• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende aynı yataktan aldım. içine uygun bişe bulamadım, çok aramıştım. en sonunda erkek bebek olduğu için denizci desenli, beyaz üzerine mavi çapalı bi uyku seti aldım. ama içime tam sinmedi gidip bi de fisto, göbekli nevresim takımı aldım. içine de sarı satenli yün yorgan yaptırdım. alt değişme yerine de kenarları fırfırlı süslü beyaz altaçma seti aldım. marka adlarını bilemiyorum ama bu yatağa uygun ölçülerde bulmak çok zor oluyor. ayrıca kenar koruması olan bi set almamamı , gereksiz olduğunu söyledi herkes.bende öyle yaptım.

cnm bende beliste beğendim çapalı bi uyku seti dediğin gibi çok fazla seçenek yok satenli olan takımını ananemiz yaptırdı da uyku setide alıcam dio bende karar veremedim şimdilik aklımda iki model var biri sade beyaz biride belisin çapalı modeli araştırıyorum bakalım inş kafama göre bişey bulabilirim

Kızlar 6 saat sonra doğumum var. Heyecandan uyuyamadım. Saat sabahın altısı oldu. Cok acıktım ama yemek içmek yasak. Bana dua edin olur mu?

ay cnm inan gözlerim doldu
bende 3 sene uğraşıyorum hamile kalmak için ama olmuyor
rabbim yardımcın olsun sağsağlim kucağına almayı nasip etsin insan nasıl uyur ki bu güzel bi günde
sende bizler için bol bol dua et çocuğumuzun olması için rabbiim bizide güldürür inş

Kizlar sabahi zor ettim güneş doğana kadar dakikalar saat gibiydi sanki.
8de evden çıkacağiz Allahin izniyle bugün ya bebeğimle dönerim eve yada biraz daha bekletenilir dr. Ama inanim ben çok yiprandim bebeğimi sağ salim kucağima almak istiyorum. Size bir yillik hamilelikte çikan hastalik başliklarini şöyle sıralayayim

1.bebek çok küçük
2.kalp atışı yok
3.bebek öldü
4.kürtaj
5.2.hamileliğim
6.triodim 2 kati yüksek
7.düşük riskim
8.düşük iynesi tedavisi
9.şekerınsülün kullaniyorum
10.vucutta fazla ödem sürekli yürüyüş
11.tansiyon
12.plasenta yaşlanması

Bunlari duya duya üzüle üzüle bu zamana geldim siz de benim yerimde olsaniz bebeğinizi artik kucağiniza almak istersiniz eminim.
Bugün doğum yapacak arkadaşlarimiz Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun inaşallah...

Herkese iyi geceler nasılsınız bayanlar :3::3:

BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM

sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum :16::16:

bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......

doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndü
:5: kordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum :25::25::25::25:

canım çok geçmişmolsun inşallah bundan sonra sen ve kızın için herşey yolunda gider ve yaşadığın endişeleri unutursun. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

8de evden çıkacağiz Allahin izniyle bugün ya bebeğimle dönerim eve yada biraz daha bekletenilir dr. Ama inanim ben çok yiprandim bebeğimi sağ salim kucağima almak istiyorum. Size bir yillik hamilelikte çikan hastalik başliklarini şöyle sıralayayim

1.bebek çok küçük
2.kalp atışı yok
3.bebek öldü
4.kürtaj
5.2.hamileliğim
6.triodim 2 kati yüksek
7.düşük riskim
8.düşük iynesi tedavisi
11.tansiyon
12.plasenta yaşlanması

Bunlari duya duya üzüle üzüle bu zamana geldim siz de benim yerimde olsaniz bebeğinizi artik kucağiniza almak istersiniz eminim.

canım allah yardımcın olsun sende benım gıbı sorunlu bı hamıleleık gecırmısın bende troıd ve seker yok onun dısın da hepsı var bende de kalp sorunum ve plesanta prevıa var extradan dualarım senınle ıns ıyı gecer dogumun banada umut olursun tahmını dogum tarıhlarımızde aynı ama ben onumuzdekı pazartesıyı ıstedım ınan bole sorunlu gebelıklerde beklemesı cok zor her an bıse oldu korkusuyla allah yardımcın olsun canım

Herkese iyi geceler nasılsınız bayanlar :3::3:

BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM

sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum :16::16:

bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......

doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndü
:5: kordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum :25::25::25::25:

ay canım benım gecmıs olsun verılmıs sadakalrın varmıs bebegın sag saglım dogmus darısı basımıza ıns

günaydın kızlar

eveeeeetttttttt nihayet 5 kasım bugün bir çok bebiş ailesiyle tanışacak rabbim sağ salim kavuşmalarını nasip etsin annelere kolay doğumlar diliyorum benim de heyecan tavan yaptı yarın da biz kavuşcaz allah nasip ederse.. normal doğumu çok istemiştim hep öyle şartlandım ama sona gelindiğinde hiç de öyle olmuyormuş kıpırtılarını içimde hissetmeye başladıktan sonra gitmişti korkularım ama şimdi tekrar hortladı.. heleki okuyup son anda kordon ve kaka muhabbetlerini gördükçe beklemek istemiyorum belki sonradan neden normal doğumu beklemedim die üzülcem ama önemli olan oğlumun sağlıklıca kucağımda olası.. rabbim kimseyi hastaneden eli boş çıkarmasın emeklerimiz umutlarımız bizile beraber evlerine sağlıklıca gelsinler inşallah..

buarada doğum yapmış olanların gözü aydın olsun allah evlatlarıyla geçirecekleri güzel bir ömür versin..

slm kızlar artık dogumlar başladıı çok heycanlı yaa benim bebegim 4 haftalık olcak ne çabuk geçti zaman :)))

Günaydın kızlarr :16::16:

29 Ekim Pazartesi, saat 11.57'de, biricik oğlumuz Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :nazar::nazar::nazar:
3380 kilo 51 cm doğdu paşam, spinal sezeryan oldum çok iyi geçti şükürler olsun, Cumartesi evimize döndük, şimdide emişip koklaşıyoruz oğluşumla :nazar::nazar::nazar:

Geçmişe bakamadım malesef, doğum yapanlar olmuştur kesin, Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularımıza,
bebeklerini bekleyenlerede Allah yardımcı olsun sağ salim kuaklarına alırlar inşallah :nazar:

En kısa zamanda resimle dönücem :21:

Görüşürüz kızlar :38:

1.bebek çok küçük
2.kalp atışı yok
3.bebek öldü
4.kürtaj
5.2.hamileliğim
6.triodim 2 kati yüksek
7.düşük riskim
8.düşük iynesi tedavisi
11.tansiyon
12.plasenta yaşlanması

allah yardımcın olsun cnm guzel hbrlerını beklıoruz inş..bebegın zayıflıgı ufaklıgı onmlı deıl onmlı olan saglklı olması kıloyu sssnrada alır bnmde kızım zayıf ne yapalım dogduktn snra yedrcez ıcırcez şışırcez :) uzme kndını

cnmmmm kaldı 1 hafta

aY aLLAH'IM.. Ben çıktım sen mi geldin. Yakalyamadım seni bir türlü. Sorma tatlım ya.. Son 7............
Haftaya Pazartesi benim içinde büyük gün.. Ama yarın son kontrolüm var.. Bakalım birşeyler değişir mi?
Dr. ne diyecek. İstersen 9 unda alalım bebişi emişti.. Bende 3 gün için deymez demiştim..
Ama şimdi çarpıntılarım çok oluyor.. Kasılmalar nefesimi kesiyor.. Dayanamıyorum artık..
Belkide bu cuma alın derim.. Bebişime haksızlık mı ederim? bencillik mi sanki?

ben de 6 kasım :) tabi normal doğum başlarsa deneyecem ama gelecek gibi değil rabbim sağlıklıca kavuştursun inşallah
40. Haftayı doldurunca beklemeyecek mısın peki?

ya kızlar çok bunaldım ben herkese kasım dedim diye kasımı bırak bayram öncesi başladılar aramaya daha doğurmadınmı diye çok sıkıldım kimseyle görüşesim yok sıkıntımı arttırdılar sanki ben çocuğu sıkıyorum çıkmasın diye salak salak gün soruyor arayan herkese normal doğum belli değil dedikça başta kaynanam kaçkere doğurmuş hala gün vermedimi dr. diyor millet masuz yapıyor sanki püffffff oğluşum sağlıkla biran evvel gelir inş. hayırlısıyla:nazar::nazar::nazar:

Beni de habire arayıp doğurmadin mı hala diyorlar sanki elimde olan birsey kızımın keyfinin kahyasi mısınız la diyesim geliyor daha 15 gün var 40.haftaya

Kizlar 40. Haftayı da doldurduktan sonra ne kadar beklemek lazım bebeğin kilosu normal seyrinde yani ortalama ise?

40. Haftayı doldurunca beklemeyecek mısın peki?

Beni de habire arayıp doğurmadin mı hala diyorlar sanki elimde olan birsey kızımın keyfinin kahyasi mısınız la diyesim geliyor daha 15 gün var 40.haftaya

Kizlar 40. Haftayı da doldurduktan sonra ne kadar beklemek lazım bebeğin kilosu normal seyrinde yani ortalama ise?

canım benim 40. haftam 10 kasımda doluyor daha önce kayıplarım olduğu için dr.um da risk almak istemiyor biz de aynı şekilde.. dr. 9 kasıma kadar bekleriz demişti sonradan 6 kasıma aldık tarihi.. bebeğin gelişimi suyu herşey yolundaysa 42. haftaya kadar bekletilebiliyor tabi ne kadar bekleyebileceğini yine takibini yapan dr. bilir.. bizim dr.umuz bekleme taraftarı değil üstelik normal doğuma da teşfk etmiyo denersin başaramayacak gibi olursan sezaryene alırım demişti belki denemek iyi olacaktı ama sonra yine sezaryene kalmak da var karar vermek çok zormuş gerçekten..

mrb herkese nasılsınız BUGÜN DOĞUMA GİDEN HERKESE RABBİM YARDIMCI OLSUN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALSINLAR İNŞALLAH DARISIDA BİZ BEKLEYENLERE ben çok şükür günden güne daha iyiyim yrn nst var perşembe doğum inşallah

merhabalar kızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün inş.bizde kızımla cumartesi görüştük.dr dediğine ve 4 boyutlu usg resminde gördüğümüze göre kızım bize ve abisine gülümsedi.2900 kg mış normal doğum pozisyonuna geçmiş.herşeyi normalmiş çok şükür.dr eğer kardeşine benzerseki büyük ihtimal benzer yine 12 önce gelecek dedi.yani kızım ayın 17 sinden sonra her an gelebilir.bende çantamızı beşiğimizi hazırlamaya başladım.bugün doğum iznine ayrılıyorum daha girebilirmiyim buraya bilmiyorum.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

bugün doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlara Allah kolay doğumlar nasip etsin,darısı bizim başımıza inşallah...
çarşamba anestesi uzmanına görüneceğim herhangi bir değişiklik olmazsa 13.kasım'ı bekliyoruz sabırla
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aY aLLAH'IM.. Ben çıktım sen mi geldin. Yakalyamadım seni bir türlü. Sorma tatlım ya.. Son 7............
Haftaya Pazartesi benim içinde büyük gün.. Ama yarın son kontrolüm var.. Bakalım birşeyler değişir mi?
Dr. ne diyecek. İstersen 9 unda alalım bebişi emişti.. Bende 3 gün için deymez demiştim..
Ama şimdi çarpıntılarım çok oluyor.. Kasılmalar nefesimi kesiyor.. Dayanamıyorum artık..
Belkide bu cuma alın derim.. Bebişime haksızlık mı ederim? bencillik mi sanki?

ay nil im kavuşucan inşallah az kaldı,3 günde bişey değişmez heralde nilim ya, senınde benım gibi işkence gibi geçiyo yani artıkk,evin içinde bile zo yurüyorum vallahi ben..
bu arada benim bebek he kasılıyor,nst de de çıkmıştı zaten kasılmalar doktor ii dedi,olması gerekiyomuş,bebk hareketlerinden çok kasılmalar var yani.. cuma günü kontrol var çatı muanesi yapılabilir,biraz sıkıntılı bu durum ama napalım mecbur olcakk:(

Ne güzel bir sürü melek gelmiş dünyaya tüm doğum yapan anneleri tebrik ederim çoooookkk geçmiş olsun.Biz hala doğurmadık bekliyoruz ama artık günler geçmek bilmiyor son kontrolde dr bebeğin suyu azalmış ama çok sıkıntı olmaz dedi.1 hafta önce kilosu 3850 gr dı.Hepimiz çok şaşırdık ben büyük ihtimal sezeryan olacağım yarın gün verecek dr.Bu sabah ellerimi kapatamıyorum ödem oluştu sanırım ay hayırlısıyla biz de alsak yavrularımızı kucağımıza.

Merhaba güzel ve taze anneler,

doğum yapanlar bebişlerini sağlıkla büyütsünler inşallah.

bendeki duruma gelince 38. haftaya girmiş bulunmaktayız bugün doktor kontrolümüz vardı sancı kasılma çıkmadı ama ilk defa bu hafta başının kanala hafifçe girdiğini gördük. son haftalarda olup da bebeği hafifçe kanala girmiş olanlar var mı? tahmini kalan süre ne kadar olabilir ki bu durumda?

Back