2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
walla belkı erken ama daha bnm de hıc dogum belrtım yok ara ara adet olucakmışım gıbı bel ve karnmda uyuşuk bır agrı oluo başkada bişi yok... :)))

evet canım yaa sağolasın çok ilgilisin..zaten sizler bana arkadaş oldunuz sorularıma cevap oldunuz benım bu oturdugum yerde hiç arkadasm yok daha dogrusu arkadas varda dost yok herseyımı paylasıp herseyı sorup konusabıleceım..hamılelıktede ıster ıstemez sosyal hayattan uzak oldum bıraz.sizde olmasanız ıyıce kendı kendıme kalcaktm hepınızdn Allah razı olsn..
sımdılık tasınma durumum yok ama oturdugumz ev kira..kendı evımızı almak ıstıoruz bı suredır ev bakıoruz Başakşehırdeyim ben malum buralarda anlamsız bı sekılde fıyatlar yuksek o yuzden baya bi arastırıp ince eleyıp sık dokumak lazım Allah rastgetırır ınsallahda gönlume gore bı yerde tasınırım..bakıoruz ıste canım hayırlısı olsun inşallah..
bebegınınde senınde ıyı olmana sevındım canım ınsallah daha ıyı olucaksınız..bebişini sağlıkla buyut inşallah

Son düzenleme:
selamlarrrrrr

29 ekim de saat 16:15 te prensesmi kucağıma aldım... 3510 gram 51 cm doğdu miniğim bir hafta erken gelmiş oldu böylelikle...

selam guzel anneler nezamandır gremıyrm ben 29 ekım pazartesı gunu melegıme kavustum braz erken oldu kontrol gununde nts sonucu sancılarım cıktı ve sezeryana alındım bebısım 37haftada dunyaya geldı adımız ısmaıl umut oldu gobek adımızıda cumhurıyet bayramında dogdugu ıcın mustafa kemal koydular ıkımızde ıyıyız sımdı braz uykusuzluk cekıyrz okadar 3000 kılo 49cm dunyaya geldı sımdılık ıkımızde ıyıyız ancak yazma fırsatı bulabıldım rabbım tum ısteyenlere bu guzel duyguyu yasatsın ınsalllah sızlerede sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın

canım benimmm canım yaaa... pko topiğinde her ay denemelerimiz. burada kesesi,kalp atışı,derkeeen boyu,kilosu... ve derken işte kucağımda diyeceğimiz günlerde geldi ya.. Rabbim hepimiz için hayırlısını en iyisini nasip eylesin.
inan senin bebişi bende çok merak ediyorum. güzel haberlerini yaz bekliyoruz. sonra mümkünse resimlerini de :)
çok sevindim.. biz henüz kucağına almayanların yerine de kokla bebeğini.
o kadar çok arkadasımız doğum yaptı ki.. topiğimizde inşallah yeni bebeklerin taze miss kokuların resimleri olucak yakında.

sende 5 kasım annesi olucaksın hmm :) ne güzel.. saatler kaldı kavıuşmanıza... 9 aylık özlem bitti.hayırlısıytla en güzel en kolay şekilde kavuşun birbirinize :)
çok sevindim. demek sende kavuştun kızına.. oh ne güzel yaa...
Rabbim bir ömür ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin. keyfini çıkart.

BULEMSU: kızını kucağına almışsın çoook ama çok sevindim. kızları 3ledin ne güzel hep benim hayalimde ki gibi... Rabbim hayırlı ömürler nasip eylesin.

KoZeTe : kızın şimdiden küçük kahraman. çok zor şeyleri atlatmış. maşallah. rabbim güzel kaderler yazsın. güzel ömürler yaşayın birlite..

kızlar hepiniz dualarımdasınız. Rabbim adını yazdığım yazamadığım,doğum yapan,yapacak olan herkese en hayırlısını en güzelini versin. evlatlarına güzel kaderler yazsın. melekler korusun sizleri ve minik melekleri..

hepinizi öpüyorum.

bende yarın pre par kasılmayı önleyen hapımı bırakıyorum. inşallah hayırlısıyla benimde oğlum gelir.

buu arada doğum hikayeleri görmek istiyorum. özellikle de normal doğumcular merak ediyorum.

canım bi ara yazarım doğum hikayemi... zor oldu çok zordu hem de... normal doğum yaptım. herşey yolunda çok şükür ama kızım da sarılık var şuan. onu yenmeye çalışıyoruz.
cok gecmıs olsun canım düzelır ınsallah daha buyuk bı sorun olmasnda sarılık gecer ınsallah hıc uzme kendını..
bende normal yapıcam ya ınsallah zor olmaz korkmaya baslıorum zaten zaman azaldıkca:18:

selamlarrrrrr

29 ekim de saat 16:15 te prensesmi kucağıma aldım... 3510 gram 51 cm doğdu miniğim bir hafta erken gelmiş oldu böylelikle...
maşallah boyu posu çok güzel doğmuş. ve çok güzel bir gün seçmiş iyi günlerde sağlıkla büyüt

bir cumhuriyet bebeği daha ne güzellll:)

iyi günlerde sağlıkla büyüt

Eki Görüntüle 545399 kızlarrr bugün oyun parkımızı aldıkkk sizce nasıllll bu arada içine önerebileceğiniz uyku seti varmı ?

canım bizimki de buuu;

uyku setini yükleyemedim ama çok güzel oldu süsleyince inş. hemen gelir bebeğimiz bizi çok bekletmez heyecan dorukta hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş.

hayırlısıyla büyüt bebeğini içinde inş cnm uyku setini beyaz mı aldın ben gittigidiyordan aldım beşiğide uyku seti beğenemedim sen nerden aldın uyku setini internettense link atarmısın

Selam kızlar..

Doğum yapan tüm arkadaslarıma gecmıs olsun ve gözlerı aydın dıyorum..Darısı hayırlısıyla henuz bekleyen annelere..
Bizimde 6 kasım salı sabahı sezeryanla alıcak doktorumuz..heyecanla salı gununu beklıyoruz.
Önümüzdekı gunlerde dogum yapıcak olan arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun..Kendınıze ve bebişlerinize iyi bakın kızlar..

Kızlar bebeğin çok hareket etmesi de problem mi acaba? Son 1.5 saattir bebeğim durmadan hareket ediyor.
valla artık sağ salim doğsalar da rahatlasak. az hareket etse de çok hareket etse de insan şüpheleniyor.

Eki Görüntüle 545399 kızlarrr bugün oyun parkımızı aldıkkk sizce nasıllll bu arada içine önerebileceğiniz uyku seti varmı ?

bende aynı yataktan aldım. içine uygun bişe bulamadım, çok aramıştım. en sonunda erkek bebek olduğu için denizci desenli, beyaz üzerine mavi çapalı bi uyku seti aldım. ama içime tam sinmedi gidip bi de fisto, göbekli nevresim takımı aldım. içine de sarı satenli yün yorgan yaptırdım. alt değişme yerine de kenarları fırfırlı süslü beyaz altaçma seti aldım. marka adlarını bilemiyorum ama bu yatağa uygun ölçülerde bulmak çok zor oluyor. ayrıca kenar koruması olan bi set almamamı , gereksiz olduğunu söyledi herkes.bende öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…