)))

epidural sezeryan oldum. doğum hazırlıkları çok kolay oldu. doğumdan sonra biraz karnım ağırdı oda ağrı kesicilerle yeterince azaldı zaten. yavaş yavaş ayaklanmaya başladım.

kızımla yaşamak çokkkkkkkkkkkk güzel. Allah isteyen herkese bebiş versin inşallah.

fatma (bulemsu) doğumdan hemen önce beni aradı o mutluluğu paylaştı sağolsun. oda şimdi çok iyi.

applepay okudum mesajını sağol. ne güzel dimi bebişlerrrr :))))

emeki arkadaşımızda 6 kasımda doğuma giriyor. inşallah kolay bir doğum olur.

doğuma girecek arkadaşlara Allah kolaylık versin, çektiğiniz tüm acılar o bebişi görünce geçiyor kızlar, sakın strese girmeyin. bebişler inşallah sağlıklı doğar.

canım bişe sorcam kordon dolanma olayı ultrasonda felan gozukuo mu..benımde kontrol gunum carsamba ama evet galıba daha erken gıtsem daha ıyı olucak,mesela yarın valla sen böle beklemeyın gidin dedıkce cıkıp hemen dr.a gıdesım gelıo :)) 2-3 gundur resmen aşağı dogru ındıgını hıssedıorum hatta ayaktaysam oturma ıhtıyacı hıssedıorum sankı düşcekmıs gıbı gelıo..bıde dun ılk kez yogun bi sancım oldu belımden kasıklarıma vuran..saat tuttum felan bı daha olsaydı hastaneye gıtcektm ama bıdaha olmadı..bugunde emlakçı emlakçı dolastık,kendımı eve zor attım baya bi zorluyo bebişim artık..yarın gidiym bakıyım ne durumda..
bu arada yarın ve sonrakı gun doguma gıdecek arkadaslara Allah yardımcınız olsun dıorum ınsallah kolay doğumlar olur güzel haberlerınızı yazın...

cnm benım benımkı görulmedı ıkı kere dolanmış tam yerleşımlıymş doğumda gözuktu
cnm ya benım olayıı bulıyosun kontrol esnasında anlaşıldı 7 gun önce bşey yoktu ama dr um her defasında ufacık farklılık hıssettıgınde gel dıodu ondan dıyorum herkese bı anormallı hıssettıgınızde gıdın sancı oynamada azalma bız buyuk korku atlattık cnm ondan ıstıyorumkı herkes sağlıcakla alsın kucagına
cnm yoksa taşınma durumunmu var bu esnada

Yarın doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum Rabb'imden...

Hayırlı haberlerle gelin inşaAllah...

cnm benım rabbım analı bbalı buyutsun göbuşlerı buyuttuk dsıra bebışlerde ınşala

Herkese iyi geceler nasılsınız bayanlar

BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM

sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum

bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......

doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndü
kordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…