• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
son 3 gün benim için rabbim ben dahil hepinmize hayırlı doğumlar nasip etsin önce allaha sonra doktorlara emanetiz hadii bakalım sağlıcakla kalınn

ah canım benimde şu 5 kasım sanki hiç gelmiyor:1: birde böyle bat tarihi benden önce olup erken doğranları gördükçe pazartesiye kadar benimkide gelivermesin diye korkmuyorumda değil.

oyun parkı bende aldım ama uyku seti almadım bence çok da gerekli değil.
ben hanedan denizci modeli kırmızı aldım içinde yatak hediyeliydi.
birde mobilya beşik aldım. onun içine de ortapedik yatak aldık. ben her iki beşiğime de annemin yaptırdığı yorganve nevresim takımını serdim.

cevabın için tşk ederim cnm bende o modeli beğendim ama sonradan kubbeli modelin beyazına karar verdik yatağı içinde onunda uyku setinde kararsız kalmıştım madem öle gerek yok almaya :)

BULEMSU canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
mrb kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim dün kontrolüm vardı bebeğim de iyiydi maşallah dr.um ısrarla almıyor bekle az daha diyor kocişim yeter alsın artık diyor arada kaldım dr salı nstye çağırdı perşemde yani ayın 8inde alırız dedi bu arada oğlumun adına sanırım karar verdik çünkü eşime güvenmiyorum bu konuda heran karar değiştirebilir ONUR DEDİK BAKALIM İNŞALLAH bide bugün memleketten annemler geliyor :))) 9-10 saatlik yol geçmiyo vakit sağsağlim gelsinler inşallah

son 3 gün benim için rabbim ben dahil hepinmize hayırlı doğumlar nasip etsin önce allaha sonra doktorlara emanetiz hadii bakalım sağlıcakla kalınn

ben de 6 kasım :) tabi normal doğum başlarsa deneyecem ama gelecek gibi değil rabbim sağlıklıca kavuştursun inşallah

merhaba arkadaşlar bende ayın 9 una kontrol için randevu aldım çok heyecanlıyım çünkü belki doguma alabilir geldiğinde suni verip dogumu deneyebiliriz demişti 2 cm açıklıgım vardı bakalım arttımı 2, bebişim olucak ama ilkinde agrısız sancısız 41. haftada oldugu için heyecanda yoktu bunda ilk çocugummuş gibi heyecanlıyım sag saglim bebişlerimizi kucagımıza alırız kızım belki halasının dogum günü olan 10 kasımda dünyaya gelir zaten 10 unda olsun diyip duruyodu hayırlısı bakalım 9 kasım gecesi 19.45 de heyecen dorukta olucak o zamana kadarda doguracagımı sanmıyorum hiç ya hayrlısı artık:18:

ya kızlar çok bunaldım ben herkese kasım dedim diye kasımı bırak bayram öncesi başladılar aramaya daha doğurmadınmı diye çok sıkıldım kimseyle görüşesim yok sıkıntımı arttırdılar sanki ben çocuğu sıkıyorum çıkmasın diye salak salak gün soruyor arayan herkese normal doğum belli değil dedikça başta kaynanam kaçkere doğurmuş hala gün vermedimi dr. diyor millet masuz yapıyor sanki püffffff oğluşum sağlıkla biran evvel gelir inş. hayırlısıyla:nazar::nazar::nazar:

ya kızlar çok bunaldım ben herkese kasım dedim diye kasımı bırak bayram öncesi başladılar aramaya daha doğurmadınmı diye çok sıkıldım kimseyle görüşesim yok sıkıntımı arttırdılar sanki ben çocuğu sıkıyorum çıkmasın diye salak salak gün soruyor arayan herkese normal doğum belli değil dedikça başta kaynanam kaçkere doğurmuş hala gün vermedimi dr. diyor millet masuz yapıyor sanki püffffff oğluşum sağlıkla biran evvel gelir inş. hayırlısıyla:nazar::nazar::nazar:

sinir yapma sinir yapmaaaa:27::27::27:
ben telefonu artık karşıdaki kim bilmeden açar ve hayır henüz doğurmadım aradığınız doğuma şu an ulaşılamıyor diye açardım o derece ama bu hem ilk torun olması hem de merak etmeleri sebebiyle oluyor be güzelim

sen gerginsin o yüzden
:38:

slm kızlar ya bu cetveli nasıl yapıyorduk bebişim doğdu ya 14 günlük oldu ama nerden yapıyorduk yapamıyorum ? yardımcı olabilirmsinizzzzzz :)

ya kızlar 2 cm falan acıgı olanlar kontrol olmadan once kendılerı acıklık oldugunu farkettılermı acaba bı agrı sancı oluomu acaba bnm dr um hıc muayene etmedıde acaba acıuklıgım warmı merak edıorum da

cnm benım yarende benı surunuyodu resmen amelıyat heyecanıyla normale döndu senınde öle olur

Ah be yaren.. Sürkeli tansiyonum düşüyor.. Bir baş dönmesi, bacaklarım titriyor.. Kendimi hemen yata atıyorum.. Ne yasam çıkmıyor, avucuma tuz döküp yalıyorum inan.. Arkasından su içiyorum.. Ancak öyle çıkıyor..
Son ayda tansiyyon 1-2 kademe çıkar aslında, benimki niye bu kadar düşüyor ki.. Anlamıyorum..
Ve korkuyorum, doğurunca da geçmeyecek diye..
Off ne psikoloji ama....

ya kızlar 2 cm falan acıgı olanlar kontrol olmadan once kendılerı acıklık oldugunu farkettılermı acaba bı agrı sancı oluomu acaba bnm dr um hıc muayene etmedıde acaba acıuklıgım warmı merak edıorum da

canım bende gecen hafta 1 cm acıklık cıktı ama dr.a gıtmeden bıkacgun önce altta cok hafıf batmalar ve baskı felan hıssedıodum ara ara..tabı acılmaya mı baglı bılemıcem ama bu hafta dahada arttı bu batmalar baskılar felan..korkuorum ıyıce acılcak haberm olmadan yetısemıcem hastaneye yollarda doğurcam dıe:) sımdıde o stres sardı valla..

canım bende gecen hafta 1 cm acıklık cıktı ama dr.a gıtmeden bıkacgun önce altta cok hafıf batmalar ve baskı felan hıssedıodum ara ara..tabı acılmaya mı baglı bılemıcem ama bu hafta dahada arttı bu batmalar baskılar felan..korkuorum ıyıce acılcak haberm olmadan yetısemıcem hastaneye yollarda doğurcam dıe:) sımdıde o stres sardı valla..

ya bnde habıre gezıorum dışarı cıkıorum pazara falan gdıorum ne bılım ama bugun dışarıda aşagıya dgru ıgne saplanırcasına bı muddet agrım oldu acaba dedım acılmamı başladı acılması olanlara o yuzden bı sorım dedım walla yolda ızde doguracaz bu gıdışle :))

Kizlar iyi pazarlar, bende yarin dr gideceğim doğuma alabilir beni. dr hareketlerini takip et dedi ama benim kzim inat etti 2 gündür fazla hareket etmiyor. acaba kasilmalarda hareketib bir göstergesi olabilir mi

Kizlar iyi pazarlar, bende yarin dr gideceğim doğuma alabilir beni. dr hareketlerini takip et dedi ama benim kzim inat etti 2 gündür fazla hareket etmiyor. acaba kasilmalarda hareketib bir göstergesi olabilir mi

bnm kızımda bugun cok hareketsz bnde korkmaya başladım dun baya kıpır kıpırdı acaba dıorum cok hareket ederken kordona falanmı dolandı artk ınsan herşyden şuphelenır oluo duyunca bole şeylerı zaten zayıf kızcagızım carşmba gtcez dr a da ozamana kadar nasıl sabretcem blmıorum pufff :S

Günaydın kızlaaaaaar
Ve 5 kasım anneleri heyecan dorukta:16:
Benim doğum saatim değişti akşam 7 ye alındı
Muhtemelen ben doğuma girdiğimde sizler bebeklerizi kucağınıza almış olacaksınız:emir_bebek:
Bugün eşimle yataktan çıkamadık
İki kişilik son hafta son hafta sonumuz die
Haftaya 3 kişi olucaz allah izin veririse:nazar:
Çok çok çooooooooook heyecanlıyım yarın oğlum kollarımda olacak allah nasip kısmet ederse
Yarın doğum yapacak arkadaşlarıma ve sabırla bebişlerini bebekleyenlere bol şans diliyorum
Allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemize:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar:

Kızlar heyecan giderek artiyo valla ben doğumdan bı gun önce kalpten giderim gibi geliyo bana ama :)) bu arada yarın dogumu olacak 5 kasim annelerine bol şans inşallah hersey cok güzel olacak :)) benim göğüslerim feci durumda çatladı hep şimdiden kreme başladım :( Perşembe Dr a gideceğiz bakalım. Bu arada Sea canim aklına kotu şey getirme benim de dün hareketsizdi bugun daha iyi. Artık dar yerdeler sıkıştıklar az kaldı inşallah 15-20 gine hepimiz anmeyiz Allahiminizni ile :)

carşambada bız gıdıcez bakalım mınnak kızım 1 haftada kac gr almış teyzelerı :) bı 3 kg yapamadım cocugu goruomusunz sınır oluorum kndıme :25: ay bnm kız ıcımden bı ses onumuzdekı hafta ıcı dogacak dıo ama hadı hyrlısı bakalımm :18:

Back