ben de 6 kasım :) tabi normal doğum başlarsa deneyecem ama gelecek gibi değil rabbim sağlıklıca kavuştursun inşallah
evet canım yaa sağolasın çok ilgilisin..zaten sizler bana arkadaş oldunuz sorularıma cevap oldunuz benım bu oturdugum yerde hiç arkadasm yok daha dogrusu arkadas varda dost yok herseyımı paylasıp herseyı sorup konusabıleceım..hamılelıktede ıster ıstemez sosyal hayattan uzak oldum bıraz.sizde olmasanız ıyıce kendı kendıme kalcaktm hepınızdn Allah razı olsn..cnm benım benımkı görulmedı ıkı kere dolanmış tam yerleşımlıymş doğumda gözuktu
cnm ya benım olayıı bulıyosun kontrol esnasında anlaşıldı 7 gun önce bşey yoktu ama dr um her defasında ufacık farklılık hıssettıgınde gel dıodu ondan dıyorum herkese bı anormallı hıssettıgınızde gıdın sancı oynamada azalma bız buyuk korku atlattık cnm ondan ıstıyorumkı herkes sağlıcakla alsın kucagına
cnm yoksa taşınma durumunmu var bu esnada
bebegınınde senınde ıyı olmana sevındım canım ınsallah daha ıyı olucaksınız..bebişini sağlıkla buyut inşallahHerkese iyi geceler nasılsınız bayanlar
BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM
sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum
bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......
doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndükordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum
selamlarrrrrr
29 ekim de saat 16:15 te prensesmi kucağıma aldım... 3510 gram 51 cm doğdu miniğimbir hafta erken gelmiş oldu böylelikle...
canım benimmm canım yaaa... pko topiğinde her ay denemelerimiz. burada kesesi,kalp atışı,derkeeen boyu,kilosu... ve derken işte kucağımda diyeceğimiz günlerde geldi ya.. Rabbim hepimiz için hayırlısını en iyisini nasip eylesin.selam canlarım,
5 kasım geldi bu gece son iki kişilik gecemiz olcak Allahın izniyle ,
çok ama çok heyecanlıyım bebeğimi , oğlumu çok merak ediyorum dün geceden beri bende heyecan dorukta ,
son hareketlerini oturupta izliyorum ,
bu gece nasıl uyurum bilemiyorum ,
bugün kuaföre gittim, sonra eşimle yemeğe çıktık , şimdi evimizdeyiz.
9 aylık serüven nasılda bitti ,oysaki ilk kalp atışlarını duyduğumuz gündeki heyecanımı dün gibi hatırlıyorum
biz yarın saat 8,30 da hastanede olacağız ,
yarın benimle beraber doğuma girecek arkadaşlarımın hepsine kolaylıklar diliyorum Allahım yardımcımız olsun bebeklerimizi sorunsuz kucağımıza alalım inşallah.
hepinizi çok öpüyorum gelişmeleri en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.
çok sevindim.. biz henüz kucağına almayanların yerine de kokla bebeğini.CANIM ARKADAŞLARIMMM
Uzuun ve güzel bi aradan sonraa KOCAMAN Bİ MERHABA demek istiyorummm!
11.10.2012 perşembe günü saat 04:26 itibari ile dünyanın en güzel varlığına kavuştum bennn
ve o gün bugün kalbim onunla atar oldu ..
nasıl oldu nasıl gecti derseniz detaylar doğum hikayemde olucak ::)
ama cok zor oldugunu söyleyebilirim suni sancı olayı fenaaa, hala o acılara nasıl dayandım şaşıyorum kendime :)
Şu sıralar minik prensesimle geçiyor tüm günüm, beraber uyuyup beraber uyanıyoruz, emişiyoruz, koklaşıyoruz :)
o yüzden ne internet ne arkadaş, eş, dost hiç bi şeye hiç kimseye vakit kalmıyor .. Eşimle bile bu sıralar birbirimizi feci özlüyoruz :)
o çalıştıgı icin akşamları eger ki biz uyumazsak görüşüyoruz :) yanımda kayınvalidem kalıyor ve sagolsun ki cok yardımcı oluo bana..
annemse uzak oldugundan haftada 2 gün gelip kalabiliyor..
su an hem en zor, hem en güzel zamanlarını yaşıyorum anneligin..
annesininbirtanesi HİLAL, şahinus BURCU, hayatbanagüzel YASEMİN, beysal BETÜL, lavinya HATİCE, esraaa86 ESRA, burcuxxx BURCU, nilttt NİLGÜN
arkadaslarımın dogum yaptıgını ögrendimmm..
Hepimizin gözü aydın kızlar, Allah yavrularımız ve eşlerimizle güzel ömürler nasip etsin hepimize..
bu arada hepinizi cok özledimmm
benden şimdilik bu kadarrrr.. arada yazarım gene
Allah bu muhteşem duyguyu herkese nasip etsinnn!
Eki Görüntüle 545175
sende 5 kasım annesi olucaksın hmm :) ne güzel.. saatler kaldı kavıuşmanıza... 9 aylık özlem bitti.hayırlısıytla en güzel en kolay şekilde kavuşun birbirinize :)Günaydın kızlaaaaaar
Ve 5 kasım anneleri heyecan dorukta
Benim doğum saatim değişti akşam 7 ye alındı
Muhtemelen ben doğuma girdiğimde sizler bebeklerizi kucağınıza almış olacaksınız
Bugün eşimle yataktan çıkamadık
İki kişilik son hafta son hafta sonumuz die
Haftaya 3 kişi olucaz allah izin veririse
Çok çok çooooooooook heyecanlıyım yarın oğlum kollarımda olacak allah nasip kısmet ederse
Yarın doğum yapacak arkadaşlarıma ve sabırla bebişlerini bebekleyenlere bol şans diliyorum
Allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemize
çok sevindim. demek sende kavuştun kızına.. oh ne güzel yaa...selam kızlarrrrrrrr
ben 1 kasım sabah 7:28 de kızımı doğurdum. :)))
epidural sezeryan oldum. doğum hazırlıkları çok kolay oldu. doğumdan sonra biraz karnım ağırdı oda ağrı kesicilerle yeterince azaldı zaten. yavaş yavaş ayaklanmaya başladım.
kızımla yaşamak çokkkkkkkkkkkk güzel. Allah isteyen herkese bebiş versin inşallah.
fatma (bulemsu) doğumdan hemen önce beni aradı o mutluluğu paylaştı sağolsun. oda şimdi çok iyi.
applepay okudum mesajını sağol. ne güzel dimi bebişlerrrr :))))
emeki arkadaşımızda 6 kasımda doğuma giriyor. inşallah kolay bir doğum olur.
doğuma girecek arkadaşlara Allah kolaylık versin, çektiğiniz tüm acılar o bebişi görünce geçiyor kızlar, sakın strese girmeyin. bebişler inşallah sağlıklı doğar.
maşallah canım ya hayırlı olsun nasıl oldu doğum hıkayenı merak ettm ınsallah hersey yolundadr..
cok gecmıs olsun canım düzelır ınsallah daha buyuk bı sorun olmasnda sarılık gecer ınsallah hıc uzme kendını..canım bi ara yazarım doğum hikayemi... zor oldu çok zordu hem de... normal doğum yaptım. herşey yolunda çok şükür ama kızım da sarılık var şuan. onu yenmeye çalışıyoruz.
maşallah boyu posu çok güzel doğmuş. ve çok güzel bir gün seçmişselamlarrrrrr
29 ekim de saat 16:15 te prensesmi kucağıma aldım... 3510 gram 51 cm doğdu miniğimbir hafta erken gelmiş oldu böylelikle...
selam guzel anneler nezamandır gremıyrm ben 29 ekım pazartesı gunu melegıme kavustum braz erken oldu kontrol gununde nts sonucu sancılarım cıktı ve sezeryana alındım bebısım 37haftada dunyaya geldı adımız ısmaıl umut oldu gobek adımızıda cumhurıyet bayramında dogdugu ıcın mustafa kemal koydular ıkımızde ıyıyız sımdı braz uykusuzluk cekıyrz okadar 3000 kılo 49cm dunyaya geldı sımdılık ıkımızde ıyıyız ancak yazma fırsatı bulabıldım rabbım tum ısteyenlere bu guzel duyguyu yasatsın ınsalllah sızlerede sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın
Eki Görüntüle 545399 kızlarrr bugün oyun parkımızı aldıkkk sizce nasıllll bu arada içine önerebileceğiniz uyku seti varmı ?
canım bizimki de buuu;
Eki Görüntüle 545476
uyku setini yükleyemedim ama çok güzel oldu süsleyince inş. hemen gelir bebeğimiz bizi çok bekletmez heyecan dorukta hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş.
canım bizimki de buuu;
Eki Görüntüle 545476
uyku setini yükleyemedim ama çok güzel oldu süsleyince inş. hemen gelir bebeğimiz bizi çok bekletmez heyecan dorukta hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş.
Kizlar,sormasi ayip ne kadara ve nerden aldiniz?
cnm ben gittigidiyordan aldım içinde visko yatağıyla beraber 250tl
Güle gule kullan hayatim, bebeğini huzurla uyutursun inş
Eki Görüntüle 545399 kızlarrr bugün oyun parkımızı aldıkkk sizce nasıllll bu arada içine önerebileceğiniz uyku seti varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?