son 3 gün benim için rabbim ben dahil hepinmize hayırlı doğumlar nasip etsin önce allaha sonra doktorlara emanetiz hadii bakalım sağlıcakla kalınn
oyun parkı bende aldım ama uyku seti almadım bence çok da gerekli değil.
ben hanedan denizci modeli kırmızı aldım içinde yatak hediyeliydi.
birde mobilya beşik aldım. onun içine de ortapedik yatak aldık. ben her iki beşiğime de annemin yaptırdığı yorganve nevresim takımını serdim.
son 3 gün benim için rabbim ben dahil hepinmize hayırlı doğumlar nasip etsin önce allaha sonra doktorlara emanetiz hadii bakalım sağlıcakla kalınn
ya kızlar çok bunaldım ben herkese kasım dedim diye kasımı bırak bayram öncesi başladılar aramaya daha doğurmadınmı diye çok sıkıldım kimseyle görüşesim yok sıkıntımı arttırdılar sanki ben çocuğu sıkıyorum çıkmasın diye salak salak gün soruyor arayan herkese normal doğum belli değil dedikça başta kaynanam kaçkere doğurmuş hala gün vermedimi dr. diyor millet masuz yapıyor sanki püffffff oğluşum sağlıkla biran evvel gelir inş. hayırlısıyla
slm kızlar ya bu cetveli nasıl yapıyorduk bebişim doğdu ya 14 günlük oldu ama nerden yapıyorduk yapamıyorum ? Yardımcı olabilirmsinizzzzzz :)
cnm benım yarende benı surunuyodu resmen amelıyat heyecanıyla normale döndu senınde öle olur
ya kızlar 2 cm falan acıgı olanlar kontrol olmadan once kendılerı acıklık oldugunu farkettılermı acaba bı agrı sancı oluomu acaba bnm dr um hıc muayene etmedıde acaba acıuklıgım warmı merak edıorum da
ben de 6 kasım :) tabi normal doğum başlarsa deneyecem ama gelecek gibi değil rabbim sağlıklıca kavuştursun inşallah
canım bende gecen hafta 1 cm acıklık cıktı ama dr.a gıtmeden bıkacgun önce altta cok hafıf batmalar ve baskı felan hıssedıodum ara ara..tabı acılmaya mı baglı bılemıcem ama bu hafta dahada arttı bu batmalar baskılar felan..korkuorum ıyıce acılcak haberm olmadan yetısemıcem hastaneye yollarda doğurcam dıe:) sımdıde o stres sardı valla..
Kizlar iyi pazarlar, bende yarin dr gideceğim doğuma alabilir beni. dr hareketlerini takip et dedi ama benim kzim inat etti 2 gündür fazla hareket etmiyor. acaba kasilmalarda hareketib bir göstergesi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?