• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba teyzoslar bız 1kasım aksam20.40dogduk.. 3400 gr 52cm dogdukbembeyaz bır kızımız oldu allah bagıslasın. Darısı sızlere olsun. Dun karnım tas gıbı oldu yıne duramadım artık gıttık hastaneye nst250lere vuran sancım kalbımın carpıntısı da ayrı doktorumuz hemen geldı ekıbını topladı aldı bızı spınal sezaryan ılk dogumumkı gıbı bugun evımıze geldık ben yıkandım dıger pıjamamı gydım bebegıde sıldık baska cıcıler gıydırdık tertemız olduk emıp uyuyor hemen yoruluyor cenesı 2 cekıp doyuyor bolbol kaka yaptık gece boyunca. ıste bızen haberler boyle.darısı. Sızlere hepınızı optuk. Bol bol dua edelım sutumuz artsın stel tea ıcıyorum bol bol

ooo cnm benım maşalla sana ya rabım sağlıcakla buyutmeyı nasıp etsın tatlım ben 1 hafta banyo yapmadım dr um yasakladı senınkı ızın verdımı
emme başta öle oluyo cnm sonradan cene kuvvetlenıyo bızde 2 haftalık olduk kakalar hala bol bol ıkı gun sona rengı degışıyo

kuzular herkese merhaba bebişlerini kucağına alan güzel anneleri tebrik ediyorum darısı tez zamanda hayırlısıyla başıma ben artık çok sabırsızım doğsun artık inşallah güzelce oğluşum inşallah:16::16::16:

kızlar benim sat 28 ocaktı hep anlattım burada bdt 3 kasımdı sonra ilk aylarda yapılan ultrason tetkiklerinde dr.um düzensiz uzun aralıklı adet aralıklarım ve bebeğin gelişim de geri gözükmesiyle geç döllenme ihtimali olduğunu söyledi ve ölçümlere göre bdt 13 kasım yaptı neyse tamam dedik ama işte bebeğime biran önce kavuşma hevesii içimden atamadığım için ben hep yine 3 kasım gibi kucağıma alırım diye düşündüm son 3-4 aydırda bebeğim ultrason ölçümlerine göre hep 10-11 gün önden gitti yani 3 kasım gözüküyordu ult. göre ama gel gelelim yaklaşık 2 saat sonra 3 kasım:52: ve benim sıpadan bir belirti yok eşim bu gece gelecek oğluşum diyor :1: bakalım gece bir hareketlenme olurcak mı?:1: sabırsızca bekliyoruz geceler geçmez oldu yatmak kalkmak sorum Allahım inş. kolaylıkla kucaklarımızı mis kokulu sağlıklı bebeciklerle doldursun dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle bu arada kuzumun şekerlerini hazırladım koyucam müsait olduğumda fotolarını:16::16::16:

bende pazartesi epidural+ spinal kombine olucam canım bakalım nasıl olacak senin zor olmuş neyseki atlatmışsın,bebeğe bir takım zıbın bir takım hastane çıkışı koydum canım yeterlimi sizin gerek kaldımı ikinci bir takıma ?

Canım hayırlısı olsun kombineden memnun kalmayanı görmedim inşallah sen de cok memnun kalırsın. ben 2 takım koydum biz 1 gece kaldığımız için bize yetti. doğduğu an bir takım hastaneden cıktıgında ise ikinci takımını giydirdik. yanına mutlaka biberon ve varsa süt sağma makinanı, ayrıca hazır mama almayı unutma Allah korusun ama bebek emmezse biberon kurtarıcı oluyor sütün de yoksa hazır mama çok büyük yardımcın olacaktır. inşallah bol sütün olur benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

oo maşalla cnm benım arık şimdiden sonra almaya başlar bebışın
ay kılzar yenı topik açmış cnm 2012 kasım bebebklerı buyurken dıye gördunmu

inşallah canım biz de öyle düşünüyoruz şimdiden sonra inşallah alır. topiği gördüm bugün okudum ben de bebişimin resimlerini paylaşmayı çok istiyorum ama eşim çok katı bu konuda kesinlikle bir kaç ay geçmeden koymak yok diyor.

Tabiki hakkında ne hayırlıysa o olsun nilüm..

Evet canım benim 12 si kesin, daha erken gelmezse.. Geceleri sancılanıyorum ben.. Şüöyle belimden başlıyor, kasıklarıma vuruyor, adet sancısının biraz fazlası.. Bayağı rahatsız ediyor yani..

Aa 19 u senin doğıum günün müüü.. Ne güzel olur gerçekten seninkide o zamn doğsa...
Kıız, eğer sezeryan olursa o tarihi istersin belki, ne güzel olur yaa....

benimde adet sancısı gibi oluyo arada nil,, bide sol alt tarafıma sancı giriyor ay ozamn çok korkuyorum ya doğum sancısını çekmeye hazır deilimm sanırımm eskıler geliyo aklıma:53: yani ilk doğum geliyoo:53:
evt eger muanede kesin sezeryn olacağı bellı olursa 19 unu isticem bi ihtimal olursa:)

Canım hayırlısı olsun kombineden memnun kalmayanı görmedim inşallah sen de cok memnun kalırsın. ben 2 takım koydum biz 1 gece kaldığımız için bize yetti. doğduğu an bir takım hastaneden cıktıgında ise ikinci takımını giydirdik. yanına mutlaka biberon ve varsa süt sağma makinanı, ayrıca hazır mama almayı unutma Allah korusun ama bebek emmezse biberon kurtarıcı oluyor sütün de yoksa hazır mama çok büyük yardımcın olacaktır. inşallah bol sütün olur benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

inşallah canım biz de öyle düşünüyoruz şimdiden sonra inşallah alır. topiği gördüm bugün okudum ben de bebişimin resimlerini paylaşmayı çok istiyorum ama eşim çok katı bu konuda kesinlikle bir kaç ay geçmeden koymak yok diyor.

olsun tatlım babamızada saygı duymak lazım dımı

kızlar ben oyun parkı almayı düşünüyorum içine yatak olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ayrıca annem yorgan takımını falan yaptırıyor ayrıyetten oyun parkı uyku setlerinden alıyım mı fikirlerinizi bekliyorummmm :34:

kızlar ben oyun parkı almayı düşünüyorum içine yatak olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ayrıca annem yorgan takımını falan yaptırıyor ayrıyetten oyun parkı uyku setlerinden alıyım mı fikirlerinizi bekliyorummmm :34:
oyun parkı bende aldım ama uyku seti almadım bence çok da gerekli değil.
ben hanedan denizci modeli kırmızı aldım içinde yatak hediyeliydi.
birde mobilya beşik aldım. onun içine de ortapedik yatak aldık. ben her iki beşiğime de annemin yaptırdığı yorganve nevresim takımını serdim.

Kizlar 2 kasim saat 17:35 itibariyle bebegimiz Ensar Bera dunyaya geldi. Dualariniz icin cok tesekkur ederim. Rabbim bu guzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin. Oncelille guzel kasim annelerini ve bebislerini rabbim kurtarsin. Suan hastanedeyiz, daha sonra detaylari anlatirim. Opuyoruz sizi:)

gunaydn guzel kasım annelerıı ben uyuyamıorum artık 5 ten berı ayaktayım uyku duzenım şmdıden pert bebek olunca ne yapcam acaba :1:

Kizlar 2 kasim saat 17:35 itibariyle bebegimiz Ensar Bera dunyaya geldi. Dualariniz icin cok tesekkur ederim. Rabbim bu guzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin. Oncelille guzel kasim annelerini ve bebislerini rabbim kurtarsin. Suan hastanedeyiz, daha sonra detaylari anlatirim. Opuyoruz sizi:)

hayırlı ugurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün darısı başımıza inşaallah

günaydın aynen bende senin gibiyim canım 4 ten beri ayaktayımm... :(

ay neolck bole yatsam kalkamıorum kalksam yatamıorum ole aşırı buyuk bı karnmda yok gorenssen en fazla 7 aylk gıbı ama rahatsz edıo ışte artık sag solada donemıorum uff bıran once alsaydk ssag salım kucagımıza da bzde onlrda rahatlasaydık...

Oyyyy ne tatlidir simdi o. Mis gibi kokuyordur yeni dogan :-) darisi tum bizlerin basina. Saglicakla sorunsuz buyutun insallah. Bol emen, bol uyuyan, gazsiz bir bebek olur umarim.

kızlar topiğimizin kurucusu bulemsu da dün akşam başlayan maratonun sonunda kızı zehra yı dünyaya getirdi Allah uzun ve mutlu ömürler versin

kızlar topiğimizin kurucusu bulemsu da dün akşam başlayan maratonun sonunda kızı zehra yı dünyaya getirdi Allah uzun ve mutlu ömürler versin

son 3 gün benim için rabbim ben dahil hepinmize hayırlı doğumlar nasip etsin önce allaha sonra doktorlara emanetiz hadii bakalım sağlıcakla kalınn

Merhaba teyzoslar bız 1kasım aksam20.40dogduk.. 3400 gr 52cm dogdukbembeyaz bır kızımız oldu allah bagıslasın. Darısı sızlere olsun. Dun karnım tas gıbı oldu yıne duramadım artık gıttık hastaneye nst250lere vuran sancım kalbıMın carpıntısı da ayrı doktorumuz hemen geldı ekıbını topladı aldı bızı spınal sezaryan ılk dogumumkı gıbı bugun evımıze geldık ben yıkandım dıger pıjamamı gydım bebegıde sıldık baska cıcıler gıydırdık tertemız olduk emıp uyuyor hemen yoruluyor cenesı 2 cekıp doyuyor bolbol kaka yaptık gece boyunca. Iste bızen haberler boyle.darısı. Sızlere hepınızı opTuk. Bol bol dua edelım Sutumuz artsın stel tea ıcıyorum bol bol
maşallah canım sağlıkla Analı babalı büyüt bebişini inşallah.darısı biz bekleyenlerin başımıza.

cnm ya herkezde farklı bakco guzel gecnlerde var
cnm ben 5 takım koydum 3 takım kullandım altı aıkken cış yaptı kaka yaptı sakın ha bı takımla gıtme derım cnm
ay öylemi canım doğu söylüyorsun ben hemen çantama koyayaım birkaç takım daha.

çok saol canım tavsiyelerin için inşallah sorunsuz atlatırız bizde.

hayırlı uğurlu olsun bebişiniz canım.

Back